Merhaba hanimlar, arabadan yaziyorum gecmisi okumadan, donup okuyacagim. Ayrintili ultrasonumuz vardi, cok sukur her sey iyi dediler. Edepsiz bacaklarini da acti kukusunu gorduk yani kesin kizimiz geliyor, insallah hayirlisiyla.
Merhaba hanimlar, arabadan yaziyorum gecmisi okumadan, donup okuyacagim. Ayrintili ultrasonumuz vardi, cok sukur her sey iyi dediler. Edepsiz bacaklarini da acti kukusunu gorduk yani kesin kizimiz geliyor, insallah hayirlisiyla.
Ayrica eklemem lazim: oyle nursuz bir ultrason uzmani geldi ki sansimiza, yabanciyiz diye mi sevmedi nedir, dedik kesin cocukta bisi var. benim tansiyon yukseldi, eller buz kesti, esim elimi aldi oksuyor..... Iyi mi diyorum ses cikmiyor diye, iyi iste bak diyor!! Kiniyorum boyle anlayissiz insanlari!! Bebek kaybim da var demistim oysaki!
Insafsiz yaa.. Oysaki agizlarindan cikacak bir heceye bakiyoruz ..Ayrica eklemem lazim: oyle nursuz bir ultrason uzmani geldi ki sansimiza, yabanciyiz diye mi sevmedi nedir, dedik kesin cocukta bisi var. benim tansiyon yukseldi, eller buz kesti, esim elimi aldi oksuyor..... Iyi mi diyorum ses cikmiyor diye, iyi iste bak diyor!! Kiniyorum boyle anlayissiz insanlari!! Bebek kaybim da var demistim oysaki!
cnm ya biz de 22 hazıranda çıkıyoruz..bende tankini alıcam zira bikini giyemem bu halde..bende diyodum normal tankini alayım sonra dagiyerım...ama olmaycak demeki.gebe de hamile tankiniler var onlardan bakayım bari
Insafsiz yaa.. Oysaki agizlarindan cikacak bir heceye bakiyoruz ..
Nasil germis bostan yere ... Unut gitsin olayi canim .. Takma yani .. Sukur hersey iyi cikmis ..
Bende guya masraf yapmiyacaktim canim .. Ama kotu duruyor malesef ...
Bende haftaya alacagim ..
teşekkürler canım şöyle söyliyim ben dün gittim izmitte bütün carsııyı dolaştım yaklaşık 20 mağazaya girmişimdir bu gardrobu 320 liradan aşağı hiiç bir yerde bulamadım evidea.com diye bi site buldum tesadüfen markafoni vs gibi %30 %50 %70 indirimler var bir baktım dolabın fiyatı 360 tl %50 indirimde 175 liraya aldım, herkesin oraya bir bakmasını tavsiye ederim bugüne kadar daha uygun fiyat görmedim
sorma cnm bende 1 haftalık tatil için alıcammyaklaşık 100-150 tl..napalım artık ilerde de giyeriz
eşimde boşverr giy bikinini diyo da komik olurum yaaa göbek çıkıyo az da olsa
sorma cnm bende 1 haftalık tatil için alıcammyaklaşık 100-150 tl..napalım artık ilerde de giyeriz
eşimde boşverr giy bikinini diyo da komik olurum yaaa göbek çıkıyo az da olsa
...
Kurtlukiraz sana neden farklı ilaç verdi,benim sadece demir hapı yazıyo üstünde..Bu arada denize girmeyi ben de çok istiyorum ama soğuktur diye cesaret edemiyorum,aslında çok faydalı
tr de varmı acep bi araştırayım cnm çok ta güzelmiş bunlarrrrsu sayfaya bak istersen canim, c&a ordada var diye biliyorum ...
http://www.c-and-a.com/at/de/shop/product.html#!/Women//Bademode/Umstands Bademode
burda fiyatlar eur 30 eur bu sayfadakilerin fiyati ..
ben hosuma giden birsey bulamazsam 1 beden büyük 2 tane mayo alayim diyorum uygun fiyata :), islaninca degistiririm hemen .. hemde ilerde kilo alinca ileriki yillarda giyinebilirim :)
canımmm hayırlı olsunnnnn atlattın ohh sukur hersey ylunda cıkmasına sevındımm...
oooo hayırlı olsun prensesiniz cnmmmmmmmm
Nesleciim cok sevindim canim , ne guzel icin ferahlamistir ... Darisi bizlere artik ..
Ayyy seveyim ben o edepsizi masallah ...
Teşekkürler canım,keselerin içinde lavanta ve elyaf var,hep dikim canım tek yapıştırma olan üstündeki kurdela ve çiçekcanım bunlara bayıldım ellerine sağlık keselerin içinde bişey varmı?bide neyle yapıştırdın
Canım bende çok beğendim çok güzel olmuşlar. Ne kadara aldın malzemelerini. Bide o güpürleri diktinmi yapıştırdınmı nasıl yaptın. Bende bişiler yapmak istiyorum ama daha karar veremedim.
Şimdi baktım ama bişey göremedim yanlış siteyemi girdim acabaKızlar bugün nette kohusa taçları araştırırken feltdesing diye bir site buldum muhakkak inceleyin çok güzel
cok saolun hanimlar!! darisi basiniza insallah!!
son ultrasonumuzmus doguma kadar huzunlendim bir an cok ozleyecegim kizimi, saglikli olsun da gerci...ama huzunlendim gene de kac ay goremeyecegim diye.
ayrintilida organlara bakiyorlar,kalbe uzun uzun bakti. kemikleri inceledi. beynine bakti. bizimkinin agzi devamli oynuyordu acilip kapaniyordu :))) sonra genital organa bakiyorlar, zaten benim zilli acti her seyi, fora!
evet oyle acimasiz,kati insanlari Allah'a havale ediyorum. o kadar kotu oldum ki orda esimle, dedik kalbinde falan bir sey var...demiyor da bir sey rahatlatmiyor. tansiyonum falan cok kotu oldu kesin hissetti kizim
Tatlım ben faceten ekledim mükemmel taçlar var istersen oradan ekle bakŞimdi baktım ama bişey göremedim yanlış siteyemi girdim acaba
canim ben de insallah yarin gidicem ayrintiliya ve benim de doguma kadar son devletin karsiladigi. Ama ben yine de son zamanlarda falan bir daha ozele gitmek istiyorum bakalim saglikli olsunlar da onemli olan o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?