2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ayyyy çok güldüm aynı durumdayız yaa benim eşim de aynı bunları yapıyo Artık git gel yapmaktan sıkıldı dün diyoki ben de bırakayım bari

çok çok hoşbulduk taze Annecik:) yok yok öyle düşünme desemde ben neler düşünüyorum neler:) dün gece uyandım bel ağrım vardı açıkta kalmışım sanıırm nasıl korktum neler geçti aklımdan Allah korusun...inşallah yarın keseyi gör gel yaz bize.bende kese içinde birtanemi görmeyi ve kalp sesini duymanın hayaliyle yaşıyorum inan...

:))) yazık adamlara bende sırf şımarıklıktan canım şunu istiyor al da gel diyorum aslında istemiyor :))) yılların acısını çıkartıyorum elini birşeye sürmezdi

Benim 2 gün sıkıntı yaratmazken diğer gün baş dönmesiye şiddetleniyor ama çok bunalmadım daha 8. Haftadan sonra belli olur diyorlar

tamamen gecmedi zaten, yanmayla karisik bulaniyr ama nefes kesecek kadar degil. 8 inci hafta mi gececkmiss....bir de gögüslerim den cok cekiyorum. uyutmuyorrr

Ayyyy çok güldüm aynı durumdayız yaa benim eşim de aynı bunları yapıyo Artık git gel yapmaktan sıkıldı dün diyoki ben de bırakayım bari

:)))) benim eşim rahatına keyfine çok dükündür oldukça azalttı sigarayı sayemizde:) bu gidişe ben pes edicem diyor:) çok yaşasın bebişlerimiz inşallah:)))))))))))) ohhhhhhhhhh sefamız olsun.

Benim bademciklerim yok tüm hava ciğerlerime gidiyor diye zaten yanımızda içmezsi şimdi tamamen bıracak inşallah:)))
tamamen gecmedi zaten, yanmayla karisik bulaniyr ama nefes kesecek kadar degil. 8 inci hafta mi gececkmiss....bir de gögüslerim den cok cekiyorum. uyutmuyorrr

Yok canım 8. Haftada mide bulantıları aş ermeler kesinleşir 4. Ayda da bitermiş en azından çevremdekilerin söylemesi bu ama herkesde fatklı oluyormuş

günaydın kızlar bende de hafifi bulantı oluyo ama en çokda göğüslerim çok hassas oldu helede geceleri :))

benim esim daha alisamadi. dün durduk yere cok sinirlendim agladim. sasirdi kaldi:))

Bnim eşim çok meraklıdır ve ilgilidir gebe kaldığımı öğrendikten sonra internetde başladı araştırmaya birde ben biyoloğum kitaplarımı karıştırıyor falan o bana hatırlatıp söylüyor bazı şeyleri :)))

Allahim olmaz insaalllahhhhh. midem mahvediyor beniii...

kabizlik icin ne yapiyorsunuz arkadasim, ben acaip su topluyorummm

su topluyorum derken ödeminmi başladı eğer doğru anladıysam tuz kısıtlaması yapman lazım fazla ayakta kalmadan ayaklarını havaya kaldırıp dinlenmem lazım.kabızlığa gelince ben pek yemek yiyemediğim için kabızlığım ciddi derecede değil.bol su içmek lazım onu bile yapamıyorum ben.lifli gıda tüketimi yapmak lazım.muz,patates vb.kabız yapacak şeylerden bu dönemde birazcık uzak kalmak lazım.

su topluyorum .. ben resmen tuz aseriyorum yaa. nerdeys avucuma döküp yalicammmmmmm.... su iciyorum eskiye göre cok. benim midem bulantim cok olsa bile ben yiyorum. cikarmiyorum hic...

kizlarr bebegim beni birakiyor galiba sabah kalktim wcye giittim afedersiniz sulu acik kahverengi bi kac damla geldi ve hala wcye gittigimde silindigimde kagida geliyor burdaki doktorlar hicbirsey yapmiyor acile gittim beklemelisin dedi yarin hayirlisiyla hastaneyi ariyacam ama cok korkuyorum lutfen dualarinizda beni unutmayinn cok kotuyumm

Kızlar günde 2 tane kayısı yemeyi alışkanlık edinin ki kabızlık yaşamayın

canım sakin ol böyle lekenmeler olabilir biz olumlu düşünelim sen hiç kalkma bugun yerinden.burdaki dr.lar demişsin nerdesinki sen.aslında bugun gitseydin ve progestan başlanması gerekiyorsa başlasaydın...neyse eğer gidemiyorsan dediğim gibi hiç kalkma wc den wc ye dua edicem inşallah sana.olumlu düşünelim ve herşeyin hayırlısını isteyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…