izmirden istanbula çok zor yahuuuçak desen hayatta binmem. belgesel kanalında her akşam uçak kazası belgeseli izliyoruz. biz ailecek daha da binmeyiz
hahahaaaaa allah seniiii hadi ikisine birden atarsa kızzz
Canım bende emzik aldım biberon aldım süt saklama kabıda alacağım çünkü çalıştığım için ihtiyacım olacak malum doğum izni 4 ay.
2 ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra ama doktor raporuyla 1 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra olabiliyor sağlık yönünden bir sorun olmazsa ve Allah nasip ederse ben 1ay önce 3 ay sonra düşünüyorum.yani bebişim 3 aylıkken onu bırakıp işe gelmek zorunda olduğum için 3 ay içinde emziğe ve biberona alıştırmam lazım kuzumu.Kayınvalidem bakacak bebeğime ve kendi sütümü sağıp biberonla vereceğim.o yüzden bu malzemeler beim için çok gerekli.Hatta süt sağma makinasıda düşünüyorum.
Tabi bu ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir sen evdeysen ve imkanın varsa bebeğini kendin emzirmek çok ayrı bir huzur mutluluktur tabi..
Rabbim kimseye aratmasın ben 5 yıldır aşılama,tüp bebek,ameliyat derken çok para harcadık ve hala bu masraflar için çektiğimiz krediyi ödüyoruz.Evde kira.Bu sebeple çalışmak zorundayım yoksa 3 aylık kuzumu bırakıp işe gitmek bile istemem.Malum hayat şartları..
günaydınnnn kızlarrrrrrrr. bizde dün hastanedeki kontrden sonra kv ye gittik size yazamadım. kızlarımın ikiside iyi maşallah. aldığım 8kg ıda sen almamışın bebekler almış dedi doktorm. zaten çok zayıftım şimdi sadece göbek ve göğüs vartoplamda 8kg ediyo heralde. doktor kızların yüzleri çok güzelll diye bayıldııı. ya bana göre çirkin bişiler anne karnında. doktor nasıl anlıyo hiç anlayamadım. ama acyip havaya girdim tabi ) burdan erkek annelerine duyurulur. 2 güzel gelin adayınız oldu
rahim uzunluğunu ölçtü 4,7 çıktı şükürlr olsun. doktor çok şaşırıyor bu duruma bukadar yerindeduramayan birisin, bukdar kist dolu çin organlar birbirine yapışık ve en tehlikeli haftaları atlattın daha sana bişi demicem çalışş istedğin kadar dediveee böye giderse 37.haftada bile doğurabilirsin dedi. o azmi görüyorum dedi. ayy nası mutlu oldummm anlatamam sanki psikolojik terapi aldım. biranda cin gibi oldum tüm ağrılarım, uykusuzluğum, yorgunluğum gitti )
12 temmuz da dety ultrason randevum varr aynı gün kendi doktoruma da gidicm. haaa bide 23haftya FETAL EKO randevusu aldırdı. siz böyle bişi yaptırdınız mııı??? acaba bana ikiz old. için 3lü 4lü tarama yapmadılar yaa onun için mi FETAL EKO çekilcek. bu konuda blgisi olan var mı kızlar?
haftda bir olan iğneme de devam (proluton depot) ilaçlar; elevit, ferrum fort, coraspirin, magnezyum,kalsiyum bunlarada devam.
neharrrr senin detay çok iyi geçmişş çook sevindimmm gözünüz aydınn bitanemm darısı bizlereeeee
burcu canım çok teşekkür ederimmmmm
burcakkk gözün aydın tatlımmmm maşallah kızlara maşallah bir tane de biz alsakkkkk
kızım mazoşistmisiniz nıye her akşam kaza izliyorsunuz ailecek
dualarınızı eksık etmeyın kızlar cıkıcam bırazdan eşim gelirr mucukss
inş drum guzel guzel bakar uzuncanaaaa :18: gorussuruz gelınceeee
çok güldürdün beni ya...biz belgesel manyağıyız. dizi filan zevkimiz yok baya belgesel kanalı var onlarla takılıyoruz. favori belgeseller var heyecanla bekliyoruz ama psikolojinde bozuluyor tabi.
