canım beta hcg,m 66.30 doktorum bir daha yaptırmasın gerek yok demiş pazartesi gelsin görürüm demiş ama değer bana çok düşük geldi kızımda adet günümde 200 küsürdü ama kötü düşünmemeye calışıyorum senin randevu kaçta benimki 13:50 inşallah güzel haberlerle geliriz..
benim randevum persembe ogleden sonra canım..sende benim gibisin herseyi düşünür olduk :) degerin adet günü için normal bence takma kafana pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz.
Evde yesil elma buldum onunla avutuyorum kendimi :))))) erik niyetine yiyorum :)
kizlarr bebegim beni birakiyor galiba sabah kalktim wcye giittim afedersiniz sulu acik kahverengi bi kac damla geldi ve hala wcye gittigimde silindigimde kagida geliyor burdaki doktorlar hicbirsey yapmiyor acile gittim beklemelisin dedi yarin hayirlisiyla hastaneyi ariyacam ama cok korkuyorum lutfen dualarinizda beni unutmayinn cok kotuyumm
bende yesıl cagla avutuyorummm
kızlar yaa erık bulamıyoruzzz onun yerıne cagla almıs annem
ıstanbulda kapalıcarsıda varmıdır yarın oraya bakıcak babam3 gundur cok canım cekıyor bıde facebbokta resım paylasıyorlar ya
lımon yıyordum heptatlıya cok duskunum normalde ama hıc ıstemıyor canım
canım beta hcg,m 66.30 doktorum bir daha yaptırmasın gerek yok demiş pazartesi gelsin görürüm demiş ama değer bana çok düşük geldi kızımda adet günümde 200 küsürdü ama kötü düşünmemeye calışıyorum senin randevu kaçta benimki 13:50 inşallah güzel haberlerle geliriz..
benim randevum persembe ogleden sonra canım..sende benim gibisin herseyi düşünür olduk :) degerin adet günü için normal bence takma kafana pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz.
ben adetime 2 gün kala idrar testimde öğrendim çok silikti gittim kan değerimde 31,54 çıktı:26:
kizlarr bebegim beni birakiyor galiba sabah kalktim wcye giittim afedersiniz sulu acik kahverengi bi kac damla geldi ve hala wcye gittigimde silindigimde kagida geliyor burdaki doktorlar hicbirsey yapmiyor acile gittim beklemelisin dedi yarin hayirlisiyla hastaneyi ariyacam ama cok korkuyorum lutfen dualarinizda beni unutmayinn cok kotuyumm
kızlar yaa erık bulamıyoruzzz onun yerıne cagla almıs annem
ıstanbulda kapalıcarsıda varmıdır yarın oraya bakıcak babam3 gundur cok canım cekıyor bıde facebbokta resım paylasıyorlar ya
lımon yıyordum heptatlıya cok duskunum normalde ama hıc ıstemıyor canım
canimmmmm cok sevindimmmmm... Insaalllahhh hayilsiyla devam eder ve saglikli dogum yaparsinnnnn...
ben adetime 2 gün kala idrar testimde öğrendim çok silikti gittim kan değerimde 31,54 çıktı:26:
benim adetim 6 gün gecikmişti ve 297 çıktı yani adetten 2 gün önce senin degerin gibiymiş hızla artıyo 3 gun once 2000 olmuştu normal yani :)
canımm cagla cıkmıs pazarlarda doluuuuamaa amaaa benim canım şimdi çagla istediiiiii
evet canım cıkmıss ıstanbuldaayyyyyy cagla cikmis miiiii? burada cagla da bilmezler bulayim desemmm
kaç haftalıksın aşermeler başlamış
canımm cagla cıkmıs pazarlarda doluuuuerıkte cıkıcak yakındır
evet canım cıkmıss ıstanbulda
cnm 6+2 adetımden berı eksı ıstıyor canımmm
sevgili kasım hamişi arkadaşlarımmmm..
bhcg yaptırdım 124 çıktı..yumoştan sonra 14. günüm..reglim 12 gün geçti..inşallah değerim yükselirse sizlerle bu heyecanı doğuma kadar bende paylaşacağımmmm
Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasibetsin inşallahhhh
canım gozunaydın aramıza hoşgeldinnnnn:) reglin 12 gün geçmedi dimi yanlış yazdın sanırımm
sağol tatlımmm.yok yok elim ayağım dolaşıyo 1 gün geçtiiiiiii
canımmm heryerde var bayadır cıktı hemde mutlaka bulur neredesın kı sennn ??ay kızlaaarr bende aşerme falan yoktu caglayı okuyunca burda çıldırdım:) eşimi aradım bana çagla bul dedim gülüyor oda:) ilçedeyiz bide inş. bulur bulamazsan istanbulda varmış dedimagzım sulanıyoo
ilk gebelikmi canım çocuk varmı başka
sevgili kasım hamişi arkadaşlarımmmm..
bhcg yaptırdım 124 çıktı..yumoştan sonra 14. günüm..reglim 1 gün geçti..inşallah değerim yükselirse sizlerle bu heyecanı doğuma kadar bende paylaşacağımmmm
Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasibetsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?