Gozun aydin canim sende isini bitirmisin..Günaydin annisler ve minikleri. Uzun zaman oldu yazmayali. Hep takip ediyorum gelip okuyorum ama yazmaya bir turlu firsat bulamiyorum.
Filizcim ve dilsatcim cok gecmis olsun. Selayhus gozun aydin oglun geliyormus. Iremneva gozun aydin kizin kesinlesmis. Bugun dr kontrolu olan herkes umarim hayirli haberlerle doner.
Benim okulun bitmesiyle rahatlamam bir oldu su seminer zamaninida atlattik mi benden mutlusu yok :) sonrada tatile cikacagiz insallah dra sorduk hic bi sorun olmaz dedi yalniz havuzu tercih etme dedi. Benimde bu hafta tetenoz asim var aile hekimim gecen hafta haber verdi. Temmuzun ilk haftasida ayrintili ultrason dedi dr. Umarim hersey yolunda gider.
selayhus canım sağolasın kızım ezilmesin bende kötü kaygana olayım barievet kesinleşti teyzesi dün beni güldürdü zaten hareket etsin diye dualarla giriyom randevuya tık yok keyif yapıyo hep ama akşamda rahatımıza düşkünüz ya alt pijamanın kemer yerine tepikliyo rahatsız etti sıktı mı nedir bende açtım karnımı koydum kumandayı terazi gibi salladı bende bir güzel kızdım kızıma zilli öğlen niye böyle değildin diye
günaydın güzel anneler denıze gırenler olmuş en güzel benım evımde denızın dıbınde olduğu halde korkup giremiyorum biz eşimle deniz hastasıyız ama bu yıl nasıl geçecek bılmıyorum doktorum anltalya sıcak olduğu ıcın aksam 4 den sonra gır dedı cok istiyorum ama canım cekıyo resmen
selam kızlar,
tatilden döndümm, iş yerindeyim.
ben hem havuza hem denize girdim açıkçası 2 gün tatil olunca dayanamadım.
inşallah birşey olmaz.
iyi dayanıyorsun nageee yaz günü antalya sıcağında.
deniz temiz doktor girebilirsin demişti ama havuza girmesen iyi olur demişti, ben dayanamadım.
ayrıca kızlar karnım kocaman oldu, kilo aldım açık büfede2 gün boyunca aslında salata yiyorum hep, çünkü kıyma, et ve tüm ağır yemekleri sindiremiyorum, neden aldım bilmiyorum ama karnım davul gibi...
çok çirkin hissediyorum kendimi
Canım sana öyle geliyordur karın ve kalça büyüyor haliyle bana da öyle geliyordu bide ben kilolu hamile
kaldım değişmemiş kilom.
benımde karnımm ve kalçam cok buyudu... ya denizden korkmuyorumda sıcak çarpar dıye korkuyorum bakalım
böyle kiloya can kurban :) çok şükür hamileyiz ve kilo alıp çirkinleşiyoruz. hamile olmayıp güzel fiziğim olmasına tercih ederim ben bu halimi o yüzden fil gibide olsam dert değil bana
aslında yakın kilolarımız 164 boyum ve normalde 55 kiloyum ama hamilelik öncesi doğum kontrol hapını bırakınca 3-4 kilo aldım yani 59 ile hamile kaldım şimdi 62 kiloyum.sen 50 kilosun herhalde
valla ben tam diyet yapıp bu yaz inceliğin tadını çıkaracağım diyordum ama kocaman bir karnım oldu.
endişeleniyorum açıkçası, sanırım hamileliğinde 30 kilo alanlardan olacağım :18::18::18:
günaydın kızlar,bugün kocacım annesigilin yanına gidiyor,halen beni de götürme çabalarında
kizlar gunaydiinn ...
Saglik ocaklarinin yaptigi aşilari yaptrmak zorundamiyiz?? Nedir ne degildir ne zamna kadar yapilir bi bilgi verseniz.. Benm herhangi bir saglik ocagina kaydm yok da
aslında yakın kilolarımız 164 boyum ve normalde 55 kiloyum ama hamilelik öncesi doğum kontrol hapını bırakınca 3-4 kilo aldım yani 59 ile hamile kaldım şimdi 62 kiloyum.ama ben çok seviyorum kendimi.
