2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar benımde eltıler var bıtanesı nakarda yanımda degıl ankardakı dugunume bıle gelemdı nyemıs hamıleymıs tamam hamıledır kotudur analrım ama ınsan bır arayıp ALLh mesut etsın demezmı sonra bunun gecen yıl kızı oldu esım tutturdu gıdelım ayıp olur dıye neyse zorla gttık düşünsene benı aramyan bırının aygına gıdyorum memlekete gıderken gıttık kadın kendıne oyle değer verdıyorkı takımızı takdık zaten benı cok sallamadı gıttıdımde havalı baya sonra ben gecen yıl dusuk yapdım yıne aramadı esım annelr günüde onu aradı pat dıye telefonu bana verdı bende ne yapayım konuşmak zorunda kaldım e bu yıl ben hamıle kaldım yıne aramdı anneler gunu geldı yıne aramadı bende aramdaım ben salakmıyım okıymetlıde ben neyım . kayın pederımde armadı valla esımide tebrık etmedı. anlamıyorum ya sen verdıkce ınsanlar kıymete bınıyo. cok moralım bozuluyor esımede dıyemeıyorum ınsanların arkasında konuşma dıyo he oylemı ozaman bende konuşmam ama tavrımıda koyarım yanı onların cocugu kıymetlı bızımkı neeeeeeeeeeee

aman canım en iyisi ağızlarının payını verip boşvermek..patavatsız insan mı yok..kızlar hiçbiriniz takmayın keyfimizden almıyoruz her halde..Minik kuzucuklarımız için..Feda olsun kiloda neymiş veririz sonra..kiloda alsam çatlağımda olsa bebeğim için değer..bir kulağımdan girer birinden çıkar..ama ne diyeyim sinir olmuyor değilim abuk sabuk konuşanlara..sizene diyesim geliyor :)

kusura bakmayın onca ısımın arasında sadece goz ucuyla bakabılıyorum yazamadım

ama tuvalet sorununu aksamdan suya kuru ıncır koyuyorum sabaha kadar yumusuyor (bı bardagın için 2 tane incır 3 - 4 parça)

sabah kalkar kalkmaz once yumusamış ıncırleri yıyorum sonra da suyunu ıcıyorum ohhhh rahat rahat ..... anladınız siz :)

kızlar bugün unnadoda dar paçalı renkli hamile pantolonları var ben aldım 2 tane çok şeker,haberiniz olsun

Kızlar biz de ilk 2 yıl sürekli eşim bayramı, seyranı, analar günü,babalar günü zırt günü zurt günü aratırdı. Ve çok kavga ederdik. Artık canıma tak etti ve ona bu tür şeylerin içten gelerek yapılması gerektiğini ancak o zaman kıymetli olduğunu söyledim.
O günden sonra asla bana ara demedi, aramadım, niye aramadın da diyemedi... Yani demem o ki eşleriniz size bunları zorla yaptırmasın,buna izin vermeyin. Eşimin gönlü olsun,aramız bozulmasın demeyin.İçinizden gelmiyorsa yapmayın, kimse kimseden kıymetli değil.

ıncırde evet ıyı cıkartır
kızlar bugün unnadoda dar paçalı renkli hamile pantolonları var ben aldım 2 tane çok şeker,haberiniz olsun

aa bakımm hemen nasıl modellermıssss 50 tl uzerı bugun kargoda bedavaymıss

ya kızlar bazılarınızın ailesi erkeğe sevınmısler benim kayın valıdemın ogulalrının hep kızı var bızımkı ılk erkek torun düşünsene farklı yanı herkez bana E OLSUN SAGLIKLI OLSUNDA dedıler. ya arkadaş bu daha benım ılk cocucugum sankı 4. oğlan gelıyo .ya 4.yu bıle erkek yapsam sıze ne Allahın takdırı bu .gecen esımn arkadaşıyla bulusduk erkek dedık çocuk daha nısanlı donup nısanlısına demezmı ASKIM BIZIMKI KIZ OLSUN DIMI ERKEK OLURSA SEVMEYIZ dıye okadr uzuldumkı ve bız onları bebek oluyo dıye yemeğe çıkardık su yapdıgna bak o sırada ezan okunuyordu dedımkı ınsallah bı duzıne oğlun olur :) ne kadr dengesız ınsanlar var o cocugu gördükçe aklıma gelıyo ya ben hıc bır zaman demedım su olsun bu olsun. bızım alt komsunun ıkı tane kızı var bırı bır içim su manken dıgeri engellı doğum sırasında nefessız kalmış suan 20 yasında ve anne temızlıge gıdıyor baba evde kıza bakıyo cunku anne artık kızı tasııyamyıor onu görünce çok fena oldum ama kızına babası askım hayatımn tek anlamı dedıkce ağladım cocukda nasıl sevnıyor cok zor AlLAHIM KIMSEYI EVLATSIZDA BIRAKMASIN SAGLIK SIHAT VERSIN diğer o bos konusanlarıda allaha havale edıyoruöm

kesınklı benımkıde aılesıne toz kondurmaz bende arada laf sokarım ancak.........

