Selam canım anneler biz geldik yüzde yüz pipili oğlumla(iremnevanın yüzdeyüz kukulu kızına karşı ) Ayrıntılımız çok iyi geçti Rabbime binlerce şükür hiç bi sıkıntısı yokmuş oğluşumuzun. Yalnız elleriyle yüzünü kapatttı 10 dk uğraştı doktor, vurdu, öksürdüm ama yok nafile zar zor bir resim aldık
Daha sonra alışverişe gittik,yine topladık geldik.Lcw ve H&M de baya indirim vardı. Özellikle koşup kızlara haber vermem gerek diye hemen yazayım dedim,battaniye haberini. Bizim alışveriş topiğine de atıyorum resimleri ama özellikle herkes görsün diye burda paylaşmak istedim. Sıkı duruuuunnnn Lcw da penye battaniyeler 10 liraya düşmüüüüşşşşş hem de yumuşacık kızlar 2 tane aldım, fırsat bulan hemen yarın gitsin alsın, pişman olmayacaksınız canlarımmmmm ahanda bunlar Eki Görüntüle 743451 Eki Görüntüle 743452
Diğer aldıklarım burda teyzoşları http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-21.html#post30959014
filiz canım güzel haberlerini bekliyoruz,dualarınızı eksık etmeyın kızlar cıkıcam bırazdan eşim gelirr mucukss
inş drum guzel guzel bakar uzuncanaaaa :18: gorussuruz gelınceeee
selam kızlar nasılsınız ben ev bakmadan pek yazamıyorum sıze ama yazdıklarınızı okuyorum canlarım. ayrıntılı ultrasonu ıyı gecenlerı tebrık ederım. gozlerı aydın olsun. benım gıbı yenı ınsalah güzel haberlerle gelırsınız benımde yarın cok cok heyecanlıyım ya....... bua arada bbesıne cıcı alanlarda cok güzel seyler almışlar güle güle kullansınlar bende su ayrıntılıyı atlatayım almaya basayacam ınsallah öpdüm siizi kendınıze ıyı bakın benım cok işim var çokkk.........
allah seniiii haklısın valla)) cnm özelden face mi vereyim eklee
seni meraklı seni bencede face eklersek birbirimizi daha mantıklı olur:)
aynen öyle canım oralar daha beterdir..Bende ankarada oturuyorum sen neresindesin?
Ben batıkentte oturuyorum.Bilgi hastanesinde selçuk beye gidiyorum.
canım sen ayrıntılı ultrasonunu çektirdinmi ?? çektirdiysen bilgidemi çektirdin
Selam kızlar bugün kontrolü olan kimler vardı... Nehar gözün aydın maşallah tertemiz çıkmış ayrıntılı ultrasonun, darısı diğer bebişlerin başına inş . Ayrıca aldıgın ciciler çok cici, güle güle kullanın inş
Filizin kontrolü vardı daha gelmedi sanırım...
Benim pazartesi ayrıntılı ultrasyonum,bilgide çektiricem.
saat kaçta canım ben ayrıntılı için 2 yerden randevu aldım normalde bilgide çektirecektim doktorunu araştırdım nette onunla alakalı bir bilgi bulmadım radyoloji uzmanından bahsediyorum sanrıım ayrıntılı ultrasonu o çekecek:S bilgide ki randevum pazartesi sabah 10:20 de bayan bi kadındoğum uzmanı var ondan randevu almıştım
ankaradaki arkadaşlar ayrıntılı usg nizi nerede çekindiniz??? ve ilgili davrandılar mı??
canım ben ankaradayım. sürekli bilgi hastanesine gidiyorum. ayrıntılıyıda orda yaptırdım. sonrasında beyenmeseydim meşur bi adam varmış ona gidicektim ama bilgidede gayet güzel ilgilendiler herşeyine baktılar. kalbi midesi kemikleri parmakları. bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama istersen o adamın adını ve telefonunu öğrenebilirim giden arkadaşlarım var
Benim randevum 13.30 da,evet sadece radyoloji uzmanı bakacakmış ben de öyle biliyorum. Benim doktorum izinde zaten. Ama doktorum sadece bu son bir garanti ve iç rahatlatma yoksa bebeğin durumunun iyi olduğunu zaten biliyoruz dedi. Bir problem olmadığı için allaha şükür, çok araştırmadım ben de başka yerde yaptırmayı da düşünmedim.Sonuçta özel hastane zaten ve doktorum da aynı hastane de ciddi ve önemli bi sorun yaşanmadıkça keyfi olarak doktorumu hastaneyi değiştirmeyi düşünmem. Çünkü boşuna insanın kafası karışır. Sen normal kontrollerinde kime gidiyorsun?
canım sen nerelerdesın yaaaaa gorunmuyorsun
canım ben ankaradayım. sürekli bilgi hastanesine gidiyorum. ayrıntılıyıda orda yaptırdım. sonrasında beyenmeseydim meşur bi adam varmış ona gidicektim ama bilgidede gayet güzel ilgilendiler herşeyine baktılar. kalbi midesi kemikleri parmakları. bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama istersen o adamın adını ve telefonunu öğrenebilirim giden arkadaşlarım var
Kafanı hiç karıştırma,az önce o yüzden ben değiştirmiyorum doktor dedim. Bi tanesini seç ve ona devam et,her doktorun çalışma şekli farklı,kafa karıştırmaktan başka işe yaramaz. BAk nergisyasemin memnun kalmış bilginin ayrıntılısından,ben de erken gitsem sana söylerdim ama aynı güne almışız:) Senin en rahat ulaşabileceğin hastane hangisi ise ve hangi doktordan memnun isen ona git bence ve değiştirme.Benim gittiğim Selçuk Bey'de biraz aksi ve çok çok ilgili değil,ama insan anlıyor ki iyi bir doktor ve sadece işini yapıyor bi de hastası çok vakti az.Ama giden arkadaşlar çok memnun doğumuna girenler de muayene olanlardan da.
Kizlar selamlar hepinize ....
Bu haftayi cok yogun geciriyorum pazartesi sali i$ yerime gelecek olan bir programin kursuna katilmam gerekti , bir yandanda evde boya badana esim boyuyor ben temizliyorum ..
Koltugumuzu sonunda aldik geldik :)
Berencigim gozun aydin kontrolun iyi gecmis bir daha kendi kendine senaryo uretme annesi bebisin uzulmesin ..
Neharim gozun aydin olsun annesi oglusunun herseyi iyi cikmis darisi bize artik ...
Ismide hos yagiz pasanin :))
Burcagim iki oglan anasinolacagim insallah bilmem mesaj alindimi :))))))
Gozun aydin , masallah guzel kizlarina :)
Nageciim yazini okudum uzuldum insallah guzel bir ev bulursunuz ..
Burcuhayal gozun aydin canim oglusun geliyormus :)
Benim fotomu gormusundur sanirim arkadaslarima ozel eklemistim burda ozel albume :))
Nesleecigim sende semekten rahatsiz olmusun gecmis olsun ..
Gecenlerde bende is arkadaslarimla senege gitmistim aksam gec ve cok yedim butun gece rahatsiz oldum ..
Cok yemek demiyeyimde cok cabuk sisiyorum aksamlari :)
Filizim iyi haberlerle gel insallah ..
Kizlar h&m den aldigim dar paca pantalon cok rahat .. Birtane daha alacagim .. Siyah beyaz citti piti desende vardi :))
Tavsiye ederim :)
Canım tatildeyim , giriyorum topiğe ama sanırım saatlerimiz tutmuyor. Sen nasılsın, şehzaden nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?