aman olmasın canım yaa.bende bugun hafıf depresyon var.ısler cok yogun.dun geceden berı sol gogsumde bıcak batması gıbı bır agrı oluyor 3-5 sn ancak suruyor ama benı korkuttu acıkcası.baska yasayan oldu mu
gunaydın canım bızımde carsamba var gecmek bılmıyo gunler yaaa
arkadaslar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz? Ayrica ilac verdi mi, doktorlar neler diyor? Zararli yararli konusma yapan var mi?
arkadaslar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz? ayrica ilac verdi mi, doktorlar neler diyor? zararli yararli konusma yapan var mi?
aynen canımmm yaaaaaaaaa off hemen salı olsabelkı kalp atıslarınıda duyarız ıns
canım ben b12 folıkasıt corasprın alıyorum sımdılık daha test yapılmadı banaSen?
hayirli haberle gel guzelim insAllahbüyük gün bugün kesemizi görmeye gidicez bakalım kaç mm olmuşuz dua edin bizim için teyzoşları güzel haberlerle dönelim
cnm bnm ona bakarsan bnm sat 22.01.2013 su an 9. haftanin icinde olmam lazimya kızlar,benim sat 21 ocak ama adet düzensizliğim var bu yüzden 6 martta kan tahlilimde 106,55 çıktı.2-3 haftalık dedi drum,tahlili tekrarlamaya gerek yok dedi çok yeni daha dedi ultrasonla baktığında.ama siz diyorsunuz ya 2 gündebir değerler ikiye katlıyor diye su anda 3500 lerde olması gerekir bu da 6-7 haftalık demek olmuyor mu?offf yaaa,sinirlendim dra gerek yok birr daha tahlile 25 martta gel kalp atışlarına bakalım dedi.şatım kaldı ben bu işe.
cnm bende tahmini 3-3 haftalikken ucuk olmustu meger iceerde insaat varmisgünaydınnnnn anneler ve minik fasülyelernasılsınız herkesi keyfi iyidir inş
dudağımda kcaman bi uçuk çıktı ilaçta kullanamıyorum kendi kendine geçmesini beklicem artık .yanlış bilmiyosam eğer ham,lelikte çıkan uçuk bebek te bağışıklık kazanıyomuş
cnm arada bende oluyor korkma normal olarak hormon degisikligi yasiycazzzzaman olmasın canım yaa.bende bugun hafıf depresyon var.ısler cok yogun.dun geceden berı sol gogsumde bıcak batması gıbı bır agrı oluyor 3-5 sn ancak suruyor ama benı korkuttu acıkcası.baska yasayan oldu mu
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yarın dr randevumuz var cok heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmm offffff 1 gun 3 gun gıbı gelır sımdı
Ben sadece folbiol kullaniorum 1ay once baslamisrim.Birde bat geceli bir gun oldu kese nekadar sonra gozukuyor????
canım o acı bendede var. ben hamile olduğumu anlamadan önce acaba göğüs kanserimi oluyorum diye endişelenmiştimhamilelikte normal diyorlar. bide benimkiler acaip şiş yıkanırken bile elleyemiorum o kadar acıo yani
ınsallahh canımmm sende gorursun keseniiiiinş. Duyarsın canım ya ben daha keseyı gormeye gıdecegım inş görunur
kan pıhtılasması olmasın dıye ıcıyorum canımcoraspirin mi? Aspirin zararli degilmiydi... Valla bana centrum materna bha diye bir vitamin verdi. Baska bisey lazim degil dedi...
hadi bakalim bizim daha cok varr 11 güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün
Kızlar herkese merhaba, hamile olduğumu öğrenince çok mutlu oldum, yaradan nasip ederse benim ilk bebeğim olacak. Fakat benim karın ağrım var o canımı çok sıkıyor, ara ara sölemesi ayıptır gazım oluyor. Doktora çarşamba ilk defa gidicem, bana önerebileceğimiz bişeyler var mıdır? Hepinimize hayırlı uğurlu olsun inşallah....
Kızlar herkese merhaba, hamile olduğumu öğrenince çok mutlu oldum, yaradan nasip ederse benim ilk bebeğim olacak. Fakat benim karın ağrım var o canımı çok sıkıyor, ara ara sölemesi ayıptır gazım oluyor. Doktora çarşamba ilk defa gidicem, bana önerebileceğimiz bişeyler var mıdır? Hepinimize hayırlı uğurlu olsun inşallah....
Gunaydin kizlar
Yaaa bir saat önce kalktim mutfağa giriyorum kahvalti hazirlayim diye ama hiç birsey canim istemiyor açım birde ama içim almiyor. Suan ne yiyorum biliyormusunuz ama gulmeyin nolur.
Manti yaptim sarimsakli yoğurtlu salcali nane sumak uzerine de koca bi tabak yedim, yavrum bundan nasil bi vitamin alacak bilemiyorum
Gunaydin kizlar
Yaaa bir saat önce kalktim mutfağa giriyorum kahvalti hazirlayim diye ama hiç birsey canim istemiyor açım birde ama içim almiyor. Suan ne yiyorum biliyormusunuz ama gulmeyin nolur.
Manti yaptim sarimsakli yoğurtlu salcali nane sumak uzerine de koca bi tabak yedim, yavrum bundan nasil bi vitamin alacak bilemiyorum
Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?