oğluşum merakla kardeşinin gelmesini bekliyor daha 3,5 yaşında olduğu için erkek kız ayrımı yapmıyor . markete gidince kardeşinede çikolata alıyor.inşllh doğuncada böyle olurlar
#direnkurtlukirazkaynanana gidince yaşayacağın huzursuzluk gitmezsen kocanla yaşaaycağın huzursuzluktan fazla ise gitme.ama yokkk evde kocam daha çok sıkıntı yaparsa dersen git bence.. ben öyle yapıyorum ve genelde kayananmın suratını sonradan kocamın yapacağı surata tercih ediyorum
maşallah canım inşallah hep öyle olur.
ben çok eleştiriyorum kendimi ne bileyim, eşimin yanında da sürekli kilo aldım diyorum aslında dememek lazım, barışık olmak lazım ah ah...
ben de 1.70 boy, 62.5 kiloyum ama göbeğim 6 aylık
alemsin, süpersin valla.
çok doğru.
ben de her seferinde önce aman gideyim ne var diyorum, 40 yılda bir diyorum...
sonra gidiyoruz geliyoruz, hep kavga çıkıyor.
ne yapsam bilemedim.
40 yılda bir gitmesem de olmaz.
bence kocalarınızın yanında öyle söylemeyin benimde acayip göbek çıktı eşime diyorum aşkım bak ne kadar büyüdü bebişimiz. Yani göbeği asla benimle alakası varmış gibi düşünmüyorum o bebek göbek değil sonuçta. O bebeğide kendim yapmadım. Ve eşimde çok seviyor göbeğimi yani bebeği seviyor.
Ben hergün kayınvalideme gidiyorum ve akşam yemeğine kalıyoruz genelde ama oradada hiç kendimi kabullendirmek gibi bi derdim yok yemeği beğenmezsem pizza söylüyorum . Yada olamdı başka yemek yaparım kendime . Hergün gidiyorum sonuçta misafir gibi davranamam 1-2 günlük bişey olsa eyvallah
#direnkurtlukirazkaynanana gidince yaşayacağın huzursuzluk gitmezsen kocanla yaşaaycağın huzursuzluktan fazla ise gitme.ama yokkk evde kocam daha çok sıkıntı yaparsa dersen git bence.. ben öyle yapıyorum ve genelde kayananmın suratını sonradan kocamın yapacağı surata tercih ediyorum
canım pıyeloseptyl daha once kullanmıstım hamıle kalmadaN benım dedıgım ılac 1 kullanımlık antıbıyotık şaşe seklınde ınsallah ıyı gelır ama mutlaka ıc ıcmessen daha beter ılerler allah korusun erken doguma sebeb .ben ıctım dun eger gecmesse 1 hafta sonra gene ıcıcem dr gıdıcem zaten haftaya persembecanım ürolog sadece minoset, buscopan ve piyeloseptyl diye 3 tane hap verdi ağrılar için, salı günü tekrar gidicem taşların büyüklüğüne bakmak için böbrek taraması gibi birşey yapacakmış.. bende şu an ağrım olmadığı için içmedim hapları cesaret edemedim, dediğin gibi su içiyorum bugünden beri bende wc'ye git gel yol yaptımbebişlerimize bir şey olmasın da çekelim artık ne yapalım zaten düşük tehlikesi durumumuzda vardı ya o korkuyla gidip taş olduğunu öğrenince sevindim bile, çok şükür bebeğimle ilgili kötü bir durum yok diye...
Günaydın kızlar, güzel haberler alınmış darısı başıma bende bugun 2 de detaylı usg yapılacak. 4 lü testı soran arkadaş ben sadece 2 li yaptırdım sana kalmış kimi doktor istiyor kimi istemiyor.
Filizcim çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
.
Filizcim ve dilsatcim cok gecmis olsun. Selayhus gozun aydin oglun geliyormus. Iremneva gozun aydin kizin kesinlesmis. Bugun dr kontrolu olan herkes umarim hayirli haberlerle doner.
.
hepınıze tek tek teşekkür ederımm guzel dıleklerınız ıcınkızlar geçmişi okudum kum taş sıkıntısı çekenler var rabbim tez vakitte iyileştirsin sıkıntılarınız geçer inşallah filizcim allahtan ağır değil anladığım bekarken bendede vardı ama ben duramıyordum iğnelerle sakinleşmiştim iğnesiz geçmemişti ama su dediğin gibi çok işe yarıyo bolca iç ,
Kizlar gunaydiinn ...
saglik ocaklarinin yaptigi aşilari yaptrmak zorundamiyiz?? nedir ne degildir ne zamna kadar yapilir bi bilgi verseniz.. benm herhangi bir saglik ocagina kaydm yok da
kız tam yemek saati pizza dedininsafsız sabuha :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?