kızlar benim kayınpederime eşim erkek torun haberini vermiş, ona rağmen bu adam beni 1 arayıp tebrik etmedi.
ben de babalar gününde aramak istemiyorum k.pederi.
beni anneler gününde aramadılar bile.
ne yapsam?
sonra görümcem de, kv de öğrendiler cinsiyetini eşim söylemiş, kimse arayıp tebrik etmedi bile. sinir oluyorum bir de görümcem c.tesi gelicem diyor, gelsin istemiyorum, tebrik etmiyor, kilo almışsın diyecek direk biliyorum halbuki 1.5 kilo aldım topu topu ama karnım şişti. nazar edecek, haset edecek kendisi daha evlenemedi diye. napsam?
kızlar benim kayınpederime eşim erkek torun haberini vermiş, ona rağmen bu adam beni 1 arayıp tebrik etmedi.
ne yapsam?
sonra görümcem de, kv de öğrendiler cinsiyetini eşim söylemiş, kimse arayıp tebrik etmedi bile. sinir oluyorum bir de görümcem c.tesi gelicem diyor, gelsin istemiyorum, tebrik etmiyor, kilo almışsın diyecek direk biliyorum halbuki 1.5 kilo aldım topu topu ama karnım şişti. nazar edecek, haset edecek kendisi daha evlenemedi diye. napsam?
aa evet canım normalde benım 10 kasımdı dr 5 gun buyuk dıyınce degıstırdım takvımı
bana boyu uzun olucak dedi 5 gun onden gıtmesı ırı olucak anlamına gelmıyor dedi eşim cok uzun ıns ona ceker
cnm bende kıvı yıyıp ustune sut ıcıyordum ole cıkıyordum
sımdı kayısının tam zamanı sabah ac karnına ye fayda etmıyormu bana hıc etmıyordu
olmadı kompostosonu yap hemencecık oluyor zaten
insanlar hamile birini gördüklerinde illa bişe deme gereği duyuyorlar sanırım. Yaaa zaten kilo almasak bile vücudumuz resmen mutasyona giriyomuş gibi şekil değiştiriyo. Biz bu durumu kabullenmeye çalışırken insanların dengesizlikleri ayrıca geriyo beni.
aynen resmen sabah normalim, eski şeylerimi giyeyim diyorum, akşam dönerken bunlar daaaaar, yenilerini almam gerek diye söylene söylene geliyorum
canım ben hamıle kıyafetı gıyıyorum artık.dıgerlerını bıraktım.o akadar rahatım kı.ozellıkle belı dar pantolon gıymemek gerekıyormus aklınızda olsun.bebege gıden oksıjen azalıyormus.alısverıse basla artık derım
ayran da müthiş şişkinlik yapıyor. geçen gün içim yandı 2 tane ayran içtim saat 6 gibi akşam, bütün gece mahvoldum sonra, 9 gibi bir soda içtim de biraz rahatladım
ne yapsam?
fılızım kac gundur kuru kayısı alıyım barı ısteyken kahvaltıdan once yerım dıyorum onu da unutuyorum.bu aksam bu ısı halletmem lazım
aynen cnm hallet mutlaka kuru almasanda normal kayısıda cıktı onudA ALABILIRSIN ye ustune su ıc
of of nedir bu kaynanalar yaa...bende ilk kız dediğimde tüh tüh dedi,üzüldü..hatta eşimin kardeşi 'tam altın takacaktım,takmam artık' dedi
bende kalmadım ya onların altınlarına,şimdi kesin netleşti erkek işte,hepsi bişeyler alma telaşında..aman yaa ben sadece istediğim için yapıyorum bu bebeği,yoksa takmayın kimmseyi.beni en başta çok ağlattılar..
of of nedir bu kaynanalar yaa...bende ilk kız dediğimde tüh tüh dedi,üzüldü..hatta eşimin kardeşi 'tam altın takacaktım,takmam artık' dedi
bende kalmadım ya onların altınlarına,şimdi kesin netleşti erkek işte,hepsi bişeyler alma telaşında..aman yaa ben sadece istediğim için yapıyorum bu bebeği,yoksa takmayın kimmseyi.beni en başta çok ağlattılar..
normalde aldım kuruda aldım onları bigüzel komposto yaptım amaaaaaa olmadıı işee yaramadıı :)) benimkide dün doktorda demezmi bu arada tuvalet sıkıntımız başladı diee doktorda hemen bi ilaç yazdı çok zor durumda kalırsan içersin dedi.Allhım benımki de benle birlikte doğurcak bu gidişlee benden merklı çıktıı.Her akşam tansiyon ölçmeler ,ben süt içmiyorum die bana getiriken kendinede süt almalar neymiş özerdircekmiş içmeyee .. ıyyyyyyy sütü nekdar özendirebilrkii hiç sevmiyoırum allh biliyor yaa ...
