cok normal güzelimmmm. benim 3 hafta sürdü o agri. hatta zaman zaman yine gelip gidiyor. gaz olayina cözüm bende bulamadim, mümkün oldugunca rahatlat kendini yoksa ayrica birde gaz sancisi oluyor. caninida hic sikmasin, o kasiklarindaki agri bebegin yer edinme agrisi. bebis kendine yer aciyor rahim büyüyor.. yani lastik cekildigindeki gibi kasiliyor.. sakin dert etme..
sen söyliince benimde canım istedi akşama bende yapiim bari :) benimde istio ama yiyemiyorumki. zorla yesemde yedikten sonra çok rahatsız oluyorumdoktorum bana piknik yapar gibi beslen dedi. domates salatalık peynir yemeye çalışıyorum. bide patates iyi gelio ya fırında ya haşlama. bu gidişle bebiş patatese benzicek bende endişeliydim bebiş gelişemez die. elevit vermişti doktor onda bütün vitaminler varmış telaşlanma dedi bana. hem zaten o bile olmasa anneyi sömürürmüş yani bebiş için diil kendimiz için endişelenicez
normal tatlım rahım buyuyor cunku.dayanamayacak kadar olursa doktora gıt ama
gecen hafta sali kesemizi görduk cok sukur iki hafta sonraya randevu verdi drum hada görmedik kalb atsiniınsallahh canımmm sende gorursun keseniiii
kan pıhtılasması olmasın dıye ıcıyorum canım
ooooo kalp atısını duymanamı? 11 gun canım
Ben sadece folbiol kullaniorum 1ay once baslamisrim.Birde bat geceli bir gun oldu kese nekadar sonra gozukuyor????
gecen hafta sali kesemizi görduk cok sukur iki hafta sonraya randevu verdi drum hada görmedik kalb atsini
cnm gununde döllendiyse yumurtan 5. haftada kese görunur
sabretmek lazim gec döllenmede olabilir o zaman iki hafta atar
ooo bütün hamişler burada mı ne
benimki altinci haftanin icindeyken doktor duydu kalp atisini bana dinletmedi. am benimki erken döllenme, son adetim biter bitmez hamile kaldim ben...
aa sımdıde kalp atısı duycaksın ozaman hadı hayırlısı canmmmm bende belkı yarına duyarım bılmıyorummgecen hafta sali kesemizi görduk cok sukur iki hafta sonraya randevu verdi drum hada görmedik kalb atsini
kizlarrrrrr ne bulanti ne kusma hic bir belirti yokkkk
allahım selamete cikarsin beklemek cok zorrrr yaaaa
Bel agrsı
ıdrar zoru
yorgunluk
bunları da neye bagliyim ben cok mu is yapiyorum yoksa bebekten mi bilememdimm:44:
Şimdilik çok şükür o aşamda değil, tamam canım doktor kısmını kesinlikle ihmal etmicem, olmadı çarşambadan önce giderim. çok sağol canım cevabın için.
kizlarrrrrr ne bulanti ne kusma hic bir belirti yokkkk
ALLAHIM selamete cikarsin beklemek cok zorrrr yaaaa
BEL AGRSI
IDRAR ZORU
YORGUNLUK
BUNLARI DA neye bagliyim ben cok mu is yapiyorum yoksa bebekten mi bilememdimm:44:
buradayız tatlım.nasılsın
iyiyim canım,hatta fazla iyiyim(endişelerim dışında).ne bulantı kusma,baş dönmesi hiç bir şeyim yok.dra dedim kan tahlilini tekrarlayalım diye ama gerek yok dedi sepetledi beni.
canım sen keseyi ne zaman gördün,keseyi gördüğünde bebişi gördünmü kalp atışı için ne zaman gideceksin? ben 11 martta gittim kese vardı ama bebiş yoktu daha.27sinde tekrar gidicem sizi merak ettim...
Gunaydin kizlar
Yaaa bir saat önce kalktim mutfağa giriyorum kahvalti hazirlayim diye ama hiç birsey canim istemiyor açım birde ama içim almiyor. Suan ne yiyorum biliyormusunuz ama gulmeyin nolur.
Manti yaptim sarimsakli yoğurtlu salcali nane sumak uzerine de koca bi tabak yedim, yavrum bundan nasil bi vitamin alacak bilemiyorum
canım özel msj kutun dolmuş ben sana kullandığın jeli sorcaktım :)
Valla şimdi bunu yedimya birazdan uyku moduna girecem kafamı kaldiramiycam akşama kadar, eşim grlene kadar daga bişey yiyemem canim istemiyor, bunu yedim5 bardak su içtim birde folicasidi bu iste tüm gün :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?