2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

mustelamı lıerac mı karar veremedım paraben falan dedıler kakao kullanıyodum kesmedı..kotude kokuyor.unanndoda mustela ındırımde bugun. Alıyım ozaman ben ya.150 ml 63.00 tl

başka bir topikte ki arkadaşta medacassolu tavsiye etti , eczacı diğerlerine boşuna fazla vermeye gerek yok demiş :44::44::44:

o zaman sivastaydık cnm ara tara bulamadım kızım da uyumuyodu kurtuluşumu emziğe bağlamıştım resmen rezeneler papatyalar hiçbişey fayda etmiyodu emmedi kaldı artık büyük marketlerde var görüyorum ucu yusyuvarlak büyük 2.ye alcam inş. doğar doğmaz sokcam ağzına 1. den çok ders aldım çok çektim ne çektim ben beee

cinsiyetlerini öğrenemedik bizde. maşallah ne güzel kilo almışsınız. bi ben varım sanırım 4 ayda 6 kilo alan:) istirahat çok önemli canım ihmal etme sakın. en çok senin bebişlerin cinsiyetini merak ediyorum ben. inşallah sağlıkla gelsinler..

cnm evet büyümüyormuş ama benm zaten erken doğum ve ikiz ya kesin ufacık olurlar belki 9aya kadar kullanırm. bide mecbur ufak olması lzım yoksa nasıl sığdırırım. zaten 6 aydan sonrada allah nasip ederse oda yaparız. ben kesin bunu almaya karar verdim bitanem. kız ne üçü sılayla mı karıştırdın 2tane alcaz teyzoşuuu

canım ankarada nerde indirimdeymiş ben bundan alıcamda 350 cogu yerde

cnm ankara acityde alt katta chicco mağzasında geçen hafta sordum, kampanyada şuan dedi 219flndı fiyatı.

siz biberonu konuşmuşsunuz bende dayanamadım aldım burçaka sana güvendim senin dediğinden aldımmm

cnm çok iyi yapmışsın çok araştrdım ben memnun kalcamızı düşünüyorum. bende setini alıcamda yanında aventin steril mak. da almak istyorum. birlikte alayım diye netten almadım. h.sonu bende almış olurum. şimdiden güzel günlerde kullan inş.

ay cnm benimm şükürler olsunnn rabbim yaşatmasn birdaha. kız ne eviii bıraksana ya pasaktan ölen olmadı merak etme ne çektiğini sen biliyosun günlerdir. ayağını uzat oğluşunla ilgilen dinlen bol bol.

ayy cnm hdi hayırlı olsun darısı bana olsun. çok şanslısn bi kız bi erkek herkese nasip olmaz. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. duların için allah razı olsun.

baharımmm sorma beni anlatmışsın resmen. gece wc ye kalkarkn bile eşimi uyandırıyom o tutup kaldırıyo. kıçımın üstüne oturamıyorum. bnm işte sabah 9 akşam 7. resmn sandalyede belimin üzerine oturuyom yayılarak. kalkarken de utanmasam bağırcak gibi oluyom. okadar ağrım oluyor. resmen kıçım uyuşuyor yaaa... zayıfım ama göbeğim kocaman oldu. her gören fark edyo benide. sanırım bünyemde zayıf olunca vüct kaldıramıyor 2 çocuğu. bni sürekli diyetisyenim tartıyo. 2 haftada 1,800kg almıştım. şimdide 1 haftada 1,200 aldım. çok hızlı almaya başladım son 3 haftadır. ama zaten 47 ile hamile kaldığım için boyda vardı anca normal kiloma yeni ulaştım. 54 lere geldim şükür.

