2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bisey olmaz insaalllah. sen icini rahat tuttt, Rabbim saglik versinnn

canim ben bu beyaz leke olayini baska bir topikte daha okumustum,o anne adayina da bunun onemsiz bir sey oldugunu genelde bir sure sonra kayboldugunu bu lekelerin soylemislerdi ve bir sey cikmamisti. sende de oyle olacak insallah.

ben mart ayında hamile olanlara yazıyordum ama kimse kale alıp cevap vermedi.Bende tirip atıp buraya geldim:))

Kızlar 2li testim iyi çıkmıştı dr 4lü test istedi şimdi. özel hastane olduğu için maddi açıdan yaptırmak istemiyorum sizin drlarınız bu konuda ne dediler aceba? sizlerden yaptıran yada gerek görmeyip yaptırmayanlardan yardım istiyorum((

Uykusu kaçan Bir bn varım bu gece nöbetçi memur gibi
Benim ikili testimin sonuçları güzel çıkmıştı geçtiğimiz haftaki randevuda 3 lü yü sordum gerek yok dedi ama istersem yapyırabileceğimide belirtti Tercihi Bana bıraktı .Sizin durumunuzdada tamamen tercih sizin Hayırlısı olsun işallah.

benim doktorum hem 2li hem 3lu yaptirtti biraz pimpiriklidir kendisi :) herkesin doktorunun yolu farkli ama, iyi ciktiysa yaptirtmak da istemiyorsaniz doktorunuzla konusun bence.

ben kendim 2 liyi istemiştim o güzel çıktı yaptırmayalım dedi diğer testleri kafamız karısmasın dedi bende kabul ettim açıkçası

aynı soru israetleri benim kafamda da vardı çünkü benim doktorum da 2liden 4lüye geçti bende özelde yaptırdım ama istersen araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılıyor. ben yaptırdım canım bence yaptır genelde gereksiz bulurlar ama bence önemli

Gunaydin analar vee yavruslari ..
Hepinizi uzaktan kocaman kocaman kucakladim .. Guzel mesajlariniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim ..
Rabbim bu yolda hicbirimizin yuzundrn gulucukleri eksik etmesin insallah ..

Cinsiyet ogrenince daha degisik oluyor , oglum diye sevebiliyorum mesela:))..
Insallah abisi gibi akilli bir bebis olur :))
Ogluma erkegi kabullendirmek çok kolay olmadi :)). Bitanedaha yap kiz kardes olsun oda diyor :))..
Aman bunu bir dogurayimda dedim icimden :))ama simdi erkek kardesiyle hayal kurmaya basladi bile

Iremneva guzel gecmis canim sukur kontrolun:)).. Kizcen garantilenmis denebilir :)
Birsurude kizimiz oluyor topikte ben artik potansiyel kaynanayim :)))
Alici gozuyle bakacagim kizlara hehe :)))

Filiz dilsaat her ikinizede cok gecmis olsun ..
Dilsaat canim burda dogum oncesi sancilari ataltmak icinde veriyorlar buscopani ..
Iki hafta once hastanede yattigimda iki doktor bakuyordu bana ikiside verdiler buscopani ve risk yok dediler .. Ikiside kadin dogum prof du ...riski yok bu ilacin dediler ...

Bugun yine doktordayim dahiliye uzmani 20. haftalarda gidilmesi mecburi ...

Dun tebriklere cevap yazamadim oglumu yuzmeye goturduk havuza ve ben 38 derecede havuzun kenarinda oturdum :))) mantar olma korkusuyla

Günaydın kızlar, güzel haberler alınmış darısı başıma bende bugun 2 de detaylı usg yapılacak. 4 lü testı soran arkadaş ben sadece 2 li yaptırdım sana kalmış kimi doktor istiyor kimi istemiyor.

Filizcim çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

kızlar geçmişi okudum kum taş sıkıntısı çekenler var rabbim tez vakitte iyileştirsin sıkıntılarınız geçer inşallah filizcim allahtan ağır değil anladığım bekarken bendede vardı ama ben duramıyordum iğnelerle sakinleşmiştim iğnesiz geçmemişti ama su dediğin gibi çok işe yarıyo bolca iç ,

maltoferin içeriğini sormuştu bir arkadaş kurtlukiraz diye hatırlıyorum , üstünde demir ve folik asit var yazıyo ama içeriği hem kanı yeterli düzeye çıkarıyormuş hemde demir depolarını dolduruyor , benim kan değerim 11.3 çıktı 2 aydır 12 nin altına düştü doktor hamilelikte düşmesi normal dedi 11 in altına düşerse günde 2 tane kullanacakmışım şuan günde bir alıyorum benim kide hap şeklinde ister hap gibi ister çiğne ister em deniyo ama tok kullanıyorum ben, ya yemekle beraber ya yemekten sonra deniyo prospektüste de farklı ilaçlardan mı bahsediyoz acaba :44::44:

bu arada kızlar ben gelecek randevuda şekerim ölçülecek doktor aç gelme normal yemen içmenle gel dedi bana

Günaydin annisler ve minikleri. Uzun zaman oldu yazmayali. Hep takip ediyorum gelip okuyorum ama yazmaya bir turlu firsat bulamiyorum.

