maşallah canım süper olmus ellerıne saglık yaaaa keşke bende yapabılsemEki Görüntüle 733794
Kızlaaar geçmişi yemekten sonra okuyucam,bugün bunları yaptım:)Erken aslında ama daha fazla ağırlaşmadan ve sıcaklar bastırmadan yapiyim dedim.Nasıl olmuş,mevlütte dağıtırım diyorum.
Kizlar ben multivitamin gebelik basindan beri centrum pregnancy care kullaniyorum. Bunun yaninda kalsiyum ve magnezyum icin hangi vitamin kullaniyorsunuz? Bir de kansizlik icin de solgar cidden iyi gibi baktim da..
maşallah canım süper olmus ellerıne saglık yaaaa keşke bende yapabılsem
cnm magnezyum kalsıyum almıyrum ben sadece solgar alıyorum sımdılık onceden elevıt alıyordum bıde
canim multivitamin almiyorsun tek kan ilaci dogru anladim demi? TR de hep multi ve kan kalsiyum aliyorlar da ondan merak ettim
evet guzel seyler varmıss canım baktım sımdı ama denemeden alamıyorum ben
benımde tedavı ıle oldu asılama oldum canım benım ıcınde hıc farketmez yeterkı saglıklı olsun dedım hep....
bende sormadımmm dedım cınsıyet merak etmıyorum hıc ama alısverıs ıcınde sabırsızlanıyor ınsan erkek hıssedıyorum %100 erkekdır dıyordumerkege benzıo cok kucuk ama anlasılmıo sımdılık dedı 1 hafta sonra kız oldu acaba gene degısırmı dıyorum kendı kendıme
demeyim dedim de o eltinin ağzını carrrtt diye ayırasım geldi inan...nedir ya bu hamile kalana baskı yapmak,çirkinleşmekte nedir ya?bir can daha besliyorsun tabiki gözlerinin feri sönecek yorgun görüneceksin.bende kilo veriyorum diye hamileyken beni tefe koyuyorlar sıska olmuşum güya valla ben döverim bunları doğurmadan
Bende kotlardan almak istiyorum ama beden konusunda tereddütte kaldım sen neye göre aldın canım.
Eki Görüntüle 733794
Kızlaaar geçmişi yemekten sonra okuyucam,bugün bunları yaptım:)Erken aslında ama daha fazla ağırlaşmadan ve sıcaklar bastırmadan yapiyim dedim.Nasıl olmuş,mevlütte dağıtırım diyorum.
Eki Görüntüle 733794
demeyim dedim de o eltinin ağzını carrrtt diye ayırasım geldi inan...nedir ya bu hamile kalana baskı yapmak,çirkinleşmekte nedir ya?bir can daha besliyorsun tabiki gözlerinin feri sönecek yorgun görüneceksin.bende kilo veriyorum diye hamileyken beni tefe koyuyorlar sıska olmuşum güya valla ben döverim bunları doğurmadan
[annecikler selamlar...
sabahtan beri ara/B] ara okudum yazamadim ..
hersey yolunda gidiyor ne güzel :)
kontrolu olan annisler iyi haberlerle gelin insallah..
yine cinsiyetler ögrenilmeye devam ediliyor, herkeslere hayirli olsun güzel yavruslariniz kizlar. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. kiz erkek önemli degil.... ayy bu kaynanalarda acayiplermis valla... kendileride kadinlar birde.. sanki imparatorluklarina sehzade yetistiriyoruz hehehehe :)))
filizcim deneme amacli yapmistim hemen yakalamisin beni :)) evet kuzum benim ...
tesekkür ederim benzetmen icinde :)
cnm bana kan ilacı vermedi..tahliller normal..hala multıvıtamin kullanıyorumkizlar hepiniz kan tahlili yaptirip kan ilacina basladiniz mi?
günaydın kızlar dün doktora gittim kızımız oluyor allahın izniyleee
kızın hayırlı olsun cnm..benim arkadaşım kızına ismini verdi ama yanına ek isim koydu onu kullanıyorlar..oğullarına da aynı sekilde eşininismini kkoydu yanına ek ismle..kızlar kızıma kendi ismimi versem çok mu bencilce olur ya.... gerçi ilk rüyayla kkarışık hayal gibi bişiy görmüştüm orda ilk içimden 'berrak2 koymak geçti ama hep içimdende geçmiyor değil kendi ismimi koymak..
cnm arkadaşımda da hamilelikte yara oluştu..kanama yapıyordu onda da..ilişkiyi iyice azaltın çünkü her seferinde kanaması seni de üzecek..strese sokacak..hatta arkadaşımın wc de çok zorlanmaktan malumkabızlık vardı kanaması olmuştu çok korkmuştukgünaydın cici annişler benim 6. haftalarda bi mantar enfeksiyonu yaşadım deli gibi kaşıntı olmuştu fitil kullandım geçti ama sonrasında rahim ağzında yara oldu 10. haftalarda ilişki sonrası kanama olmaya başlamıştı ben de gittim dra rahim ağzında yara var dedi smear aldı smear testim iyi çıktı çok şükür ama ilişki sonrası kanama devam ediyo doğumdan sonra rahim kendini yenileyince kendiliğinden de geçebilirmiş ama geçmese yakacak galiba ama doğuma kadar böle kanama mı olacak
insan kan görünce bi kötü oluyo
var mı böle bişi yaşayan ya da yakınlarınızdan duydunuz mu bu yara bebişime zarar verir mi yaa
cnm yok sadece minoset ve benzeri içebiliyoruz..apranax çok ağır bir ilaç içme sakınnn"apranax içebiliyomuyuzki hamileyken ay bilemedimki çok ağrıyor parol banamısın demiyor nasıl bir ilaçsa bir nebze hafifletse neyse bende gittim doktora aynısını söyledi bana off allah yardım etsin geçer inşallah dayanamıyorum yaa(
cnm bende decavit kullanıyorum amam henüz kilo aldırmadı..geçen ay belki yemek düzeninden almışsındır o kiloyu..bu ay normale dönmüşsün takma kafana cnm yaaa..hamileyiz kilo almadan nasıl doğurucz..bunlar da bizi ebruşallı zannediyo sanırımbende 6-7 kilo aldım çok fazla değilmiş doktora göre dikkatli ilerle dedi ama çevremdekiler beni üzdü( çok kilo almışsın kocaman olmussun dediler çok bile almış olsam öyle denilir mi hamile insana ya çok canım sıkıldı ( ki ilk 3 ay 3 kilo almıştım 4. ay birden 3 kilo aldım sanırım decavit yüzünden şimdi decaviti bıraktım bu ay 1 kilo aldım yine
Eki Görüntüle 733794
Tunayekta masallah ne guzel yapmisin canim ..
Ben hala hicbirsey yapmadim ... Hep kafamda fikirler oluyor ama hala bir faaliyet yok :))
Bugun tatilimiz icin rezervasyonumuzu yaptim uzerimden buyuk bir yuk kalkti , cokta mutlu oldum :))
Insallah bir aksilik olmaz o tarihe kadar....
Kizlar gecenlerde eski tankinim olur deyip artistlik yapmistim yaa :)))) gobegim acikta kaldi cok komik durdu ..
Hamilelik icin olanlarindan almam sart oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?