canım sonuçta konu olan kalsiyum alman? ister süt, ister ayran, ister yoğurt yada peynir? ne fark eder ki. ben çok zorlandığımda keten tohumu içiyorum su ile. hamilelikte pek önerilmediğinden çok gaz sancım olduğunda içiyorum. nasıl rahat edersen öyle yap sen...
bana da aynısını dedi. semizotunu yemek olarak hiç yemedim, salatasına bayılırım. çiğ yemek daha faydalıymış diyorlar.
Bebisimle tatilden hepinize selamlar.tatili yariladik artik.buralar cok ruzgarli.tekirdag tarafindayiz.denize sadece 2. Kere girdim.zaten yuzmeye cekiniyo insan fazla hareketli olmamak icin.yaslilar gibi golgede semsiye altinda oturuyorumaldigim gunes urunleerinden de cok memnun kaldim.esmerim hemen bronzlasirdim.simdi hic rengim bile degismedi aklinizda olsun solente pregna kullaniyorum hamileler icin ozel.
Benden haberler boyle simdilik.
Ayrintili usg konusulmus.bende 6 temmuzda gidcem.o zaman 19+6 olucam.biraz erken mi bilmiyorum ama doktorum 1 ay sonra gidersin demiisti.bu tarihlere denk geliyor.bizim uzmanin da fiyatii 290 tl.cd ve 4d foto dahil.insallah hepimiz guzel haberlerle doneriz dr dan.hepinizi opuyorum
[sıze=3]merhaba kızlarrrrrrrrrr napıyosunuz bakayımm. Benim 16:30'da doktr kontrolüm var. Sabah açkarnına tahlillerimideverdim. Gdince onlarda çıkmış olur bakar doktorum. Değerlerim çok düşüktü inş. Normale dönmüştür. Troidlerimde çok baskındı onada bakılcak yine. şimdi işteyim çalışıyorum.
Filizim resimleri koydum cnm bkablirsin.
[/sıze]
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-11.html#post30951306
canım pişmişde cok lezetlı olyor aynı ıspanak gıbı pişiryorsun cok lezız saltasınıda severım ben bu aralar yogurtla aram yok ama duzelınce o sekıldede yıcem
gordum canımmm baktım ama hast cıkısı sanırım chıcoo deıl chıcoo magazında satılan baska bır urun :44:
yok cnm chicco mağzasından aldım, ama markası chicco değil [sıze=2]bibaby markası. Ama penyesi gayet güzel. Ben malına göre fiyatı uygun diye tavsiye ettim. Yoksa yine chicco mağzasında idil baby ninde var 220,00tl ciksonu yok yani. [/sıze]
selam kızlarrrrrBenim oğluşum sabah beni hani şu çokokrem reklamındaki hamile kadının bebeği varya, çokokrem istiyo da "annneeeeeeee, bir kere vurunca bir kere iki kere vurunca iki kere" çokokrem isteyen hıh işte aynen öyle uyandırdı, koştuk çokokrem aldık yedik hemen Neyse bu arada benim randevu 15.00 da az sonra çıkcaz dualar edin lütfeeeeeeeennn
[sıze=3]filizzzzzzzzzcaann[/sıze] kocişi ikna edebilirsem aziz bebe'ye de uğrayalım diyorum inşallah indirim devam ediyodur. Hastane çıkışını da ordan beyendim bi de
ben eskıden berı mıdemden cok cektm canım hamılelıkte ıycene costu ya sanırım sut dıgerlerınden daha faydalıymıs ole duydum bı deneycegım zaten maksımum var gaz bende
ben eskıden berı mıdemden cok cektm canım hamılelıkte ıycene costu ya sanırım sut dıgerlerınden daha faydalıymıs ole duydum bı deneycegım zaten maksımum var gaz bende
canım şu merhaba bebekte dinlemiş bir arkadaş bende bir ara süt içememiştim demiştiki bir kase dondurma bilmem kaç bardak süte eş değermiş seviyorsan bir araştır onu ye ben her akşam yiyorum nerdeyse normal tatlı sevmiyo ama dondurma kızımı costuruyo resmen
bu arada yoğurtlu semizotuna bende bayılıyom sırf yoğurt yerine bol semizotlu tüketiyom
diğer başlığa yazmıştım ama burdan da sorayım
bu süt saklama kapları, başlangıç setleri niye alınıyor ben bilmiyorum yani gerek var mı ki?