üçüz oldukları için bana 900 diyolar bir de sanırım radyologlar ayrıntılı yapıyor genelde. bizim durumda perinatolog bakıyor..

offf bana ikiz için 475 dediler. bn ona yuhhh diyodummm şimdi seni görünce şükretmeye başladım. aman tek sağlkla kucağımıza alalım bitanem de parası pulu batsın

Asya çok sevindim sonuçlarına ,gözün aydın,allah kimseyi korkutmasın,tedirgin etmesin zordur eminim.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Canım benim 2 tane odam boş, keşke birini sana verebilsem.Şaka bi yana iki tane oda olmasına rağmen biliyorum ki bebek doğduğunda uzun bir süre benim yanımda kalacak belki erkenden oda bile yapmıycam.Fazla odan olsa bu kadar sıkıntı yapıp acele etmezdin zaten. Boşver oda şartmı,çok istiyosan da at gitsin koltuğu :)

Ayrıntılı ultrason fıyatları nekadar acaba ?

Ben ankarada özel bir hastaneye gidiyorum,100 Tl. istediler: Ama cd vereceklerinden hiç bahsetmediler herkese veriyolarmı ben de isterim :)

ay ne guzel benım bugun drun amelıyat gunu ya yok yerınde.. yarına cıkar ınsallahh..
hadı bakalım ıns guzel cıkar sonuclarn

canım cok sevındım sonucunun ıyı cıkmasınaa sukurr ...

saol canımmm.. kızıın olcakmıs hayırlı olsun canımmmm saglıkla gelsın ınsallahh..

kızlar selam..
mırac kandılınız mubarek olsun bugun ettıgımız dualarımız kabul olsun ınsallahhhhhh ..
grıp ıcın mınoset alıyorum sabah ıdrar tahlılı verdım ıltıhap gozukmuyormus. ılac ıcmene gerek yok dedı mantar varsa krem kullanman yeter dedi ebe..
benımde yarın 4 lu testım cıkıcakk dualarınızı eksık etmeyın cok korkuyorumm rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallahh bızleriii bugun bol bol kuran okuycam ben hepınız dualarımdasınız ..

kızlar bende baktım sımdı unnoda ındırımde ama ıcınde paraben varmı bılmıyorum cok kararsız kaldım yaaa napsak kı alsakmı

Son düzenleme:
kızlar baktım sımdı paraben ıcermıyor
Paraben, Phthalate ve Phenoxyethanol içermez. ıcerıgını okudum eşime soruyumda alıyım en ıyısı

kızlar bende baktım sımdı unnoda ındırımde ama ıcınde paraben varmı bılmıyorum cok kararsız kaldım yaaa napsak kı alsakmı

ben büyük ihtimal o medacassolu doktoruma sorcam , kk da eski izleri bile iyi geldiğiyle ilgili topik bile gördüm içeriğinde hamileler ve emzirenler kullanır diyo arkadaşa göğüsteki yaraya falan da kesin çözüm demiş eczacı ......

Hangi sitede indirimde acaba? Çatlağım oluşmadı ama garantiye almak istiyorum :)

kızlar gebeliğin en başından beri mustela kullanıyorum.çok ama çook araştırdım günlerceee baktım. çok memnunum azıcık bişi bile yetiyo çok yağlı bi krem zaten uzun gider yani. ve hemen sürüp kıyafet giyebilyosun leke yapmıyor. lirec kesinlikle almyın paraben ver içinde .ama mustela da paraben yok tavsiye ederimm. zaten üzerinde paraben free diye de yazıyor. gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsinizzzzz

kızlar mustelanın catlak kremı hakkında fıkrınız varmı alsammı almasammı kararsızım..karnım cok kasınıyorda.

Hayırlı kandiller herkeze ben aldım mustelayı kullanıyorum güzel nemlendiriyor bşrde sürdükten sonra kıyafet giyebiliyorsun rahat rahat bu da önemlı bence. Bu arada bu biberon konusu bayağı konuşulmuş ben ne biberon ne emzik almayı hiç düşünmedim bile eğer mama kullanmak zorunda kalırsam alırım. Benim iki yiğemde hiç kullanmadık hatta 6. Aydan itibaren suyu bile bıberonla içmediler. Hatta dışarda millet suyu bardakla içerken görürken şok oluyordu bu kadar küçük çocuk nasıl bardakla içiyor diye ben emziğede biberona karşıyım anne sütü yettiği sürece ve emmede bir sorun yoksa almıyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…