2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allah yadimcin olsnnnn. ama sakin korkma hic bir sey olmayabilir. bes düsük yapmis bir arkadasim var, kipkirmizi kan gelmedikce korkma dedi. hemen uzan bol su ic ayaklaini biraz yukari koy. bise olmaz sakin kalll....

ben çıkıyorum arkadaşlar, Allah herşeyin hayırlısını versin dilime pelesenk yaptım ben bu cümleyi.hepiniz Allah a emanet olun.gelişmelerinizi yazın.bebişlerinize çoooooooooookk iyi bakın:)))))

Olumlu olmaya calisiyorum ama beceremiyorumm nefesim daraliyor cok bekledim bugunleri tabiki rabbimin gucune gitmesin o neyi bizlere layik gorurse ona amenna
ben danimarkadayim canim gittim nobetci doktora gttim fakat hicbisey yapamayiz dedi progesteron lacleri verin dedim hayir dedi yarin kilinigi ariyacam insallah yarina kadar durur
aynen oyle yapiyorum hic kalmiyorum wcye dahi gitmeye karkuyorum saol canim Allah razi olsun tabiki en onemlisi hayirlisi neyse rabbim onu nasip etsin
Allah yadimcin olsnnnn. ama sakin korkma hic bir sey olmayabilir. bes düsük yapmis bir arkadasim var, kipkirmizi kan gelmedikce korkma dedi. hemen uzan bol su ic ayaklaini biraz yukari koy. bise olmaz sakin kalll....

saol canim Allah razi olsun evt doktorda dedi renki kirmizi olmadikca korkma ama guvenmiyorumki ben bunlara sivi olmasi kafami karistiriyor insallah bisey olmaz bebegim benimle kalir insallah

Allah korusun kötü şeyler düşünme..kahverengi olunca tehlikeli değil..nasıl dr. bişey yapmıyor pruluton vurulman gerek..veya progesteron al Dr.unu ara sor ona göre iç...
ne diye bekletiyolarki hey Allahım...
gidebiliyosan başka bir Dr.a mutlaka git canım

Bende adama oyle dedim progesteron vermelisin dedim hayir veremem diyor bu kanama tehlikeli olamayabilir ama zaten bebek dusuyorsa sagliksiz bir bebektir diyor yarini bekliyorum yarin mecbur birseyler yapacaklar artik

evettt bende uzun süredir temizlemiyordum. nasil iyi hissettiriyor insani dimi....benim esimde yardim ediyor ama beceremiyor iyi omuyor

evet arkadasım yaa valla temızlık gıbısı yokkk evın havası degısıyor hemen
benmkıde beceremıyor kı süpürdüüü guzelcene bende sıldım tozları aldı ohh tamamdır zaten gunluk temızlık yaptıkkk dip köşe ıcın kadın alıcamm

kızlar yaa erık bulamıyoruzzz onun yerıne cagla almıs annem
ıstanbulda kapalıcarsıda varmıdır yarın oraya bakıcak babam 3 gundur cok canım cekıyor bıde facebbokta resım paylasıyorlar ya
lımon yıyordum hep tatlıya cok duskunum normalde ama hıc ıstemıyor canım

Bende adama oyle dedim progesteron vermelisin dedim hayir veremem diyor bu kanama tehlikeli olamayabilir ama zaten bebek dusuyorsa sagliksiz bir bebektir diyor yarini bekliyorum yarin mecbur birseyler yapacaklar artik

o ne saçmalık yahu iki arkadaşım şakır şakır kanamayla gitti..progesteron verdiler geçti..
doğum yaptılar .. ne sağlıksız bebeği..
bunlarda dr.ya ne diyeyim...başka dr. yokmu gidebileceğin

Bizimki de dün süpürdü ben de toz aldım. Yarım yamalak süpürdü ama. Tekrar tekrar yaptırdım. Sonuçta 8 ay böyle olacak. Banyoyu yıkayacaktı çamaşır suyuyla yıkayacak o yüzden ben yapmayayım dedim. Unuttu sözde dün. Bugün de nöbetçi

Canim hemen öyle aklina kötü seyler getirme, kahverengi lekelenmeler olabilr hamilelikte bu bebegin seni birakacak anlamina gelmez, bende almanyada yasiyorum burdada doktorlar ilac yazmakta cok pintiler nedense

Ayy ben de az önce facebookta etli pide gördüm hemen kapattım valla
Yaa ben ne tatlı severim ne ekşi. Ama şuan her şeye limon sıkıyorum:44:

Kizzzzzz sus bende erik manyagiyim getirme aklima :)
Almanyada hicccc bulamam

Ayy ben de az önce facebookta etli pide gördüm hemen kapattım valla
Yaa ben ne tatlı severim ne ekşi. Ama şuan her şeye limon sıkıyorum:44:
aa etlı bıde ıcın ıstdaysan ovalıya gıt konya mutfagı süper:)) bende eksı ıstıyorummmmm devamlıı erıgın yerını tutmuo cagla ama tuzluom napım az kaldı zaten cıkar erık
Kizzzzzz sus bende erik manyagiyim getirme aklima :)
Almanyada hicccc bulamam
az kaldı canımmmmm sabretces aslında vardır sosyetık manavlarda
bızım burdada anca kapalıcarsıda bulunur yakın olsaydın kargolardım

o ne saçmalık yahu iki arkadaşım şakır şakır kanamayla gitti..progesteron verdiler geçti..
doğum yaptılar .. ne sağlıksız bebeği..
bunlarda dr.ya ne diyeyim...başka dr. yokmu gidebileceğin
Bende sanmiyorum doktor olduklarini zanten....Yarin ariyacam baska bi doktoru umarim oda bunun verdigi cevabi vermezz
Canim hemen öyle aklina kötü seyler getirme, kahverengi lekelenmeler olabilr hamilelikte bu bebegin seni birakacak anlamina gelmez, bende almanyada yasiyorum burdada doktorlar ilac yazmakta cok pintiler nedense
ama sivi oyle kati degil ve rengide acilmaya baslamis az once gittim baktim evet canim asiri pintiler canlari gidiyor bi ilac yazincaa

Evet az kaldi cikar yakinda yesil erikler ama ben hamile olmasam bile yesil erige hep as eriyorum, hele türkiyeye gelince pazardan hep alirdim eve gitmeden biterdi o torba :)

Benimde tansiyon sorunum var ama hic ilac yazmiyorlar, bende aklima takmamaya calisiyorum eger allahim bu bebegi bana yazmissa alicam kucagima diyorum yazmamissa da ne yapsak degistiremeyiz

canım kahverengı gelmesı korkutmasın senı bendende gelmıstı 1 gun surdu sonra gectı progestan versın mutlaka bırde ananas ye bak bız yıyoruz bebısın tutunmasını saglıyormuss

Kızlar ben yaklaşık 3 hafta önceden beri sürekli kerevize aşardım. 2 güne bir yaptım yedim ama bi görseniz bayıla bayıla yiyodum. Hala olsa hala yerim. Erik hiç sevmiyorum sevemedim,ismi bile beni rahatsız ediyor

Evet az kaldi cikar yakinda yesil erikler ama ben hamile olmasam bile yesil erige hep as eriyorum, hele türkiyeye gelince pazardan hep alirdim eve gitmeden biterdi o torba :)

bende cokkk severımmm yaa bayılıyorumm vallaaaaaaaa off olsada yesekk dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…