2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

annem cok sik gelir gider. iki kadesim burada ve bütün kuzenlerim. ama hepsi cok uzak bana:) ayric akraba yerine söyle esasli bir arkadasi tercih ederdimmm

oley midem bulanıyo bebişim burdayım anne diyo

yani buna sevinenini ilk defa gördüm :) beni iki haftada perişan etti hayattan zevk alamıom. herşey kokuo hiç bişi yiyemiorum. bende bulanmasa die dua ediorum insanoğlu gerçekten garip bulanmasa bende belki bulansın isterdim

mineral icmiyorum artilmis su iciyorum cnm kayebttigim bebekte bulanmisti resmen yatiyordum en azindan varligindan haberdardim bebegim bnle diyordum 9. hafta bir kesildi hic hamile degilmis gibi meger kalbi durmus
kizimda bulandi kustum sikayet etmiycem Allahim yeterki saglikli gelsin
iyiyim canım,hatta fazla iyiyim(endişelerim dışında).ne bulantı kusma,baş dönmesi hiç bir şeyim yok.dra dedim kan tahlilini tekrarlayalım diye ama gerek yok dedi sepetledi beni.
Allahim sagsalim almayikucagimiza nasip eder insALLAH hepimize guzelim
degerler iyi guzelim sorun yapma yukselmesse birsey var demekti yukseliyor senin cok sukur
kızlar çatlaklar için kullanacağınız krem yada yağlar varsa paylaşalım.ben badem yağı duydum ama uygulamaya başlamadım daha.
cnm kayisi cekirdegi yagida iyi geliyormus
Dresden e de Berlin e de gittim. Dresten iyi hos ama Berlin gibisi yokkkkk.... yine görüsürüz 377 km ne ki? havalar düzelsin Berlin de bulusuruz:))

cnm brline iki sefer geldim guzel sehir kucuk istanbul kreuzberg e geldim esmin kuzeni var orada
bide dortmund stuttgart.... vs hep gezdik oralari
bende isvicredeyim cnm

oo canimcim orasi uzak kalir bize... ama sen istedigin zaman buyur gel:))) Ayrica endise etme artikkk.. bebegin seninle kalacak dogma kadar insalllahhhhhhh... bu sene bereketli seneler hamile kalmayanlar kaliyor, herkse hayirlisiyla saglikla alacak kucagina. cokkkk sükür. iki salavat arasi edilen dualar kabul olurmus sik sik böyle dua et. insallah hepimizin duasi kabul olur...

insAllah guzelim insAllahhhh

kizlarr tablo icin msj atarsaniz sizleride eklerim cnlarim

canım benim de ilk hamileliğimde çok aşırı çatladı,15 kg almıştım ama,karnım küçüktü ama çok çatlamıştı.ebe çok ayakta kaldığın için olur dedi.gerçekten de hep ayaktaydım,kayınvalidemlerle birlikteydik o yüzden hep hazır ve nazır hizmetliydim.

ben 4 yıldır bekliyorum bu bulantıyı..tabii sevindim

selam kızlar.. hep bi yorgunluk hep bi uyku hali.. 9 ay nası geçer böle sizin bebişlerden haber varmı.. bu arada istanbulda anadolu yakasında oturan var mııııı??? hangi doktora gidiosunhz ???

selam kızlar.. hep bi yorgunluk hep bi uyku hali.. 9 ay nası geçer böle sizin bebişlerden haber varmı.. bu arada istanbulda anadolu yakasında oturan var mııııı??? hangi doktora gidiosunhz ???

canim ben icerenkoyde oturuyorum. ilk eren hastanesine gitim ama central hospital devm edicem.

benı de ekler mısın canım :)ılk cocugum olacak ınsallah.sat 25.01.2013 -01.11.2013 de bebegımın beklenen dogum tarıhı

ben avrupa yakasındayım bakırkoye gıdıyorum ozel muayene hast. deill

nası bi kv o ya. valla eşim erkekken saolsun beni kaldırtmıo yerimden tabi benim canım durmuo kalkıorum ama insaf yani zaten insan halsiz oluyo. belkide aşağı doru yer çekiminden dolayı çatlamıştır canım ama genetik diyorlar. benim ablam çatlamadı ama annemde çok var. ablamda babama benzio yani ben anneme benzediim için büyük ihtimal çatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…