Canım bende seninle aynı fikirdeyim, testlerden sadece 3 lüyü o da annemin zoruyla yaptırdım hiç gerek yoktu, şimdi ayrıntılı ultrason var sırada o da mı aynı mantık , tek müdahale kürtaj mı, yoksa bebek için faydalı olabilecek önlemler tedaviler olabilir mi, kısacası sen ayrıntılı ultrason yaptırcan mı bi faydası var mı
:) Olsun canım ne kusru. Bende biberonları araştırıyordum şimdi ne alsam diye. Philips avent konuşuluyor en çok sanırım. Haliyle aklım onda kaldı
Bide az önce Neharın verdiği siteyi incelerken gördüm Ayşe Öner'in kitabını önermişler. ( Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı ) Var mı bildiğiniz faydalı kitaplar kızlar ?
Canım bende seninle aynı fikirdeyim, testlerden sadece 3 lüyü o da annemin zoruyla yaptırdım hiç gerek yoktu, şimdi ayrıntılı ultrason var sırada o da mı aynı mantık , tek müdahale kürtaj mı, yoksa bebek için faydalı olabilecek önlemler tedaviler olabilir mi, kısacası sen ayrıntılı ultrason yaptırcan mı bi faydası var mı
ayrintili faydali bence digerlerini dusunmeyenler icin bile,cunku bir durum gorurlerse dogumda hemen hazir bulunup Allah korusun bebegi hemen ameliyata falan alabiliyorlarmis.
evt canım bende birtek ayrıntılıyı düşünüyorum oda doğumda ani birşey olursa allah korusun hemen müdahele için tedbir amaçlı mantıklı geliyor aqma bu testler tam bir stres yanlış çıkan bir test için kendimi neden strese sokayımki zaten çok mantıksız zaten karnımda bbeğime kes,nliklşe ve kesinlikle müdahele ettirmem
:) Olsun canım ne kusru. Bende biberonları araştırıyordum şimdi ne alsam diye. Philips avent konuşuluyor en çok sanırım. Haliyle aklım onda kaldı
Bide az önce Neharın verdiği siteyi incelerken gördüm Ayşe Öner'in kitabını önermişler. ( Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı ) Var mı bildiğiniz faydalı kitaplar kızlar ?
Ayşe Öner'in kitabı bende var hediye geldi, cok güzel ben beğendim
Evet ben de öyle düşünmüştüm, teşekkürler canım.
ben de diğer testler için aynı şeyi düşünüyorum ee Allah korusun özürlüyse nolcak sırf kalan 6 ayımı kafayı yiyerek mi gecireyim, ha bebeğe bi faydası varsa amenna dimi. Ama ayrıntılı ultrasonu ben de öyle düşünüyodum iç organlarına da bakıyolar dimi, bebek doğdugunda artık bizim gibi bi insan oluyor tek tek her organına bakılması çok zor, önceden tedbir amaçlı doğdugunda müdahale etmek için mantıklı, inşallahhhhhhhhhh hepimizin bebişleri tastamam sapasağlamdır da testlerimiz de güzel çıkar huzurlu ve en güzel şekilde hamileliklerimizi geçiririz aminnnnn :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
slm arkadaşlar herkesler iyiydidir umarım
bişey sorcaktım ben hiç balık yiyemiyorum
acaba şimdiden omega 3 takviyesine başlanıyormu başlayanlar varmı?
ceviz yiyorum ama balığında yeri ayrı tabi
bide ben net olarak hareket hissetmiyorum arada böle seğirme gibi oluyo
geçen gün hadi bebeğim tekmele anneyi deyip durdum
denizcii aynen cnm yaa.ayrıntılı 20 ve sonrasında oluyor diye biliyorumm benimde 20.haftada
ama ben 14 tede gittim hakkate çok ayrıntılı süper bişeydi
Canım nasıl oluyor cok merak edıyorum ıkılı tarama testı gıbı ayrıyetten bı uzman mı bakıyor ultrasonla doktorun kac gun sonraya randevu olusturdu ayrıntılı ıcın cok merak edıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?