Filizcim ve dilsatcim cok gecmis olsun. Selayhus gozun aydin oglun geliyormus. Iremneva gozun aydin kizin kesinlesmis. Bugun dr kontrolu olan herkes umarim hayirli haberlerle doner.

Benim okulun bitmesiyle rahatlamam bir oldu su seminer zamaninida atlattik mi benden mutlusu yok :) sonrada tatile cikacagiz insallah dra sorduk hic bi sorun olmaz dedi yalniz havuzu tercih etme dedi. Benimde bu hafta tetenoz asim var aile hekimim gecen hafta haber verdi. Temmuzun ilk haftasida ayrintili ultrason dedi dr. Umarim hersey yolunda gider.

selayhus canım sağolasın kızım ezilmesin bende kötü kaygana olayım bari evet kesinleşti teyzesi dün beni güldürdü zaten hareket etsin diye dualarla giriyom randevuya tık yok keyif yapıyo hep ama akşamda rahatımıza düşkünüz ya alt pijamanın kemer yerine tepikliyo rahatsız etti sıktı mı nedir bende açtım karnımı koydum kumandayı terazi gibi salladı bende bir güzel kızdım kızıma zilli öğlen niye böyle değildin diye

günaydın güzel anneler denıze gırenler olmuş en güzel benım evımde denızın dıbınde olduğu halde korkup giremiyorum biz eşimle deniz hastasıyız ama bu yıl nasıl geçecek bılmıyorum doktorum anltalya sıcak olduğu ıcın aksam 4 den sonra gır dedı cok istiyorum ama canım cekıyo resmen

ya 2li ne dıyos odur dıyorum ben benım doktorumda 3luyu yapdırdı 2li sonucumm 3 lüye gore cok ıyıydı e doktorum sorun yok dedı hem cogu kışı sadece 2li yapdırıyor

günaydın annişler ve onların minnak yawruşları

evet nefes darligi hala cekiyorum ben.. yaslandim diyorumm.. ama ayaklarimin sismesi inanilmaz, bazen agridan duramiyorum

o ayak şişmesi bende de var canım hiç geçmiyo öyle abartılı tuzluda yemiyorum ama doktora gittiğimde sorucam artık

batcım bende tam yerini bilmiyorum netten civil mağzaları yazdım ümraniye yukarı dudullu alemdağ caddesinde çıktı ama telf no varsa bakıp tarif isticem giderken

aminnnn canım çok teşekkür ederim, inşallah düşer de taşlar, 5 ay çekmem acısını

dilşatcım geçmiş olsun taş kumdan daha zor allah yardımcın olsun tatlım inş bir an evvel atlatırsın

doktorun önemli bişey değil dediyse kafana takma bebişinide kendinide üzme canım düzelicektir. bak ne güzel başka hiç bir problem yok maşallah bence sevinmelisin

canım benim 2li testimde iyi çıktı doktor hiç birşey demedi 3-4 lü test için ben sordum yaptırcakmıyız diye gerek yok dedi. sadece ayrıntılı ultrasyon isticem senden dedi okadar eğer ikilin iyiyse bence de gerek yok ama sen bilirsin aklında soru işareti kalmasın istersen ama ayrıntılını mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim.

hehehe benim kızın benim elimden çekeceği var vallahi yandı diyorum :)) heran takipte olurum herhalde
yok tatlım aman diyim havuzdan uzak dur ben korkumdan denize bile gitmiyorum

Canım istersen devlet hastanesinde yaptır.

günaydın güzel anneler şafak bir gün daha azaldı,hamilelikten terhis etmeye gün gün yaklaşıyoruz,ALLAH sağlıcakla versin bebişlerimizi bize,vatana millete bizlere karşı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Herkese hayırlı cumalar

günaydınlar benim de akşamdan beri midem yanıyor oğlumda son aylarda olmuştu bunda şimdiden başladık...saçları çıkınca çok yanar diyorlar birde eskiler benim oğlumda bayaaa saçlıydı bu da şimdide saçları varsa ben hastane odasına toka taç falan götüreyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…