2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
CAnım bilgiden cd veya fotoğraf verdiler mi ben de pazartesi gidicem.

doktorlarımızda aynıymış canım :) cd veriyorlarmış normalde. gittiim radyologta ton ton biriydi baya ilgilendi sağolsun. ama cd ni 6 hafta sonra gel öyle verelim hem kime benzediide belli olmuş olur dedi. ilave bir ücrette almıcaklarmış.

gayet ilgililerdi canım. cd yi küçük die vermedi 6 hafta sonra gel öyle verelim dedi. görümcemle gitmiştik hatta. görümcemin ayaklarıda maşallah 40 numara :) benimkilerde 36 adam nası dikkat ettiyse ayakları annesi gibi ufak kibar dedi görümcem durup durup onu sölüo şimdi :)

benim eşim selçuk beyi çok sevio :) tam benim kalemimmiş :) adam soru sordurmuo çokta rahat benide rahatlatıo valla. izinde die nida hanıma gittim ama o da bana çok ilgili gelmedi. normalde ii die duymuştum. selçuk beyde 2 sinde gelip geri gidicekmiş 12 sinde gelicekmiş allahtan bir ay sonram 19una denk gelio. özledim valla doktorumu :)

ohhhh keyıf yapyor hatunnnn.......
nemde calışyorum canım mıdem ve bagırsaklarımla ugrasıp duryorum şehzadem iyi çok şükür topikten cariye bakmaya başladı bile

Aslında evet gayet keyfim yerindeydi ama muayenede oğluşumda bi sıkıntı çıktı içim hiç rahat değil huzursuzum haftaya kendi doktorumuza gidicez, kafa dağıtmaya çalışıyorum.

iyiymiş dikkatli olması :) neyse kararımı verdim artık bir sorun olsa cumartesi diğerindede randevumm var giderim napim

ne güzel doktorundan böyle memnun olman vaktiyle forumlarda aşırı bakındım bayan kadın doğum uzmanından memnun kalana hiç rastlamadım nedendir bilmem

canım sen ayrıntılı ultrasonunu çektirdinmi ?? çektirdiysen bilgidemi çektirdin

canım ankara da hastane sormuşsun. ben turgut özal üniversitesi beştepe hastanesine gidiyorum doktorum esra aktepe keskin memnunum hem hastaneden hem doktordan. ayrıntılı ultrasonumu da radyoloji uzmanı çekti orada ondan da memnun kaldım ücreti 150 lira. tavsiye ederim yani

Son düzenleme:

Cd 6 hafta sonra niye veriyoki çok tuhaf geldi. Bu arada benim eşim de tam olarak aynı şeyleri söylüyor selçuk bey için.SElçuk Beye bişiy sormaya kalkıyorum adam bozmuyor ama inceden laf sokuyo, eşim dört köşe oluyor sevinçten. Karışma adamın işine ne gerekiyosa yapıyor işte diyor. Bi de onun adı bizim evde nazi selçuk, korkuyoz ama seviyoz adamı :)

Canım ilerde doktorumu değiştirebilirim muayene ücreti ne kadardır doktorun ilgilimi doğumuna o girebilcekmi mesela normal doğum yapacak olsan ???

Canım ilerde doktorumu değiştirebilirim muayene ücreti ne kadardır doktorun ilgilimi doğumuna o girebilcekmi mesela normal doğum yapacak olsan ???

normal muayene ücreti 50 lira canım doğuma girip girmeyeceği belli değil ama o hastanede sezeryan olursa eğer kendi doktorun giriyormuş normal doğum olursa o gün kim nöbetçi doktorsa o giriyormuş. bütün doktorları bayan hastanenin. ama doktorum ilgili ben çok memnunum ne sorsam detaylı anlatıyo sıkılmadan. hatta ben çok soru soruyorum ama hiç kızmıyo.

Son düzenleme:
İnş birşeyi yoktur canım dualarınızı eksik etmeyin.Göbek kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Bir sürü kötü olasılık yazıyordu. İyi düşünmeye çalışıyorum

güzel düşün canım umutsuzluğun üzüntün bebeğede yansıyor moralmizi yüksek tutmamız lazım benimde bebişimin böbreğinde bi büyüme çıktı olmaması gereken bi genişlme var ilk öğrendiğimde çok kötü oldum ama böyle şeylerle kendimizi üzmemiz yavrumuza yansıyıp belki daha kötü sonuçlara sebebiyet verecek allaha dua et lütfen

güzel isim :) adam çok cool ama ben ilk oje sormuştum. iş yerinde arkadaşlarım hrs ye gidiolar. onlar direk işte senin doktorun sölemiyormuş ama oje yasak sakın sürme dediler. bende gidince sordum. bana bi bakışı vardı anlatamam :) kim sölüo onu dedi. dedim öle diolar. o diyenlere git sor bakalım kaç tane çocuk doutturmuşlar dedi :) ben başladım gülmeye. ben herşeyde pipirikliyimdir hamileliimde öle olur diodum ama şu an çok rahatım heralde şelçuk hoca sayesinde :)

