2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gozun aydin canim sende isini bitirmisin..
Tesekkur ederim ..
Benim doktorumda denizde birsey olmaz dedi :)

Oglumda dun costu ultrasonda .. Doktor once dua ediyor dedi , ellerini acmis gibiydi , sonra tepinmeye basladi :))

Gecemavisy canim bana doktor dun havuzda mantar kapabilirsin ama denizde birsey olmaz tatil iyidir dedi :))
Haftaya girecegim denize :)

selam kızlar,
tatilden döndümm, iş yerindeyim.
ben hem havuza hem denize girdim açıkçası 2 gün tatil olunca dayanamadım.
inşallah birşey olmaz.
iyi dayanıyorsun nageee yaz günü antalya sıcağında.
deniz temiz doktor girebilirsin demişti ama havuza girmesen iyi olur demişti, ben dayanamadım.

ayrıca kızlar karnım kocaman oldu, kilo aldım açık büfede 2 gün boyunca aslında salata yiyorum hep, çünkü kıyma, et ve tüm ağır yemekleri sindiremiyorum, neden aldım bilmiyorum ama karnım davul gibi...
çok çirkin hissediyorum kendimi

Canım sana öyle geliyordur karın ve kalça büyüyor haliyle bana da öyle geliyordu bide ben kilolu hamile kaldım değişmemiş kilom.

böyle kiloya can kurban :) çok şükür hamileyiz ve kilo alıp çirkinleşiyoruz. hamile olmayıp güzel fiziğim olmasına tercih ederim ben bu halimi o yüzden fil gibide olsam dert değil bana

Canım sana öyle geliyordur karın ve kalça büyüyor haliyle bana da öyle geliyordu bide ben kilolu hamile
kaldım değişmemiş kilom.

canım seninle aynı dönem tarihlerimiz.
bulantılardan kilo vermiştim 59dum ama şimdi, 62.5 olmuşum ve bana öyle gelmiyor gerçekten kocaman eşim de büyütmüşsün bebişi diyor, kırmak için söylemiyor ama çok üzülüyorum

benımde karnımm ve kalçam cok buyudu... ya denizden korkmuyorumda sıcak çarpar dıye korkuyorum bakalım

kalçam büyümedi benim ama karnım resmen balonla şişirilmiş gibi.
ilk 3 ay sadece ufacık bir tepe gibiydi, şimdi dağ mübarek:18:
öğlen saati girme, ayrıca artık saat 14.00 civarı da öğle saati oluyor bence sabahtan gir oh mis

böyle kiloya can kurban :) çok şükür hamileyiz ve kilo alıp çirkinleşiyoruz. hamile olmayıp güzel fiziğim olmasına tercih ederim ben bu halimi o yüzden fil gibide olsam dert değil bana

sen 50 kilosun herhalde
valla ben tam diyet yapıp bu yaz inceliğin tadını çıkaracağım diyordum ama kocaman bir karnım oldu.
endişeleniyorum açıkçası, sanırım hamileliğinde 30 kilo alanlardan olacağım :18::18::18:

herkslere gnaydınnn...

güzel anneler ve güzel kızları, yakışıklı oğulları nasıllarmış bakim:))

biz oğluşumla yogun şekilde calısıyoruz. dün kontrolüm vardı bol bol pipi gördük:)))

gelecek ay da ayrıntılı yapılacak. 3 lü taramam da güzel cıkmış cok sukur.

sanırım bebek arabası konusulmuş geçmişte. ben simdilik araba düşünmüyorum en azından 4-5 aylık olana kadar.

suan derdim beşik. dün baya bir yazı okudum cocuğun odasının ne zaman ayrılacagına dair.

ben 6 aya kadar bir beşik alıp sonra odasını ayırırırm diyordum ama 2 yıl cocuk için guven dönemi ve gece tek basına bir odada uyanmasının cocuk acısından iyi olmayacagını yazanlar olmuş.

ayrı oda bizim için rahatlık ve belki cocuk ozgur olacak diye dusunulebilir ama anne ile kurulacak bağ daha önemli diye dusundum ve kendi isteyene kadar (en fazla 3 yasına) yatak odasında kalmasına karar verdim.

ilk bir yıl için de su beşiği düşündüm.

100de100 Marifet: BEBEKLER İÇİN DEĞİŞİK BİR BEŞİK

daha once buna benzer bir resim paylaşılmıştı korkuluklu olan.

tr de satılıyor mu bileiniz var mı? ya da siz nasıl bir beşik düşünüyorsunuz?

günaydın annişler sağlığını keyifiniz iyidir inş. :)

kilolardab bassedilmiş sanki azcık bende arkaya doğru bir büyüme var sanki o yüzden 3 gündür yürüyerek gelmeye çalışıyorum sabahları işe popuşim büyüdü sanki çok zaten çok zayıfta değildim hani ama doğana kadar koskocaman olucam sanırım neyse şükür dediğiniz gibi hamileyiz ya başka birşeyin önemi yok :)

aslında yakın kilolarımız 164 boyum ve normalde 55 kiloyum ama hamilelik öncesi doğum kontrol hapını bırakınca 3-4 kilo aldım yani 59 ile hamile kaldım şimdi 62 kiloyum. ama ben çok seviyorum kendimi.
oğluşum merakla kardeşinin gelmesini bekliyor daha 3,5 yaşında olduğu için erkek kız ayrımı yapmıyor . markete gidince kardeşinede çikolata alıyor.inşllh doğuncada böyle olurlar

