cinsiyetlerini öğrenemedik bizde. maşallah ne güzel kilo almışsınız. bi ben varım sanırım 4 ayda 6 kilo alan:) istirahat çok önemli canım ihmal etme sakın. en çok senin bebişlerin cinsiyetini merak ediyorum ben. inşallah sağlıkla gelsinler..
cnm evet büyümüyormuş ama benm zaten erken doğum ve ikiz ya kesin ufacık olurlar belki 9aya kadar kullanırm. bide mecbur ufak olması lzım yoksa nasıl sığdırırım. zaten 6 aydan sonrada allah nasip ederse oda yaparız. ben kesin bunu almaya karar verdim bitanem. kız ne üçü sılayla mı karıştırdın 2tane alcaz teyzoşuuu
cnm ankara acityde alt katta chicco mağzasında geçen hafta sordum, kampanyada şuan dedi 219flndı fiyatı.
cnm çok iyi yapmışsın çok araştrdım ben memnun kalcamızı düşünüyorum. bende setini alıcamda yanında aventin steril mak. da almak istyorum. birlikte alayım diye netten almadım. h.sonu bende almış olurum. şimdiden güzel günlerde kullan inş.
ay cnm benimm şükürler olsunnn rabbim yaşatmasn birdaha. kız ne eviii bıraksana ya pasaktan ölen olmadı merak etmene çektiğini sen biliyosun günlerdir. ayağını uzat oğluşunla ilgilen dinlen bol bol.
ayy cnm hdi hayırlı olsun darısı bana olsun. çok şanslısn bi kız bi erkek herkese nasip olmaz. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. duların için allah razı olsun.
baharımmm sorma beni anlatmışsın resmen. gece wc ye kalkarkn bile eşimi uyandırıyom o tutup kaldırıyo. kıçımın üstüne oturamıyorum. bnm işte sabah 9 akşam 7. resmn sandalyede belimin üzerine oturuyom yayılarak. kalkarken de utanmasam bağırcak gibi oluyom. okadar ağrım oluyor. resmen kıçım uyuşuyor yaaa... zayıfım ama göbeğim kocaman oldu. her gören fark edyo benide. sanırım bünyemde zayıf olunca vüct kaldıramıyor 2 çocuğu. bni sürekli diyetisyenim tartıyo. 2 haftada 1,800kg almıştım. şimdide 1 haftada 1,200 aldım. çok hızlı almaya başladım son 3 haftadır. ama zaten 47 ile hamile kaldığım için boyda vardı anca normal kiloma yeni ulaştım. 54 lere geldim şükür.
offf bana ikiz için 475 dediler. bn ona yuhhh diyodummm şimdi seni görünce şükretmeye başladım. aman tek sağlkla kucağımıza alalım bitanem de parası pulu batsın
başka bir topikte ki arkadaşta medacassolu tavsiye etti , eczacı diğerlerine boşuna fazla vermeye gerek yok demiş :44::44::44:
Kızlar Rabbime binlerce şükür 4'lü testimizin sonucu çok güzel çıkmışAllahım darısı tüm bekleyen annelere inşallaaahhh
Bende mustelayı aldığımda kampanya vardı 3 tane alınca birinin yarısını ödüyordun birde son ay farklı bir krem verecekmiş eczacı!
Kızlar Rabbime binlerce şükür 4'lü testimizin sonucu çok güzel çıkmışAllahım darısı tüm bekleyen annelere inşallaaahhh
Gözün aydın canım,darısı tüm bekleyenlere.Ama 4 lü için erken değilmi,3 lü yaptırmadımı sana doktorun. Ben 3 lü için kan verdim ve onun sonucunu bekliyorum.4lüden hiç bahsetmedi doktorum.
kızlar selam..
mırac kandılınız mubarek olsun bugun ettıgımız dualarımız kabul olsun ınsallahhhhhh ..
grıp ıcın mınoset alıyorum sabah ıdrar tahlılı verdım ıltıhap gozukmuyormus. ılac ıcmene gerek yok dedı mantar varsa krem kullanman yeter dedi ebe..
benımde yarın 4 lu testım cıkıcakk dualarınızı eksık etmeyın cok korkuyorumm rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallahh bızleriii bugun bol bol kuran okuycam ben hepınız dualarımdasınız ..
