canım fazla sıkıntı yapma kendine rahat ol...rabbim korktuğumuz herşeyden korusun bizi:26::26::26:ben evlatlarımı rabbime emanet ettim hem kızımı hem minnoşumu o yüzden içim cook rahat
kızlar,benim az önce lastik gibi bir akıntım oldu.bu normal mi sizce?
amiiin canım inş. işte hep tekrar ediyorum da yaşadıklarımdan sonra pimpirikli oldum
Allaha emanet olsunlar inş.
Merak etme yalnız değilsin :)))Allaaahıımm tek görgüsüz gebe ben değilmişimm
çok şükür bende dün kalp atışını gördüm.
sesini duyamadık daha 5 mm 'miş
haftaya cumartesi bir daha çağırdı.sesinide duyarsak gebeliğinin adı tam konacak dedi. :44: kesem halen yamukmuş.şekli böyle demekki dedi.inşallah sorun olmaz
kızlarrr bişe sorcam sizee benim geceleri adet olacakmısım gibi sancım oluyor uykudan uyanıyorum bazen uyurken oluyo sadece ve çok korkuyorum adet olacam diye her gece aynı kabus doktora sorcam kontrole gittigimde, adet sancıları normal diye biliyorum ama aranızda yaşayan varmı?
seni iyi anlıyorum ama önümüzde coook uzun bir süreç var kendini hiç üzüp yersiz sıkma canım
nörüyonuz gııı? Ne var ne yokkk. . . Kımler kalp atısı duydu bakeeemmm? Benım de salı gunu randevumm. . . .dun 7 haftalık oldukkkk duyarmıyız kııı? Heyecandan olecemmm. . . .normalde persembeydı randevum, esımden gızlı salıya aldım :) senı cımcımeeeeee dıyo esımm. . . Hehe. . . Bu veletler yuzunden yapmadıgımız sebeklık kalmadı heee :)
eneem bende yasammı ki
normalde 25i pzt.randevu ben 23üne alsam nolur..yarın bi hemşireyi arayıp sorayım 2 gün 2 gündür
hem eşimde gelir oo süpermiş
5+3 oldum
kızlarrr bırsey sorucamm sizeeeeeee doktora eşinizlemı gıdıyorsunuzzzzzzzz merak ettımmmyoksa tekmiii acaba benmı takıntılıyımmm
hee sen keseyı gormeye gıtceeennn? Ben keseyı gordugumde 5+5tımm :) kalp atısı duymaya erken tabısııı
kızlarrr bırsey sorucamm sizeeeeeee doktora eşinizlemı gıdıyorsunuzzzzzzzz merak ettımmmyoksa tekmiii acaba benmı takıntılıyımmm
esımle tabıısı :) o benden daha heyecanlııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?