- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
CAnım bilgiden cd veya fotoğraf verdiler mi ben de pazartesi gidicem.
ahhh ne güzel yaptıran birine denk gelmek nasıl ilgilendimi herşeyine baktılarmı walla bilgiye gitmek en işime gelen çünkü pazartesi sabah randevum servet ünsalda sonraki cumartesiye randevu verdiler o kadar süre beklemek işkence pazartesiyi 10 gündür bekliyorum zaten memnun kaldıysan cd falan verdilerse hiç kafamı yormiim gidiim oraya..
Kafanı hiç karıştırma,az önce o yüzden ben değiştirmiyorum doktor dedim. Bi tanesini seç ve ona devam et,her doktorun çalışma şekli farklı,kafa karıştırmaktan başka işe yaramaz. BAk nergisyasemin memnun kalmış bilginin ayrıntılısından,ben de erken gitsem sana söylerdim ama aynı güne almışız:) Senin en rahat ulaşabileceğin hastane hangisi ise ve hangi doktordan memnun isen ona git bence ve değiştirme.Benim gittiğim Selçuk Bey'de biraz aksi ve çok çok ilgili değil,ama insan anlıyor ki iyi bir doktor ve sadece işini yapıyor bi de hastası çok vakti az.Ama giden arkadaşlar çok memnun doğumuna girenler de muayene olanlardan da.
ohhhh keyıf yapyor hatunnnn.......
nemde calışyorum canım mıdem ve bagırsaklarımla ugrasıp duryorum şehzadem iyi çok şükür topikten cariye bakmaya başladı bile
gayet ilgililerdi canım. cd yi küçük die vermedi 6 hafta sonra gel öyle verelim dedi. görümcemle gitmiştik hatta. görümcemin ayaklarıda maşallah 40 numara :) benimkilerde 36 adam nası dikkat ettiyse ayakları annesi gibi ufak kibar dedigörümcem durup durup onu sölüo şimdi :)
ne güzel doktorundan böyle memnun olman vaktiyle forumlarda aşırı bakındım bayan kadın doğum uzmanından memnun kalana hiç rastlamadım nedendir bilmembenim eşim selçuk beyi çok sevio :) tam benim kalemimmiş :) adam soru sordurmuo çokta rahat benide rahatlatıo valla. izinde die nida hanıma gittim ama o da bana çok ilgili gelmedi. normalde ii die duymuştum. selçuk beyde 2 sinde gelip geri gidicekmiş 12 sinde gelicekmiş allahtan bir ay sonram 19una denk gelio. özledim valla doktorumu :)
canım sen ayrıntılı ultrasonunu çektirdinmi ?? çektirdiysen bilgidemi çektirdin
doktorlarımızda aynıymış canım :) cd veriyorlarmış normalde. gittiim radyologta ton ton biriydi baya ilgilendi sağolsun. ama cd ni 6 hafta sonra gel öyle verelim hem kime benzediide belli olmuş olur dedi. ilave bir ücrette almıcaklarmış.
benim eşim selçuk beyi çok sevio :) tam benim kalemimmiş :) adam soru sordurmuo çokta rahat benide rahatlatıo valla. izinde die nida hanıma gittim ama o da bana çok ilgili gelmedi. normalde ii die duymuştum. selçuk beyde 2 sinde gelip geri gidicekmiş 12 sinde gelicekmiş allahtan bir ay sonram 19una denk gelio. özledim valla doktorumu :)
Canım ilerde doktorumu değiştirebilirim muayene ücreti ne kadardır doktorun ilgilimi doğumuna o girebilcekmi mesela normal doğum yapacak olsan ???canım ankara da hatane sormuşsun. ben turgut özal üniversitesi beştepe hastanesine gidiyorum doktorum esra aktepe keskin memnunum hem hastaneden hem doktordan. ayrıntılı ultrasonumu da radyoloji uzmanı çekti orada ondan da memnun kaldım ücreti 150 lira. tavsiye ederim yani
Aslında evet gayet keyfim yerindeydi ama muayenede oğluşumda bi sıkıntı çıktı içim hiç rahat değil huzursuzum haftaya kendi doktorumuza gidicez, kafa dağıtmaya çalışıyorum.
Canım ilerde doktorumu değiştirebilirim muayene ücreti ne kadardır doktorun ilgilimi doğumuna o girebilcekmi mesela normal doğum yapacak olsan ???
Aslında evet gayet keyfim yerindeydi ama muayenede oğluşumda bi sıkıntı çıktı içim hiç rahat değil huzursuzum haftaya kendi doktorumuza gidicez, kafa dağıtmaya çalışıyorum.
noldu canım hayırdır umarım kotu bısey yoktur:26:
İnş birşeyi yoktur canım dualarınızı eksik etmeyin.Göbek kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Bir sürü kötü olasılık yazıyordu. İyi düşünmeye çalışıyorum
Cd 6 hafta sonra niye veriyoki çok tuhaf geldi. Bu arada benim eşim de tam olarak aynı şeyleri söylüyor selçuk bey için.SElçuk Beye bişiy sormaya kalkıyorum adam bozmuyor ama inceden laf sokuyo, eşim dört köşe oluyor sevinçten. Karışma adamın işine ne gerekiyosa yapıyor işte diyor. Bi de onun adı bizim evde nazi selçuk, korkuyoz ama seviyoz adamı :)
Hayırdır canım ne oldu
randevu aldım canım pazartesi için bilgi hastanesinden randevu almıştım gün saıyordum ne güzel az kalmıştı servet ünsalı aradım ali ipek izindeydim cuma geliyo cumartesiye randevu verdi 8 gün daha beklemem lazım
çok teşekkürler canım ben eryamandayım ve yol beni fena tutuyor arabamızda yok uzak yerleri tercih edemiyorumnormal muayene ücreti ne kadardı ve doktorun normal doğum yapacak olsan doğumuna geliyormu bazı doktorlar sezeryancı kolaylarına geliyor normal doğumla uğraşmıyorlar...
güzel düşün canım umutsuzluğun üzüntün bebeğede yansıyor moralmizi yüksek tutmamız lazım benimde bebişimin böbreğinde bi büyüme çıktı olmaması gereken bi genişlme var ilk öğrendiğimde çok kötü oldum ama böyle şeylerle kendimizi üzmemiz yavrumuza yansıyıp belki daha kötü sonuçlara sebebiyet verecek allaha dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?