senın bat nezamandı canım? benimde dogum 11 11 13 ama persembe gunu keseyi vajinal ult. ile gorebildik bebek hiç gorunmuyordu cok endişeleniyorum göremezsem diyeee darısı bizleree inş
Benim son adet tarihi 23 ocaktı 5 martta ultrasonla keseyi gördük ama çok küçük demişti dün gittiğimde kalp atışlarını duyduk korkma keseyi görmüşün kalp atışlarınıda duyarsın inşallah heyecanlıyız hepimiz tabi benim ilk gebelik ve 2,5 yıl sonra oldu çok şükür allah isteyen herkese versin.
kızlar ya şu gebelik takvimini biri bana yapsın yahu muhtemel doğum tarihimi yazıyorum hata veriyo kaç gündür uğraşıyorum sinir geldi
normal canım rahım genıslıyor o yuzdende agrıların olması normalmıssskızlarrr bişe sorcam sizee benim geceleri adet olacakmısım gibi sancım oluyor uykudan uyanıyorum bazen uyurken oluyo sadece ve çok korkuyorum adet olacam diye her gece aynı kabus doktora sorcam kontrole gittigimde, adet sancıları normal diye biliyorum ama aranızda yaşayan varmı?
kızlar ya şu gebelik takvimini biri bana yapsın yahu muhtemel doğum tarihimi yazıyorum hata veriyo kaç gündür uğraşıyorum sinir geldi
kızlarrr bişe sorcam sizee benim geceleri adet olacakmısım gibi sancım oluyor uykudan uyanıyorum bazen uyurken oluyo sadece ve çok korkuyorum adet olacam diye her gece aynı kabus doktora sorcam kontrole gittigimde, adet sancıları normal diye biliyorum ama aranızda yaşayan varmı?
Bende kan da görünce ilan ettim yıllardır bekliyordum söyledim en görgüsüz gebe olucam kimse ayıplamasın dedim :)))Kızlar biz herkese ilan ettik daha bebeği görmeden, görmemişin bebeği olmuş misaliAllahım sen koru yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrr bişe sorcam sizee benim geceleri adet olacakmısım gibi sancım oluyor uykudan uyanıyorum bazen uyurken oluyo sadece ve çok korkuyorum adet olacam diye her gece aynı kabus doktora sorcam kontrole gittigimde, adet sancıları normal diye biliyorum ama aranızda yaşayan varmı?
canım araya tire çekiyomusun 11-11-2013 gibi yoksa uyarı veriyoda
Bende kan da görünce ilan ettim yıllardır bekliyordum söyledim en görgüsüz gebe olucam kimse ayıplamasın dedim :)))
Kızlar kalp atışları nasıl bişey yaaa tarif edin ne hissettiniz. Valla eşim de ben de heyecandan bayılırız heralde. İnşAllahhh biz de yarın duyarız. Ayyyy çok güzel yaaa
Vallla kızlar ben niyeti dün bozdum randevu 08.04.2013 dü dün gittim kalp atışlarını duydum çok şükür rahatladımm:))
ben 6+2 oldum nıe kalp atısını duymadım acaba salı gunu gıdıcem duyarmıyımmmmmmmmmmmmmmm
cok hızlı güçlü bir ses duymaya hazır ol canımbir makına gibi adeta rabbim sen ne büyüksün o andaki mutluluk tarifsiz oluyor inan
el mahkum bekliyorum ben..delirmezsem iyidir..habire karnımı yokluyorum..bu gün yumuşak geldi sanki eşime söylüyorum iice uçtun diyo offf 8 gün geçmek bilmiyor
başka zaman olsa aylar su gibi geçerdi...
çok şükür bende dün kalp atışını gördüm.
sesini duyamadık daha 5 mm 'miş
haftaya cumartesi bir daha çağırdı.sesinide duyarsak gebeliğinin adı tam konacak dedi. :44: kesem halen yamukmuş.şekli böyle demekki dedi.inşallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?