diğer başlığa yazmıştım ama burdan da sorayım
bu süt saklama kapları, başlangıç setleri niye alınıyor ben bilmiyorum yani gerek var mı ki?
bebek doğunca 6 ay sırf anne sütü verilecek sonuçta, neden biberona ihtiyaç olsun ki? :44:
alanlar hangi internet sitesinden aldılar ve neden?
daha doğar doğmaz almamıza gerek var mı?
bir de emzik pat diye gerekli mi?:44:
Selam kızlarrrrrBenim oğluşum sabah beni hani şu çokokrem reklamındaki hamile kadının bebeği varya, çokokrem istiyo da "Annneeeeeeee, bir kere vurunca bir kere iki kere vurunca iki kere" çokokrem isteyen hıh işte aynen öyle uyandırdı, koştuk çokokrem aldık yedik hemen Neyse bu arada benim randevu 15.00 da az sonra çıkcaz dualar edin lütfeeeeeeeennn
Burcuhayal canım bizim cinsiyet taaa 1 ay önce değişti, burda ayılıp bayılmalarıma şahit olmadın mıBu arada biz Yağız istiyoruz. Deniz ismi de ön plandaydı. Ama kaygana bozuntusu erkek haberini duyunca kıza Irmak dediniz bu da Deniz olsun diyince uyuz oldum vazgeçtim. Ayaz kuzenimin oğlunun adı hayatımda bu kadar soğuk bi çocuk görmedim. İsimler kişiliklere de sirayet eder buna inanıyorum canım ama karar senin.
Nagecimm canım o ev sahibini Allaha havale et, pislik kadın, Antalya sıcağında ev aramanın da taşınmanın da ne demek olduğunu biliyorum, hele bi de hamilesin, emlakçıyla hallet kuzum,2 de temizlikçi tuttunmu tamam, biraz maddi açıdann zorlancaksınız ama bebiş ve kendin için mecbur. Allah yardımcın olsun
Berencim hadi gözün aydın darısı başıma.
burcaakkk sıra bizde inşallah güzel haberlerle geliriz.
filizzzzzzzzzcaann kocişi ikna edebilirsem Aziz bebe'ye de uğrayalım diyorum inşallah indirim devam ediyodur. Hastane çıkışını da ordan beyendim bi de
Saç kesimine demi izin vermiyordu. Olurmu öyle şey bence diğer arkadaşların dediği gibi hurafe bu. Valla havalar ısındı,dayanamıyorum saçım enseme gelince,bugün yarın kısacık kestircem.
AMİNNN...Yusufburak vallahi gözlerim doldu okuyunca kimbilir eşin neler hissetti,yazdıkların çok etkiledi beni.Allah sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmayı nasip etsin,hepimize de sağlıklı bebişler versin.
ben en çok kalsiyum çökelekte biliyordum. Kalsiyum alırken şekere, tuza ve yağa da dikkat etmek lazım. Internetten bunu buldum;
süt ve süt ürünlerinin kalsiyum içerikleri (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
inek sütü: 120
yoğurt: 120
çökelek: 505
kaşar peyniri: 700
beyaz peynir (yağlı): 162
beyaz peynir(yağsız): 96
süt tozu: 950
krema: 99
canım be istanbulda eğilim tekirdağda özel bir hastanede yaptırdım 250 tl deteylı usg sgk karşılamadı bu konuda hastanenenin anlaşması yokmuş özel yaptılar ama ist yaptıran arkadaşlar vardır mutlaka inş sorunsuz atlatırsın.
Kızlar az önce doktordan geldik çok şükür kafmda kurdugum kötü senaryolar gördüğüm kabuslar hepsi asılsızmış:)))ayrıntılı usg mizi yaptırdık ogluşumun herşeyi gayet iyi saglıklı bi bebiş olarak gözüküyormuş.doktora dedim ben hala hissedemiyorum oda dediki normal 22 haftada ancak hissedebilirsin ilk gebeliklerde geç hissedilebiliyormuş.ama daha hastaneden çıkar çıkmaz tepinmeye başladı bile demekki biz huzursuz olunca onlarda hareketlerini kısıtlıyorlar bugün itibariyle oğluşumun kilosu 413 gram boyuda 23 cm olmuş rabbim hepimize her gittigimizde böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.
