göbek kordonunda 3 yerine 2 damar, tek ven tek arter denilen durum, haftaya kendi dr uma gidicem inş burdaki drlar bilmiyordur yanlış görmüştür.
Ben batıkentte oturuyorum.Bilgi hastanesinde selçuk beye gidiyorum.
canım yakınız birbirimize eryamana çok yakın sincan zaten işyerimde etimesgutta :) doktorun muayenehanesi akay hastanesinin üstünde tunalı hilmide..özel muayenehanede aylık takip ücreti 250 tl ayrıntılı için ektra bir ücret söylemedi.ayda birden fazla gidersen bile 1 kere ödüyorsun para.Normal doğum yapan hastaları var hatta 3 gün önce medicanaya clexane raporu çıkartmak için gittim kanpıhtılaşmam olduğu için hergün iğne oluyorum o zaman tolga bey doğumdaydı normal doğummuş hemşiresi söyledi.Normal doğum olduğunda gece kaç olursa olsun takip ettiği hastalar için geliyormuş.medicana dışında tobb hastanesi,güven hastanesi ve 2 hastaneyle daha anlaşması var ismi aklımda değil hastası hangini seçerse doğumu orda yaptırıyor.Ben çok yüksek ihtimalle sezeryan olacağım kan pıhtılaşması ve bir kaç genetik sorun daha var ve normal doğum riskli benim için..facebookta op.dr.tolga ecemişin hastaları diye bir grup var ordan da araştırabilirsin.yakın bi hastane dersen sincanda lokman hekim hastanesi var giden tanıdıklarım var memnun olduklarını söyluyorlar.ben bir kaç kez gittim tolga beyi tanıdıktan sonra onun ilgi alakasını gördükten sonra hiçbiri yerini tutmuyor o yuzden tercih etmiyorum.istersen kontrole gidip bir görüş her hastanın ihtiyacı farklı oluyor,senin hoşuna gider memnun kalırsın belki.tercih senin kuzum..
İnş birşeyi yoktur canım dualarınızı eksik etmeyin.Göbek kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Bir sürü kötü olasılık yazıyordu. İyi düşünmeye çalışıyorum
SELAM KIZLAR GELDIM DR'DAN ben randevum 11.30 da sanıyorum megerse 11 deymıs randevum ve dr tüp bebek işlemi vardı ona yetısmesı lazımdı.neyse gırdım yarım saat baktı dudaklarından tutunda tum organlarına baktı ayak tabanına bıle baktı allaha hamd olsun herseyı cok ii dedi.parada almadısadece 150 tl muayene ucreti ödedim.tansıyonum normal 10/7
kılom 5 kılo almısımbundan sonra daha cok alıcaksn dıkkat et dedi 12 15 le kapat dedi..magnezyum verdi 'magnorm' ismi
kum dokmem ıcınde ve ıltıhap ıcınde antıbıyotık verdii mecbur kullanmam gerekmıs allah korusun erken doguma bıle sebeb olur dedi..
yarım saat gec gıttım o yuzden anca yarım saat baktı ona canım sıkıldı keşke 11 de gtseydım daha uzun surerdicd verdı zaten her gıtmemde alıyorum %100 kız olduguda kanıtlandı 2 hafta sonra gene cagırdı seker yuklemesı yapılıcak.aksam 12den sonra bısey yeme dedii ve hafıf bır kahvaltı yapabılırsın dedi ama durabılırsen yapma dedi..
geldım canım yok ya uzun surmedıfiliz gelemedinmi daha çok mu uzun baktın cimcimene yoksa alışveriştemisin bakiim
detaylıya girenlerin gözleri aydın. gün sayanlarada güzel haberler dilerim
SELAM KIZLAR GELDIM DR'DAN ben randevum 11.30 da sanıyorum megerse 11 deymıs randevum ve dr tüp bebek işlemi vardı ona yetısmesı lazımdı.neyse gırdım yarım saat baktı dudaklarından tutunda tum organlarına baktı ayak tabanına bıle baktı allaha hamd olsun herseyı cok ii dedi.parada almadısadece 150 tl muayene ucreti ödedim.tansıyonum normal 10/7
kılom 5 kılo almısımbundan sonra daha cok alıcaksn dıkkat et dedi 12 15 le kapat dedi..magnezyum verdi 'magnorm' ismi
kum dokmem ıcınde ve ıltıhap ıcınde antıbıyotık verdii mecbur kullanmam gerekmıs allah korusun erken doguma bıle sebeb olur dedi..
yarım saat gec gıttım o yuzden anca yarım saat baktı ona canım sıkıldı keşke 11 de gtseydım daha uzun surerdicd verdı zaten her gıtmemde alıyorum %100 kız olduguda kanıtlandı 2 hafta sonra gene cagırdı seker yuklemesı yapılıcak.aksam 12den sonra bısey yeme dedii ve hafıf bır kahvaltı yapabılırsın dedi ama durabılırsen yapma dedi..
geldım canım yok ya uzun surmedı11.deymıs randevu bende 11.30 sanıyordum adam benı beklıodu tüp bebege yetıscektı
oh ohh güzel bir haber daha darısı ayrıntılı usg sini çekmemiş olanların başına :) hadi bakalım sende alışverişe başlarsın kızına
Filiz gözün aydınBaşlasın alışverişler
Filiz gözün aydın,inşallah bizde senin gibi mutlu döneriz ayrıntılı ultrasondan.
