2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım sagolasın.. valla elimden geldiğince istirahat ediyorum. zaten belli bir zamandan sonra yatacağım düşüncesiyle kendimi cok bunaltmamaya çalışıyorum. cunku inanılmaz psikolojiyi bozan bişi sürekli yatmak.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de sayılı zaman geçecek inş..

aynen oyle canımm. ayrıntılıdan hayırlı haberlerle dönmek paha biçilemez.. ins sıkıntısız alırız kucağımıza bebişlerimizii

Kızlar Rabbime binlerce şükür 4'lü testimizin sonucu çok güzel çıkmış Allahım darısı tüm bekleyen annelere inşallaaahhh

cnm ilk haftalar diyete göre alamadım kilo. kalori mi artırdı biraz. ilk 3 ay 1800 kalori ile başladık. 4.aya girince 2400 e çıkardı. çünkü ilk 3 ay kiloya ihtiyacımız yok dedi. ama 4.aydan itiberen alman gerekiyo dedi. kilo aldığımı görünce çok mutlu oluyor diyetisyen. ama diyette yine öyle yağlı şeylr fln yok bol bol kalsiyum alarak kilo artırıyor.[/QUOTE]

anladım canım. bende öyle besleniyorum ama inşallah bebişlere yarıyordur:)

Son düzenleme:
Kızlar Rabbime binlerce şükür 4'lü testimizin sonucu çok güzel çıkmış Allahım darısı tüm bekleyen annelere inşallaaahhh

Gözün aydın canım,darısı tüm bekleyenlere.Ama 4 lü için erken değilmi,3 lü yaptırmadımı sana doktorun. Ben 3 lü için kan verdim ve onun sonucunu bekliyorum.4lüden hiç bahsetmedi doktorum.

Bende mustelayı aldığımda kampanya vardı 3 tane alınca birinin yarısını ödüyordun birde son ay farklı bir krem verecekmiş eczacı!

benim dediğim pahalı bişey değil 10 lira bişey ama iyi şeyler okudum leke çatlak üzerine , önce onu denerim işe yaramıyo gibi gelirse doktorun tavsiye ettiğini alırım diyom bende

Gözün aydın canım,darısı tüm bekleyenlere.Ama 4 lü için erken değilmi,3 lü yaptırmadımı sana doktorun. Ben 3 lü için kan verdim ve onun sonucunu bekliyorum.4lüden hiç bahsetmedi doktorum.

hayır canım3lü yapmadı doktorumuz 4lü istedi.tarihleri hakkında bi bilgim yok, doktorum ne derse onu yapıyoruz

filizimm cnm seninde kandiin mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsinn inş. ne güzel evdesinn oku valla bana da çok dua etttt neolur. bende gece tüm topiğe dua edicem.

mustelamı lıerac mı karar veremedım paraben falan dedıler kakao kullanıyodum kesmedı..kotude kokuyor.unanndoda mustela ındırımde bugun. alıyım ozaman ben ya.150 ml 63.00 tl

al canım bence kaçırma.
ben 100 ml 49 tl mi ne verdim lieraca o da indirimdeydi. eczaneden 70e mi ne almıştık. bence al, o kakao falan yetmiyor kesinlikle.
benim evde susam yağım var ama daha sürmedim.

kızlarrr yaaa ben kafayı yicemmm. ya şimdi ben başkent üniv. hastanesine gidiyorm ya orada detay ultaason için 455,00tl dediler. bende bugün bikaç yere daha sorayım dedim. koru hastanesi 97 tl dedi. akropol 350,00tl dedi. kafam karıştıııı bukadar fiyat farklılığı nedennnnnnnnnnnnnnn... kendi doktoruma gitmezsm vicdan azabı duyabilirim ama bukadar para verirsemde vicdan azabı duyacammm.. ne yapayım sizce?? detay ultrason dedikleri aynı ultrason makinası değilmi. bu hastaneler farklı mı müdahale ediyo sankii ne bu fiyat farklarııı

canım perinatolog bakıyrsa biraz fiyat farkı oluyo. ben eger tek bebek taşıyor olsaydım kesinlikle en uygun fiyat neresi diyorsa oraya giderdim. ancak üçüz olunca bu konuda tecrübe edinmiş birilerine görünmeyi istiyorum. özellikle prof aradım hatta. istanbulda birkaç isim buldum. bakalım hangisinde karar kılacağım??

Soyle gecmise gozumu attim geldim :)
Ah birde nickleri hemen unutmasam super olacak ..

Bat canim cinsiyet ogrenilmis tebrik ederim .. Kiskanclik her cinste oluyor nasilolsa, iki kiz destek olurlar ne guzel

Neharim sonuclarin temiz cikmis gozun aydin olsun bebegim

Filizim yarin sende iyi sonuclar alirsin insallah

Bilgecebuk bebisleri gormusun canim gozun aydin

Ecre41 tsh degerin dusmus ne guzel , kanisa insallah ilacla yoluna sokarsin canim ..

Nesleem farkinda olmadan yapilan testin iyi cikmis gozun aydin olsun kuzum :))..

Kizlar telsizde philips kullandim , yine insallah aynini kullanacagim ..
5 sene once cok pahali almistim ama cok iyi bir aletti .. O markayi pneririm ..

kızlar şimdi eczaneyi aradım mustela 150 ml 80tl dedi unnodada kargoyla 69 tl falan fiyatı yani 11tl fark etmiş oluyor bilginiz olsun.

neresi uygunsa oaraya gıt derım ben antalyada yasıyorum özel muaynehaneye gıdıyorum dokotrumda cok ıyı benı burda bı labarotuar merkezı var oraya gonderıyor sonucu en net veren ve en ucuz yerlerden bırı ben mesela ıkılı ve 3 lu taramaya 20 tl verdım ve bır nuamralı labrotuvar dıgerlerı para tuzağı bence

canım birincisi sgk ile anlaşmalarına göre değişiyormuş, bir diğer durumlarıda ben doğum ücretlerini araştırırken farketmiştim bu devlettin karşıladığı paranın üstüne kendileri fiyat koyuyolar ya özeller, onun bir taban bir tavan fiyatı varmış o yüzden tutturabildiğine fiyatlar büyük şehirlerde özellikle fiyat farkı çıkıyo , ama keşke aradığın yerlere ne kadar sürüyor süresi diye sorsaydın benim işyerimde 2 arkadaş 2 farklı yere gidiyordu birini 45 dk yakın herşeyine bakıp ölçmüş falan diğerinin ki 15 dk sürmüş normal randevu kadar diyordu ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…