evet canım cokmus annem ablamla gıtmıs ablamın bebısınde almıslar bayaa
aa baya buyukmusss 6 7 katlı ohhh tam benlıkmıs gezmeyı cok severım ama cok cabukta yoruluyorum gercı artık
günaydınnnn kızlarrrrrrrr. bizde dün hastanedeki kontrden sonra kv ye gittik size yazamadım. kızlarımın ikiside iyi maşallah. aldığım 8kg ıda sen almamışın bebekler almış dedi doktorm. zaten çok zayıftım şimdi sadece göbek ve göğüs vartoplamda 8kg ediyo heralde. doktor kızların yüzleri çok güzelll diye bayıldııı. ya bana göre çirkin bişiler anne karnında. doktor nasıl anlıyo hiç anlayamadım. ama acyip havaya girdim tabi ) burdan erkek annelerine duyurulur. 2 güzel gelin adayınız oldu
rahim uzunluğunu ölçtü 4,7 çıktı şükürlr olsun. doktor çok şaşırıyor bu duruma bukadar yerindeduramayan birisin, bukdar kist dolu çin organlar birbirine yapışık ve en tehlikeli haftaları atlattın daha sana bişi demicem çalışş istedğin kadar dediveee böye giderse 37.haftada bile doğurabilirsin dedi. o azmi görüyorum dedi. ayy nası mutlu oldummm anlatamam sanki psikolojik terapi aldım. biranda cin gibi oldum tüm ağrılarım, uykusuzluğum, yorgunluğum gitti )
12 temmuz da dety ultrason randevum varr aynı gün kendi doktoruma da gidicm. haaa bide 23haftya FETAL EKO randevusu aldırdı. siz böyle bişi yaptırdınız mııı??? acaba bana ikiz old. için 3lü 4lü tarama yapmadılar yaa onun için mi FETAL EKO çekilcek. bu konuda blgisi olan var mı kızlar?
haftda bir olan iğneme de devam (proluton depot) ilaçlar; elevit, ferrum fort, coraspirin, magnezyum,kalsiyum bunlarada devam.
neharrrr senin detay çok iyi geçmişş çook sevindimmm gözünüz aydınn bitanemm darısı bizlereeeee
artık 3 hamıs 2 magza gzer yarım saat otururuz kol kola gırerız tegahtarların bızı gorunce gozlerı ısıldar.......
toplu alışverıs gıbı hahahhha
bana doktorum kuru kafadan hallice demistı oglum için
artık 3 hamıs 2 magza gzer yarım saat otururuz kol kola gırerız tegahtarların bızı gorunce gozlerı ısıldar.......
toplu alışverıs gıbı hahahhha
günaydınnnn kızlarrrrrrrr. bizde dün hastanedeki kontrden sonra kv ye gittik size yazamadım. kızlarımın ikiside iyi maşallah. aldığım 8kg ıda sen almamışın bebekler almış dedi doktorm. zaten çok zayıftım şimdi sadece göbek ve göğüs vartoplamda 8kg ediyo heralde. doktor kızların yüzleri çok güzelll diye bayıldııı. ya bana göre çirkin bişiler anne karnında. doktor nasıl anlıyo hiç anlayamadım. ama acyip havaya girdim tabi ) burdan erkek annelerine duyurulur. 2 güzel gelin adayınız oldu
rahim uzunluğunu ölçtü 4,7 çıktı şükürlr olsun. doktor çok şaşırıyor bu duruma bukadar yerindeduramayan birisin, bukdar kist dolu çin organlar birbirine yapışık ve en tehlikeli haftaları atlattın daha sana bişi demicem çalışş istedğin kadar dediveee böye giderse 37.haftada bile doğurabilirsin dedi. o azmi görüyorum dedi. ayy nası mutlu oldummm anlatamam sanki psikolojik terapi aldım. biranda cin gibi oldum tüm ağrılarım, uykusuzluğum, yorgunluğum gitti )
12 temmuz da dety ultrason randevum varr aynı gün kendi doktoruma da gidicm. haaa bide 23haftya FETAL EKO randevusu aldırdı. siz böyle bişi yaptırdınız mııı??? acaba bana ikiz old. için 3lü 4lü tarama yapmadılar yaa onun için mi FETAL EKO çekilcek. bu konuda blgisi olan var mı kızlar?