SELAM KIZLAR GELDIM DR'DAN ben randevum 11.30 da sanıyorum megerse 11 deymıs randevum ve dr tüp bebek işlemi vardı ona yetısmesı lazımdı.neyse gırdım yarım saat baktı dudaklarından tutunda tum organlarına baktı ayak tabanına bıle baktı allaha hamd olsun herseyı cok ii dedi.parada almadı sadece 150 tl muayene ucreti ödedim.tansıyonum normal 10/7
kılom 5 kılo almısım bundan sonra daha cok alıcaksn dıkkat et dedi 12 15 le kapat dedi..magnezyum verdi 'magnorm' ismi
kum dokmem ıcınde ve ıltıhap ıcınde antıbıyotık verdii mecbur kullanmam gerekmıs allah korusun erken doguma bıle sebeb olur dedi..
yarım saat gec gıttım o yuzden anca yarım saat baktı ona canım sıkıldı keşke 11 de gtseydım daha uzun surerdi cd verdı zaten her gıtmemde alıyorum %100 kız olduguda kanıtlandı 2 hafta sonra gene cagırdı seker yuklemesı yapılıcak.aksam 12den sonra bısey yeme dedii ve hafıf bır kahvaltı yapabılırsın dedi ama durabılırsen yapma dedi..

canım yakınız birbirimize eryamana çok yakın sincan zaten işyerimde etimesgutta :) doktorun muayenehanesi akay hastanesinin üstünde tunalı hilmide..özel muayenehanede aylık takip ücreti 250 tl ayrıntılı için ektra bir ücret söylemedi.ayda birden fazla gidersen bile 1 kere ödüyorsun para.Normal doğum yapan hastaları var hatta 3 gün önce medicanaya clexane raporu çıkartmak için gittim kanpıhtılaşmam olduğu için hergün iğne oluyorum o zaman tolga bey doğumdaydı normal doğummuş hemşiresi söyledi.Normal doğum olduğunda gece kaç olursa olsun takip ettiği hastalar için geliyormuş.medicana dışında tobb hastanesi,güven hastanesi ve 2 hastaneyle daha anlaşması var ismi aklımda değil hastası hangini seçerse doğumu orda yaptırıyor.Ben çok yüksek ihtimalle sezeryan olacağım kan pıhtılaşması ve bir kaç genetik sorun daha var ve normal doğum riskli benim için..facebookta op.dr.tolga ecemişin hastaları diye bir grup var ordan da araştırabilirsin.yakın bi hastane dersen sincanda lokman hekim hastanesi var giden tanıdıklarım var memnun olduklarını söyluyorlar.ben bir kaç kez gittim tolga beyi tanıdıktan sonra onun ilgi alakasını gördükten sonra hiçbiri yerini tutmuyor o yuzden tercih etmiyorum.istersen kontrole gidip bir görüş her hastanın ihtiyacı farklı oluyor,senin hoşuna gider memnun kalırsın belki.tercih senin kuzum..

bu arada herkese selamlar sabahtan açtım ama bi türlü fırsat bulamadım anca okuyup bitirdim :) bu aradada konulara atladım biraz. herkes iyi gibi maşallah.

burçak bende çok merak ediorum seni

nehar battilere bayıldım hemen almam lazım bugün iş çıkışı lcw ya atıorum kendimi

filiz gelemedinmi daha çok mu uzun baktın cimcimene yoksa alışveriştemisin bakiim

detaylıya girenlerin gözleri aydın. gün sayanlarada güzel haberler dilerim

Üzülmemeye çalışıyorum bol bol kuran okuyup dua ediyorum kafamı dağıtmak için bol bol geziyorum. Dua etmez olur muyum canım sana da ederim Allah hepimizin bebeklerini sağ salim sağlıkla akılla huzurluca tastamam almayı nasip eder inş

burcak buarada soramadım eko dedıgını ama benım dr kalbını ayrı bır bolmede ınceledi aynı kalp ekosu cekılır gıbıydı.benım ve bebegın kalp atısları yazıoyordu. orda ayrıntılı baktı kırmızı mavı kan akısı gecıslerı vardı gobek kordonunu sordum bıde bebegı cok asagıda hıssedıyorum dıye onu sordum normal yerdeymıs .
bide idrar torbasına baktı kızlar bebegın ıdrarı yapmamıs ıdrar torbası olusmus ıdrarda ıcınde var dedı bobreklerı calısıyor anlamına gelıyor dedi ne kadar garip yaa allaha sukur olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…