2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benim dr bayan daha genc ama iyi biri..bende yaziorum simdi bunu solim yarin alalim hemen...daha dogrusu esim solesin dr a ben daha tam bilmiorum almanca 3 oldu geleli.))) cok saol canim ya..folik asit olarak ne kullaniosun??bitek bunumu kullaniosun yoksa?

kızlar çatlaklar için kullanacağınız krem yada yağlar varsa paylaşalım.ben badem yağı duydum ama uygulamaya başlamadım daha.

tatlı badem yağı çilek yağı limon suyu karıştırılıp sürülüomuş diye duymuştum bende canım. ama bide derin 3 katmanmış 2. katman darsa ne yaparsan yap çatlak oluyormuş. benim ablam 25 kg aldı ve çok zayıf sadece karnı büyüdü ama hiç çatlamadı. arkadaşım sadece 10 kg aldı ve acaip çatladı. ablam hiç bişi sürmedi arkadaşımda çatlak kremlerine vermediği para kalmadı. yani tamamen genetik.

Bende cuma sabahı kuru fasulye yemiştim hemde soğanla beraber ama sonra çok midem bulandı..

Son düzenleme:
QUOTE=miamore;29403913]ayyy canim benim Rabbim sbir versin. ben iki hafta bulandim öldüm öldüm dirildim. seni düsünemeiyorumm bilee...Cokkk gecmis olsunnn insalllahhh[/QUOTE]

canım benim bunlar kızlarımın hamişliğinde olduşuanda hiç bişeyim yok çok şükür hamilemiyim değilmiyim belli değil inşallah hep böyle giderde bu farklı olur dua edin benim biri 8 biri 5 yaşlarında 2 kızm var bu 3.ve son gebeliğim inşallah

Son düzenleme:

bir tek bu canimm. icinde hepsi var. esin gelince internetten okut icindekileri. keske türk doktor bulsaydin madem, derdini tam anlatirdin...

benımde canım erık istemıştı kızlar ya normalde cok aramam ama canım çok istemıştı annemler bulmuş yedım

slm kızlar bende hayırlısıyla kasım annesı olacagım Allahın ıznıyle

ah canim hicc ugrasamam saolsun esim berlinden getittirio:))) biz hoyerswerdadayiz canim doguda yani:)) berline 1 saat 20 dk uzaklita.. sen neredesin??

yaa yakinizzzzz:)) bende Wolfsburg dayim. Berlin e iki saat. sanada 377 km. 3 saat falan... sen sinirdasin ne güzel. hafta sonu Prag ta tatil:))

bir tek bu canimm. icinde hepsi var. esin gelince internetten okut icindekileri. keske türk doktor bulsaydin madem, derdini tam anlatirdin...

himm anladim cnm..saol tsk ederim..bizim burada turk dr bulamazsin:)) yani turk cok azz insallah dier bebislerimde turk dra giderim..berlin yada bonn tarafina tasinmayi dusunuoruz ilerde.. ama daha iyi esimde benimle gelmek zorunda haha daha ne canima minnet her animda yanimda iste bende bole istiodum aslinda:)))

Allah gönlüne göre versin canimm benimm..... bende Türk doktor bulamadim. adnan reslan diye bir isim buldum yakin sehirlerden birinden. randevu aldim gittim bir de baktim ki adam arap.. ama iyiki de onu bulmusum cok sükür. cok tatli bir adamm..

yaa yakinizzzzz:)) bende Wolfsburg dayim. Berlin e iki saat. sanada 377 km. 3 saat falan... sen sinirdasin ne güzel. hafta sonu Prag ta tatil:))

evt cnm yakiniz..ve sinirdayim..prag a 1.5 saat sanirim polonyada 40 km:))) biz genelde haftasonlari dresdene yada berline gidioruz..keske dahada yakin olsaydik gorusurduk cnm..

QUOTE=miamore;29403913]ayyy canim benim Rabbim sbir versin. ben iki hafta bulandim öldüm öldüm dirildim. seni düsünemeiyorumm bilee...Cokkk gecmis olsunnn insalllahhh

canım benim bunlar kızlarımın hamişliğinde olduşuanda hiç bişeyim yok çok şükür hamilemiyim değilmiyim belli değil inşallah hep böyle giderde bu farklı olur dua edin benim biri 8 biri 5 yaşlarında 2 kızm var bu 3.ve son gebeliğim inşallah[/QUOTE]

Allah bagislasinnnnnn.. insallah bunda daha iyi gecer:))

evt cnm yakiniz..ve sinirdayim..prag a 1.5 saat sanirim polonyada 40 km:))) biz genelde haftasonlari dresdene yada berline gidioruz..keske dahada yakin olsaydik gorusurduk cnm..

Dresden e de Berlin e de gittim. Dresten iyi hos ama Berlin gibisi yokkkkk.... yine görüsürüz 377 km ne ki? havalar düzelsin Berlin de bulusuruz:))

amin canim cumlemizin..bize yakin yer olarak kamenz bautzen filan var ne gerk vAR 5 dk ada dr dayim..benim dr adida dana kubicki:)) almanmi baska biseymi anlamadim valla..iyi bir dr bulmussun ne guzell...

Dresden e de Berlin e de gittim. Dresten iyi hos ama Berlin gibisi yokkkkk.... yine görüsürüz 377 km ne ki? havalar düzelsin Berlin de bulusuruz:))

bnde berline gidiorum halam var orada...dresdende birtek elbe park bide prage str. var okadar..berlin gibisi yok tabii bir kudama gidemedim onada giderim heralde..insallah gorusuruz canim ya..senin ailen filan burdami yoksa esinle sen yalnizmisin benim gibi

amin canim cumlemizin..bize yakin yer olarak kamenz bautzen filan var ne gerk vAR 5 dk ada dr dayim..benim dr adida dana kubicki:)) almanmi baska biseymi anlamadim valla..iyi bir dr bulmussun ne guzell...

polonyali doktorun:))) olsun milleti önemli degil.. önemli olan dikkat etsin deger versin... bizim buralarda da hic Türk yok. bir aile tasinmis yakinlara kardesim görmüs ama hic tanismak gibi düsünceleri yokmus. cok sinirlendim, calacak ir kapi olmasi cok iyi olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…