haftda bir olan iğneme de devam (proluton depot) ilaçlar; elevit, ferrum fort, coraspirin, magnezyum,kalsiyum bunlarada devam.
neharrrr senin detay çok iyi geçmişş çook sevindimmm gözünüz aydınn bitanemm darısı bizlereeeee
evede gece gelırız sonra ne olur bzıe oralarda bılmem
dusunemıyorum halımızı yaaa 2 magaza gırıp yarım saat oturur yer ıcer gerı gezermışiz
eskiden kıpır kıpırdım ama uykusuzluk mahvetti ben olamıyorum artık öyle...gunaydin kizlarrrrr :)
sabahki enerjinizie bayiliyom valla ben de kipir kipir oluyorum.
dualarınızı eksık etmeyın kızlar cıkıcam bırazdan eşim gelirr mucukss
inş drum guzel guzel bakar uzuncanaaaa :18: gorussuruz gelınceeee
burcak bebegımm cok sevındımmmm allaha sukur cok guzel sonuclarla gelmişssinn harıkaaaaa bende bırazdan cıkıcam evden :18: ıkı bende anlamıyorum ultrasyonda bebegı cok cırkın cıkıyorlarbakalım 1 ay sonunda bızımkı ne durumda
cok sevındım canım hayırlı haberlerıne......
kızlarından bırını alırım ama hangısını alsam acaba
kuzummmm dualarımm seninleee. sende ayakların havada geleceksinn bak gör. merakla bekliyorummm.ya filizim bide gitmişken fetal ekoyu sorsan bebeğim ya. aklıma takıldı neymiş, sizede yapılcakmıymışşş?
saolll canımmmmm valla foto istedim yok vermem nazar değer dedi gıcık doktorumuz. yoksa fotoğraflarını gönderirdim seçerdinkız çok çirkin oluyolarrr anlamadım ben bu doktoruuu
atla gel kuzummmmmm
maşallah rabbim üçünüzede sağlık sıhhat versin ben bazen netten 3 boyutlu ultrason çekimlerine bakıyorum walla bana pek bi çirkin geliyo bebekler içim bi acaip oluyo doktorlar ama bu işin piri anlarlar tabikaç defadır ultrason çekiniyorum bebeği tam görebilmiş değilim :)
canım detaylıda kalbi inceliyorlar onda anlayamayınca fetal eko istiyorlar senin daha detaylı yapılmamışya ondan istemiştir 2 bebeği görmek zor olsa gerek :)) maşallah kızlarına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş
Günaydın kızlar. Her kese bebişini sağlıkla kucağına almasını dilerim. Bir sorum olucak. Yaşayan varsa cevaplasın lütfen. Dün geceden bu yana acık kahve renkli su gibi, kokusuz akıntım oluyor. Daha önceleri kanamam oluyordu. Bizim bebiş ikizdi, biri gelişimini durdurdu. Zamanla kanama ve kekelenme yapıyordu. Bir gün önce lekelenme durmuşdu. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Aklıma Allah korusun kötü şeyler geliyor ancak tam bir anlam veremedim. Böyle bir şey yaşayan varmı ? Geceden bu yana çok korkuyorum.
ayyyy gusel yaa ıkı mınık kızceeeeee oyyy yerım onları bennnn
neyse ayrıntılıda alrsın bı foto bakarız oglum hangısıne bakarken tekme atarsa onu alıcam
diğer başlığa yazmıştım ama burdan da sorayım
bu süt saklama kapları, başlangıç setleri niye alınıyor ben bilmiyorum yani gerek var mı ki?
bebek doğunca 6 ay sırf anne sütü verilecek sonuçta, neden biberona ihtiyaç olsun ki? :44:
alanlar hangi internet sitesinden aldılar ve neden?
daha doğar doğmaz almamıza gerek var mı?
bir de emzik pat diye gerekli mi?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?