2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
senın bat nezamandı canım? benimde dogum 11 11 13 ama persembe gunu keseyi vajinal ult. ile gorebildik bebek hiç gorunmuyordu cok endişeleniyorum göremezsem diyeee darısı bizleree inş

Benim son adet tarihi 23 ocaktı 5 martta ultrasonla keseyi gördük ama çok küçük demişti dün gittiğimde kalp atışlarını duyduk korkma keseyi görmüşün kalp atışlarınıda duyarsın inşallah heyecanlıyız hepimiz tabi benim ilk gebelik ve 2,5 yıl sonra oldu çok şükür allah isteyen herkese versin.

benım bat 4 subat canım senın dogum tarihin ultrason tarihine göre ozaman bata göre degil, inşallah hepimiz duyarız o pıt pıtlarııı

kızlarrr bişe sorcam sizee benim geceleri adet olacakmısım gibi sancım oluyor uykudan uyanıyorum bazen uyurken oluyo sadece ve çok korkuyorum adet olacam diye her gece aynı kabus doktora sorcam kontrole gittigimde, adet sancıları normal diye biliyorum ama aranızda yaşayan varmı?

kızlar ya şu gebelik takvimini biri bana yapsın yahu muhtemel doğum tarihimi yazıyorum hata veriyo kaç gündür uğraşıyorum sinir geldi

normal canım rahım genıslıyor o yuzdende agrıların olması normalmısss
kızlar ya şu gebelik takvimini biri bana yapsın yahu muhtemel doğum tarihimi yazıyorum hata veriyo kaç gündür uğraşıyorum sinir geldi

canımm bebegın dıgucagı yere
ornek: 10-11-2013 yazıcaksın aynen bole

canım ben kızımda 3 ay idrar yolu enfeksiyonundan ne sancılar cektim geceleri uyuyamıyordum bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyodu ama çok şükür bişey olmadı belki sende üşüttüysen enfeksiyon kapmış olabilirsin dikkat et

ben 6+2 oldum nıe kalp atısını duymadım acaba salı gunu gıdıcem duyarmıyımmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar biz herkese ilan ettik daha bebeği görmeden, görmemişin bebeği olmuş misali Allahım sen koru yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bende kan da görünce ilan ettim yıllardır bekliyordum söyledim en görgüsüz gebe olucam kimse ayıplamasın dedim :)))

Canım zaten gebelik ve adet belirtileri ilk zamanlarda aynı tek fark birinde kanaman olmuyor :)) tabi kişiden kişiye değişiyor benimde oluyor doktorum normal dedi

canım araya tire çekiyomusun 11-11-2013 gibi yoksa uyarı veriyoda

sağol canım ya noktlama işaretlerini yanlış yapıyomusum şimdi oldu çok teşekkür ederim

Kızlar Ayşe ÖNER diye birini duydunuz mu. Hamilelik ve bebek eğitimi konusunda süper bir kadın. Çok güzel şeyler anlatıyor. İnternet sitesi felan var. Hamilelik egzersizleri, bebek bakımı emzirme gibi her konuda bize yardımcı olacağını düşünüyorum. Ve bir de kitabı var. Çok da satılıyor. Ben alıyorum şimdi. İsteyen baksın

Hamilelik Doğum Ve Bebek Bakımı (CD Ekli) - Kitap - Hepsiburada.com

Canm aynen bende de bu sıkıntı var.. Benm ilk gebeliğim de düşük olmştu daha da sıkıntı ediyrm ondan ama bu ağrılar normalmiş rahim bebek için genişlemeye flan başlıymş herlde ondan bende zaten karın içi gerginliği çok.. Gece yatakta dönerken bile ağrım oluyo bazen... İş yaptğmda da hemen sancılarm başlıyo yatp uzanyrm bu zamanlarını sen de dikkatli geçir yeter çok yorma kendini ağrın oldugnda yat uzan biraz

Kızlar kalp atışları nasıl bişey yaaa tarif edin ne hissettiniz. Valla eşim de ben de heyecandan bayılırız heralde. İnşAllahhh biz de yarın duyarız. Ayyyy çok güzel yaaa

cok hızlı güçlü bir ses duymaya hazır ol canımbir makına gibi adeta rabbim sen ne büyüksüno andaki mutluluk tarifsiz oluyor inan

Vallla kızlar ben niyeti dün bozdum randevu 08.04.2013 dü dün gittim kalp atışlarını duydum çok şükür rahatladımm:))

el mahkum bekliyorum ben..delirmezsem iyidir..habire karnımı yokluyorum..bu gün yumuşak geldi sanki eşime söylüyorum iice uçtun diyo offf 8 gün geçmek bilmiyor
başka zaman olsa aylar su gibi geçerdi...

Son düzenleme:
ben 6+2 oldum nıe kalp atısını duymadım acaba salı gunu gıdıcem duyarmıyımmmmmmmmmmmmmmm

Kendine sıkıntı yapma... Herkes farklı zamanlarda duyabiliyor ama zaten normalde de 7-8 haftada duyuluyr benm bildiğim.... Gittiğinde doktr iyice bakrsa görülür kalp atışı inşallah canm ama görlmezse de moral bozma dediğim gibi....

çok şükür bende dün kalp atışını gördüm.
sesini duyamadık daha 5 mm 'miş
haftaya cumartesi bir daha çağırdı.sesinide duyarsak gebeliğinin adı tam konacak dedi. :44: kesem halen yamukmuş.şekli böyle demekki dedi.inşallah sorun olmaz

el mahkum bekliyorum ben..delirmezsem iyidir..habire karnımı yokluyorum..bu gün yumuşak geldi sanki eşime söylüyorum iice uçtun diyo offf 8 gün geçmek bilmiyor
başka zaman olsa aylar su gibi geçerdi...

canım fazla sıkıntı yapma kendine rahat ol...rabbim korktuğumuz herşeyden korusun bizi:26::26::26:ben evlatlarımı rabbime emanet ettim hem kızımı hem minnoşumu o yüzden içim cook rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…