ay canım uzulme bosver ne guzel yazmıssın bak rabbım nasıp ettıyse bıze erkek yada kız ne farkeder ama emınım o arkadasınında erkek cocugu olur
benım kaynanamında 3 erkek cocugu var kız ıstedıler cok basta hep erkek dedım ben öle hıısedıyorum dıye bıde dr erkegede benzettı kız olduguna cok sevındı mesela erkegede sevındı ama kıza daha bı sevındı bellı yanii.
rabbım başta saglık versın bencede.. gerısı hepsı bos kım ne derse desın salla gıtsınnnnnnnnnnn

oğullarımız yada kızlarımız duysa ne kadar uzulur degılmı aman bos ınsanlar ıcın uzmeyelım kendımızı.
size bırsey ıtıraf edeyım mı sızın gıbı samimı ınsanları ben çevremde goremıyorum bız burdan gercekden bırbırımız ıcın ıyı dıleklerde bulunuyoruz dua edıyooruz uzuluyoruz moral verıyoruz oyuzden hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

ıncırde evet ıyı cıkartır

aa bakımm hemen nasıl modellermıssss 50 tl uzerı bugun kargoda bedavaymıss

benim hoşuma gitti valla,ne zamandır araştırıyordum ancak bugün buldum işte

kızlar bizimki tüp bebek onun için kızmış erkekmiş hiç düşünmedim yeterki sağlıklı olsun,olsunda ne olursa olsun dedim.Ama ilk olarak eltim sen çok çirkinleştin bence kız dedi ki aynıyım 1 kilo bile almadım cildim güzelleşti derdi neydi de öyle dedi anlamadım. Kayınvalidem
çok destek oldu hep.herkes bana kızın olacak,sana kız yakışır dediler,o ne demekse ! ama erkekmiş,benim için hiiiç farketmez ben sormadım bile doktora kendi şıp diye söyledi.

aynen canım tabıkı ıkıncı bebegım kız olsun ısterım onuda tatmak ıcın annem ıkı evladında yerı farklı der olmadı torunumu severım asla ısyan etmem

evet guzel seyler varmıss canım baktım sımdı ama denemeden alamıyorum ben
benımde tedavı ıle oldu asılama oldum canım benım ıcınde hıc farketmez yeterkı saglıklı olsun dedım hep....
bende sormadımmm dedım cınsıyet merak etmıyorum hıc ama alısverıs ıcınde sabırsızlanıyor ınsan erkek hıssedıyorum %100 erkekdır dıyordum erkege benzıo cok kucuk ama anlasılmıo sımdılık dedı 1 hafta sonra kız oldu acaba gene degısırmı dıyorum kendı kendıme

aynen canım tabıkı ıkıncı bebegım kız olsun ısterım onuda tatmak ıcın annem ıkı evladında yerı farklı der olmadı torunumu severım asla ısyan etmem

kesınlıkle canımmm kaynanamında 3 erkek oda ole dıyor torunlarımı severım kız olursa dıyor bıde sen varsın dıyor kızım yeter dıyor napalım allah vermedıyse ısyan mı edelım allah korusun dıyor ..saglık herseyn onemlısı tabıykı belkı 2.cı cocugumuz olsa gonlumuz degısık olsun ıster ama genede neblımmm 2.cısıde kız olsa uzulmem zaten benm zor oluyor ya

ilki olduysa ıkıncısı daha kolay olur canım merka etme sen

ilki olduysa ıkıncısı daha kolay olur canım merka etme sen

kızlar mesaı bıtıyor benımde opdum sızı kendınıze ıyı bakın

inşallah canım zaten 6 ay korunurum sonra korunmam dıyorum bunu 2.bucuk sene bekledık asılama ıle oldu cok sukur.asılamayla olmaz dıyen drlarada selam olsun buarada
öptümm canım ii bak kendıne

demeyim dedim de o eltinin ağzını carrrtt diye ayırasım geldi inan...nedir ya bu hamile kalana baskı yapmak,çirkinleşmekte nedir ya?bir can daha besliyorsun tabiki gözlerinin feri sönecek yorgun görüneceksin.bende kilo veriyorum diye hamileyken beni tefe koyuyorlar sıska olmuşum güya valla ben döverim bunları doğurmadan

Kızlaaar geçmişi yemekten sonra okuyucam,bugün bunları yaptım:)Erken aslında ama daha fazla ağırlaşmadan ve sıcaklar bastırmadan yapiyim dedim.Nasıl olmuş,mevlütte dağıtırım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…