evet canim..Almanya. benim doktorum catlagin teki cok zeki haika bir adam. doktoruna söyle bu vitamini almak istiyorum diye. benim doktor vitaminden daha iyisi yok dedi. baska hicbir seye ihtiyacin yok dedi. bana hamile kalmadan önce de ayni vitaminin für sie olanini verdi..hamile kalincada vitamin ise yaradi dedi..
simdiki centrum materna dha 3 aylik gebelerin kullandigi. doktorum erken hazirlayalim ielrde sorunsuz olsun diyor. beyin ve kemik gelisimi icin. eczane sordu kac aylik hamilesin diye bende 6 haftalik dedim. ama bu sana göre degil 3 aylik olunca alacaksin bunu dedi. bende doktrum bunu önerdi dedim. kadin bile sasirdi...
wwd cnm aserme bu iste..benim cnm lahmacun cekti ama buranin lahmacunlarida tr deki gibi olmuor ki ya.. sonra su boregi cekti:))))
kızlar çatlaklar için kullanacağınız krem yada yağlar varsa paylaşalım.ben badem yağı duydum ama uygulamaya başlamadım daha.
Gunaydin kizlar
Yaaa bir saat önce kalktim mutfağa giriyorum kahvalti hazirlayim diye ama hiç birsey canim istemiyor açım birde ama içim almiyor. Suan ne yiyorum biliyormusunuz ama gulmeyin nolur.
Manti yaptim sarimsakli yoğurtlu salcali nane sumak uzerine de koca bi tabak yedim, yavrum bundan nasil bi vitamin alacak bilemiyorum
aslinda ikisinide yapabilirsin... internetten ac bak:))) nerde oturuyorsun?
benim dr bayan daha genc ama iyi biri..bende yaziorum simdi bunu solim yarin alalim hemen...daha dogrusu esim solesin dr a ben daha tam bilmiorum almanca 3 oldu geleli.))) cok saol canim ya..folik asit olarak ne kullaniosun??bitek bunumu kullaniosun yoksa?
ah canim hicc ugrasamam saolsun esim berlinden getittirio:))) biz hoyerswerdadayiz canim doguda yani:)) berline 1 saat 20 dk uzaklita.. sen neredesin??
bir tek bu canimm. icinde hepsi var. esin gelince internetten okut icindekileri. keske türk doktor bulsaydin madem, derdini tam anlatirdin...
himm anladim cnm..saol tsk ederim..bizim burada turk dr bulamazsin:)) yani turk cok azz insallah dier bebislerimde turk dra giderim..berlin yada bonn tarafina tasinmayi dusunuoruz ilerde.. ama daha iyi esimde benimle gelmek zorunda haha daha ne canima minnet her animda yanimda iste bende bole istiodum aslinda:)))
18 den saymaya başladım kaldı 7 :))))say say gelemedi şu 25i..öfff hiç belirtide yık
gec almıssın burcu randevunu.one cekemıyor musun
yaa yakinizzzzz:)) bende Wolfsburg dayim. Berlin e iki saat. sanada 377 km. 3 saat falan... sen sinirdasin ne güzel. hafta sonu Prag ta tatil:))
QUOTE=miamore;29403913]ayyy canim benim Rabbim sbir versin. ben iki hafta bulandim öldüm öldüm dirildim. seni düsünemeiyorumm bilee...Cokkk gecmis olsunnn insalllahhh
evt cnm yakiniz..ve sinirdayim..prag a 1.5 saat sanirim polonyada 40 km:))) biz genelde haftasonlari dresdene yada berline gidioruz..keske dahada yakin olsaydik gorusurduk cnm..
Allah gönlüne göre versin canimm benimm..... bende Türk doktor bulamadim. adnan reslan diye bir isim buldum yakin sehirlerden birinden. randevu aldim gittim bir de baktim ki adam arap.. ama iyiki de onu bulmusum cok sükür. cok tatli bir adamm..
Dresden e de Berlin e de gittim. Dresten iyi hos ama Berlin gibisi yokkkkk.... yine görüsürüz 377 km ne ki? havalar düzelsin Berlin de bulusuruz:))
amin canim cumlemizin..bize yakin yer olarak kamenz bautzen filan var ne gerk vAR 5 dk ada dr dayim..benim dr adida dana kubicki:)) almanmi baska biseymi anlamadim valla..iyi bir dr bulmussun ne guzell...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?