canım cok uzuldum yasadıkalrına ama ole kolay deıl kıracıyı cıkarmak bızımde ev var kıra alıyor babam hıc zam yapmadı bıle ıstanbul gıbı bı yerde 550 tl kıraya oturuyor senelerce ..
cık desede babam 6 ay ızın tanınır ona ole kolay deıl ayrıca hıcte 1 senelık kıra bedelı alnmadı
ay allah senı napıcan artık hamıleyız eşler hatırlasın bızım kafamızda bınbır turlu tılkı var zaten
saol canım bakıyım bende ole dusundum yenı dogandan bı tane alsam yeter naturelden
aynen bende olsem soramam ya kadın olsa belkıde erkek adama nasıl ssoruyummm :18:
gozun aydın canımcımmm darısı bana yarınaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım hiç sıkıntı yapma kendine sen uğraşacağına o uğraşsın.Bütün haklarını kullan..yok öle 1 yıllık peşin isterim demeler..bende geçen yıl aynı sıkıntı yaşadım ev sahibiyle beniö eşimde senin ki gibi ama hallettik çok şükür şimdi paşa paşa oturuyoruz.Sen kiranı zamanında ödeyip kontrat şartlarını yerine getirdikten sonra öle kolay değil çıkartmak..Huzursuzluk çıkmasın dersen de geniş geniş kendini sıkıntıya sokmadan aceleye getirmeden içine sinen bi yer bulursan geçerdin dediğin gibi beklesin paşa paşa..
canım süt çok gaz yapıyor. ben dünkü sancılardan sonra karar aldım artık süt içmeyeceğim. laktozu sindiremiyorum. Laktozsuz sütlerden almam lazım. neyseki ayranı çok seviyorum.
Canım üzüldüm durumuna, sinir oldum ev sahibine de,mahkemeye ver hakkını alırsın.İnşallah güzel ve daha uygun bir ev denk gelir üzme kendini.
yani ilk doğduğunda, hastanede olmalı mı?
yani gerek olursa sonra alırız olmaz mı?
emzik olayı da ablama sordum 2 oğlu var, 1i emzik almış hemen ama emmemiş, diğeri hiç almamış ama annesini emmiş.
hastane çantasında olmalı mı gene?
yoksa gerek olursa alınır hehrangi bir eczaneden öyle değil mi?
ben de baharat ve sarımsaktan, güzelim salata soslarından tiksiniyorum.
salatayı da çok severdim şimdi 10 milyon kat seviyorumve sırf yediğim o.
Merhaba kızlar bugün çok üzgün ve sinirliyim telde eşiyle tartıştık benimde önümde cam kase vardı ona sinirle iki kere vurdum o sinirle ilk vuruşta kase kırılmış ikinci vuruşta da ben elimi kestim hastaneye git dikiş attır tam sinir oldum en çok da kendime nasıl bu halde devri davranırım diye daha beter bir şey olsa evde de yalnızım çok yanlış yaptım çok ama elimde değil fi bir anda fena parladım beyimiz yolda bide üste çıkıyor sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye erkeklerden nefret ediyorum şimdi hastanede onu bekliyorum .
teşekkür derım canım ALLAH görüyor ve de kandil gunu aradı aksam 9 da acayıp sınır oldum neyse hersey de hayır vardı belkı bız çıkarız başkası gelır o kadının cekecegı vardır
kandıl gununde yaptıgına bak ya pıs kadın hamıle kadını uzuyor bıde.canım herseyın hayırlısı olsun sen sıkma canını
teşekkür ederım arkadaşım saolsı
dedım ya belkıde onun cekecegı vardır yenı kıracılarından
cok gecmıs olsun canım dıkkat et bu kadar asabi olmaaa tartısma konunuzu bılmıyorum ama bende tartıstım dun eşimle soylendım soyledım gıttım yattım :2: sabahada hıc bısey yokmus gıbı geldı opuyorMerhaba kızlar bugün çok üzgün ve sinirliyim telde eşiyle tartıştık benimde önümde cam kase vardı ona sinirle iki kere vurdum o sinirle ilk vuruşta kase kırılmış ikinci vuruşta da ben elimi kestim hastaneye git dikiş attır tam sinir oldum en çok da kendime nasıl bu halde devri davranırım diye daha beter bir şey olsa evde de yalnızım çok yanlış yaptım çok ama elimde değil fi bir anda fena parladım beyimiz yolda bide üste çıkıyor sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye erkeklerden nefret ediyorum şimdi hastanede onu bekliyorum .
nerdeeeeeeeee kayınpederde o vıcdan guzelım onlar kırada sattı evını.. kendı babamdan bahsedıyorumevet canım doğru söylüyosun kayınbaban vıcadanlı bır ev sahıbıymıs. annemelrde ıstanbuldalr memlekette evlerı var ıstanbulda almadılar oyzuden yırmı yıldır aynı evdeler ve 500 ev sahıbı bı kac vermesen bırsey demiyor. bız kıramızı hep gününden once verdık.
bu arada aklımdasın yarın randevun va bılıyorum benımde cuma gunu aslında bugundu cumaya aldım tam 21 haftalık olsun dedım hem ızne ayrılmadan ıcım rahatlar dedım ınsallah güzel haberlerle donerız
merhaba annecikler kızımla sabahtan beri mutfaktaydık yeni çıktık:))) karnımız acıkmış ama sizleride merak ettik:))) nasılsınız?? Bu aralar bebek arabası araştırması yapıyoruz bi marka kullanan ve önerecek var mı? Dayısı hediye alacakmış kızçeme:)))))
merhaba annecikler kızımla sabahtan beri mutfaktaydık yeni çıktık:))) karnımız acıkmış ama sizleride merak ettik:))) nasılsınız?? Bu aralar bebek arabası araştırması yapıyoruz bi marka kullanan ve önerecek var mı? Dayısı hediye alacakmış kızçeme:)))))
selam canımdayısı alıcaksa maxi cossi alsın hahaha cok pahalı ama cok guzel gordum gozumlee 1.799 dusmus .benım eşim hayatta almaz
teşekkürler canım:) uzun zamandır giremediğimden kaçırmışım :))))canım ben aldım edindiğim bilgileri yazmıştım buraya. ama çift yönlü olmasına çok dikkat et
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-20.html#post30922887
uwww:))) ne kadan ucuzmuş o öleee yahu:)))))) vala bende okadar pahalısını aldıramam yazık yaa:))))) biz 1000liralık arabalarda mı büyüdük sanki:))) benımkide almaz vala:)
kızlar merhabalar ben grubunuza yeni dahil oldum.bende nasip olursa kasım annesi olacağım..aranıza 3lü tarama yaptıran ve sonucunu alan oldumu? ben bugün sonucunu aldım sınır 1/250 iken ben 1/230 riskliymişim yani sınırın biraz üstünde kalıyorsun dedi doktorum ve aminosentez önerdi bende istemedim çünkü aminosentez vakalarını çok duyuyorum sağlam çocuğun düştüğü bile oluyor..2 hafta sonra detaylı ultrasonu beklemeye karar verdim doğrumu yaptım bilmiyorum canım çok sıkkın..sizlerden benimle aynı durumda olan varmı yada yakın çevresinde bu tarz birşey yaşayan?cvplarınızı acil bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?