2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın herkesee .. kandiliniz mübarek olsun. bu arada miraç değil benim bildiğim berat kandili bugün kızlar . bu gece bolca dua edelim kabul olur inşallah bebek isteyip olmayan arkadaşlarımıza da dua edelim kızlar
benim ESEN isimli bi arkadaşım var 10 yıllık evli 2 kez tüp bebek denemiş 5 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş çok hoş bi insan anneliğe o kadar yakışır ki lütfen unutmazsanız Esenciğimi de dua edin nolur.

Günaydın anneler kandiliniz mübarek olsun........herşey gönlünüzce olsun bol bol dua edelim kuzucuklarımız için.

Günaydin guzel annecikler ...

Selay kendine ozune donmeye basladi sukurler olsun :))
Dun eve geldim ..
Pasakli evime :)) bir haftadan beri temizlik yaplmiyor cunku ..
Agrilarim tam gecene kadarda ellemiyecegim ..

Insallah herkesler iyidir .. Rabbim su jubarek gunde hepimizin agrilarini sikayetlerini giderir , dualarimizi kabul eder , bebeklerimize sag salim kavusturu insallah ..

Cok serum yedim agrilar icin birazcik tedirgin oluyorum ama doktorlara guvenmekten baska care yok .. Kandaki iltihapta tamamiyle gecti .. Rabbim birdaha yasatmasin insallah ..

Asyaeren canim sonuclarin iyi cikmis gozun aydin olsun ..
Tam takip edemedim kizlar .. Insallah sadece iyi haberler vardir ..
Rabbim cinsiyetleri gonullere gore vermistir :)

Kandiliniz mubarek olsun tekrardan ..
Beni merak eden tatli dilli hatunlarima :)) tesekkuru borc bilirim

iremcim sen ne aldın biberon olarak ben avent alıcam kafaya koydumda yinede fikir olsun. bide emzik olarakda şu yenidoğan ortadontik emzikler var onlardan almayı düşünüyorum.

canlarım ben de kızıma avent almıştım çok memnun kaldım o kadar attı ama hiçbişey olmadı büyüdükçe ayrı uçları satılıyo ayına göre değiştirebiliyosunuz. şimdi de suluk olarak kullanıyorum geri kaçırma olayı yok o nedenle akıp dökülmüyo. ve sağlıklı
emzik de üç çeşit aldım çikko mikko kauçuk damaklı bilmem 5 ay tuttum ağzında ben soktum o fırlattı asla emziremedim bakkal emziği tutuyo dedi herkes bence ne alırsanız alın bi de bakkal emziği bulundurun derim

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr annecikler,

canım bugün miraç kandili...
miraç kandilimiz mübarek olsun inşallah.
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inş.

canım bebek bekleyenleri de ekleyeceğiz muhakkak, rabbim onlara da bu mutluluğu tattırıp tamamına erdirmeyi nasip etsin hepimize inşallah

son 3-4 aydır yapılan kanser kemik rahatsızlığı ile ilgili çalışmalarda d vitamini eksikliğinden olduğu sonucuna varılmış (şimdilik) o yüzden doktorlar anne karnındaki bebek gelişimi için bu damlayı veriyor. Prospektüsünde farklı da yazsa eczacı güvenle kullanbileceğimi söyledi. normalde cocuk doğduktan sonra cocuğa veriliyormuş ama şimdi anneler kullanıyor

ya o damla çocuğun kemik gelişimi için bebek doğduktan sonra bebeğede vericekler

cnm ben biberona kesin karar verdim. PHILIPS AVENT SCF 270/60 YENİDOĞAN HEDİYE SETİ diye geçiyor. bunu alıcam.

bende ona karar verdim indirim bekliyorum

Selam kızlar Hayırlı kandiller...4'lü sonucum çıkmış, doktorum şuan yoğun olduğu için öğlene doğru görüşcem :18: çok heyecanlıyım :18:
Selayhusum çok geçmiş olsun canım,evi boşver,sen iyi ol da iyileşince yaparsın...

selaycım canımm h.g topiğin hoş görülü sultanı çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın bırak evin hali ne olursa olsun. herşey yavaş yavaş düzelir toparlanır yeterki sen ve bebişin iyi olun....

ayyy güldürdün beni valla doğru diyosun bizim veletlerin ne yapcağı belli olmaz biz herşeyin iyisi diye kendimizi yırtarken bakkal emziğini alıverirler ağızlarına eee peki seninki naptı aldımı bakkal emziğini merak ettim

günaydınn anneler .hepimizin kandili mubarek olsun ,hayırlara vesile dualarımız kabul olsun .
dün yaptırdığım test sonuçlarını aldım .tsh düşmeye başlamış 4 olmuş sevindim .ama kan değerlerim de düşmeye başlamış hemşire kan ilacı alman lazım dedi .yarın dahileye ye gidicem .genel olarak sonuçlarım güzel çıktı .

geçmişi az cok okuyarak anca geldim.

filiz, madamtusot, denizkızı iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim.

