burçak şu aventin pes yeni doğan setini o kadar emin araştırmış şekilde anlatmış ki dayanamadım ondan aldım , emzik , fırça, 4 adet biberon 2 si 260 ml 2 si 125 mil. 95 lira sulandım göğüs pedi de aldım zaten kargo ödüycem diye kraftın göğüs pedinden aldım 100 lü 105 lira tuttu ama avent zaten iyi herkes iyi diyo da acemilik var neyi alsam ürün hangisi olsa diyordum burçağa güvendim bende
iremcim sen ne aldın biberon olarak ben avent alıcam kafaya koydumda yinede fikir olsun. bide emzik olarakda şu yenidoğan ortadontik emzikler var onlardan almayı düşünüyorum.
günaydın herkesee .. kandiliniz mübarek olsun. bu arada miraç değil benim bildiğim berat kandili bugün kızlar . bu gece bolca dua edelim kabul olur inşallah bebek isteyip olmayan arkadaşlarımıza da dua edelim kızlar
benim ESEN isimli bi arkadaşım var 10 yıllık evli 2 kez tüp bebek denemiş 5 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş çok hoş bi insan anneliğe o kadar yakışır ki lütfen unutmazsanız Esenciğimi de dua edin nolur.
Sağlık acağına gittim eski tahlil sonuçlarımı vermek için istemişlerdi hemşire bana devit diye d3 vitamini verdi damla olarak bakanlık veriyormuş ücretsiz bunu kullan dedi sizin aile hekimlerinizde verdimi ben doktoruma sorup öyle kullanayım dedim
ya o damla çocuğun kemik gelişimi için bebek doğduktan sonra bebeğede vericekler
cnm ben biberona kesin karar verdim. PHILIPS AVENT SCF 270/60 YENİDOĞAN HEDİYE SETİ diye geçiyor. bunu alıcam.
bende ona karar verdim indirim bekliyorum
Günaydin guzel annecikler ...
Selay kendine ozune donmeye basladi sukurler olsun :))
Dun eve geldim ..
Pasakli evime :)) bir haftadan beri temizlik yaplmiyor cunku ..
Agrilarim tam gecene kadarda ellemiyecegim ..
Insallah herkesler iyidir .. Rabbim su jubarek gunde hepimizin agrilarini sikayetlerini giderir , dualarimizi kabul eder , bebeklerimize sag salim kavusturu insallah ..
Cok serum yedim agrilar icin birazcik tedirgin oluyorum ama doktorlara guvenmekten baska care yok .. Kandaki iltihapta tamamiyle gecti .. Rabbim birdaha yasatmasin insallah ..
Asyaeren canim sonuclarin iyi cikmis gozun aydin olsun ..
Tam takip edemedim kizlar .. Insallah sadece iyi haberler vardir ..
Rabbim cinsiyetleri gonullere gore vermistir :)
Kandiliniz mubarek olsun tekrardan ..
Beni merak eden tatli dilli hatunlarima :)) tesekkuru borc bilirim
canlarım ben de kızıma avent almıştım çok memnun kaldım o kadar attı ama hiçbişey olmadı büyüdükçe ayrı uçları satılıyo ayına göre değiştirebiliyosunuz. şimdi de suluk olarak kullanıyorum geri kaçırma olayı yok o nedenle akıp dökülmüyo. ve sağlıklı
emzik de üç çeşit aldım çikko mikko kauçuk damaklı bilmem 5 ay tuttum ağzında ben soktum o fırlattı asla emziremedim bakkal emziği tutuyo dedi herkes bence ne alırsanız alın bi de bakkal emziği bulundurun derim
Selam kızlarHayırlı kandiller...4'lü sonucum çıkmış, doktorum şuan yoğun olduğu için öğlene doğru görüşcem :18: çok heyecanlıyım :18:
Selayhusum çok geçmiş olsun canım,evi boşver,sen iyi ol da iyileşince yaparsın...
Selam kızlarHayırlı kandiller...4'lü sonucum çıkmış, doktorum şuan yoğun olduğu için öğlene doğru görüşcem :18: çok heyecanlıyım :18:
Selayhusum çok geçmiş olsun canım,evi boşver,sen iyi ol da iyileşince yaparsın...
günaydın herkesee .. kandiliniz mübarek olsun. bu arada miraç değil benim bildiğim berat kandili bugün kızlar . bu gece bolca dua edelim kabul olur inşallah bebek isteyip olmayan arkadaşlarımıza da dua edelim kızlar
benim ESEN isimli bi arkadaşım var 10 yıllık evli 2 kez tüp bebek denemiş 5 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş çok hoş bi insan anneliğe o kadar yakışır ki lütfen unutmazsanız Esenciğimi de dua edin nolur.
canlarım ben de kızıma avent almıştım çok memnun kaldım o kadar attı ama hiçbişey olmadı büyüdükçe ayrı uçları satılıyo ayına göre değiştirebiliyosunuz. şimdi de suluk olarak kullanıyorum geri kaçırma olayı yok o nedenle akıp dökülmüyo. ve sağlıklı
emzik de üç çeşit aldım çikko mikko kauçuk damaklı bilmem 5 ay tuttum ağzında ben soktum o fırlattı asla emziremedim bakkal emziği tutuyo dedi herkes bence ne alırsanız alın bi de bakkal emziği bulundurun derim
sizler nasılsınız bu arada yazmıştım ama kimse okumamış benimde bir kızım daha olacak ..
Doktorumu aradım hemşiresi çıktı doktor yokmuş içebilirsin dedi doktor bey veriyor dedi ama emin olamadım içinde hamilelerde kullanılmasıyle ilgili pek iyi şeyler yazmıyor kafam karıştı bugün tekrar doktorumu arıcam sanırımson 3-4 aydır yapılan kanser kemik rahatsızlığı ile ilgili çalışmalarda d vitamini eksikliğinden olduğu sonucuna varılmış (şimdilik) o yüzden doktorlar anne karnındaki bebek gelişimi için bu damlayı veriyor. Prospektüsünde farklı da yazsa eczacı güvenle kullanbileceğimi söyledi. normalde cocuk doğduktan sonra cocuğa veriliyormuş ama şimdi anneler
.
canım Allah bağışlasın.Kız çocuğu iyidir iyi.. 2 cadı kavga eder dururlar artık
son 3-4 aydır yapılan kanser kemik rahatsızlığı ile ilgili çalışmalarda d vitamini eksikliğinden olduğu sonucuna varılmış (şimdilik) o yüzden doktorlar anne karnındaki bebek gelişimi için bu damlayı veriyor. Prospektüsünde farklı da yazsa eczacı güvenle kullanbileceğimi söyledi. normalde cocuk doğduktan sonra cocuğa veriliyormuş ama şimdi anneler kullanıyor
cnm ben biberona kesin karar verdim. PHILIPS AVENT SCF 270/60 YENİDOĞAN HEDİYE SETİ diye geçiyor. bunu alıcam.
bende ona karar verdim indirim bekliyorum
bilgecim canımm benim geçmiş olsun hadi gözün aydın.. iyi sonuçalarının güzel çıkmasına çok sevindim..
bat aslında iki kız kardeş daha iyi biliyormusun en azından ileride birbirlerine dertlerini anlatırlar hiç yanlız kalmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?