2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Cok mutlu oldum.dualarim seninle.heveslendim simdi bende test alip denesem mi :)
Sagol cnm.gunun gectiyse yap tatlim.benim 1 gun gecti bugun
gunaydin kizlar
scorpion cok sevindim.Allahin izniylee bu kimyasal degildir.2defa ustuste olmaz heralde.bu seninki minik bi bebektir eminim.icini ferah tut.dualarimiz seninle
İnsallah cnm cok sagol
Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm scorpiiiiiiiiiiiiiiiimmm biliyordum biliyordummm can arkadaşım çok dua ettim sana iyi haberlerle gel inşallahhhh
Bitaneeeemm bilmemmii.canimsinn bak pesindeyim insallahhh
Biliyorum tatlim.iste bi onceki tecrubeden suan esimle tedirginiz.zaten doktordan guzel haber alana kadar anneme bile demiycem.cook uzulmustu gecen sefer
haydi gozun aydin diyelim tatlim bi de kan testininde pozitifi al inşallah rabbim gönlündekini nasip etsin kotu dusunup de bebbeisini uzme annesi

Sagol tatlim.yok uzmiycemm sözz.simdi kan verdim sonuc bekliyorum

Salı gününe az kaldı inş kalp atışlarını duyarız yada yada inşallah duymam mı demeliyim bilemedim.. Allah benden daha iyibilir Allaha bırakıyorum ...
bu arada ailelere daha söyleyemedik.. Eşim annesine şakayla karışık çıtlatmış ama tam söylememiş.. Bakalım ben nasıl söylicem bizimkilere

kızlar selammmmmmmmmmmmmm cok yoruldummmmmmmmmm vallaa ev 15 gundur temızlenmıyorduu maalesef kahverengı lekelenmem oldugu ıcın sımdı esımle temızledıkkkkkkk ohh temızlık gıbısı yokmuşş yaaaa miss miss eşim hayatında ılk defa iş yaptı bu gunlerıdemı gorucektım
buaradaaa salı gunu doktora gıdıcemm aama sanırım kalp atısını duymam dahaaa 3 gorusum olucakkkkk mercımegımı

evettt bende uzun süredir temizlemiyordum. nasil iyi hissettiriyor insani dimi....benim esimde yardim ediyor ama beceremiyor iyi omuyor

canimmmmm cok sevindimmmmm... Insaalllahhh hayilsiyla devam eder ve saglikli dogum yaparsinnnnn...

Selammm kızlar, topiğe hoşgeldimmmm :))) kasım annesi olacağım inşallah Rabbim izin verirse.ben daha göremedim birtanem'i...5+3 te gitmiştim "kese oluşmus,ama daha küçük 5 haftalıksın" dedi Dr. beklemedeyiz ayın 27'sini bekliyoruz. ilk gebeliğim 10 eylülde küretajla sonuçlanmıştı malesef. inşallah kalp sesini duymayı iple çekiyorum... iştahım sıfır,herşeyden tiksindim neredeyse aç geziyorum.kusmam yok ama yağlı etli yiyeceklerden kokulardan midem kalkıyor.siz nasılsınız bakalım:))))

Günaydın hanımlar nasılsınız ben çok iyiyim eşim iş yapıyor bende keyif çatıyorum :)))) koltuk kanepeleri makinayla yıkıyor elin değmişken halılarından üzerinden de geç dedim geçti :))) şimdi dinleniyor sonra evi süpürüp silecek ay ben bundan sonra he hamileyim süpermiş ya :)))) Kızlar benim annem 3 çocuk doğurmuş ve ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne de aş ermiş o yüzden midemiz bulanmıyor diye sıkıntı etmeyin sıkmayın canınızı

Son düzenleme:

ohhhhhh sefan olsun çok güzel:) ben en çok eşimin balkonda sigara içmesine bayılıyorum.ben koltuğa uzanıyorum elimde kumanda oda balkon kapısının camından bana bakıyor:))) yaşasın dumansız hava:))

Hoş geldin canım allah kucağına almayı nasip etsin bende 25 inde kalp atışlarını duymaya gidicem allah nasip ederse bende sadece mide bulantısı var hafif hafifi beni bunaltmıyor inşallah böyle devam eder :))))

benim midem 4 haftalikken yanmaya basladi. 5 inci haftadan beri bulanioyr ama dün ve bugün daha iyi. acaba geciyor mu yoksa mola mi verdi??

ohhhhhh sefan olsun çok güzel:) ben en çok eşimin balkonda sigara içmesine bayılıyorum.ben koltuğa uzanıyorum elimde kumanda oda balkon kapısının camından bana bakıyor:))) yaşasın dumansız hava:))

Benimkide sace mutfakda içerken şimdi balkonda içiyor sigara içtikden sonra üzerini değiştiriyor bana kokusu gelmesin diye....:) bakalım pıtırcığımız doğmadan bırakacak evlenmeden önce söz vermişti

benim annemde de hiç mide bulantısı kusma olmamış.herşeyden tiksindim dediğimde "çook erken" dedi:)) ama ben neredeyse 2 haftadır böyleyim.öyle herkes gibi sabah uyandığımda değil bulantım acıktıkça artıyor.yemeğe bişey bulamıyorum düşünüyorum düşünüyorum canımın çektiği hiçbişey yok.neyse bebişler için herşeye değer tatlımmm:)))

benim midem 4 haftalikken yanmaya basladi. 5 inci haftadan beri bulanioyr ama dün ve bugün daha iyi. acaba geciyor mu yoksa mola mi verdi??

Benim 2 gün sıkıntı yaratmazken diğer gün baş dönmesiye şiddetleniyor ama çok bunalmadım daha 8. Haftadan sonra belli olur diyorlar

Hoşgeldin yol arkadaşım ben de perşembe günü öğrendim değerim 350,95 çıktı. Biz de yarın ilk defa gitcez. Çok korkuyorum kimyasal felan olmasından. İnşallah keseyi görürüz. Bi de ben de hiç ama hiç belirti yok. Yemem iyi midem bulantım da yok. Muhtemelen daha küçük ondan.Sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşAllaaaaaaaahhh

:))) ben birkaç gündür yeni bir adet çıkardım.eşim yemek yiyor "lütfen dişlerini fırçala" diyorum.yemek kokusu burnumda:)) canımmm, alıştı artık ben gidip dişlerimi fırçalayayım barı diyor:))

Kişiden kişiye değişiyor aslında arkadaşım doğuma giderken bile hala kusuyordu :))) sağlıkla alallımda kucağımıza varsın midemiz yansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…