Nehar faydalı bilgiler için teşekkürler

gittik bebişleri gördük biri 182 gr diğeri 168 gr olmuş kızım bana el sallladı oğlumda ayaklarını yani cinsiyetleri kesinleşti.

doktora emin misiniz bize 2 oğlan gibi geliyor dedik. Doktor daha ne istiyorsunuz bi kız bi erkek dedi. bizim kızların bebeklerinin cinsiyetleri değişmiş bunlarda değişmişmidir acaba diye merak ettik diyemedim :)

kemiklerini kafatasını kontrol etti parmaklarına baktık çok şükür şimdilik sorun yok

oradan çıkınca herkes için dua ettim sağlıklı bebişler için sağlığımız huzurumuz için

kasım 2013 anneleri dedim sonra ya erken doğum yapan olursa diye ekim 2013 annelerine de sağlıklı doğumlar diledim.

sonrada geç doğum yapan olur mu dedim ellrim acık kendi kendime güldüm Bebek isteyenlerede dua ettim

her gittiğimizde biyerlerine bakıp ölçüp normal diyor

detaylı ultrasonu bir ay sonra yapalım dedi ben ekstra ücret vermiyorum detaylı da ne our bilemem

tatlım sıkıntı yapma kendine inşallah güzel çıkıcak çıkmasa bile asyaerenin dediklerini duydun değilmi o yüzden kafana takıp bebişini ve kendini üzmeyesin.

günaydın güzel kasım anneleri ve onların tatlı bebişkoları kandiliniz mübarek olsun ..

selayhus gecmiş olsun canım iyi olmana sevindim dahada iyi olursun inşallah.
asyayaren 4lü testinin iyi çıkmasına sevindim gözün aydın ..
filizcim sanada gecmiş olsun ..

benimde kaç gündür ensemden doğru bir ağrı oluyo başımda tonlarca ağırlık var sanki nedenini çözemedim hala acaba yattığım yastıktanmı oluyo diye düşünmeye başladım ..

sizler nasılsınız bu arada yazmıştım ama kimse okumamış benimde bir kızım daha olacak ..

sanada hayırlı kandilin mübarek olsun inşallah sonucun temiz çıkar içini ferah tut..

yok canım miraç kandili, berat kandili şaban ayı içinde yani gelecek ay rabbim eriştirsin hepimizi inşallah

bende aventi hep iyi diye duydum zaten inşallah bir sıkıntı yaşamam bende , ben set olarak alınca ekstra emzik almıycam zaten ben ve kız kardeşim emzik kullanmışızda erkek kardeşim hiç bir şekilde kullanmamış randevularda ki keyfide aynı dayısına benziyo yatışı bile belki ona çeker sette ki bile elimde patlar

Doktorumu aradım hemşiresi çıktı doktor yokmuş içebilirsin dedi doktor bey veriyor dedi ama emin olamadım içinde hamilelerde kullanılmasıyle ilgili pek iyi şeyler yazmıyor kafam karıştı bugün tekrar doktorumu arıcam sanırım
Selam kızlar Hayırlı kandiller...4'lü sonucum çıkmış, doktorum şuan yoğun olduğu için öğlene doğru görüşcem :18: çok heyecanlıyım :18:
.

İnşallah iyi haberler alırsın canım hep birşyeler bekliyoruz allah sonumuzu hayır etsin

canım Allah bağışlasın. Kız çocuğu iyidir iyi.. 2 cadı kavga eder dururlar artık

sağol canım valla nasıl olurlar çok merak içindeyim kızım bana çok düşkün kıskançlık yaşayacağımız kesin ama olmaz diye umud ediyorum en azından öyle avutuyorum kendimi..

Günaydın kızlar kandılınız kubarek olsun.

Hastaneyı aradım detaylı ultrason fiyatı aldım ssk ıle anlasması yokmus 190 tl dedı.

hayırlı kandiller hepinize...kızlar bende son bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı başladı. çok fena hemde. yardımsız kalkamıyorum yataktan. var mı benden başka bu sorunu yaşayan? normalde son aylara doğru olurmuş ama son bir aydır çok hızlı kilo aldım ondan mı erken başladı acaba? ikiz anneleri bilge ve burçak sizin kilo durumunuz nasıl? ikiz hamileleri 3.aydan sonra hızlı kilo alır deniyor ama siz kaç kilo aldınız? bir de 4.haftadan beri çene bölgem resmen kıpkırmızı. yüzümde sivilceler de çıktı ama özellikle çene bölgemde kopkoyu boylu boyunca bir kızarıklık var. güneş gördükçe daha da koyulaştı. gebelik maskesi dedikleri bu mu acaba? bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı?

benimde kuzenin 15 senedir uğraşıyor eşi ameliyat oldu kendi tedavi oldu en son tüp bebek yaptılar oda olmadı bugün benim doktoruma geliyor muayeneye kendi kız kardeşininde olmadı 3-4 senedir en son benim doktoruma geldi 3 ay sonra hamile kaldı. oda şimdi bir ümit diye benim doktoruma geldi. rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine onun ümitlerini kırmaz boşa çıkarmaz inşallah. tüm anne olmak isteyenlerin anne olabilmek için yanıp tutuşan bütün kadınların kucağını doldurur inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…