ilk günler olduğundan birlikte gidiyoruz
ama sonraları anca hafta sonu gelebilir..
ne guzelll olsun haftasonuna alırsınız randevuları
canim ben de aynisini yasiyorum,doktor normaldir dedi.
kızlarrr bırsey sorucamm sizeeeeeee doktora eşinizlemı gıdıyorsunuzzzzzzzz merak ettımmmyoksa tekmiii acaba benmı takıntılıyımmm
benimde canım çok ekşi çekiyo valla az önce limonu tuzlyıp yedim hiç yapmadığım bişeydi :26: miamore senle son adet tarihlerimiz aynıbakalım kim önce doğuma gidecek
kızlarrr bırsey sorucamm sizeeeeeee doktora eşinizlemı gıdıyorsunuzzzzzzzz merak ettımmmyoksa tekmiii acaba benmı takıntılıyımmm
kızlar ben bu ayın 11inde beta hcg yaptırdım 4950 çıkdı drum ayın 19undan sonra kalp atışını duyarız dedi ben kesin olsun diye cumaya aldım randevumu Allahımın izniylen duyarız inşallah benim kocişde çok heycanlııı
nörüyonuz gııı? Ne var ne yokkk. . . Kımler kalp atısı duydu bakeeemmm? Benım de salı gunu randevumm. . . .dun 7 haftalık oldukkkk duyarmıyız kııı? Heyecandan olecemmm. . . .normalde persembeydı randevum, esımden gızlı salıya aldım :) senı cımcımeeeeee dıyo esımm. . . Hehe. . . Bu veletler yuzunden yapmadıgımız sebeklık kalmadı heee :)
Galiba bende araniza katilicam.az once test yaptim biri daha acik renkli cift cizgi cikti yinede guvenemedim.yarin gidip kan vericem.umarim hayirlisiyla aranizda olurum :)
benimde çok silikti akşamı gidip kanda baktırdım 31,54 çıktı yeni yükselmiş
cnm senle aramızda 2 gün var benim de dt.24 kasım görünüyor..sen kaçıncı gün öğrendin.2 günde bir baktırıyormusun tekrar:26:
ben adetim geçtikten 1 gün sonra yanı bugün 124 çıktı..inşallah değerlerimiz katlanarak artar..
canım ben adetime 2 gün kala yaptım geçmeden günüm planlı gebelikti yumurtlamadan sonra 12.günümdü silik çıkınca kanda baktırdım bidaha yaptırmadımbenim 3. gebeliğim bu 2 kızım var şimdi erkek olsun istediğimiz için son şansımı denedim alahın izniyle nasip kısmet inşallah tekraralamadım rızkı kesildiyse benimle kalır inşallah
Bende siz gibiyimAllaaahıımm tek görgüsüz gebe ben değilmişimm
merhaba hanimlar bisi sorucam size ama cuma gunu migde bulantim cok oldugu icin dr umu aradim ve gelmemi soledi bende gittim ult bakti yine cuma gunu bebegim 6+2 gorunmesi gerekirken 5+5 gorundu dr um bir sorun var bisey demedi ama yinede endiselendim birden..kotu bisey yoktur dimi...kucucuk topluigne ucu kadar gorduk bebisi..sali gidicez tekrar insallah buyumustur bebegim..migde bulantisindan bisi yiyemiorum ki antep fistigi cok tuketiorum yaa sadece..nese yorumlarinizi bekliorum..tsk ederim simdiden..
merhaba hanimlar bisi sorucam size ama cuma gunu migde bulantim cok oldugu icin dr umu aradim ve gelmemi soledi bende gittim ult bakti yine cuma gunu bebegim 6+2 gorunmesi gerekirken 5+5 gorundu dr um bir sorun var bisey demedi ama yinede endiselendim birden..kotu bisey yoktur dimi...kucucuk topluigne ucu kadar gorduk bebisi..sali gidicez tekrar insallah buyumustur bebegim..migde bulantisindan bisi yiyemiorum ki antep fistigi cok tuketiorum yaa sadece..nese yorumlarinizi bekliorum..tsk ederim simdiden..
oyyy maşallahhhh 3. demekk.Allah gönlüne göre versin cnm..
benimde planlı..yumoştan sonra14. günüm bugün..ama 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için iki günde bir baktırıcam öyle gidicem doktoruma..ama inşallah süper artacak değerlerimiz..veee gelecek bebişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?