2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ya bı topıktede kendı resımlerımızı mı paylassak ben hepınızı cok merak edıyorum.

burcak sen kesın resım koymalısın eeee anasına bak kızını al demısler
bende edıyorum cok herkezı bazılarını gordum ama :))

saol canımmm daha belırsız ısımsız kzıım baktı ıste ama nebılım daha cok bakaydı ıyıdı benım yuzumden oldu oda randevuma gec kalmısım acelesıde vardı neyse 2 hafta sonra gıdıcem bıdaha bakar

nasıl yani canım dondum kaldım şuan..geçmiş olsun..bebeğin durumu nasıl

Nasıl yani buraya kadarmış canım kalbi atıyor diyorsun

Merhaba kizlar nasilsiniz?? yeni kalktim kocami is seyahatine yolcu ettim. kahvalti ederken de gecmisi okuyacagimiz. umarim hepiniz iyisinizdir.

sabaha karsi uykuyla uyaniklik arasinda biraz fazla donmusum, sag alt karnima bir kramp girdi...ilk defa oldu bende. nasil bir aci. odum koptu, iyi ki kocam daha yanimdaydi. uyandi hemen. dogruldum zar zor biraz azaldi. yurudum odanin icinde daha da azaldi. anneme hemen telefondan mesaj attim, uzun surmedigi surece cok normal daha da aci verenleri olabilir artik buyuyor dedi. cok ani hareketten, yatakta cok donmekten,hizli donmekten olurmus. ben de cok tez canliyimdir,hizli dondum sanirim. odum koptu kocam tuvalete gidelim ic camasirina bakalim dedi iyice korktum orda Allah'tan bir sey de yoktu. simdi evde yanlizim 5 gun, artik agir agir hareket ede ede idare edecegiz bakalim..

Rabbim sabir versin canim sana .. Ne diyecegimi bilemedim .. Uc hafta once ohastanede kalmistim oda atkadasimdada ayni durum olmustu o 21. haftadaydi malesef onada birsey yapamamislardi ((..

O arkadasa doktor 25. haftadan sonra su kalmasa bile birseyler yapilabiliyor demisti ..
Sanirim sene erken donemdedin (((
Rabbim acilarini biran once yeni bir sevincle unutturur insallah

ah canim ya (( offff ben de girdim okumadan nelere soyleniyorum ((( hastanede misin simdi??? Allah seni korusun.

olsun bebişin sağlıklıymış ya önemli olan o :) o kalan yarım saate cd ni seyredersin :) doğunca bol bol görcez kuzuları. sağlıklı olsunlarda inşallah

senin ayrıntılı ultrason kaç dk sürmüştü bu arada ??
canım biraz ayrıntı versen bi tedavi bişey mişey yokmu kanım dondu birden

inş. rabbim hepimize yaşatsın

canım kıyamam Rabbim yardımcın olsun

neslecim Allah kavuştursun..o ağrılar bende de oluyo resmen bıçak saplıyolar özellikle yataktan kalkınca. Bizim yatakta maşallah yerden 1 metre fazla uzun, ayaklarım yere değmiyo mecbur zıplıyorum düşün. bi de özellikle idrarım varken çok fena sağlı sollu sancım oluyo. Doktora dün sorduk çok normal dedi. Eğer idrarda yanman yoksa ve idrar çıktığında damla damla gelimiyosa sorun yok dedi. içim rahatladı.

Canım Allah gönlüne huzur versin inş en yakın zamanda tekrar dolar göbüşün, dualarımız seninle

Geçmiş olsun canım

Birşey sorucam canım yanlış mı anladım acaba benim ayrıntılıyı yapan radyologdu kendi doktorum değildi göbek bağındaki damar 2 tane çıktı ve bana bizde bu damarları görmek isteriz dedi sizde görülüyor çok iyi dedi hatta damarları renklendirdi senin gösterdiğin dokotor 3 yerine 2 mi var dedi

benim kasık ağrılarım hamileliğimin başındandır hiç geçmediki bazen hafif bazen şiddetli geçinip gidiyorum ağrılarımla napcan mecbuuuur... başlarda tedirgin oluyordumda alıştım bende hiç yavaş hareket etmeyi bilmem karşıdan karşıya geçerken koşarım ağaçtan dut koparırım hızlı hızlı yürürüm 4.5 ay doldu hamileliğe alışamadım gitti peşimde bi gözetçi lazım bana

saol canim!

magnezyum eksikligi yapabilir diye okudum, magnezyum nelerden saglanir onu okudum genelde yesil bitkiler-sebzeler ben de sebze pek yemem, hamilelikte takviye gerekebilir yaziyor. soracagim haftaya doktora.
dedigin gibi bicak saplaniyor gibiydi,tam bacaga giren kramptan karina giriyor gibi..odum koptu. simdi Sumeyye arkadasi da okuyunca cok uzuldum Allah ona sabir versin, hepimizi de korusun.

nasıl yani canım dondum kaldım şuan..geçmiş olsun..bebeğin durumu nasıl

Nasıl yani buraya kadarmış canım kalbi atıyor diyorsun

ah canim ya (( offff ben de girdim okumadan nelere soyleniyorum ((( hastanede misin simdi??? Allah seni korusun.

senin ayrıntılı ultrason kaç dk sürmüştü bu arada ??

canım biraz ayrıntı versen bi tedavi bişey mişey yokmu kanım dondu birden

inş. rabbim hepimize yaşatsın

canım kıyamam Rabbim yardımcın olsun

sümeyye çok çok üzüldüm nasıl yani bu iş buraya kadarmış, ne olcak şimdi yokmu çözümü

Sizleri gerçekten üzmek için yazmadım. Sabah yazdığım için haber veriyim dedim. Malesef ne bir çözümü var, ne de sebebi şimdilik biliniyor. Sıvı az olduğunda bile çok riskliyken, bizde hiç kalmamış elhamduLillah. O yüzden suni doğum yapılacak. Ancak doktor kalp atışı varken müdahile etmek istemedi. Ya düşük başlayınca gidicem, eğer bir şey olmazsa da pazarertesi tekrar gidicem. O zamana kadar da kalbi durmuş olur artık. En çok ta kalbi attığı halde susuz kaldığına üzülüyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin.

Siz beni unutun yaa. Hiç yazmamıştım şimdiye kadar. şimdi de yazmadım farz edin. Bizim mücadele daha devam edecekmiş elhamduLillah.

Birşey sorucam canım yanlış mı anladım acaba benim ayrıntılıyı yapan radyologdu kendi doktorum değildi göbek bağındaki damar 2 tane çıktı ve bana bizde bu damarları görmek isteriz dedi sizde görülüyor çok iyi dedi hatta damarları renklendirdi senin gösterdiğin dokotor 3 yerine 2 mi var dedi

Pardon canm ya bende de 3 müş kayınpederim yanıştı o gün kafam dalgın hala 2 hatırlıyormuşum raporuma baktım şimdi 3 yazıyor kusura bakma

kasik agrisi bende de oluyor arada da , bu gobek deliginin sag altiydi hemen, ilk defa oldu. ben de cok tez canliyim,annem de benim gibiymis hep cekmis bu acilari, dikkatli davran biraz dedi. biraz yavaslamaliyiz sanirim

önce kadın doğumcu baktı herşey normal görünüyor birde radyolog bakcak dedi, sona radyolog 2 damar var dedi , kadın doğumcuyu aradı odasına geldi onunda bakmasını istedi ortak bir cümle yazmak için o da evet ben görmemiştim 2 damar varmış dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…