2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun bende idrar isticem bakalım ne çıkcak alerji testinin sonucunuda alıp götürcem hayırlısı bakalım

sağol canım gittiğimde doktoruma danışayım inş. çekilecek gibi değil hep yanma ve yediğim bi lokma şey sürekli ağzıma geliyo 19 hafta dolmak üzere hala aynı

aynen öyle canım oralar daha beterdir..Bende ankarada oturuyorum sen neresindesin?
hah bi angaralı buldum sorumu sana sorim direk ayrıntılı ultrasonunu çektinmi ve kontrollerini nerede yaptırıyorsun :) sordum ama hiç bi cevap alamamıştım

arkadaşım bende ankarada yaşıyordum eşimin işi nedeniyle diyarbakırdayım ali ipek var ayrıntılı ultrasonda iyi olan araştır bi istersen servet ünsalda da bakıyor ama orası biraz pahalı olmuş bende orda çalışıyordum evlenmeden önce ama genelde atatürk hastanesinde bakıyordu araştır derim canım

benim doktorumda onu tavsiye etmişti aslına bakarsan bende uzak ve sıra gelmez diye başka yerler bakıyordum bak şimdi yine kafam karıştı...diyarbakırın neresindesiniz :??

Son düzenleme:
benim doktorumda onu tavsiye etmişti aslına bakarsan bende uzak ve sıra gelmez diye başka yerler bakıyordum bak şimdi yine kafam karıştı

atatürk hastanesinde gidersen orasını bilmiyorum ama servet ünsalda gidersen arayıp randevu al canım ali beyin randevuları hemen doluyordu gerçekten iyi bir doktor

tamamdır canım ayarlıyalım bulusalım

servet ünsalı bilmiyorum 2 yerdemi çalışıyor bu adam :S

evet değişmemiştir herhalde çünkü geçenlerde biride servet ünsalda ali ipeğe gittiğni yazmıştı servet ünsala saat 4 ten sonra felan geliyordu atatürk hastanesinde işi bitince tabi atatürktekiler bilmiyordu servet ünsalda demet 13. caddede

ya ben göğsümdeki problem yüzünden hiç emzirmiycem
direk sağıp biberonla vericem..şu yenidoğan serisine iki tane var galiba biri küçük ilk aylar için diğeri büyük dimi..
ondan almaya karar verdim...birde saklama kaplarından alıcam..
liste herr gün artıyoda benim bişey aldığım yok :)
dualarınızı eksık etmeyın kızlar cıkıcam bırazdan eşim gelirr mucukss
inş drum guzel guzel bakar uzuncanaaaa :18: gorussuruz gelınceeee
hayırlı haberlerle gel canım
sorunsuz sıkıntısız ,herşey çok güzel geçsin..

bende avente baktım da işte ilk günden itibaren kullanacağım için ml si filan ne olmalı bilemedim..
şimdi burdab okuyunca ilk aylar için küçüğü diğer aylarda büyüğü olacak onu anladım :) sağol canım..
bu arada mothercare nin online satışı var mı yaa ben bulamadım nerden alıyosunuz...

kızlar ya bı topıktede kendı resımlerımızı mı paylassak ben hepınızı cok merak edıyorum.

burcak sen kesın resım koymalısın eeee anasına bak kızını al demısler

selam kızlar nasılsınız ben ev bakmadan pek yazamıyorum sıze ama yazdıklarınızı okuyorum canlarım. ayrıntılı ultrasonu ıyı gecenlerı tebrık ederım. gozlerı aydın olsun. benım gıbı yenı gıdeceklerde ınsalah güzel haberlerle gelırsınız benımde yarın cok cok heyecanlıyım ya....... bua arada bbesıne cıcı alanlarda cok güzel seyler almışlar güle güle kullansınlar bende su ayrıntılıyı atlatayım almaya basayacam ınsallah öpdüm siizi kendınıze ıyı bakın benım cok işim var çokkk.........

canım ben ankarada ilk önce özel akay hastanesine gidiyordum op.dr.tolga ecemiş e bebeğime de onun vesilesiyle kavuştum daha sonra doktorum medicana hastanesine geçti tabi bende böyle bi doktoru bulmuşken bırakmadım ve o nerdeyse bende ordayım doğumu da Allah nasip ederse medicanada tolga beyle yapacağım.ben 5 yıl tedavi gördüm ve yola sorunumu en iyi bilen ve beni en iyi tanıyan doktorla devam etmek istedim.kontroller için hastaneye değil özel muayenehanesine gidiyorum.ayrıntılı konusunda da tecrübeli 16 haftamda bile bana bebeğimin kalbindeki eko kardiyak focusu fark etti ve uyardı korkmayın diye.Ayrıntılı ultrasonuda tolga bey yapacak 3 ağustosta randevum.ücreti 250 tl zaten her muayenede de resim ve ultrason görüntülerini veriyor ayrıntılıda birde cd veriyor.doktorumu tavsiye ederim çok ilgili ve bilgili günün her saati cep telefonundan ona ve hemşiresine ulaşabiliyorsun.doktordan öte oldu artık benim için görmediğimde bir abimmiş gibi özlüyorum :) tedavi sırasında çok sorunlar yaşadım gece acillerde çok yattım ve doktorum gece 3lere kadar beni aradığını hastane doktorlarıyla görüşüp talimat verdiğini bilirim..Allah razı olsun..sen bi araştır diğer arkadaşlara da sor senin için hangisi uygun olursa ona gidersin.
Ben sincanda oturuyorum sen ne taraftasın?

kolay gelsın canım sende hayırlı haber ile gel İNŞALLAHH

atatürk hastanesinde gidersen orasını bilmiyorum ama servet ünsalda gidersen arayıp randevu al canım ali beyin randevuları hemen doluyordu gerçekten iyi bir doktor
randevu aldım canım pazartesi için bilgi hastanesinden randevu almıştım gün saıyordum ne güzel az kalmıştı servet ünsalı aradım ali ipek izindeydim cuma geliyo cumartesiye randevu verdi 8 gün daha beklemem lazım

çok teşekkürler canım ben eryamandayım ve yol beni fena tutuyor arabamızda yok uzak yerleri tercih edemiyorum normal muayene ücreti ne kadardı ve doktorun normal doğum yapacak olsan doğumuna geliyormu bazı doktorlar sezeryancı kolaylarına geliyor normal doğumla uğraşmıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…