2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benim değil canım nergisin oldu geçen gün..onunda iyiydi bebeği..sen Dr.a gittinmi ..umut Allahtan hemen kötü şeyler düşünme
Dr.a git..iğne versin yat dinlen bol bol..ayaklarının altına yastık koy..inş. bişey olmaz..

ya kızlar,benim sat 21 ocak ama adet düzensizliğim var bu yüzden 6 martta kan tahlilimde 106,55 çıktı.2-3 haftalık dedi drum,tahlili tekrarlamaya gerek yok dedi çok yeni daha dedi ultrasonla baktığında.ama siz diyorsunuz ya 2 gündebir değerler ikiye katlıyor diye su anda 3500 lerde olması gerekir bu da 6-7 haftalık demek olmuyor mu?offf yaaa,sinirlendim dra gerek yok birr daha tahlile 25 martta gel kalp atışlarına bakalım dedi.şatım kaldı ben bu işe.

allahın ıznıyle bısey olmaz kızlar bende salı gıdıcem aldım randevumu.deli gibi terlıorum yok böyle bı terleme ıcım yanıo ne ıcsem bılemıorum zararlı dıe meyvesuyu falanda ıcemıorum sopa ıctım 2 tane bugun bı doktora gıtsem bırsuru soru sorucammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım aynıymışız bende yanlış girmişim bilgiyi benimde son adet 16 şubat muhtemel doğum zamanı 24 kasım

büyük gün bugün kesemizi görmeye gidicez bakalım kaç mm olmuşuz dua edin bizim için teyzoşları güzel haberlerle dönelim

büyük gün bugün kesemizi görmeye gidicez bakalım kaç mm olmuşuz dua edin bizim için teyzoşları güzel haberlerle dönelim

günaydın hepinize :))) hayırlı haberlerle dön inşallah bat, keseyi gör hatta bebişide gör gitmişken öyle gel emi annem... :))))))

Günaydın kızlar nasılız bugün mide bulantıları ne durumda.... Bizim son 7 günümüz kalp atışları için günler geçmiyorrrrrrrr

günaydın güzel anneler hepinize ii haftalar diliorum bu arada ben herşeyden tiksinir oldum. yiyemiyorum ama karnım şiş öle kilo falanda veremedim. sanırım vitaminden dolayı. bir günlük gerekli bütün vitaminler varmış. o yüzden yiyemesemde içim rahat artık. doktorum hiç kafana takma dedi.

kızlar ben dün gece yine doğru dürüst uyuyamadım sizde de varmı bacak ağrısı? birde 2 akşamdır belim ve hafif karnım ağrıyor üzerimi örtüyorum sanki o bölge üşüyor.uzun zamandan sonra ilk defa bu sabah uykum yok çubuk kraker yiyordum şuan ondanda sıkıldığımı tiksindiğimi farkettim.acııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))

gec almıssın burcu randevunu.one cekemıyor musun

banada 25 ine verdi doktor. net emin olmak için heralde. ama ben cuma kanamam olunca devlet hastanesine gittim. ordaki doktor kalp atışları duyuluo dedi. tabi ben duyamadım. ya sıkıntıdan bebekte bişey var mı diye. ya da sesi yoktu harekete bakarak söledi bilemicem. beklicez artık 25 ini :)

bır daha kanaman olmadı dımı.ınsallah saglıklı hamılelıkler gecırırız hepımız.benım cuma gunu randevum var ınasllah ıyı gıdıyordur

tatlim biraz da etimek ye.. dha iyi geliyor. ben onunla durabiliyorum. üsüme banada geliyor ama cok uzun süreli degill...

tatlim biraz da etimek ye.. dha iyi geliyor. ben onunla durabiliyorum. üsüme banada geliyor ama cok uzun süreli degill...

hoşgeldin miamorem bugun uyku tutmadı beni. tamam kaç gündür evdeyim bugun etimek alayım sağol fikrin için.yeşil mercimek almayı düşünüyorum birde.et yiyemediğim için o geldi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…