4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem benim doktorum sabah erkenden aç karnına geleceksin dedi çünkü önce açlık şekeri ölçülüyormuş sonra şeker yüklemesi yapılıyormuş .
yani ilk doğduğunda, hastanede olmalı mı?
yani gerek olursa sonra alırız olmaz mı?
emzik olayı da ablama sordum 2 oğlu var, 1i emzik almış hemen ama emmemiş, diğeri hiç almamış ama annesini emmiş.
hastane çantasında olmalı mı gene?
yoksa gerek olursa alınır hehrangi bir eczaneden öyle değil mi?
ben de baharat ve sarımsaktan, güzelim salata soslarından tiksiniyorum.
salatayı da çok severdim şimdi 10 milyon kat seviyorumve sırf yediğim o.
kızlar hepinize cok teskkur ederım . ben bılıyorum ona cekdırmesınıde bende oyle ınat koca varkı. kadın bugun depozitonuzu getırcem dıyo bıde kıraacı bulmuş eve bakdrıcakmıs . emlakçı aradı bıze evı kıralayan adam dıyorkı taşınıyormuşsunuz bızde dedık senın bulduğun evı sahıbı böyle böyle yapdı vay serefsız diyo ardından musaıtsenız kıracı getırcem dedı ben de asla taşınmadan evıme bırını sokmam dedım . şimdi esim sınırlenır bu konularda kadınla kocası gelınce kavga cıkartcak dıye korkuyorum benımde karnım burnumda bısey olur dıye de korkuyorum ama sımdı netten bakıyorum su an bile belkı ıyı bıyer düşer dıye hemen atlamıycam ne zaman gzuel ev düşerse ozaman tasıncam beklesın
kızlar selam nasılsınız bakalım tatlı annişler?
ya bana biriniz yardımcı olabilir mi foto yüklemeye çalışıyorum sağolsun filiz dün tarif etti buldum ama şimdide boyut büyük diyor nasıl olk bu iş bir türlü beceremedim :44: :44:
canım bende tekirdağ - çerkezköy de oturuyorum sen merkezde misin?
bende çerkezköyde oturuyorum canım
Merhaba kızlar bugün çok üzgün ve sinirliyim telde eşiyle tartıştık benimde önümde cam kase vardı ona sinirle iki kere vurdum o sinirle ilk vuruşta kase kırılmış ikinci vuruşta da ben elimi kestim hastaneye git dikiş attır tam sinir oldum en çok da kendime nasıl bu halde devri davranırım diye daha beter bir şey olsa evde de yalnızım çok yanlış yaptım çok ama elimde değil fi bir anda fena parladım beyimiz yolda bide üste çıkıyor sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye erkeklerden nefret ediyorum şimdi hastanede onu bekliyorum .
Merhaba kızlar bugün çok üzgün ve sinirliyim telde eşiyle tartıştık benimde önümde cam kase vardı ona sinirle iki kere vurdum o sinirle ilk vuruşta kase kırılmış ikinci vuruşta da ben elimi kestim hastaneye git dikiş attır tam sinir oldum en çok da kendime nasıl bu halde devri davranırım diye daha beter bir şey olsa evde de yalnızım çok yanlış yaptım çok ama elimde değil fi bir anda fena parladım beyimiz yolda bide üste çıkıyor sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye erkeklerden nefret ediyorum şimdi hastanede onu bekliyorum .
hadi ya komşuymuşuz desene tatlım, hangi hastaneye gidiyorsun peki dr un kim? :)))
çorlu reyap hastanesine gidiyorum prf dr petek balkanlıkaplan sen nereye gidiyorsun senin dr kim
hadi hayırlısı canım.sorma ya ben gayet rahat bir insandım ama bu bebiş yedi bitirdi valla beni ama doktordan fırçamı yedim bugün adam diyo gayet rahat bir hamilelik geçiriyorsun ya sen o yüzden şımarıklık yapıyorsun:)inşallah bundan sonra güzel bir 4 ay geçiririz canım:))hadi bakalım 11 temmuzda güzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?