mustelamı lıerac mı karar veremedım paraben falan dedıler kakao kullanıyodum kesmedı..kotude kokuyor.unanndoda mustela ındırımde bugun. alıyım ozaman ben ya.150 ml 63.00 tl
maşallah canım. o bir kilo da bebekler ve sularıdır:) nerdeyse kilo almamışsın. haklısın aslında insan yapmaya da üşeniyor. ben öğlen işyerinde akşamları annemlerde yiyorum. evlerimiz 5 dk. mesafede olunca herşey de hazır olunca yeniyor haliyle ama toplamda 6 kilo almışımbundan sonrasını hiç düşünemiyorum bile:))
canım bende 4 kilo aldım valla :) o yüzden kafana takma allahtan minyonumda göstermiyorum sadece göbiş var :)
o zaman sivastaydık cnm ara tara bulamadım kızım da uyumuyodu kurtuluşumu emziğe bağlamıştım resmen rezeneler papatyalar hiçbişey fayda etmiyodu emmedi kaldı artık büyük marketlerde var görüyorum ucu yusyuvarlak büyük 2.ye alcam inş. doğar doğmaz sokcam ağzına 1. den çok ders aldım çok çektim ne çektim ben beee
o bakkal senin bu bakkal benim dolaşıyodun ne çektin be rosaperle
kızlar bende baktım sımdı unnoda ındırımde ama ıcınde paraben varmı bılmıyorum cok kararsız kaldım yaaa napsak kı alsakmı
tatlım içinde perapen yok ablam hamileyken kullandı ordan biliyorum
Hayırlı kandiller herkeze ben aldım mustelayı kullanıyorum güzel nemlendiriyor bşrde sürdükten sonra kıyafet giyebiliyorsun rahat rahat bu da önemlı bence. Bu arada bu biberon konusu bayağı konuşulmuş ben ne biberon ne emzik almayı hiç düşünmedim bile eğer mama kullanmak zorunda kalırsam alırım. Benim iki yiğemde hiç kullanmadık hatta 6. Aydan itibaren suyu bile bıberonla içmediler. Hatta dışarda millet suyu bardakla içerken görürken şok oluyordu bu kadar küçük çocuk nasıl bardakla içiyor diye ben emziğede biberona karşıyım anne sütü yettiği sürece ve emmede bir sorun yoksa almıyacağım.
aslında evet belki kullanmak doğru değil ama mecbur cünkü ben çalışıcağım için bize biberon şart emzikde genelde herkes gece rahat etmek istiyorsan emzik kullan diyorlar o yüzden de aventin yenidoğan ortadontik emziklerinden almayı planlıyorum.
kızlarrr yaaa ben kafayı yicemmm. ya şimdi ben başkent üniv. hastanesine gidiyorm ya orada detay ultaason için 455,00tl dediler. bende bugün bikaç yere daha sorayım dedim. koru hastanesi 97 tl dedi. akropol 350,00tl dedi. kafam karıştıııı bukadar fiyat farklılığı nedennnnnnnnnnnnnnn... kendi doktoruma gitmezsm vicdan azabı duyabilirim ama bukadar para verirsemde vicdan azabı duyacammm.. ne yapayım sizce?? detay ultrason dedikleri aynı ultrason makinası değilmi. bu hastaneler farklı mı müdahale ediyo sankii ne bu fiyat farklarııı
kızlarrr yaaa ben kafayı yicemmm. ya şimdi ben başkent üniv. hastanesine gidiyorm ya orada detay ultaason için 455,00tl dediler. bende bugün bikaç yere daha sorayım dedim. koru hastanesi 97 tl dedi. akropol 350,00tl dedi. kafam karıştıııı bukadar fiyat farklılığı nedennnnnnnnnnnnnnn... kendi doktoruma gitmezsm vicdan azabı duyabilirim ama bukadar para verirsemde vicdan azabı duyacammm.. ne yapayım sizce?? detay ultrason dedikleri aynı ultrason makinası değilmi. bu hastaneler farklı mı müdahale ediyo sankii ne bu fiyat farklarııı
kızlarrr yaaa ben kafayı yicemmm. Ya şimdi ben başkent üniv. Hastanesine gidiyorm ya orada detay ultaason için 455,00tl dediler. Bende bugün bikaç yere daha sorayım dedim. Koru hastanesi 97 tl dedi. Akropol 350,00tl dedi. Kafam karıştıııı bukadar fiyat farklılığı nedennnnnnnnnnnnnnn... Kendi doktoruma gitmezsm vicdan azabı duyabilirim ama bukadar para verirsemde vicdan azabı duyacammm.. Ne yapayım sizce?? Detay ultrason dedikleri aynı ultrason makinası değilmi. Bu hastaneler farklı mı müdahale ediyo sankii ne bu fiyat farklarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?