2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ya benim gögsümüm acisi sizi gecmiyorr, birde burnum hep tikali gece uyutmuyor. sol gögsümün altina bir krap giriyor hep. sizde durum ne??

ya benim gögsümüm acisi sizi gecmiyorr, birde burnum hep tikali gece uyutmuyor. sol gögsümün altina bir krap giriyor hep. sizde durum ne??

bende henuz 1cı aydayım göguslerım cok şişti yan yattıgım halde rahat edemıorum sütyen gıyemıorum fena bı durum burnum kuru ve tıkalı bel agrısından duramıorum...

[/SIZE][/COLOR]
Gamzeli ayva alin yemeden önce gamzesine isaret ve bas parmaginizi batirip
Yanaginiza koyun ve ayvayi yiyin
insAllah bebeginiz
Gamzeli olur ben yaptim ide kalb atisini duyduktan sonra yapicam
Ama gamzeli olacak mutlaka

Ben de az önce ayva yedim suları akıta akıta tüm yüzüme sürdüm Çocuğun tüm yüzünde gamze olmasın

xNeharx sen ne zaman gideceksin kontrole?

Salı günü canım büyük ihtimal. Pazartesi alırım randevumu.

Canım üşütmüş olabilirsin karnını ve ayağını sıcak tut. Varsa ballı limon iç. Aman dikkat et canım

selam kızlar. umarım ben de kasım annesiolucam. göğüs demişsiniz. bende de 15 gündür ağrı var. dokununca ikiside de elime minik çıkıntılar geliyor. ilk kez oluyor bu

bnm cok sıddetlı uykumdan uyandıgım oluyo bugun olmadı cok sukur... sordugum ınsanlar hamılelıgın 6cı ayında olur dıolar sımdı olmazmıs :S

bnm cok sıddetlı uykumdan uyandıgım oluyo bugun olmadı cok sukur... sordugum ınsanlar hamılelıgın 6cı ayında olur dıolar sımdı olmazmıs :S

Olur canım olur her hamilelik bir değil. Sen takılma böyle şeylere. Şimdi ohoooo her kafadan bir ses çıkacak. Biz olabildiğince bu seslere kulak tıkayıp sadece doktorumuzun dediklerine ve kendi hislerimize güvencez

dogru söyluosun canım pipirikliyim biraz ben.. pazartesı doktora gıdıcem ondan sonra ıcım daha rahat olucak emınım :)

dogru söyluosun canım pipirikliyim biraz ben.. pazartesı doktora gıdıcem ondan sonra ıcım daha rahat olucak emınım :)

İnşallah bişeycik olmayacak annesi yavrularımıza. Elini karnına koy ve bol bol ayetel kürsi oku salavat getir. Naz ve felak surelerini de oku nazara göze karşı

amin canım inşallah kucagımıza alıcaz saglıklı bi şekilde :) okuycam canım tesekkur ederim rabbim bebişlerimizi korusun herşeyden :)

İyi geceler kızlar bugun burnum cok hafıf kanadı ılk korktum ama sonra ınternetten arastırdım hamılelıkte burun kanaması dogal bı durummus ıcım rahatladı.

gecmıs olsun tatlım kuruluk oluktan dolayı catlama yapıodur heralde bend okumustum bı ıkı yerde oluomus burun kanaması korkma..

ilk zamanlarda oluyor, bende de 4 ve 5. haftalarda cok oldu sonra gecti senin de geccek inşallah tabi sonra bebek buyuyup agırlık yapınca gene baslar

Suan ingiltere de yasiyorum ve burada kan testini kesinlikle yapmiyorlar sasirdim kaldim ne yapacagimi bilmiorum.

ya bende hiçbişey yok..bulantı yok göğüs ağrısı yok hiçbişey yok..sizinde aklınıza kötü şeyler geliyomu arada benmi pranoyak oldum:18:

ya bende hiçbişey yok..bulantı yok göğüs ağrısı yok hiçbişey yok..sizinde aklınıza kötü şeyler geliyomu arada benmi pranoyak oldum:18:

Ben de öyleyim ne bulantı ne başka bişey.Yarın tahlil yaptırcam.Salı günü de randevumuz var. çook korkuyorum hep dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…