OLUR CANIM GORUSELIM
HAHAH cızgıı fılım mı amanınnnnben lıste yaptım canım ..
bende emınonune gıdıcem havuzlu hana bıde annem bıyere goturcekmıs merter dedi sanırım cocuk seylerı cok varmıs
canım benım kanama şu sekılde baslamıstı su gıbı pembe geldı basta bıldıgın suuu gece 1 de geldı 4 e kadar gecer dedim bekledım ve dahada fazlalastı kıpkırmızı kan oldu parcalar dustu gece 4 de hastaneye gıtmıstık.. senın kahverengı ıse içinde kalan pis kandır .kahverengıden korkma demıstı dr bana pembe ve kırmızıdan kork demıstıİlgin için teşekkürler. Lekelenme diyil yaa, su gibi ve de durup-durup geliyor. Adet pedi kullanıyorum. Doktorla şimdi konuşdum, gel bakıyım dedi. Bakalım artık hayırlısı.
eee emın onunde bulusalım ozaman
eee emın onunde bulusalım ozaman
OLUR CANIM GORUSELIM
HAHAH cızgıı fılım mı amanınnnnben lıste yaptım canım ..
bende emınonune gıdıcem havuzlu hana bıde annem bıyere goturcekmıs merter dedi sanırım cocuk seylerı cok varmıs
aynen canım ablamında kız dediler dediler erkek çıktı aklımı kurcalamıyor değil yani .. doktora söledim birde birşeyde sorulmuyoki anacımben doktorum ben bilirim gibisinden bir bakış fırlattı sormadm başka bişe soramadm da heyecandan
havuzlu hanı bılıomusun emınonunde ben bılmıyorum hıcbırmız bılmıosak kaybolmayalım
gercı sora sora buluruz farketmez cnm bana uyar
havuzlu hanı bılıomusun emınonunde ben bılmıyorum hıcbırmız bılmıosak kaybolmayalım
gercı sora sora buluruz farketmez cnm bana uyar
hımm merterde tekstil çok da hiç duymadım bebek şeyleri için özellikle bir yer.
kızlar nerde derseniz buluşalım ama ben çalışıyorum mümkünse cumartesi veya h.içi 5ten sonra ne yazık ki
İlgin için teşekkürler. Lekelenme diyil yaa, su gibi ve de durup-durup geliyor. Adet pedi kullanıyorum. Doktorla şimdi konuşdum, gel bakıyım dedi. Bakalım artık hayırlısı.
hımm merterde tekstil çok da hiç duymadım bebek şeyleri için özellikle bir yer.
kızlar nerde derseniz buluşalım ama ben çalışıyorum mümkünse cumartesi veya h.içi 5ten sonra ne yazık ki
ben biliyorum geçen hafta gittim. yakınmış öyle uzak değil ama 6-7 katlı ben 2 katına anca bakabildim hehheee
saol canım benım ınsalllahhh :18: hadi yaa inş benmkı gosterır kendını guzel haberlerle gelırm umarımmmGünaydın herkese biz bugün 5. ayımızı bitirdik 6. aya merhaba dedik :)) dün gibiydi bu foruma girdiğim heycanımı paylaştığım anlar şimdi kızımın pıtpıtlarıyla yazıyorum rabbime binlerce şükür
Nehar aldıklarına bayıldım lcw mutlaka gidicem battaniyelere bakmaya benim burdaki lcw outlet zaten inşallah bulabilirim ayrıntılında iyi çıkmış gözün aydın
Filizzzzzz inşallah güzel haberlerle gelirsin canım sana tavsiyem gül ayrıntılında gülmek öksürmekden daha etkiliymil bebeğin hareket edip heryerini göstermesi için benim kızçem parmaklarını çok zor gösterdi gülünce ben heryerini gösterdi yavrum :)))
günaydınnnn kızlarrrrrrrr. bizde dün hastanedeki kontrden sonra kv ye gittik size yazamadım. kızlarımın ikiside iyi maşallah. aldığım 8kg ıda sen almamışın bebekler almış dedi doktorm. zaten çok zayıftım şimdi sadece göbek ve göğüs vartoplamda 8kg ediyo heralde. doktor kızların yüzleri çok güzelll diye bayıldııı. ya bana göre çirkin bişiler anne karnında. doktor nasıl anlıyo hiç anlayamadım. ama acyip havaya girdim tabi ) burdan erkek annelerine duyurulur. 2 güzel gelin adayınız oldu
rahim uzunluğunu ölçtü 4,7 çıktı şükürlr olsun. doktor çok şaşırıyor bu duruma bukadar yerindeduramayan birisin, bukdar kist dolu çin organlar birbirine yapışık ve en tehlikeli haftaları atlattın daha sana bişi demicem çalışş istedğin kadar dediveee böye giderse 37.haftada bile doğurabilirsin dedi. o azmi görüyorum dedi. ayy nası mutlu oldummm anlatamam sanki psikolojik terapi aldım. biranda cin gibi oldum tüm ağrılarım, uykusuzluğum, yorgunluğum gitti )
12 temmuz da dety ultrason randevum varr aynı gün kendi doktoruma da gidicm. haaa bide 23haftya FETAL EKO randevusu aldırdı. siz böyle bişi yaptırdınız mııı??? acaba bana ikiz old. için 3lü 4lü tarama yapmadılar yaa onun için mi FETAL EKO çekilcek. bu konuda blgisi olan var mı kızlar?
haftda bir olan iğneme de devam (proluton depot) ilaçlar; elevit, ferrum fort, coraspirin, magnezyum,kalsiyum bunlarada devam.
neharrrr senin detay çok iyi geçmişş çook sevindimmm gözünüz aydınn bitanemm darısı bizlereeeee
burcak bebegımm cok sevındımmmm allaha sukur cok guzel sonuclarla gelmişssinn harıkaaaaa bende bırazdan cıkıcam evden :18: ıkı bende anlamıyorum ultrasyonda bebegı cok cırkın cıkıyorlarbakalım 1 ay sonunda bızımkı ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?