2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba kızlar ben gene ağlamaya bir sebep bulmuş gözlerim ıslak ıslak bu mesajı yazıyorum, yarın doktor randevumuz var bebeğim şaka yapmazsa cinsiyetini öğrencez sanırım ondan sonra geçer bu bunalımım yarın 11;30 da randevumuz sonunda haftalardır süren geri sayım bitiyor

olurrrrrr ağla ama kafaya cok takma
bende de sınır krızı seklınde oluyor bu duygusal calkantılar
olduresım gelıyor bazen bırılerını sonra baska bı seyle ugrasınca unutuyorum

ayrıca bebği görüş günü yaklaştıkca ınsn gerılıyor ıster ıstemez aklına farklı seyler gelıyor yanı kendı kendımizi geriyoruz
kuzuları goruncede rahatlıyoruz
sonra mutlu oluyoruz dolayısıla cevremıze ıyı davranıyouz cevremızde bıze dengesız muamelesi ypıyor komık oluyor EĞER kafaya takmıyorsan
yok takıyorsan gene sınır krızlerı gene aglanacak sey arama nobetleri

Rabbım hepimizin ve bizi sevenlerin yardımcısı olsun

selam annelerrrr nasılsınızzzz yakışıklı oğullarınız güzel kızçeleriniz nasıl ben çok yoğunum giremiyorum bi kaç gündür herkes iyidir umarım

herkese iyi kandiller diler o küçük meleklerinizden öperim

aynı bende de öyle yarından sonra bikaç gün heycanlı mutlu olurum 1 hafta sonra gene başlar kafaya takmalar eşim cocuk gibi oldun sana inanamıyorum böyle şeylere ağladığına diyor, birden ağlıyorum alınııpp amin Allah yardım etsin

canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın rabbim gönlündeki ne ise onu versin inşallah herbişeyleri kafana takma annesi bebişini asabi yapacaksın sonun da o olucak ...

bilgecimm aman diyim heee valla şu günleri katil olmadan bi atlatabilirsek yoksa mapus damlarında bir elimizde biberon bir elimizde tesbih sırtımızda minnaklar volta atar dururuz

sağolasın tatlımm iyi çok şükür senin oğluş napıyo annesi

hayırlı kandiller kızlar bugün büyük bir şok yaşıyoruz eltim 7,5 aylık hamile ve apandistten şüphelenerek ameliyata alıyorlar şuanda lütfen duanızı esirgemeyin çok riskli allah razı olsun

Kizimin Teyzelerrriii Merhaba

Geçmişi çok okuyamadim umarım herkez çok iyidir. Bizde kizimla beraber yavaş yavaş evimizi topluyoruz öyle vakit geçiriyoruz. Bugün kizimla buluştuk :-D 3 lu testimizin sonuçları gayet güzel çıkmış, cinsiyetini netlestirelim annesi dedi, yüzde yüz kiz dedi sermisti bugün ortaya sipam nevar ne yok :-D 4 lu test yapmiyor dr, 21 haziranda ayrintili ultrasyon var sadece. Eveett bizden haberler böyle.

Filiz
grip, ayakburkulmasi..... yasamissin çok geçmiş olsun kendine dikkat et canim. Yarin görüş günüymüş hersey güzel cikacaktir inşallah.

Nehar
Test sonusun güzel çıkmış gözün aydin canim hep böyle güzel haberler al inşallah.

Nergis yasemin
Canim herşey yolunda demissin, kizin hayirli uğurlu olsun sana en büyük güç kuvvet destek olsun hep.

Selayhus
Iltahap bitmiş tamamen inşallah agrilarin sıkıntılarında tez vakitte geçer canim, hastanedende çıkmışsin gözün aydin canim.

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hepinizin kizceleri Paşaları hayirli evlatlar olsunlar inşallah.

Test sonuçları iyi çıkan herkezinde gözü aydin olsun inşallah hep güzel haberler alin.

hangi doktora gidiyorsun bende aynı hastaneye gidiyorum ücretleri öğrendinmi nekadarmış detaylı falan dörtlüyü kaça yapıyorlar orda benimda haftaya kontrolüm dörtlü istedi ama yaptırmnayı düşünmüyorum

Unutmadan hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bütün dualarinizi kabul etsin, Peygamber efendimizin duasi gibi kabul etsin inşallah Rabbim.

Yatutarsa Rabbim yardimcisi olsun eltinin inşallah hayirlisi ile bebegide kendide sag saglim çıkar ameliyattan

Hay Allah iyiliğini versin çok güldüm
inan cok zor tutuyorum kendımı

Canım özele izin yok hala. Ama burdan yazabilirim,bi sakıncası yok benim için. Ben batıkent Bilgi hastanesine gidiyorum. Doktorum da orda, aynı hastanede ayrıntılı ultrasyon yapacaklar. Ücret 100TL. dediler.

Nehar sonuçların güzel çıkmış hayırlı olsun darısı başımıza

Bilgecebuk bir kız bir erkek hayalimdeki tablo :13::13::13::13:

Bat hayırlı olsun kızın

Burcak0606canım aslında ben karıştırmadım da, yukarıdaki ankete bakmıştım seninkini 3 üz olarak gördüm, şaşırdım Allah Allah ben böyle hatırlamıyodum ama dedim demek yanlış hatırlamışım dedim.Oysa gözüm yanlış görmüş hafızam doğruymuş

iyiyiz canım benim iş yerim çok yoğun bu ara ondan sessiz kalıyorum ama aklımdasınız hep

hayırlı kandiller kızlar bugün büyük bir şok yaşıyoruz eltim 7,5 aylık hamile ve apandistten şüphelenerek ameliyata alıyorlar şuanda lütfen duanızı esirgemeyin çok riskli allah razı olsun

geçmiş olsun canım dualrımız sizinle

kızlarrr az önce çok sağlam bir tekme yedim arkadaşım karnıma dokundu o da yedi bir tane.

canım rabbim yar ve yardımcısı olsun allahım ikisinide korusun...

Hay Allah iyiliğini versin çok güldüm
inan cok zor tutuyorum kendımı

:) tahmin edebiliyorum canım bazen bende aynı oluyorum sonra söyle bir düşünüyorum amannn satmışım anasını deyiveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…