merhaba hanimlar...nasilsiniz allaha sukur ben iyiyim ama biraz endiseliyim sanki bende ters giden sorunlar var gibi ama anlamadim..sadece migde bulanti uyku ve idrara cikma var..kasik agrim artik azaldi birde goguslerim sis deil acisida cok az bende bir sorun mu var ne..yarin dr a gidicem insallah guzel haberler alirim cok korkuorum...birde catlaklar icin vazelin ve bebek yagini aksatmadan kullanilirsa gercekten etkisi oluormus..benim arkadasim daha yeni dogum yapmis ve bunlari kullanmis gercekten ctlagi karninda yokmus solim dedim..
mrb canım içiini ferah tut canım bak bebegın cok şükür senınle benımde göguslerımde bışey yok ya bı kac gun önce hafıf acıyodu sımdı o da yok normal mı kı gercekten ya :44:
CANIM SU ICMEYE CALIS COK ONEMLIYMIS SU DR BANA BOL BOL IC DEDI 2 LITRE ICIYORUM GUNDE BENDEben suyu hiç içemiorum
BENDE BADEM YAGI DUYDUM ONU KULLANCAM AMA DAHA COK ERKENkızlar çatlaklar için kullanacağınız krem yada yağlar varsa paylaşalım.ben badem yağı duydum ama uygulamaya başlamadım daha.
arkadaşlar merhaba.. ben tüp bebek ile Allahıma şükürler olsun pozitifi aldım. internet gebelik hesaplama takvimlerine göre şu an 4+3'teyim.
3 gündür hcg değerlerime bakılıyor, artış %60-65 arasında. kızlar sizce normal mi yaa.. çok korkuyorum.
9. gün 182
11. gün 288
13. gün 471
değerlerim düşük değil aslında ama artışım 2 katına çıkmıyor. kızlar bişeyler deyin
ay ne bilim canim ilk bebegi kaybedince insanin icinde korkuo oluo iste napimm...arada aci vuruooo arada hicbirsey yok..bu magnezyum ilaci beni mahfedio migdemi dahada kotu yapio biraktim bende yarin dr a dicem degistiriomu ilaci napiosa yapsin..ah tr de olsamm ne guzel olurdu yaa...hemen dra giderdim valla
kızlar çatlaklar için kullanacağınız krem yada yağlar varsa paylaşalım.ben badem yağı duydum ama uygulamaya başlamadım daha.
haklısın canım aynı korku bendede var bışey olurmu dıye ben daha hiç gitmedım canım çarsamba gunu ılk kontrlumz inş. bebeşimin kesesı görulur
ay ne bilim canim ilk bebegi kaybedince insanin icinde korkuo oluo iste napimm...arada aci vuruooo arada hicbirsey yok..bu magnezyum ilaci beni mahfedio migdemi dahada kotu yapio biraktim bende yarin dr a dicem degistiriomu ilaci napiosa yapsin..ah tr de olsamm ne guzel olurdu yaa...hemen dra giderdim valla
daha sen gitmedin..ben gordum bebisimin yatagini:)) icinde de nokta gibi bole bisi vardi bebisin olabilir dedi dr um..ama iste tam gormeden kalp atisini duymadan inanamicam valla..yarin insallah hayirli guzel haberlerle gelirim..sende carsamba gunu guzel haberler alir bebeginin kesesini gorursun cnim benim herseyin hayirlisi allahtan bebegin dunyada rizki varsa bizimledir zaten..
kizlarrr aserme nasil oluyor? yani siddetli mi yoksa caninin bir sey cekmesi gibi mi? mesela bir kac gündür benim canim karnibahar yemegi istiyordu aldim ama pisirmeye vakit olmadi falan. öyle cokda sevdigim bisi degil ama iste canim istedi. cok sükür bugün yedim. kendimi iyi hissettim. aserme bu muydu simdi??
benim şimdiye kadar çilek kokusu geldi burnuma..ama yemek istemedimm..galiba seninki oluyo:)
bisey yoktur merak etme.. miden bulaniyorsa zaten bebek hala seninle demektir. hormonlarin calisiyor demekki.... ayrica ne ilaci kullaniyorsun.. bana sadece vitamin verdi Centrum materna bha. biraz pahali ama en iyisi bu dedi. hamile kalmadan öncede ayni vitaminin kadinlar icin olanini vermisti.
Yani bebişiniz öğretmenler günündemi dünyaya iştirak edecek.ne güzel,önemli birgün.
ahahahah cilek kokusu dedin banada geldi simdi. hic de sevmem cilegi ama cok sükür buralarda bulunuyor. karpuz yedim gecen gün ama görmelisin nasil yiyorum sanki biri alcak elimden. esim gülme krizine giriyor. cizgi filmlerde sincaplar vardir hani kemirir iki saniyede herseyi diyor ona benziyorsun:)))
ay insallah canim ya.ben folikasit kullaniorum folverlan..birde magnezyum iste adi bu:))) ama yarin dicem dr a migdemi buklandirio die..buarada sende yurtdisindasin sanirim yoksa yanlismi anladim:S buarada centrum materna dha dimi..
kizlarrr aserme nasil oluyor? yani siddetli mi yoksa caninin bir sey cekmesi gibi mi? mesela bir kac gündür benim canim karnibahar yemegi istiyordu aldim ama pisirmeye vakit olmadi falan. öyle cokda sevdigim bisi degil ama iste canim istedi. cok sükür bugün yedim. kendimi iyi hissettim. aserme bu muydu simdi??
2 kızımdadada karnıma düştüğü anda sabah deli gibi bulantılarım olurdu hemen anlardım hamile olduğumu9 ay boyuncada sabah kalkar kalkmaz soluğu lavobada alırdım çokkk zordu bana göre aşerme buydu çnükü canımm h,iiiçç birşeyler istememişti:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?