bebek doğunca 6 ay sırf anne sütü verilecek sonuçta, neden biberona ihtiyaç olsun ki? :44:
alanlar hangi internet sitesinden aldılar ve neden?
daha doğar doğmaz almamıza gerek var mı?
bir de emzik pat diye gerekli mi?:44:
semizotunu yoğurtla severim ama eşim sevmediğinden domatesli yapıyorum. hatta içine minik minik sarımsak doğrarsan enfes oluyor. sadece semizotu, domates, sarımsak (bazen) şeklinde yapıyorum.
canım ben de eskiden beri çektim, hamilelelikte milyon kat fazlasını çekiyorum, zaten mide problemimiz olduğu için zor geçiyor, bulantı v.s
sütü 3 gündür içiyorum bende.
ilk gece akşam eşim muzlu, buzlu süt yaptı ayıptır söylemesi (inşallah kimsenin canı çekmez) onu içtim ama akşam full şişkinlik olduğundan fazla idi.
sonra iş yerinde dün gündüz öğlene kadar buz gibi bir süt içtim 1 br. yani
doktorum da süt içemiyorsan yoğurt ye o daha faydalı dedi.
yoğurdu da akşamları alamıyorum onu da öğlende yedim bugün
canım şu merhaba bebekte dinlemiş bir arkadaş bende bir ara süt içememiştim demiştiki bir kase dondurma bilmem kaç bardak süte eş değermiş seviyorsan bir araştır onu ye ben her akşam yiyorum nerdeyse normal tatlı sevmiyo ama dondurma kızımı costuruyo resmen
bu arada yoğurtlu semizotuna bende bayılıyom sırf yoğurt yerine bol semizotlu tüketiyom
Selam kızlarrrrrBenim oğluşum sabah beni hani şu çokokrem reklamındaki hamile kadının bebeği varya, çokokrem istiyo da "Annneeeeeeee, bir kere vurunca bir kere iki kere vurunca iki kere" çokokrem isteyen hıh işte aynen öyle uyandırdı, koştuk çokokrem aldık yedik hemen Neyse bu arada benim randevu 15.00 da az sonra çıkcaz dualar edin lütfeeeeeeeennn
Burcuhayal canım bizim cinsiyet taaa 1 ay önce değişti, burda ayılıp bayılmalarıma şahit olmadın mıBu arada biz Yağız istiyoruz. Deniz ismi de ön plandaydı. Ama kaygana bozuntusu erkek haberini duyunca kıza Irmak dediniz bu da Deniz olsun diyince uyuz oldum vazgeçtim. Ayaz kuzenimin oğlunun adı hayatımda bu kadar soğuk bi çocuk görmedim. İsimler kişiliklere de sirayet eder buna inanıyorum canım ama karar senin.
Nagecimm canım o ev sahibini Allaha havale et, pislik kadın, Antalya sıcağında ev aramanın da taşınmanın da ne demek olduğunu biliyorum, hele bi de hamilesin, emlakçıyla hallet kuzum,2 de temizlikçi tuttunmu tamam, biraz maddi açıdann zorlancaksınız ama bebiş ve kendin için mecbur. Allah yardımcın olsun
Berencim hadi gözün aydın darısı başıma.
burcaakkk sıra bizde inşallah güzel haberlerle geliriz.
filizzzzzzzzzcaann kocişi ikna edebilirsem Aziz bebe'ye de uğrayalım diyorum inşallah indirim devam ediyodur. Hastane çıkışını da ordan beyendim bi de
tatlım aksş durum için çantada bir tane bulunsun diyorlar. süt gelmezse filan diye sanırım. bende bir tane cam yeni doğan biberon alırım dursun diye. emziğe de alıştırmayı düşünüyorum çünkü emme refleksi ve duygusu bebek için çok önemliymiş. ablam bu konuda mesleği kaynaklı araştırma yapmıştı o söylemişti. yeğenime çok uğraştık istemedi bide ben deniyeceğim. ilerde bırakır illaki
hımmm sarımsaktan asırı derecede tıksınıyorum ama dometsle deneyebılırım bu arada kıslar ben hıc slata yemıyorum bılıyomusunuz hamılegımden berı acayıp tıksındım salatan analamadım normalde cok severım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?