2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
süperrr :) cunku 12 yi okuyunca yüzüm düştü bi an nie bukadar az diee :)

bakmadan yazıyorum cnm..3 topiğe birden yetişmeye çalışıyorum..sağolsun arkadaşlarım öyle mutlu oldular ki...şu an sadece kk arkadaşlarım biliyor zaten..yani sizler..inşallah keseyi görünce herkese söyliycemmm

Canım meraba benimde doğum 12.11.2013 olarak görünüyor.
dün gittim çok şükür kalp atışlarınıda duydum Allah herkese bu pıt pıtları duymayı nasip etsin.Benim bebeğimin boyu 6.07 mm dün itibari ile seninkinin boyu kaç kıyas yapalım doğum tarihlerimiz gerçekten doğrumu ?Benim ilk bebeğim ve gerçekten çok heyecanlıyım.Allah hepimize bebişleri hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

canımmm heryerde var bayadır cıktı hemde mutlaka bulur neredesın kı sennn ??

canım ılk gebelıkkk bunuda zor buldum asılama ıle hamışş kaldımm sukur olsunn 2 bucuk sene tedavıı oldum

canımmmm bulmuş yedim hemen halada yiyorummm tuzlu tuzluuuu

Galiba bende araniza katilicam.az once test yaptim biri daha acik renkli cift cizgi cikti yinede guvenemedim.yarin gidip kan vericem.umarim hayirlisiyla aranizda olurum :)

selam cnm benim de doğum 12.11.2013 gözüküyor fakat ben daha hiç doktora gitmedim kalp atışlarını vajinal mi gördün karından mı birde kaç günde bir adet olyurdun

inşallah canım oda olur Allahın izniyle.. ben keseyi gördüm ama bebişi görmeden içim rahat etmiyo soyleyemedim ailem dışında kimseye herhalde bebegi dogurduktan sonra anlıcam hamile oldugumu

cnm bnde yarn dr gtcem duyma ihtimalim varmı?? ulturasondan mı duydun vajinal ulturasonla mı duydun ??? heycan yaptım???

İnanmıyorum Scorpiiiimmmm minnakları beraber mi büyütcez yaniiiiiii

Ahhh sevgi teyzoşu benim de ilk bebeğim olacak. Perşembe günü öğrendim değerim 350,95 çıktı. Yarın da ilk kez doktorumuza gitcez. Sen duymuşsun ben de duyar mıyım acaba dua et bize olur mu canım. Sonuçları ben sana yazarım yarın Ben hala bulutların üstünde yürüyorum

senın bat nezamandı canım? benimde dogum 11 11 13 ama persembe gunu keseyi vajinal ult. ile gorebildik bebek hiç gorunmuyordu cok endişeleniyorum göremezsem diyeee darısı bizleree inş

Galiba bende araniza katilicam.az once test yaptim biri daha acik renkli cift cizgi cikti yinede guvenemedim.yarin gidip kan vericem.umarim hayirlisiyla aranizda olurum :)

kuuzumm o ikinci, çizgi zaten daha açık çıkıyo..sanırım hamişlik ilerleyince hcg tavan yapınca kopkoyu çıkıyor..
hemen kan ver cnm ben verdim..vee sonuç hamileyim..kesin sen de hamilesinnnn

selam cnm benim de doğum 12.11.2013 gözüküyor fakat ben daha hiç doktora gitmedim kalp atışlarını vajinal mi gördün karından mı birde kaç günde bir adet olyurdun

Canım göbekten bakıyor bende adet düzensizliği vardı 30 günde bir bazen daha da uzayabiliyordu.Geç döllenme var bende en son 23 Ocaktı benim adet tarihim.

inşallah canım oda olur Allahın izniyle.. ben keseyi gördüm ama bebişi görmeden içim rahat etmiyo soyleyemedim ailem dışında kimseye herhalde bebegi dogurduktan sonra anlıcam hamile oldugumu

inşallah cnmm..valla annemde reglimi soruyo..oldum diycem doktora gidene kadar..çünkü kimyasal olunca çok üzüldü ağladı ben daha çok üzüldüm onu görünce..

yavyummm inşallah beraber büyütücezzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar kalp atışları nasıl bişey yaaa tarif edin ne hissettiniz. Valla eşim de ben de heyecandan bayılırız heralde. İnşAllahhh biz de yarın duyarız. Ayyyy çok güzel yaaa

Kızlar biz herkese ilan ettik daha bebeği görmeden, görmemişin bebeği olmuş misali Allahım sen koru yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ben bu ayın 11inde beta hcg yaptırdım 4950 çıkdı drum ayın 19undan sonra kalp atışını duyarız dedi ben kesin olsun diye cumaya aldım randevumu Allahımın izniylen duyarız inşallah benim kocişde çok heycanlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…