2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

İnşallah canım benim bu site olmasa ne yapardık, en dar anımızda derdimizi paylaşan birilerini bulmak harika bişey, rahatlatıcı cevabın için çok sağol canım.

Valla şimdi bunu yedimya birazdan uyku moduna girecem kafamı kaldiramiycam akşama kadar, eşim grlene kadar daga bişey yiyemem canim istemiyor, bunu yedim5 bardak su içtim birde folicasidi bu iste tüm gün :-(

ınsallahh canımmm sende gorursun keseniiii

kan pıhtılasması olmasın dıye ıcıyorum canım

ooooo kalp atısını duymanamı? 11 gun canım
gecen hafta sali kesemizi görduk cok sukur iki hafta sonraya randevu verdi drum hada görmedik kalb atsini
Ben sadece folbiol kullaniorum 1ay once baslamisrim.Birde bat geceli bir gun oldu kese nekadar sonra gozukuyor????

cnm gununde döllendiyse yumurtan 5. haftada kese görunur
sabretmek lazim gec döllenmede olabilir o zaman iki hafta atar

kizlarrrrrr ne bulanti ne kusma hic bir belirti yokkkk
ALLAHIM selamete cikarsin beklemek cok zorrrr yaaaa

BEL AGRSI
IDRAR ZORU
YORGUNLUK
BUNLARI DA neye bagliyim ben cok mu is yapiyorum yoksa bebekten mi bilememdimm:44:

gecen hafta sali kesemizi görduk cok sukur iki hafta sonraya randevu verdi drum hada görmedik kalb atsini

cnm gununde döllendiyse yumurtan 5. haftada kese görunur
sabretmek lazim gec döllenmede olabilir o zaman iki hafta atar

benimki altinci haftanin icindeyken doktor duydu kalp atisini bana dinletmedi. am benimki erken döllenme, son adetim biter bitmez hamile kaldim ben...

benimki altinci haftanin icindeyken doktor duydu kalp atisini bana dinletmedi. am benimki erken döllenme, son adetim biter bitmez hamile kaldim ben...

normali de o zaten 6. haftada görür kalb atisi bnm daha yarin bitecek 6. hafta
dra gittigimde 7+2 olacam insAllah

aa sımdıde kalp atısı duycaksın ozaman hadı hayırlısı canmmmm bende belkı yarına duyarım bılmıyorumm
allahım selamete cikarsin beklemek cok zorrrr yaaaa

Bel agrsı
ıdrar zoru
yorgunluk
bunları da neye bagliyim ben cok mu is yapiyorum yoksa bebekten mi bilememdimm:44:

bendede yok sadece ıdrara sık cıkma uyku halsızlık var okadar devamlıda guruldayan bır göbek

ALLAHIM selamete cikarsin beklemek cok zorrrr yaaaa

BEL AGRSI
IDRAR ZORU
YORGUNLUK
BUNLARI DA neye bagliyim ben cok mu is yapiyorum yoksa bebekten mi bilememdimm:44:

tatlim 8. haftanin sonuna kadar cok is yapma.. sadece yemek ve evi söyle bir toparlama yap.. bulanti icinde erken, bu hafta sonunda baslar. cok olmayabilir ama olur merak etme. ama insaalllah bulanti olmadan gecirirsin cünkü cookkkk kötü. bolll su ic ve vitaminlerini aksatma.. bel agrisi. yorgunluk normal. cok su icersen idrar sorununda gecer. ama mineralwasser degil normal su....

iyiyim canım,hatta fazla iyiyim(endişelerim dışında).ne bulantı kusma,baş dönmesi hiç bir şeyim yok.dra dedim kan tahlilini tekrarlayalım diye ama gerek yok dedi sepetledi beni.

ahahahahah iyiyimis,,,,, canim benim 6. haftanin sonunda baslar o belirtiler. belkide hic baslamaz harika bir hamilelik gecirirsin. mide bulantisinin hic kesilmememesi kadar kötü bisi yokk. hayat kaliten düsüyor, hic bir sey yapmak istemiyorsun. valla ben o günleri düsündükce üzülüyorum halaaaa...

canim ben de 15martta gitim kese vardi ama bebek daha gorunemezdi cok kucuktu.doktor yaklasik olarak 3-5nisan gibi gel dedi hem bebek hem kalp atisini goruruz dedi.Allahin izniyle sen de gorursun bebegini

kuzum ya benim de hic bisey yiyesim gelmiyir.ama dun yazilanlari okuma sansin olursa arkadsin biri bir yazi paylasti.annenin cok yememesi gerekiyor ilk 3aylik donemde cunku organ gelisimnde yarari oluyormus.daha cok kan pompalaniuormus falan.

benim de bugun hic uyanasim gelmedi :))

canım özel msj kutun dolmuş ben sana kullandığın jeli sorcaktım :)

arkadaşlar merhaba.. ben tüp bebek ile Allahıma şükürler olsun pozitifi aldım. internet gebelik hesaplama takvimlerine göre şu an 4+3'teyim.

3 gündür hcg değerlerime bakılıyor, artış %60-65 arasında. kızlar sizce normal mi yaa.. çok korkuyorum.

9. gün 182
11. gün 288
13. gün 471

değerlerim düşük değil aslında ama artışım 2 katına çıkmıyor. kızlar bişeyler deyin

kızlar çatlaklar için kullanacağınız krem yada yağlar varsa paylaşalım.ben badem yağı duydum ama uygulamaya başlamadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…