gusel gusel belseller ısleyın sole bortu bocek falan kaza maza ızlemeyın ole anacım
yok anam belgeselin her türlüsü psikoloji bozuyor.
hayvan izlesen hepsi bir birini yiyor psikolojin bozuluyor. mega fabrikaları izlesen acayip güzel arabaları gösteriyorlar özeniyorsun yine psikolojin bozuluyor, uçak gemi, tren izliyorsun ya düşüyor ya batıyor ya da çarpıyor. doğa olaylarını izliyorsun, gök gürlediğinde tırsıyorsun yine psikolojin bozuluyor...
valla kurtlar vadisini izlemek bile daha az psikoloji bozar...
kızlar aventin biberonlarından alanlar vardı..
kaç ml aldınız ve hangisini aldınız..
bpa filan yazmıştınız..
ogleden sonra saglik ocagina tetanoz icin gidicem yaptiran var mi ??
rabbim gönlüne göre versin canım bende çocuğum olunca çalışmak istemeyenlerdendim ama şuan bi hayli borcumuz var doğum iznim bitene kadar kendimizi bi hayli sıkıp hafifleyebilirsek 2 yıl ücretsiz iziin düşünüyorum bakalım başarabiliriz inş.
Herkese günaydın.Nasılsınız kızlar. Ben bir kaç gündür baş ağrısı çekiyorum. Şimdiden sıcaklarla başım dertte.Ankara böyle güneydekilere allah kolaylık versin.
ben anadoluda otuyorum eger avrupada bulusacaksak kolay bulunavılecek bıyer olsun mumkunse bende calışyorum 2 hafta da bır cumartesı ızınlı olyorum o gune denk gelırse gelırım.
arkadaşlar sizde sarımsı yada beyaz lekeler oluyormu başlarda hiç yoktu ama bu aralar çok fazla oluyor bu normalmidir ??? mide yanmalarım için gaviskon işe yaramıyordu renie aldım o da hiç bir işe yaramadı sabah akşam gece non stop midem cayır cayır hayattan zevk alamaz oldum
Canım bende emzik aldım biberon aldım süt saklama kabıda alacağım çünkü çalıştığım için ihtiyacım olacak malum doğum izni 4 ay.
2 ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra ama doktor raporuyla 1 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra olabiliyor sağlık yönünden bir sorun olmazsa ve Allah nasip ederse ben 1ay önce 3 ay sonra düşünüyorum.yani bebişim 3 aylıkken onu bırakıp işe gelmek zorunda olduğum için 3 ay içinde emziğe ve biberona alıştırmam lazım kuzumu.Kayınvalidem bakacak bebeğime ve kendi sütümü sağıp biberonla vereceğim.o yüzden bu malzemeler beim için çok gerekli.Hatta süt sağma makinasıda düşünüyorum.
Tabi bu ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir sen evdeysen ve imkanın varsa bebeğini kendin emzirmek çok ayrı bir huzur mutluluktur tabi..
Rabbim kimseye aratmasın ben 5 yıldır aşılama,tüp bebek,ameliyat derken çok para harcadık ve hala bu masraflar için çektiğimiz krediyi ödüyoruz.Evde kira.Bu sebeple çalışmak zorundayım yoksa 3 aylık kuzumu bırakıp işe gitmek bile istemem.Malum hayat şartları..
yok anam belgeselin her türlüsü psikoloji bozuyor.
hayvan izlesen hepsi bir birini yiyor psikolojin bozuluyor. mega fabrikaları izlesen acayip güzel arabaları gösteriyorlar özeniyorsun yine psikolojin bozuluyor, uçak gemi, tren izliyorsun ya düşüyor ya batıyor ya da çarpıyor. doğa olaylarını izliyorsun, gök gürlediğinde tırsıyorsun yine psikolojin bozuluyor...
valla kurtlar vadisini izlemek bile daha az psikoloji bozar...
kızlar dün alerji testini yaptırdım bugün öğleden sonra sonucunu almaya gitcem doktorumada uğrucam idrarımı yaparken ağrı oluyor idrar testi yaptırayım neden olduki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?