2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar ben multivitamin gebelik basindan beri centrum pregnancy care kullaniyorum. Bunun yaninda kalsiyum ve magnezyum icin hangi vitamin kullaniyorsunuz? Bir de kansizlik icin de solgar cidden iyi gibi baktim da..

maşallah canım süper olmus ellerıne saglık yaaaa keşke bende yapabılsem
Kizlar ben multivitamin gebelik basindan beri centrum pregnancy care kullaniyorum. Bunun yaninda kalsiyum ve magnezyum icin hangi vitamin kullaniyorsunuz? Bir de kansizlik icin de solgar cidden iyi gibi baktim da..

cnm magnezyum kalsıyum almıyrum ben sadece solgar alıyorum sımdılık onceden elevıt alıyordum bıde

maşallah canım süper olmus ellerıne saglık yaaaa keşke bende yapabılsem

cnm magnezyum kalsıyum almıyrum ben sadece solgar alıyorum sımdılık onceden elevıt alıyordum bıde

canim multivitamin almiyorsun tek kan ilaci dogru anladim demi? TR de hep multi ve kan kalsiyum aliyorlar da ondan merak ettim

canim multivitamin almiyorsun tek kan ilaci dogru anladim demi? TR de hep multi ve kan kalsiyum aliyorlar da ondan merak ettim

suan ben almıyorum drda vermedı 5 aydan sonra tahlıl yaptırıp almayı dusunuyorum eksıklık vs varsa .. evet dogru anladın cnm dunde soledım solgar alıyorum sadeceee smdılık

Slmm kızlar cuma kontrolümüz var cok büyük heyecanla bekliyoruz ben bu ara internetten alışveriş sitelerine dadandım henüz hiç bişey almadım ama araştırmalara başladım
sizlerden bişeyler alan varmı 2 3 çocuk olup tecrübeli olanlar,mesela araba,göğüs pompası vs vs gibi pahalı ve önemli şeylerde tercihleriniz hangi markalar?

bende hep kız hissettim adı bile hazırdı,hayırlısı olsun yaa.artık değişceğini sanmıyorum canım,organlar netleşti artık.

canım çok hoşsun yaa,inan kahkaha attım burada patavazsız insan çooook ne yazıkki

Bende kotlardan almak istiyorum ama beden konusunda tereddütte kaldım sen neye göre aldın canım.

canım ben normalde 38 beden giyiyorum,şimdi 40 beden aldım 1 beden büyük yani,ileride ki aylarda da giyerim diye düşündüm.

selam kızlar.bi ara bende aranıza karışayım dedim ama o sıralar kendimi kötü hissediyordumsizin de moralinizi bozmayım dedim sohbetten bi koptum ki sormayın.sizi sürekli takip edip yazdıklarınızı okuyorum valla hepinize çok teşekkür ederim baya bişey öğrendim sizlerden.hepiniz kv ve kp dertlerinizden bahsetmişsiniz bende onları çok takıyordum ama etrafımdakiler fazla takma bu kadar düşünürsen çocuk onlara benzer dedi.sizede haber vereyim.biz anne olacağız,bizim minik kuzularımız var ve hiç bişey için üzülmeye değmez.

canım bunlara bayıldım ellerine sağlık keselerin içinde bişey varmı?bide neyle yapıştırdın

Canım bende çok beğendim çok güzel olmuşlar. Ne kadara aldın malzemelerini. Bide o güpürleri diktinmi yapıştırdınmı nasıl yaptın. Bende bişiler yapmak istiyorum ama daha karar veremedim.

nurdan canım süpersin arada bana da gel ))))))))))))

[annecikler selamlar...
sabahtan beri ara/B] ara okudum yazamadim ..
hersey yolunda gidiyor ne güzel :)
kontrolu olan annisler iyi haberlerle gelin insallah..

yine cinsiyetler ögrenilmeye devam ediliyor, herkeslere hayirli olsun güzel yavruslariniz kizlar. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. kiz erkek önemli degil.... ayy bu kaynanalarda acayiplermis valla... kendileride kadinlar birde.. sanki imparatorluklarina sehzade yetistiriyoruz hehehehe :)))

filizcim deneme amacli yapmistim hemen yakalamisin beni :)) evet kuzum benim ...
tesekkür ederim benzetmen icinde :)

rıca ederım canımmm ama boynum koptu

kizlar hepiniz kan tahlili yaptirip kan ilacina basladiniz mi?
cnm bana kan ilacı vermedi..tahliller normal..hala multıvıtamin kullanıyorum
günaydın kızlar dün doktora gittim kızımız oluyor allahın izniyleee

kızın hayırlı olsun cnm..benim arkadaşım kızına ismini verdi ama yanına ek isim koydu onu kullanıyorlar..oğullarına da aynı sekilde eşininismini kkoydu yanına ek ismle..
cnm arkadaşımda da hamilelikte yara oluştu..kanama yapıyordu onda da..ilişkiyi iyice azaltın çünkü her seferinde kanaması seni de üzecek..strese sokacak..hatta arkadaşımın wc de çok zorlanmaktan malumkabızlık vardı kanaması olmuştu çok korkmuştuk
cnm yok sadece minoset ve benzeri içebiliyoruz..apranax çok ağır bir ilaç içme sakınnn
cnm bende decavit kullanıyorum amam henüz kilo aldırmadı..geçen ay belki yemek düzeninden almışsındır o kiloyu..bu ay normale dönmüşsün takma kafana cnm yaaa..hamileyiz kilo almadan nasıl doğurucz..bunlar da bizi ebruşallı zannediyo sanırım

Tunayekta masallah ne guzel yapmisin canim ..
Ben hala hicbirsey yapmadim ... Hep kafamda fikirler oluyor ama hala bir faaliyet yok :))

Bugun tatilimiz icin rezervasyonumuzu yaptim uzerimden buyuk bir yuk kalkti , cokta mutlu oldum :))
Insallah bir aksilik olmaz o tarihe kadar....
Kizlar gecenlerde eski tankinim olur deyip artistlik yapmistim yaa :)))) gobegim acikta kaldi cok komik durdu ..
Hamilelik icin olanlarindan almam sart oldu ..

Merhaba hanimlar, arabadan yaziyorum gecmisi okumadan, donup okuyacagim. Ayrintili ultrasonumuz vardi, cok sukur her sey iyi dediler. Edepsiz bacaklarini da acti kukusunu gorduk yani kesin kizimiz geliyor, insallah hayirlisiyla.

Ayrica eklemem lazim: oyle nursuz bir ultrason uzmani geldi ki sansimiza, yabanciyiz diye mi sevmedi nedir, dedik kesin cocukta bisi var. benim tansiyon yukseldi, eller buz kesti, esim elimi aldi oksuyor..... Iyi mi diyorum ses cikmiyor diye, iyi iste bak diyor!! Kiniyorum boyle anlayissiz insanlari!! Bebek kaybim da var demistim oysaki!

cnm ya biz de 22 hazıranda çıkıyoruz..bende tankini alıcam zira bikini giyemem bu halde..bende diyodum normal tankini alayım sonra dagiyerım...ama olmaycak demeki.gebe de hamile tankiniler var onlardan bakayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…