Bende siz gibiyimAyy ben çift çizgiyi gördüm belli belirsiz tüm akrabaları aradım faceten sanal alemdende dosta düşmana duyurdum çatlardım yoksa :))
badezuzum seninde lekelenmelerin vardı yanlş hatırlamıyorsam ne durumda lekelenmeller benimde 3-4 günde bir oluyor artık ümidimi kestim bu bebektende daha önce iki kez bu lekelenmelerlle başlayan gebelik kaybım var .........(((((
cnm senle aramızda 2 gün var benim de dt.24 kasım görünüyor..sen kaçıncı gün öğrendin.2 günde bir baktırıyormusun tekrar:26:
ben adetim geçtikten 1 gün sonra yanı bugün 124 çıktı..inşallah değerlerimiz katlanarak artar..
büyük gün bugün kesemizi görmeye gidicez bakalım kaç mm olmuşuz dua edin bizim için teyzoşları güzel haberlerle dönelim
Günaydın kızlar nasılız bugün mide bulantıları ne durumda.... Bizim son 7 günümüz kalp atışları için günler geçmiyorrrrrrrr
Günaydın kızlar nasılız bugün mide bulantıları ne durumda.... Bizim son 7 günümüz kalp atışları için günler geçmiyorrrrrrrr
gec almıssın burcu randevunu.one cekemıyor musun
canım aynıymışız bende yanlış girmişim bilgiyibenimde son adet 16 şubat muhtemel doğum zamanı 24 kasım
banada 25 ine verdi doktor. net emin olmak için heralde. ama ben cuma kanamam olunca devlet hastanesine gittim. ordaki doktor kalp atışları duyuluo dedi. tabi ben duyamadım. ya sıkıntıdan bebekte bişey var mı diye. ya da sesi yoktu harekete bakarak söledi bilemicem. beklicez artık 25 ini :)
kızlar ben dün gece yine doğru dürüst uyuyamadım sizde de varmı bacak ağrısı? birde 2 akşamdır belim ve hafif karnım ağrıyor üzerimi örtüyorum sanki o bölge üşüyor.uzun zamandan sonra ilk defa bu sabah uykum yok çubuk kraker yiyordum şuan ondanda sıkıldığımı tiksindiğimi farkettim.acııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))
tatlim biraz da etimek ye.. dha iyi geliyor. ben onunla durabiliyorum. üsüme banada geliyor ama cok uzun süreli degill...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?