Vahsihatun içini ferah tut, inşallah herşey yolundadır,geçmiş olsun.
Filiz gözün aydın,inşallah bizde senin gibi mutlu döneriz ayrıntılı ultrasondan.
Vahsihatun içini ferah tut, inşallah herşey yolundadır,geçmiş olsun.
sen yazınca ne demekmiş diye baktımda, çok araştırmak iyi değil ama kk da da öyle bir topik var hepsini okumadım ama hep sağlıkla doğurduklarını yazmışlar
canım içini ferah tut bence ve çok çok takılma. kendi doktoruna git. tüp bebek yöntemiyle hamile kalan bir arkadaşım sancılanıp başka bir hastaneye gitmiş. onada plasenta da ur var demiş. kızcaız ağla ağla içi çıkmış. sonra kendi doktoruna gitmiş. plasenta da diilmiş zararsız korkma demiş olabilir bunlar demiş. yani çok takılma biran önce kendi doktoruna git. için rahat etsin. dualarım seninle
olsun bebişin sağlıklıymış ya önemli olan o :) o kalan yarım saate cd ni seyredersin :) doğunca bol bol görcez kuzuları. sağlıklı olsunlarda inşallah
Kizlar haber veriyim dedim. Kimsenin üzülmesini istemem. Rabbim hepinizin bebeklerini sağ-salim doğurmasını nasip eylesin. Dün gelen su amniyotik sıvıymış. Bebeğin kalbi atıyor, ancak hiç su kalmamış. Yani bu iş buraya kadarmış, ELHAMDULILLAH
naturalden mutlaka al canım hatta ikisini de naturel al. Canımcım malesef mothercarenin online satışı yok. Biz de avm deki mağazasına gidiyoruz. her ayın 15inde bazı ürünlerde güzel indirimler oluyor.onları takip et canım.bende avente baktım da işte ilk günden itibaren kullanacağım için ml si filan ne olmalı bilemedim..
şimdi burdab okuyunca ilk aylar için küçüğü diğer aylarda büyüğü olacak onu anladım :) sağol canım..
bu arada mothercare nin online satışı var mı yaa ben bulamadım nerden alıyosunuz...
selam tatlı annişler ve melekleri nasılsınız kızlar?canım kontrolün güzel geçmiş aldığın cicilere de bayıldım annesi, ben sürekli yatıyorum, gezmem yasak olmasa hemen gidip alırdım güzel battaniyelerden(((
Selam kızlar bugün kontrolü olan kimler vardı... Nehar gözün aydın maşallah tertemiz çıkmış ayrıntılı ultrasonun, darısı diğer bebişlerin başına inş . Ayrıca aldıgın ciciler çok cici, güle güle kullanın inş
Filizin kontrolü vardı daha gelmedi sanırım...
teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun. Canommm inşallah sen de en kısa zamanda ayaklanır alırsın minnağa ciciler. Hem bak biz önden deneyimlerimizi paylaşıyoruz sana da düşünmeden şıp diye almak kalırNeharim gozun aydin olsun annesi oglusunun herseyi iyi cikmis darisi bize artik ...
Ismide hos yagiz pasanin :))
Kizlar h&m den aldigim dar paca pantalon cok rahat .. Birtane daha alacagim .. Siyah beyaz citti piti desende vardi :))
Tavsiye ederim :)
Kizlar haber veriyim dedim. Kimsenin üzülmesini istemem. Rabbim hepinizin bebeklerini sağ-salim doğurmasını nasip eylesin. Dün gelen su amniyotik sıvıymış. Bebeğin kalbi atıyor, ancak hiç su kalmamış. Yani bu iş buraya kadarmış, ELHAMDULILLAH
çok sağol canım of offff ama bayan doktor istiyorum hem ben hem eşim böyle tavsiyeleri duyunca biride bayan olsaydı diyorum ama az önce bii arkadaş turgut özel hastanesinden bir bayan uzman adı verdi not ettim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorumda ona gidebilirim ...rabbim hayırlısıyla hepimize bebelerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
Kendi doktorunla görüşmen en iyisi canım sakın sıkma canını allahın izniyle hiçbirşey olmayacak umutsuzluğa kapılmagöbek kordonunda 3 yerine 2 damar, tek ven tek arter denilen durum, haftaya kendi dr uma gidicem inş burdaki drlar bilmiyordur yanlış görmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?