2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
arkadaslar benim hamileleigimin basindan beri acaip burnum tikaniyorrrr... uykumu etkiliyor. otrivine kullanmama lazim ama dayanamiyorum bir kere sikiyorum aksamlari... baska ne yapabilirim acaba...

geçmiş olsun canım
okyanus suyu yada tuzlu su belki fayda eder .okyanus suyunu bebeklerede kullanıyolar eczaneye sorup kullanabilirsin

Buz koy cCnm
Hani kadinmaya baslar ya daha kabuk baglamadan
Koyarsaniz buzluktan aldiginiz buz yada buzlu torba ucuk olmaz

nolacak bana paranoyaklık lazım..
kendimce rahim büyürse sertlik olur,her şey yolunda diye literatüre girecek bir belirti arıyorum

:))) ben hemşireyim, allah allah dedim düşündüm daha bu haftada neoluyor diye.var var bende de çok var birçok şeyi bildiğim halde hiçbirşey bilmiyor gibiyim inan bana.

bır daha kanaman olmadı dımı.ınsallah saglıklı hamılelıkler gecırırız hepımız.benım cuma gunu randevum var ınasllah ıyı gıdıyordur

yok canım olmadı çok şükür progestan kullanıyorum. hafta sonuda hep yattım. bugün işe geldim pek keyfim yok ama yinede iyi sayılırım. bazen düşünüyorum bu 9 ay nasıl geçer diye :) hayırlısıyla geçiririz inşallah hepimiz

aslında düşük tehdidi yoksa uçağa binmenin bi sakıncası olmadığını bilsemde yinede pimpirikleniyorum ben.nisan başı gibi uçmayı düşünüyorum Tr ye iş güç bekler.

canım onu net bilemeyiz. son adet tarihine göre ortalama hesap oluyor. mesela benim doktorumda sandığından daha büyük dedi. bence telaşlanma akışına bırak. geç olmuşta olabilir erken olmuşta olabilir.

bende gülüyorum şuan çok :)))))))))))))) sen yazar yazmaz refleksle karnımı kontrol ettim Dr. edasıyla:)))) sonra alla alla benim bilmediğim bişey var ne acaba sanki biraz yumuşak falan kafada balonlar uçtum:)))))))))))

ya hem yokluorum karnımı hem gülüyorum şimdi..

nası yoklıcaz :) gerçi benim eşim kalp atışlarını bile duyduğunu idda ediyor ben hiç bişey yiyemediğim halde karnım çok sert ve kocaman acaba psikolojik mi diede düşünmeden edemiyorum. normalde çok yiyen bi insanım. şu an herşeyden tiksiniyorum. normalde kilo vermem lazım 2 haftadır böyleyim ama garip bi şekilde kilomdada deişiklik yok

gunaydın kızlar bız daha yenı kalkabıldık sızlerı okuyunca bende karnımı elledım şuan yumuşak ama bıraz bışeyler fakn yedıgmde cok sert ooluyo

aman olmasın canım yaa.bende bugun hafıf depresyon var.ısler cok yogun.dun geceden berı sol gogsumde bıcak batması gıbı bır agrı oluyor 3-5 sn ancak suruyor ama benı korkuttu acıkcası.baska yasayan oldu mu

herkesi delirticem bu gidişle...
dışarda miss gibi hava var ben battaniye altında tir tir titriyorum

halla gülüyorum:)) yeni bir akım başladı harlem shake gibi gangam style gibi bundan sonra herkes karnını yoklayacak:))))))))) haydin kızlar eller göbüşlere:))))))))))))

aman olmasın canım yaa.bende bugun hafıf depresyon var.ısler cok yogun.dun geceden berı sol gogsumde bıcak batması gıbı bır agrı oluyor 3-5 sn ancak suruyor ama benı korkuttu acıkcası.baska yasayan oldu mu

oluyo bende..hormonların artmasındandır ...

şaka biyana doğuma gelen hamilelere gaz kontrolü yapılır doğum öncesi dönemde,iki parmakla pıt pıt vurulur karına gergin davulgibiyse oooooooooo gazı var der dr.kalksın gezsin.yanlış değilde:)))) biz çok aceleciyiz çokkkkkkkkkkk

askermı esınnn oyyyy nobetlerde tek kalıosun hee
bencede ole yapp eşlerle daha iyi oluyorr

haklısın son zamanlar daha heycanlı oluyor bebegın hareketlerı falan cok guzel duyguu

canım o acı bendede var. ben hamile olduğumu anlamadan önce acaba göğüs kanserimi oluyorum diye endişelenmiştim hamilelikte normal diyorlar. bide benimkiler acaip şiş yıkanırken bile elleyemiorum o kadar acıo yani

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarın dr randevumuz var cok heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmm offffff 1 gun 3 gun gıbı gelır sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…