Benimkide sace mutfakda içerken şimdi balkonda içiyor sigara içtikden sonra üzerini değiştiriyor bana kokusu gelmesin diye....:) bakalım pıtırcığımız doğmadan bırakacak evlenmeden önce söz vermişti
Hoşgeldin yol arkadaşımben de perşembe günü öğrendim değerim 350,95 çıktı. Biz de yarın ilk defa gitcez. Çok korkuyorum kimyasal felan olmasından. İnşallah keseyi görürüz. Bi de ben de hiç ama hiç belirti yok. Yemem iyi midem bulantım da yok. Muhtemelen daha küçük ondan.Sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşAllaaaaaaaahhh
:))) ben birkaç gündür yeni bir adet çıkardım.eşim yemek yiyor "lütfen dişlerini fırçala" diyorum.yemek kokusu burnumda:)) canımmm, alıştı artık ben gidip dişlerimi fırçalayayım barı diyor:))
Benim 2 gün sıkıntı yaratmazken diğer gün baş dönmesiye şiddetleniyor ama çok bunalmadım daha 8. Haftadan sonra belli olur diyorlar
Ayyyy çok güldüm aynı durumdayız yaa benim eşim de aynı bunları yapıyoArtık git gel yapmaktan sıkıldı dün diyoki ben de bırakayım bari
:))) yazık adamlara bende sırf şımarıklıktan canım şunu istiyor al da gel diyorum aslında istemiyor :))) yılların acısını çıkartıyorum elini birşeye sürmezdi
Benim bademciklerim yok tüm hava ciğerlerime gidiyor diye zaten yanımızda içmezsi şimdi tamamen bıracak inşallah:)))Ayyyy çok güldüm aynı durumdayız yaa benim eşim de aynı bunları yapıyoArtık git gel yapmaktan sıkıldı dün diyoki ben de bırakayım bari
tamamen gecmedi zaten, yanmayla karisik bulaniyr ama nefes kesecek kadar degil. 8 inci hafta mi gececkmiss....bir de gögüslerim den cok cekiyorum. uyutmuyorrr
benim esim daha alisamadi. dün durduk yere cok sinirlendim agladim. sasirdi kaldi:))
Benim bademciklerim yok tüm hava ciğerlerime gidiyor diye zaten yanımızda içmezsi şimdi tamamen bıracak inşallah:)))
Yok canım 8. Haftada mide bulantıları aş ermeler kesinleşir 4. Ayda da bitermiş en azından çevremdekilerin söylemesi bu ama herkesde fatklı oluyormuş
günaydın kızlar bende de hafifi bulantı oluyo ama en çokda göğüslerim çok hassas oldu helede geceleri :))
aynen 1 haftadır gögüslerim acayip hassas gergin patlamaya hazır:)))))))))))))
aynen her hafta bir sütyen aliyorum hic biri uygun degil. delircemm.... bir de sol gögsümün altina hep kramp giriyor acaba gazdan mi?
evet canım, gaz sancısı bazen kalp krizi gibi algılanabiliyor hamilelikte bu dahada aşırı oluyor.
kabizlik icin ne yapiyorsunuz arkadasim, ben acaip su topluyorummm
su topluyorum derken ödeminmi başladı eğer doğru anladıysam tuz kısıtlaması yapman lazım fazla ayakta kalmadan ayaklarını havaya kaldırıp dinlenmem lazım.kabızlığa gelince ben pek yemek yiyemediğim için kabızlığım ciddi derecede değil.bol su içmek lazım onu bile yapamıyorum ben.lifli gıda tüketimi yapmak lazım.muz,patates vb.kabız yapacak şeylerden bu dönemde birazcık uzak kalmak lazım.
kizlarr bebegim beni birakiyor galiba sabah kalktim wcye giittim afedersiniz sulu acik kahverengi bi kac damla geldi ve hala wcye gittigimde silindigimde kagida geliyor burdaki doktorlar hicbirsey yapmiyor acile gittim beklemelisin dedi yarin hayirlisiyla hastaneyi ariyacam ama cok korkuyorum lutfen dualarinizda beni unutmayinn cok kotuyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?