bnde berline gidiorum halam var orada...dresdende birtek elbe park bide prage str. var okadar..berlin gibisi yok tabii bir kudama gidemedim onada giderim heralde..insallah gorusuruz canim ya..senin ailen filan burdami yoksa esinle sen yalnizmisin benim gibi
oley midem bulanıyobebişim burdayım anne diyo
mineral icmiyorum artilmis su iciyorum cnm kayebttigim bebekte bulanmisti resmen yatiyordum en azindan varligindan haberdardim bebegim bnle diyordum 9. hafta bir kesildi hic hamile degilmis gibi meger kalbi durmustatlim 8. haftanin sonuna kadar cok is yapma.. sadece yemek ve evi söyle bir toparlama yap.. bulanti icinde erken, bu hafta sonunda baslar. cok olmayabilir ama olur merak etme. ama insaalllah bulanti olmadan gecirirsin cünkü cookkkk kötü. bolll su ic ve vitaminlerini aksatma.. bel agrisi. yorgunluk normal. cok su icersen idrar sorununda gecer. ama mineralwasser degil normal su....
Allahim sagsalim almayikucagimiza nasip eder insALLAH hepimize guzelimiyiyim canım,hatta fazla iyiyim(endişelerim dışında).ne bulantı kusma,baş dönmesi hiç bir şeyim yok.dra dedim kan tahlilini tekrarlayalım diye ama gerek yok dedi sepetledi beni.
degerler iyi guzelim sorun yapma yukselmesse birsey var demekti yukseliyor senin cok sukurarkadaşlar merhaba.. ben tüp bebek ile Allahıma şükürler olsun pozitifi aldım. internet gebelik hesaplama takvimlerine göre şu an 4+3'teyim.
3 gündür hcg değerlerime bakılıyor, artış %60-65 arasında. kızlar sizce normal mi yaa.. çok korkuyorum.
9. gün 182
11. gün 288
13. gün 471
değerlerim düşük değil aslında ama artışım 2 katına çıkmıyor. kızlar bişeyler deyin
cnm kayisi cekirdegi yagida iyi geliyormuskızlar çatlaklar için kullanacağınız krem yada yağlar varsa paylaşalım.ben badem yağı duydum ama uygulamaya başlamadım daha.
Dresden e de Berlin e de gittim. Dresten iyi hos ama Berlin gibisi yokkkkk.... yine görüsürüz 377 km ne ki? havalar düzelsin Berlin de bulusuruz:))
korkma canım ınsallah doktor randevunda cok guzel haberler alırsın.kesecıgını gorursun
mineral icmiyorum artilmis su iciyorum cnm kayebttigim bebekte bulanmisti resmen yatiyordum en azindan varligindan haberdardim bebegim bnle diyordum 9. hafta bir kesildi hic hamile degilmis gibi meger kalbi durmus
kizimda bulandi kustum sikayet etmiycem Allahim yeterki saglikli gelsin
Allahim sagsalim almayikucagimiza nasip eder insALLAH hepimize guzelim
degerler iyi guzelim sorun yapma yukselmesse birsey var demekti yukseliyor senin cok sukur
cnm kayisi cekirdegi yagida iyi geliyormus
cnm brline iki sefer geldim guzel sehir kucuk istanbul kreuzberg e geldim esmin kuzeni var orada
bide dortmund stuttgart.... vs hep gezdik oralari
bende isvicredeyim cnm
oo canimcim orasi uzak kalir bize... ama sen istedigin zaman buyur gel:))) Ayrica endise etme artikkk.. bebegin seninle kalacak dogma kadar insalllahhhhhhh... bu sene bereketli seneler hamile kalmayanlar kaliyor, herkse hayirlisiyla saglikla alacak kucagina. cokkkk sükür. iki salavat arasi edilen dualar kabul olurmus sik sik böyle dua et. insallah hepimizin duasi kabul olur...
tatlı badem yağı çilek yağı limon suyu karıştırılıp sürülüomuş diye duymuştum bende canım. ama bide derin 3 katmanmış 2. katman darsa ne yaparsan yap çatlak oluyormuş. benim ablam 25 kg aldı ve çok zayıf sadece karnı büyüdü ama hiç çatlamadı. arkadaşım sadece 10 kg aldı ve acaip çatladı. ablam hiç bişi sürmedi arkadaşımda çatlak kremlerine vermediği para kalmadı. yani tamamen genetik.
yani buna sevinenini ilk defa gördüm :) beni iki haftada perişan etti hayattan zevk alamıom. herşey kokuo hiç bişi yiyemiorum. bende bulanmasa die dua edioruminsanoğlu gerçekten garip bulanmasa bende belki bulansın isterdim
ben 4 yıldır bekliyorum bu bulantıyı..tabii sevindim
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insaaalllahhh
selam kızlar.. hep bi yorgunluk hep bi uyku hali.. 9 ay nası geçer böle sizin bebişlerden haber varmı.. bu arada istanbulda anadolu yakasında oturan var mııııı??? hangi doktora gidiosunhz ???
selam kızlar.. hep bi yorgunluk hep bi uyku hali.. 9 ay nası geçer böle sizin bebişlerden haber varmı.. bu arada istanbulda anadolu yakasında oturan var mııııı??? hangi doktora gidiosunhz ???
canım benim de ilk hamileliğimde çok aşırı çatladı,15 kg almıştım ama,karnım küçüktü ama çok çatlamıştı.ebe çok ayakta kaldığın için olur dedi.gerçekten de hep ayaktaydım,kayınvalidemlerle birlikteydik o yüzden hep hazır ve nazır hizmetliydim.
ben 4 yıldır bekliyorum bu bulantıyı..tabii sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?