Kesinlikle arama!!! Bize kız demişti ya geçen ay doktor. Kayınvalideye söyledi eşim telefonda "iyi sağlıklı olsun" dedi.1 ay sonra erkekmiş diyince de "ooohhhh çookk şükür, ver Nehar'ı tebrik edeyim"dediben aynen şu durumdayım Öyle bi kavga çıkardımki anlatamam,2 gün konuşmadım eşimle, dengesiz yaaa kızken sağlıklı olsun,erkekken çok şükür,kızken tebrik etmedi,erkekken etmek istiyor. Eşim de alındı onlar böyle yapınca, saydı lafını ama yine anam anam diye yelkenleri suya indirdi. Zaten ne kaynım ne görümcem ne diğerleri hiç biri aramadı, ben de asla konuşmam. Ne anneler gününde ne babalar gününde ararım. Analık babalık görmediğim için saymıyorum bileeeee
normalde aldım kuruda aldım onları bigüzel komposto yaptım amaaaaaa olmadıı işee yaramadıı :)) benimkide dün doktorda demezmi bu arada tuvalet sıkıntımız başladı diee doktorda hemen bi ilaç yazdı çok zor durumda kalırsan içersin dedi.Allhım benımki de benle birlikte doğurcak bu gidişlee benden merklı çıktıı.Her akşam tansiyon ölçmeler ,ben süt içmiyorum die bana getiriken kendinede süt almalar neymiş özerdircekmiş içmeyee .. ıyyyyyyy sütü nekdar özendirebilrkii hiç sevmiyoırum allh biliyor yaa ...
Kızlar merhaba,topiği sürekli takip ediyorum yazmamıştım uzun zamandır.Artık muhabbete bende gireyim dedimbenide listeye eklermisin filizciğim,son sat 17 şubat,ilk bebeğim,cinsiyeti erkek,isime kesin karar vermedik
benide benide ekleyin listeyeee :)
sat:12 şubat
ilk bebeğim olacak rabbim kısmet ederse,erkek cinsiyeti :)
tamam kızcelerr hemen eklıyorummmmmmm
hosgeldınız buaradaaaa nıe kacak kacak takıp edıosunuz bakım yazın daha ii
bende mart hamişlerine takılıyordum ama bilemedim burda şenlik olduğunu
Kesinlikle arama!!! Bize kız demişti ya geçen ay doktor. Kayınvalideye söyledi eşim telefonda "iyi sağlıklı olsun" dedi.1 ay sonra erkekmiş diyince de "ooohhhh çookk şükür, ver Nehar'ı tebrik edeyim"dediben aynen şu durumdayım Öyle bi kavga çıkardımki anlatamam,2 gün konuşmadım eşimle, dengesiz yaaa kızken sağlıklı olsun,erkekken çok şükür,kızken tebrik etmedi,erkekken etmek istiyor. Eşim de alındı onlar böyle yapınca, saydı lafını ama yine anam anam diye yelkenleri suya indirdi. Zaten ne kaynım ne görümcem ne diğerleri hiç biri aramadı, ben de asla konuşmam. Ne anneler gününde ne babalar gününde ararım. Analık babalık görmediğim için saymıyorum bileeeee
o kadar sinir oluyorum ki böyle insanlara. Ne demek yaa kocaman olmuşsun. Bana da dengesizin biri hiiiii ne kadar kilo almışsın dedi, halbuki aldığım 3 kilo, karnım da büyür, dötüm de, göbeğim de..bu güne kadar kimseye şuran ne kadar büyük buran ne kadar büyük diye söylemedim, hamile ya da değil. Valla kızıyorum böyle insanlara, ağzına 2 tane çakasım geliyor...
aynen canım ben de öyle düşük tehlikesiyle yattım,Allah'a havale ediyorum.Soyları yürüsünmüş, bunu yapan da kadın yani utanmazlar, kendisinin de bir kızı var halbuki.......aynısını bende yaşadım öğrendikten sonra kahvaltıya kv'me gittik erkek istiyordu hep kv, o yüzden eşim şaka yapmak için cinsiyetini öğrendik kızımız olacakmış dedi. kv seninki gibi "iyi sağlıklı olsun" dedi 5 dk sonra falan eşim şaka yaptık erkek cinsiyeti deyince bi heyecanla kalktı yerinden sarıldı öptü beni "ohhhh çok şükür, şehzadem geliyor" diye... çok sinir bozucu bende çok üzüldüm böyle yapmasına, üstelik eşim de bende kızımız olsun çok istiyorduk.. sonuçta kız olsun erkek olsun ikisine de eşit şekilde sevinmesi gerekiyordu çünkü düşük tehlikem vardı bebeğimi kaybedebilirdim..
ya kklilo almasısın bebek nerde derler alırsın cok almışsın derler kımse hamıleyım dıye öküz gibi yemiyor degılmı bende 6 kılo aldım doktorum normal bundan sonra kızartma ve hamur ıslerıne dıkkat et dedı ne yapayım acmı durayım çocuk kılo alacaksa alacak zaten
bu arada benım eltım kızına 52 kılo ıle hamıle kalıp 90 kılo ıle dogudu neredeyse 38 kılo aldı ve catlagı bıle yok suan 56 kılo valla arkadaşım hamıleyken 12 kılo aldı catlagı var benımde vuucdum çatlamaya musaıt ne yapauyım oleyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?