2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canımmmmm dualarımız seninlee iyi düşün iyi olsun.. Rabbim hayırlısını nasip etsinn.. Lütfen canını sıkma..

ayyyyyy cagla cikmis miiiii? burada cagla da bilmezler bulayim desemmm

İyi düşün iyi olsun canım arkadaşlarda söylemiş kanaması olup da sağlıklı doğum yapanlar var bol bol dinlen dua et

kaç haftalıksın aşermeler başlamış

benimde canım çok ekşi çekiyo valla az önce limonu tuzlyıp yedim hiç yapmadığım bişeydi :26: miamore senle son adet tarihlerimiz aynı bakalım kim önce doğuma gidecek

ay kızlaaarr bende aşerme falan yoktu caglayı okuyunca burda çıldırdım:) eşimi aradım bana çagla bul dedim gülüyor oda:) ilçedeyiz bide inş. bulur bulamazsan istanbulda varmış dedim agzım sulanıyoo

sevgili kasım hamişi arkadaşlarımmmm..
bhcg yaptırdım 124 çıktı..yumoştan sonra 14. günüm..reglim 1 gün geçti..inşallah değerim yükselirse sizlerle bu heyecanı doğuma kadar bende paylaşacağımmmm
Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasibetsin inşallahhhh

Son düzenleme:

canım gozunaydın aramıza hoşgeldinnnnn:) reglin 12 gün geçmedi dimi yanlış yazdın sanırımm

canımmm heryerde var bayadır cıktı hemde mutlaka bulur neredesın kı sennn ??
ilk gebelikmi canım çocuk varmı başka

canım ılk gebelıkkk bunuda zor buldum asılama ıle hamışş kaldımm sukur olsunn 2 bucuk sene tedavıı oldum

canım hadı hayırlı olsun sanırım sende zor buldun gebelıgı :)
telaslısın bayaaa ıns degerın yukselırr benımde asılamamın 14 gununde 112.75 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…