2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aman olmasın canım yaa.bende bugun hafıf depresyon var.ısler cok yogun.dun geceden berı sol gogsumde bıcak batması gıbı bır agrı oluyor 3-5 sn ancak suruyor ama benı korkuttu acıkcası.baska yasayan oldu mu

evetttt, benim o hep var. bazen oturamiyorum uzanmak zorunda kaliyorum. elimle ovunca falan biraz geciyor. gaz sancisi galiba...

arkadaslar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz? ayrica ilac verdi mi, doktorlar neler diyor? zararli yararli konusma yapan var mi?

arkadaslar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz? ayrica ilac verdi mi, doktorlar neler diyor? zararli yararli konusma yapan var mi?

elevit,b12,balık yağı,folbiol,corasprin, bitki çaylarından ,maydonozdan uzak duruyorum,..balık,ceviz,siyah üzüm kurusu,badem,her gün taze sıkılmış meyve suyu içmek faydalı..

büyük gün bugün kesemizi görmeye gidicez bakalım kaç mm olmuşuz dua edin bizim için teyzoşları güzel haberlerle dönelim
hayirli haberle gel guzelim insAllah
cnm bnm ona bakarsan bnm sat 22.01.2013 su an 9. haftanin icinde olmam lazim
25 subatta test yaptim potitif cikti adet üzerinden 6 gün gecmisti
04 martta drdan randevu aldim keseyi gororum hatta kalb atisini görurum dedim cunku 6. hafta bitmis olacakti
bi gittim dr bakti kese yok senin ddi gec döllenme olmus yaklasik 4 haftalik dedi bebegin yatagini gösterdi buraya gelcek dedi
haftya gel keseye bakalim dedi 12 martta gittim vajinal kontrolde keseyi gördük bayagida netti cok sükür ölctü 5 haftalik dedi
iki hafta sonra gel dedi kalb atisina bakalim dedi 28 martta randevum var senidne öle gülum
yarin 6 hafta insAllah bitecek
endiselenme egc döllenme bizimki buda saglikli bir gebelik sadece adetten bir hafta önce yumurtlamamisiiz
"]

cnm bende tahmini 3-3 haftalikken ucuk olmustu meger iceerde insaat varmis

aman olmasın canım yaa.bende bugun hafıf depresyon var.ısler cok yogun.dun geceden berı sol gogsumde bıcak batması gıbı bır agrı oluyor 3-5 sn ancak suruyor ama benı korkuttu acıkcası.baska yasayan oldu mu
cnm arada bende oluyor korkma normal olarak hormon degisikligi yasiycazzzz
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarın dr randevumuz var cok heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmm offffff 1 gun 3 gun gıbı gelır sımdı

hadi bakalim bizim daha cok varr 11 güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün

Kızlar herkese merhaba, hamile olduğumu öğrenince çok mutlu oldum, yaradan nasip ederse benim ilk bebeğim olacak. Fakat benim karın ağrım var o canımı çok sıkıyor, ara ara sölemesi ayıptır gazım oluyor. Doktora çarşamba ilk defa gidicem, bana önerebileceğimiz bişeyler var mıdır? Hepinimize hayırlı uğurlu olsun inşallah....

ahh ahh benım de oyleo agrılar zor ama bebegımın benımle oldugunu hıssettırıyor cok sukur deyıp gecıyorum

Gunaydin kizlar
Yaaa bir saat önce kalktim mutfağa giriyorum kahvalti hazirlayim diye ama hiç birsey canim istemiyor açım birde ama içim almiyor. Suan ne yiyorum biliyormusunuz ama gulmeyin nolur.
Manti yaptim sarimsakli yoğurtlu salcali nane sumak uzerine de koca bi tabak yedim, yavrum bundan nasil bi vitamin alacak bilemiyorum

inş. Duyarsın canım ya ben daha keseyı gormeye gıdecegım inş görunur
ınsallahh canımmm sende gorursun keseniiii
coraspirin mi? Aspirin zararli degilmiydi... Valla bana centrum materna bha diye bir vitamin verdi. Baska bisey lazim degil dedi...
kan pıhtılasması olmasın dıye ıcıyorum canım
hadi bakalim bizim daha cok varr 11 güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün

ooooo kalp atısını duymanamı? 11 gun canım

normal tatlım rahım buyuyor cunku.dayanamayacak kadar olursa doktora gıt ama

cok normal güzelimmmm. benim 3 hafta sürdü o agri. hatta zaman zaman yine gelip gidiyor. gaz olayina cözüm bende bulamadim, mümkün oldugunca rahatlat kendini yoksa ayrica birde gaz sancisi oluyor. caninida hic sikmasin, o kasiklarindaki agri bebegin yer edinme agrisi. bebis kendine yer aciyor rahim büyüyor.. yani lastik cekildigindeki gibi kasiliyor.. sakin dert etme..

aliiir o vitamini kendine dert etme. doktorun verdigi vitamini ic...

offf ama canım ıstedı

sen söyliince benimde canım istedi akşama bende yapiim bari :) benimde istio ama yiyemiyorumki. zorla yesemde yedikten sonra çok rahatsız oluyorum doktorum bana piknik yapar gibi beslen dedi. domates salatalık peynir yemeye çalışıyorum. bide patates iyi gelio ya fırında ya haşlama. bu gidişle bebiş patatese benzicek bende endişeliydim bebiş gelişemez die. elevit vermişti doktor onda bütün vitaminler varmış telaşlanma dedi bana. hem zaten o bile olmasa anneyi sömürürmüş yani bebiş için diil kendimiz için endişelenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…