kizlarr bebegim beni birakiyor galiba sabah kalktim wcye giittim afedersiniz sulu acik kahverengi bi kac damla geldi ve hala wcye gittigimde silindigimde kagida geliyor burdaki doktorlar hicbirsey yapmiyor acile gittim beklemelisin dedi yarin hayirlisiyla hastaneyi ariyacam ama cok korkuyorum lutfen dualarinizda beni unutmayinn cok kotuyumm
canım sakin ol böyle lekenmeler olabilir biz olumlu düşünelim sen hiç kalkma bugun yerinden.burdaki dr.lar demişsin nerdesinki sen.aslında bugun gitseydin ve progestan başlanması gerekiyorsa başlasaydın...neyse eğer gidemiyorsan dediğim gibi hiç kalkma wc den wc ye dua edicem inşallah sana.olumlu düşünelim ve herşeyin hayırlısını isteyelim.
Allah yadimcin olsnnnn. ama sakin korkma hic bir sey olmayabilir. bes düsük yapmis bir arkadasim var, kipkirmizi kan gelmedikce korkma dedi. hemen uzan bol su ic ayaklaini biraz yukari koy. bise olmaz sakin kalll....
kizlarr bebegim beni birakiyor galiba sabah kalktim wcye giittim afedersiniz sulu acik kahverengi bi kac damla geldi ve hala wcye gittigimde silindigimde kagida geliyor burdaki doktorlar hicbirsey yapmiyor acile gittim beklemelisin dedi yarin hayirlisiyla hastaneyi ariyacam ama cok korkuyorum lutfen dualarinizda beni unutmayinn cok kotuyumm
Allah korusun kötü şeyler düşünme..kahverengi olunca tehlikeli değil..nasıl dr. bişey yapmıyor pruluton vurulman gerek..veya progesteron al Dr.unu ara sor ona göre iç...
ne diye bekletiyolarki hey Allahım...
gidebiliyosan başka bir Dr.a mutlaka git canım
evettt bende uzun süredir temizlemiyordum. nasil iyi hissettiriyor insani dimi....benim esimde yardim ediyor ama beceremiyor iyi omuyor
Bende adama oyle dedim progesteron vermelisin dedim hayir veremem diyor bu kanama tehlikeli olamayabilir ama zaten bebek dusuyorsa sagliksiz bir bebektir diyor yarini bekliyorum yarin mecbur birseyler yapacaklar artik
kızlar yaa erık bulamıyoruzzz onun yerıne cagla almıs annem
ıstanbulda kapalıcarsıda varmıdır yarın oraya bakıcak babam3 gundur cok canım cekıyor bıde facebbokta resım paylasıyorlar ya
lımon yıyordum heptatlıya cok duskunum normalde ama hıc ıstemıyor canım
kızlar yaa erık bulamıyoruzzz onun yerıne cagla almıs annem
ıstanbulda kapalıcarsıda varmıdır yarın oraya bakıcak babam3 gundur cok canım cekıyor bıde facebbokta resım paylasıyorlar ya
lımon yıyordum heptatlıya cok duskunum normalde ama hıc ıstemıyor canım
aa etlı bıde ıcın ıstdaysan ovalıya gıt konya mutfagı süper:)) bende eksı ıstıyorummmmm devamlıı erıgın yerını tutmuo cagla ama tuzluom napımAyy ben de az önce facebookta etli pide gördüm hemen kapattım valla
Yaa ben ne tatlı severim ne ekşi. Ama şuan her şeye limon sıkıyorum:44:
az kaldı canımmmmm sabretces aslında vardır sosyetık manavlardaKizzzzzz sus bende erik manyagiyim getirme aklima :)
Almanyada hicccc bulamam
Bende sanmiyorum doktor olduklarini zanten....Yarin ariyacam baska bi doktoru umarim oda bunun verdigi cevabi vermezzo ne saçmalık yahu iki arkadaşım şakır şakır kanamayla gitti..progesteron verdiler geçti..
doğum yaptılar .. ne sağlıksız bebeği..
bunlarda dr.ya ne diyeyim...başka dr. yokmu gidebileceğin
ama sivi oyle kati degil ve rengide acilmaya baslamis az once gittim baktim evet canim asiri pintiler canlari gidiyor bi ilac yazincaaCanim hemen öyle aklina kötü seyler getirme, kahverengi lekelenmeler olabilr hamilelikte bu bebegin seni birakacak anlamina gelmez, bende almanyada yasiyorum burdada doktorlar ilac yazmakta cok pintiler nedense
aa etlı bıde ıcın ıstdaysan ovalıya gıt konya mutfagı süper:)) bende eksı ıstıyorummmmm devamlıı erıgın yerını tutmuo cagla ama tuzluom napımaz kaldı zaten cıkar erık
az kaldı canımmmmm sabretces aslında vardır sosyetık manavlarda
bızım burdada anca kapalıcarsıda bulunur yakın olsaydın kargolardım
Bende sanmiyorum doktor olduklarini zanten....Yarin ariyacam baska bi doktoru umarim oda bunun verdigi cevabi vermezz
ama sivi oyle kati degil ve rengide acilmaya baslamis az once gittim baktim evet canim asiri pintiler canlari gidiyor bi ilac yazincaa
Bende sanmiyorum doktor olduklarini zanten....Yarin ariyacam baska bi doktoru umarim oda bunun verdigi cevabi vermezz
ama sivi oyle kati degil ve rengide acilmaya baslamis az once gittim baktim evet canim asiri pintiler canlari gidiyor bi ilac yazincaa
Evet az kaldi cikar yakinda yesil erikler ama ben hamile olmasam bile yesil erige hep as eriyorum, hele türkiyeye gelince pazardan hep alirdim eve gitmeden biterdi o torba :)
bende cokkk severımmm yaa bayılıyorumm vallaaaaaaaa off olsada yesekk dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?