ya benim gögsümüm acisi sizi gecmiyorr, birde burnum hep tikali gece uyutmuyor. sol gögsümün altina bir krap giriyor hep. sizde durum ne??
Gamzeli ayva alin yemeden önce gamzesine isaret ve bas parmaginizi batirip
Yanaginiza koyun ve ayvayi yiyin
insAllah bebeginiz
Gamzeli olur ben yaptim ide kalb atisini duyduktan sonra yapicam
Ama gamzeli olacak mutlaka
xNeharx sen ne zaman gideceksin kontrole?
ya benim gögsümüm acisi sizi gecmiyorr, birde burnum hep tikali gece uyutmuyor. sol gögsümün altina bir krap giriyor hep. sizde durum ne??
bel agrısı ceken varmı ??
bnm cok sıddetlı uykumdan uyandıgım oluyo bugun olmadı cok sukur... sordugum ınsanlar hamılelıgın 6cı ayında olur dıolar sımdı olmazmıs :S
dogru söyluosun canım pipirikliyim biraz ben.. pazartesı doktora gıdıcem ondan sonra ıcım daha rahat olucak emınım :)
bnm cok sıddetlı uykumdan uyandıgım oluyo bugun olmadı cok sukur... sordugum ınsanlar hamılelıgın 6cı ayında olur dıolar sımdı olmazmıs :S
Tatlım en kısa sürede kan testi yaptır çünkü evdeki idrar testin pozitif çıktı ise yanlış olma ihtimali çok düşük içini ferah tut :) bak bende 3 idrar testi yaptım ilk ikisi pozitif 3. Negatif çıktı içim içimi yedi kan testinde ortaya çıktı fasülyem
Suan ingiltere de yasiyorum ve burada kan testini kesinlikle yapmiyorlar sasirdim kaldim ne yapacagimi bilmiorum.
ya bende hiçbişey yok..bulantı yok göğüs ağrısı yok hiçbişey yok..sizinde aklınıza kötü şeyler geliyomu arada benmi pranoyak oldum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?