bende edıyorum cok herkezı bazılarını gordum ama :))kızlar ya bı topıktede kendı resımlerımızı mı paylassak ben hepınızı cok merak edıyorum.
burcak sen kesın resım koymalısın eeee anasına bak kızını al demısler
ohhh maşallah filizcimmmm hadi gözünaydın sağlıklaaaa geliyoooo İdilll mi desem Hazal mı desem artıkkkkkkkTakacak yer arama yarım saat bakmış işte daha ne bakcak biz de 25 dk gördük nasıl olsa. Hadi bundan sonra yüzde yüz kızınla alışverişe çıkkkk
Kizlar haber veriyim dedim. Kimsenin üzülmesini istemem. Rabbim hepinizin bebeklerini sağ-salim doğurmasını nasip eylesin. Dün gelen su amniyotik sıvıymış. Bebeğin kalbi atıyor, ancak hiç su kalmamış. Yani bu iş buraya kadarmış, ELHAMDULILLAH
Kizlar haber veriyim dedim. Kimsenin üzülmesini istemem. Rabbim hepinizin bebeklerini sağ-salim doğurmasını nasip eylesin. Dün gelen su amniyotik sıvıymış. Bebeğin kalbi atıyor, ancak hiç su kalmamış. Yani bu iş buraya kadarmış, ELHAMDULILLAH
saol canımmGözün aydın canım atlatmışsın
olsun bebişin sağlıklıymış ya önemli olan o :) o kalan yarım saate cd ni seyredersin :) doğunca bol bol görcez kuzuları. sağlıklı olsunlarda inşallah
canım biraz ayrıntı versen bi tedavi bişey mişey yokmu kanım dondu birdenKizlar haber veriyim dedim. Kimsenin üzülmesini istemem. Rabbim hepinizin bebeklerini sağ-salim doğurmasını nasip eylesin. Dün gelen su amniyotik sıvıymış. Bebeğin kalbi atıyor, ancak hiç su kalmamış. Yani bu iş buraya kadarmış, ELHAMDULILLAH
inş. rabbim hepimize yaşatsıninşAllah canım hayırlısıyla o günler de gelir..kasım ayı dedikmi hatta kasımdan öncede olabilir tek tek doğum maceralarımız başlar..kuzularımıza Allahın izniyle sağlıkla kavuşuruz inşAllah..
senin ayrıntılı ultrason kaç dk sürmüştü bu arada ??
Merhaba kizlar nasilsiniz?? yeni kalktim kocami is seyahatine yolcu ettim. kahvalti ederken de gecmisi okuyacagimiz. umarim hepiniz iyisinizdir.
sabaha karsi uykuyla uyaniklik arasinda biraz fazla donmusum, sag alt karnima bir kramp girdi...ilk defa oldu bende. nasil bir aci. odum koptu, iyi ki kocam daha yanimdaydi. uyandi hemen. dogruldum zar zor biraz azaldi. yurudum odanin icinde daha da azaldi. anneme hemen telefondan mesaj attim, uzun surmedigi surece cok normal daha da aci verenleri olabilir artik buyuyor dedi. cok ani hareketten, yatakta cok donmekten,hizli donmekten olurmus. ben de cok tez canliyimdir,hizli dondum sanirim. odum koptukocam tuvalete gidelim ic camasirina bakalim dedi iyice korktum orda Allah'tan bir sey de yoktu. simdi evde yanlizim 5 gun, artik agir agir hareket ede ede idare edecegiz bakalim..
Merhaba kizlar nasilsiniz?? yeni kalktim kocami is seyahatine yolcu ettim. kahvalti ederken de gecmisi okuyacagimiz. umarim hepiniz iyisinizdir.
sabaha karsi uykuyla uyaniklik arasinda biraz fazla donmusum, sag alt karnima bir kramp girdi...ilk defa oldu bende. nasil bir aci. odum koptu, iyi ki kocam daha yanimdaydi. uyandi hemen. dogruldum zar zor biraz azaldi. yurudum odanin icinde daha da azaldi. anneme hemen telefondan mesaj attim, uzun surmedigi surece cok normal daha da aci verenleri olabilir artik buyuyor dedi. cok ani hareketten, yatakta cok donmekten,hizli donmekten olurmus. ben de cok tez canliyimdir,hizli dondum sanirim. odum koptukocam tuvalete gidelim ic camasirina bakalim dedi iyice korktum orda Allah'tan bir sey de yoktu. simdi evde yanlizim 5 gun, artik agir agir hareket ede ede idare edecegiz bakalim..
neslecim Allah kavuştursun..o ağrılar bende de oluyo resmen bıçak saplıyolar özellikle yataktan kalkınca. Bizim yatakta maşallah yerden 1 metre fazla uzun, ayaklarım yere değmiyo mecbur zıplıyorum düşün.bi de özellikle idrarım varken çok fena sağlı sollu sancım oluyo. Doktora dün sorduk çok normal dedi. Eğer idrarda yanman yoksa ve idrar çıktığında damla damla gelimiyosa sorun yok dedi. içim rahatladı.
nasıl yani canım dondum kaldım şuan..geçmiş olsun..bebeğin durumu nasıl
Nasıl yani buraya kadarmış canım kalbi atıyor diyorsun
Rabbim sabir versin canim sana .. Ne diyecegimi bilemedim .. Uc hafta once ohastanede kalmistim oda atkadasimdada ayni durum olmustu o 21. haftadaydi malesef onada birsey yapamamislardi((..
O arkadasa doktor 25. haftadan sonra su kalmasa bile birseyler yapilabiliyor demisti ..
Sanirim sene erken donemdedin(((
Rabbim acilarini biran once yeni bir sevincle unutturur insallah
ah canim ya(( offff ben de girdim okumadan nelere soyleniyorum ((( hastanede misin simdi??? Allah seni korusun.
senin ayrıntılı ultrason kaç dk sürmüştü bu arada ??
canım biraz ayrıntı versen bi tedavi bişey mişey yokmu kanım dondu birden
inş. rabbim hepimize yaşatsın
canım kıyamamRabbim yardımcın olsun
sümeyye çok çok üzüldüm nasıl yani bu iş buraya kadarmış, ne olcak şimdi yokmu çözümü
benim kasık ağrılarım hamileliğimin başındandır hiç geçmediki bazen hafif bazen şiddetli geçinip gidiyorum ağrılarımla napcan mecbuuuur... başlarda tedirgin oluyordumda alıştım bende hiç yavaş hareket etmeyi bilmem karşıdan karşıya geçerken koşarım ağaçtan dut koparırım hızlı hızlı yürürüm 4.5 ay doldu hamileliğe alışamadım gitti peşimde bi gözetçi lazım bana
Birşey sorucam canım yanlış mı anladım acaba benim ayrıntılıyı yapan radyologdu kendi doktorum değildi göbek bağındaki damar 2 tane çıktı ve bana bizde bu damarları görmek isteriz dedi sizde görülüyor çok iyi dedi hatta damarları renklendirdi senin gösterdiğin dokotor 3 yerine 2 mi var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?