2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
İncili Kadınlar derler bize. Ben de 2 sene bekledim offf offff. Şükür rabbime şükür çoookkk şükür.Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

aynen ıncılı kadın derler valla bize herkezın 1 yumosu varken bızde bır dunya ama gelısmıyor o ayrı
ben 1 tüp bebek parası harcamısımdır 7 bin kadar valla 2 bucuk senede ne guzel senınkı masrafsız vee tedavısıs oh süper
ıns benımde bıdahaki oyle olurrrrrrr

eeveeet bende öyle geriliyorumm ordan oraya gidiyorum aniden kalkıyorum uzanıyorum byerlere unutuyorum hep, çıksında kurtulayım bende bişey olcak diye korkuyorum benim göbegim var birascık onu şişirsem gezsem hihihihi sorsalar 1 aylık ;DDD

:)valla ben maddi olarak gidemiyorum..
25inde gittiğimde 350 ye yakın bi muyene yol masrafı var..
arada da gidersem iflas bayrağını çekeriz...
yoksa çoktan gitmiştim:)))))

Tedavi sürecinde o kadar çok doktor değiştirdim ki beğenmeyip bu son gittiğime yaklaşık 2 yıldır gidiyorum tam değiştirecektiö yine gebe kaldım :) eşimde kızmıştı gerçi değiştirmiceksin diye şimdi uslu uslu gidiyorum doktoruma :))) bende özel hadtanede gidiyorum doktora ama 42 lirayla kurtarıyorum yol parasıyla 60 buluyor tabi

ya ben tüp bebek Dr.uma devam ediyorum..
Allah nasip eder kalp atışlarını duyar,şu tehlikeli ayları da atlatırsam bende normal bi dr. a gidecem..
yoksa yavrum fukara bir aileye gelecek:)

antalya lı arkadaşlar burdan benim doktorum vardı kızımda gittiğim şimdi antalya andevada yard.doc. barış mülayim çok memnundum.
birde eski eşi sema mülayim oda memorial hastanesinde.barış bey in ultrasonu süperdir gittiğine çok üzüldüm.

kızlar ben hastanedeyim zaten ama gitsem ultrasona girerim de ultrasona sık girmekte iyi değilki.unutmayın:))

zaten misirida cok severim evde konservede var ama onlari yiyemiyorum canim cekmiyor simdi olsa 10 tane yiyecekmis gibi bir havam var

konserve yeme..bardak mısır sakın yeme
eşin yarın çaşrı pazardan alsın yavrucak siparişi vermiş belli:))

Antalyalı arkadaşlar ben Olimpos hastanesinde Şerife Serap Tiryaki'ye karar kıldım sanırım. Konyaaltı'nda olması önemli çünkü biz kemerdeyiz yakın olsun istiyorum. Önceleri Konyaaltı tıp merkezi demiştim ama vazgeçtim. Hastane olması önemli

Sibel07 canım sen ne dersin duydunmu Şerife Serap Tiryaki'yi

yok canımcım okadar bilgim yok.salı günü gideceğin doktora bak anlarsın zaten iyimi değilmi?en önemlisi panik olmasın ultrason bilgiside çokçok önemli.

Kızlar arada bana ani bir üşüme geliyor,titriyorum. Oluyor mu sizde:44:
Gece cok oluyor usudugume kalkiyorum resmen titriyoru

Bende öyleyim meraklanma canim sadece gogus sışliği ve agrısı sanirim 4 ay bitene kadar da böyle olcak. Karın nezamn cikiyo cok merak edyorum biken yokmu yaa kizlarr
Cnm zayifsan 4 ayda cikar
Bn gibi sismansan cikmistir zaten

Gamzeli ayva alin yemeden önce gamzesine isaret ve bas parmaginizi batirip
Yanaginiza koyun ve ayvayi yiyin
insAllah bebeginiz
Gamzeli olur ben yaptim ide kalb atisini duyduktan sonra yapicam
Ama gamzeli olacak mutlaka

Kizkardesim ogluna yapmis bi deneyim diye bi yanagina dokunmus
Tek yanagimda gamze var
Ikinci kizina iki yanagina dokunmus iki yanaginda gamze var D

xNeharx sen ne zaman gideceksin kontrole?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…