hoşgeldin miamorem bugun uyku tutmadı beni. tamam kaç gündür evdeyim bugun etimek alayım sağol fikrin için.yeşil mercimek almayı düşünüyorum birde.et yiyemediğim için o geldi aklıma.
kızlar karnınız sertmi:44::44:
acele etme yiyemiyosan yiyemiyorsun. zorlama kendini kötü olma... vitaminlaerin var biseycikler olmazzz...mideni düzeltönce...
:))))))) karın kontrolü yaptım sayende.. ne sert ne yumuşak aşağıya doğru sert.sizinki nasıl?
evettt cok gaz var ondannn
canım sen keseyi ne zaman gördün,keseyi gördüğünde bebişi gördünmü kalp atışı için ne zaman gideceksin? ben 11 martta gittim kese vardı ama bebiş yoktu daha.27sinde tekrar gidicem sizi merak ettim...
tatlim benim adetim 28 ocak ta idi. 31 inde bitti ben calismalara basladim. 11 subatta Tr ye tatile gittim. 21 inde kan testi yaptirdim 230 cikti. yani 2-3 haftalik. yani erken döllenme. adetime 7 gün vardi test yaptirdigimda. 25 inde doktora gittim keseyi gördük. 8 martta bir daha gittim her iki haftada istiyor doktor kontrolu. bebgin kalp atislarini duydu doktor. burada bize dinletmiyorlar doktor dinliyor iyi diyor. bebegin ultrason resmini aldik. simdi doktorum tatilde 3 Nisan da gidicem. belki bize dinletir kalp atisini
yumuşak olunca ne oluyor ki .... daha ilk haftalardayız bunun önemi nedir bilemedim.
neysee seninki erken döllenme sanırım:) seni baz almıyım. ben Bakü deyim demek sende yurtdışındasın.yakında döneceğim Tr ye.
kızlar sorumu tekrarlıyorum,yok mu bana cvp verecek olan
ya kızlar,benim sat 21 ocak ama adet düzensizliğim var bu yüzden 6 martta kan tahlilimde 106,55 çıktı.2-3 haftalık dedi drum,tahlili tekrarlamaya gerek yok dedi çok yeni daha dedi ultrasonla baktığında.ama siz diyorsunuz ya 2 gündebir değerler ikiye katlıyor diye su anda 3500 lerde olması gerekir bu da 6-7 haftalık demek olmuyor mu?offf yaaa,sinirlendim dra gerek yok birr daha tahlile 25 martta gel kalp atışlarına bakalım dedi.şatım kaldı ben bu işe.
kızlar sorumu tekrarlıyorum,yok mu bana cvp verecek olan
ya kızlar,benim sat 21 ocak ama adet düzensizliğim var bu yüzden 6 martta kan tahlilimde 106,55 çıktı.2-3 haftalık dedi drum,tahlili tekrarlamaya gerek yok dedi çok yeni daha dedi ultrasonla baktığında.ama siz diyorsunuz ya 2 gündebir değerler ikiye katlıyor diye su anda 3500 lerde olması gerekir bu da 6-7 haftalık demek olmuyor mu?offf yaaa,sinirlendim dra gerek yok birr daha tahlile 25 martta gel kalp atışlarına bakalım dedi.şatım kaldı ben bu işe.
nolacak bana paranoyaklık lazım..
kendimce rahim büyürse sertlik olur,her şey yolunda diye literatüre girecek bir belirti arıyorum
ahahahahaha, bence sert olursa gaz olur... gaz olursa sikinti olurrr:))))
günaydınnnnn anneler ve minik fasülyelernasılsınız herkesi keyfi iyidir inş
dudağımda kcaman bi uçuk çıktı ilaçta kullanamıyorum kendi kendine geçmesini beklicem artık .yanlış bilmiyosam eğer ham,lelikte çıkan uçuk bebek te bağışıklık kazanıyomuş
günaydınnnnn anneler ve minik fasülyelernasılsınız herkesi keyfi iyidir inş
dudağımda kcaman bi uçuk çıktı ilaçta kullanamıyorum kendi kendine geçmesini beklicem artık .yanlış bilmiyosam eğer ham,lelikte çıkan uçuk bebek te bağışıklık kazanıyomuş
gecmis olsunnnn.. sende eski usul gecirmeye calis. sicak cay kasigi ile korkutt:))
bizim buralarda da tahta kaşığın sapını ıstıp uçuğun üstüne koyarlar,geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?