Kizlar gunaydiinn ...
saglik ocaklarinin yaptigi aşilari yaptrmak zorundamiyiz?? nedir ne degildir ne zamna kadar yapilir bi bilgi verseniz.. benm herhangi bir saglik ocagina kaydm yok da

günaydın kızlar,bugün kocacım annesigilin yanına gidiyor,halen beni de götürme çabalarında

#direnkurtlukiraz kaynanana gidince yaşayacağın huzursuzluk gitmezsen kocanla yaşaaycağın huzursuzluktan fazla ise gitme.ama yokkk evde kocam daha çok sıkıntı yaparsa dersen git bence.. ben öyle yapıyorum ve genelde kayananmın suratını sonradan kocamın yapacağı surata tercih ediyorum

kizlar gunaydiinn ...
Saglik ocaklarinin yaptigi aşilari yaptrmak zorundamiyiz?? Nedir ne degildir ne zamna kadar yapilir bi bilgi verseniz.. Benm herhangi bir saglik ocagina kaydm yok da

canım tetanos aşısı oluyorsun , bağlı bulunduğun sağlık ocağına gidip kaydını yaptır bana 19 hafta dolduktan sonra bir aşı diğeride bir ay sonra dediler, doğumdaki riskler için vuruluyosun diye biliyorum ekstra bir etkisi varsa bilmiyorum ...

maşallah canım inşallah hep öyle olur.
ben çok eleştiriyorum kendimi ne bileyim, eşimin yanında da sürekli kilo aldım diyorum aslında dememek lazım, barışık olmak lazım ah ah...
ben de 1.70 boy, 62.5 kiloyum ama göbeğim 6 aylık

alemsin, süpersin valla.
çok doğru.
ben de her seferinde önce aman gideyim ne var diyorum, 40 yılda bir diyorum...
sonra gidiyoruz geliyoruz, hep kavga çıkıyor.
ne yapsam bilemedim.
40 yılda bir gitmesem de olmaz.

bence kocalarınızın yanında öyle söylemeyin benimde acayip göbek çıktı eşime diyorum aşkım bak ne kadar büyüdü bebişimiz. yani göbeği asla benimle alakası varmış gibi düşünmüyorum o bebek göbek değil sonuçta. o bebeğide kendim yapmadım. ve eşimde çok seviyor göbeğimi yani bebeği seviyor.

ben hergün kayınvalideme gidiyorum ve akşam yemeğine kalıyoruz genelde ama oradada hiç kendimi kabullendirmek gibi bi derdim yok yemeği beğenmezsem pizza söylüyorum . yada olamdı başka yemek yaparım kendime . hergün gidiyorum sonuçta misafir gibi davranamam 1-2 günlük bişey olsa eyvallah

kız tam yemek saati pizza dedin insafsız sabuha :84::84:

yok canım yaa,eşim hiç sorun çıkarmaz gelmedi diye,sadece özlüyorum ayrı durmak istemiyorum o kadar diyo bir de köylük yer olunca laf çıkarıyor millet niye gelmedi ayrıldınız mı kavga mı ettiniz diye,o laflar canımı sıkıyor,bir yere kadar tahammül ediyorum yoksa istediğini yapmakta serbestsin der.zaten gideceğim de haftaya perşembe doplere gireceğim, sonra gideceğim,git 8 saat gel 8 saat,sonra yine git,bir sürü sıkıntı.ayaklarım şişer diye bahane ediyorum

canım pıyeloseptyl daha once kullanmıstım hamıle kalmadaN benım dedıgım ılac 1 kullanımlık antıbıyotık şaşe seklınde ınsallah ıyı gelır ama mutlaka ıc ıcmessen daha beter ılerler allah korusun erken doguma sebeb .ben ıctım dun eger gecmesse 1 hafta sonra gene ıcıcem dr gıdıcem zaten haftaya persembe

.

Filizcim ve dilsatcim cok gecmis olsun. Selayhus gozun aydin oglun geliyormus. Iremneva gozun aydin kizin kesinlesmis. Bugun dr kontrolu olan herkes umarim hayirli haberlerle doner.
.

hepınıze tek tek teşekkür ederımm guzel dıleklerınız ıcın
benım allahtan orta derecedeymıs agrılarım ara ara oluyor zaten cok fazla agrım olsa duramam bende .
ınşallah bıran once kumları dusururum gunde3 3.5 lıtre su ıcıyorummm

Kizlar gunaydiinn ...
saglik ocaklarinin yaptigi aşilari yaptrmak zorundamiyiz?? nedir ne degildir ne zamna kadar yapilir bi bilgi verseniz.. benm herhangi bir saglik ocagina kaydm yok da

internetten hangi aile hekimine kayıtlı olduguna bakabilirsin, mutlaka bir aile hekimine kayıtlısındır. Sağlık ocagında 20. haftadan sonra tetanoz aşısı var, zorunlu değil tercihine kalmış. Ben gecen salı yaptırdım 21. haftamdayım, 1 ay sonra 2. dozu yapcaklar.

kız tam yemek saati pizza dedin insafsız sabuha :84::84:

ay kusura bakma benim işyerinde öğlen yemeği bugün güzelde o yüzden umruma gelmedi
kurtlukiraz bence mazeretlerin kabul görür cinsten. ama ben şimdi anneme gideceğim ramazanın sonunda o yüzden yol bahanesini kullanamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…