kimisi 16 haftayı doldurmadan hissediyo kimisi biz gibi sonra sağlıklılar ya önemli olan o, 2. de kesin erken hissetcez ben olaya öyle yaklaşıyorummm
evet canım ya sağlıklı olmalrı en önemlısı ama hanı hareket etse ben ıyıyım der gıbı olcak :)
canım su pembe kalplı haftalık çizelgesini nasıl yapdın ben onu bıturlu anlamadım nerden yapılıyor
sen tatlı bişeyler ye biraz sonrada sırt üstü yat birazda dediğim gibi göbekten bir 3-4 parmak aşaığya koy elini o kadar hafif hareket ediyolar ki belki farketmiyondur ....
akşama deneyeyım bı .canım calısdıgım ıcın iş yerınde anlamıyorum sanırım aksamda eve gıdınce yorgun oluyorum kendımden gecıyorum valla hıc oyle tatlı yemegı felan denemedim aksama deneyeyım bari
ayrıntılı ultrason için 1 aya yakın daha beklemem gerekecekama oğlumda ilk günden itibarene rkek hissediyordum bunda his falanda yok. yedikelrimde ne eşi ne tatlı. illa süpriz yapacak annemde öğrenme doğumda süpriz olur diyor eskiden bilmezdik daha heyecanlıydı diyor
kesinlikle ben olsam çatlardım hatta biz çatladık burdaaa
canım ben iki hamilelik yaşadım ikisindede görmediğim şeyleri bunda gördümsağıma soluma bile rahat dönemiyorum aniden sanki bıçak saplanıyor bende bir anlama veremedim:44:kasık ağrılarım oluyor falan
kizlar bir sorum var 19+2 yiz bugun ve zayif biriyim normalde. 44 kiloydum ve simdiye kadar 5 kilo aldim sanirim, sizin nasil? dr ne diyor ben trde deilim de ondan soruyorum
kızlar hepiniz bir şekilde hissediyormussunuz
ama ben kuzuları bır turlu hıssedemıyorum.
acaba beklentim mi cok yuksek
tekme yumruk mu beklıyorum bılemedım kı
Arkadaslar 3lu tarama testi yaptiran varmi.doktorinuz istedimi vr nasil yapiliyor acaba :44: :44: :44:
Arkadaslar 3lu tarama testi yaptiran varmi.doktorinuz istedimi vr nasil yapiliyor acaba :44: :44: :44:
Günaydın hamiş hatunlar
kızlarrr dun kontrolum vardı çok şükür bebegım iyiymiş 4lu için kan verdık veee kızımızz gelıyorrrrrrrrrrr
günaydın canım.. kesin kız dedi mi sana doktorun? benim kontrolüm de yarın bir ay önce %85 kız demişti yarın kesinleşecek mi çok merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?