2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günler önce gelip yazmıştım bu ay aranızda olmak hayalimi..
sabah erkenden test yaptım veee ikinci çizgiyi gözdüm..
fakat şu an tedirginim 2 ay önce kimyasal yaşadım..tekrarlanacak diye korkuyorum..
benim için dua edin canlarım Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın..
sevgilerrrr

Cok mutlu oldum.dualarim seninle.heveslendim simdi bende test alip denesem mi :)

canım ben onu çocuğun doğacağı aya bakacağız diye biliyordum ama,öyle değilmiymiş.

Yok canım hamile kaldığın ayla senin yaşına bakılıp kesiştiği noktaya bakılıyor. Ama miladi yaşın değil çin takvimine göre yaşın önemli ondada ocak şubat doğumluysan miladi yaşına 2 sonrasıysa 1 ekliyorsun :)

gunaydin kizlar
scorpion cok sevindim.Allahin izniylee bu kimyasal degildir.2defa ustuste olmaz heralde.bu seninki minik bi bebektir eminim.icini ferah tut.dualarimiz seninle

Scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm scorpiiiiiiiiiiiiiiiimmm biliyordum biliyordummm can arkadaşım çok dua ettim sana iyi haberlerle gel inşallahhhh

nergisyasemin
nasilsin canim iyi misin? dinlen bol bol.bi de ananas ye.filiz86yla ben ananasci olduk sen de ye ki bebisin iyi tutunsun.

Canim olumlu düsün ki olumlu olsun, ben cok kötü seyler yasadim artik bebek bile istemiyordum ama simdi
Yine hamileyim ve hep güzel seyler düsünmeye calisiyorum aklima getirmek bile istemiyorum yasadiklarimi, her hamilelik
Ayni olacak diye bir sey yok, gönlünü ferah tut

haydi gozun aydin diyelim tatlim bi de kan testininde pozitifi al inşallah rabbim gönlündekini nasip etsin kotu dusunup de bebbeisini uzme annesi

ya bende hiçbişey yok..bulantı yok göğüs ağrısı yok hiçbişey yok..sizinde aklınıza kötü şeyler geliyomu arada benmi pranoyak oldum:18:

Canim merak etme bende de yok, benim ilk hamileliktede yoktu mide bulantisi, gögüs agrilarim olmustu ama iki aydan sonra
Yatarken bile aciyordu, sen bu durumun tadini cikar derim daha coook uzun yolumuz, bebislerin bize daha cok cektirecekleri var :)

canım gözünaydın aramıza hoşgeldiiin

sorma işte şu kritik zamanlar geçse rahatlasak..
inan doğru dürüst sevinemedim hamileliğime hep endişe hep korku
Allahım hayırlısıyla nasip etsin kuzularımızı..rahat huzurlu hamilelik nasip olsun inş.

cok güzel cnm masallah bende 51kg hamıle kaldım doktorum 66kg ile doğum yapmamı istiyor ama hiç sanmıyorum

Ohhh sana da maşallahh Ben de en fazla 9-10 kg alayım istiyorum. Zaten abur cubur çikolata tatlı vs sevmeyen bi insanım. Meyveyi de çerezi de sevmem. Sadece öğünüm de yemeklerim düzenli olsun yeter. 3.aydan sonra bol bol yürüyüş ve egzersiz yaparım. Tabi bu minnakların bize ne yedireceği hiç belli de olmaz

sorma işte şu kritik zamanlar geçse rahatlasak..
inan doğru dürüst sevinemedim hamileliğime hep endişe hep korku
Allahım hayırlısıyla nasip etsin kuzularımızı..rahat huzurlu hamilelik nasip olsun inş.

Aminnnnnn canim bende aslinda senin gibiyidim ama su bir kac gündür aklima kötü seyler getirmemeye calisiyorum cünü bebislere zarar veririrz bununla ancak. Hersey olacagina variyor sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…