2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
badezuzum seninde lekelenmelerin vardı yanlş hatırlamıyorsam ne durumda lekelenmeller benimde 3-4 günde bir oluyor artık ümidimi kestim bu bebektende daha önce iki kez bu lekelenmelerlle başlayan gebelik kaybım var .........(((((

kızlarrr bırsey sorucamm sizeeeeeee doktora eşinizlemı gıdıyorsunuzzzzzzzz merak ettımmm yoksa tekmiii acaba benmı takıntılıyımmm

Filizciğim ben de takıntılıyım bu konuda illa eşimle gitcem. Benim eşim asker bide mutlaka nöbetleri denk gelecektir. Doktorla konuşcam olaki randevu gününe eşimi nöbeti denk gelirse bir gün önce ya da sonraya aldırtma imkanımı.

selam kızlarr.. bi tek cumartesi bakmadım dolu sayfa yazılmış hepsini okudum.. Erikler çağlalar havada uçuşmuş şuan da ağzım sulanmış durumda.. biz de en son 1 haftta önce gitmiştik doktora kalp atışını görmüştük bebişin.. dolu kan testi verdi daha yaptırmadım bi tarihde vermedi bende 2 hafta sonra gidiim diorum tekrar o zmn yaptırırım gecikmiş olur muyum bilmiyorum.. zaten daha doktor da seçmedim istanbulda anadolu yakasında oturuyorum burdaki acıbademi denicem bakalım doktorundan memnun kalıcak mıyım.. bir de sabah uyanır uyanmaz mide bulantılarım hala devam bir de hep uzanmak istiyorum

benimde canım çok ekşi çekiyo valla az önce limonu tuzlyıp yedim hiç yapmadığım bişeydi :26: miamore senle son adet tarihlerimiz aynı bakalım kim önce doğuma gidecek

evet canim bende fark etttiimmm. insalllahhhh ikimizde ve herkes saglikli dogum yapar...

kızlarrr bırsey sorucamm sizeeeeeee doktora eşinizlemı gıdıyorsunuzzzzzzzz merak ettımmm yoksa tekmiii acaba benmı takıntılıyımmm

İlk randevumuzda eşimle gittim keseyi beraber gördük ama kalp atışı için verdiği randevu saati eşime uymadı şimdiden izin almayım son zamanlarda alırım diyor ama bundan sonraki tandevuları eşime göre ayarlıcam :)))

insalllah duyarsin canim.. sen ne zaman ögrendin hamile oldugunu? benim 28 ocak son regl tarihim. 21 subatta test yaptirdim 230 cikti kanda. erken döllenme oluyor sanirim...adetime 7 gün vardi

ben 8 Martta doktordaydim, kalp atisini duydu doktor ama bize dinletmedi. burada dinletmiyorlar öyle hep.. ama doktor duydugunu söyledi...

benimde çok silikti akşamı gidip kanda baktırdım 31,54 çıktı yeni yükselmiş

cnm senle aramızda 2 gün var benim de dt.24 kasım görünüyor..sen kaçıncı gün öğrendin.2 günde bir baktırıyormusun tekrar:26:
ben adetim geçtikten 1 gün sonra yanı bugün 124 çıktı..inşallah değerlerimiz katlanarak artar..

canım ben adetime 2 gün kala yaptım geçmeden günüm planlı gebelikti yumurtlamadan sonra 12.günümdü silik çıkınca kanda baktırdım bidaha yaptırmadım benim 3. gebeliğim bu 2 kızım var şimdi erkek olsun istediğimiz için son şansımı denedim alahın izniyle nasip kısmet inşallahtekraralamadım rızkı kesildiyse benimle kalır inşallah

oyyy maşallahhhh 3. demekk.Allah gönlüne göre versin cnm..
benimde planlı..yumoştan sonra14. günüm bugün..ama 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için iki günde bir baktırıcam öyle gidicem doktoruma..ama inşallah süper artacak değerlerimiz..veee gelecek bebişlerrrr

Son düzenleme:
merhaba hanimlar bisi sorucam size ama cuma gunu migde bulantim cok oldugu icin dr umu aradim ve gelmemi soledi bende gittim ult bakti yine cuma gunu bebegim 6+2 gorunmesi gerekirken 5+5 gorundu dr um bir sorun var bisey demedi ama yinede endiselendim birden..kotu bisey yoktur dimi...kucucuk topluigne ucu kadar gorduk bebisi..sali gidicez tekrar insallah buyumustur bebegim..migde bulantisindan bisi yiyemiorum ki antep fistigi cok tuketiorum yaa sadece..nese yorumlarinizi bekliorum..tsk ederim simdiden..

bebişin hayırlı olsun arkadaşım, ultrasonda öyle gözükmesi bir sorun yaratmaz içini ferah tut, regl tarihi baz alınıyor ama döllenme 3-4 gün geç gerçekleşmiş olabilir bende cuma günü doktora gittiğimde 6+3 olması gerekirken 5+6 gözüktü yani normal

canim seninle aramizda bir gün var. yumurtlama günün tam hesaplanamamistir. bazen erken döllenme bazen gec döllenme olabiliyor. doktorun bise söylemediyse endiselenme. simdi herseye endiseleniyoruz normal olarakkk.. benim reglim 28 basladi 31 inde bitti. ben sanirim 1-2-3 subtta gebe kaldi, adetimden 7 gün önce ögrendim. yani degisiyor...üzülme sakinn. birde mide bulantin icin zencefil cayi yap balli. cok iyi geliyor...

inşallah canım inşallah senin değerin kaç şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…