selam kızlar.. hep bi yorgunluk hep bi uyku hali.. 9 ay nası geçer böle sizin bebişlerden haber varmı.. bu arada istanbulda anadolu yakasında oturan var mııııı??? hangi doktora gidiosunhz ???
ilk 6 hafta hiç bir sorunum yok diye üzülüyordum.. neden midem bulanmıyor anormalmi diye sizlerede kaç kere yazdım.
3 gün oldu 7.haftaya girdim resmen ölüyorum.içim dışıma geldi.kan kusuyorum içim yırtıldı artık
günde en az 6 kez boş mideyle kusuyorum.
çok kaşındım ohhh oldu bana
ilk 6 hafta hiç bir sorunum yok diye üzülüyordum.. neden midem bulanmıyor anormalmi diye sizlerede kaç kere yazdım.
3 gün oldu 7.haftaya girdim resmen ölüyorum.içim dışıma geldi.kan kusuyorum içim yırtıldı artık
benim gibi bi tarafta laptop acip diger taraftan tv karsisinda yayilan var mi :)))
sende kendimin ilerdeki halini görüyorum:)bende kaşınıyorum:))ilk 6 hafta hiç bir sorunum yok diye üzülüyordum.. neden midem bulanmıyor anormalmi diye sizlerede kaç kere yazdım.
benim gibi bi tarafta laptop acip diger taraftan tv karsisinda yayilan var mi :)))
selam kızlar.. hep bi yorgunluk hep bi uyku hali.. 9 ay nası geçer böle sizin bebişlerden haber varmı.. bu arada istanbulda anadolu yakasında oturan var mııııı??? hangi doktora gidiosunhz ???
Kanda 163 cikti adetimi 1 gun gecti normalmi 1000 lere ne zaman ulasir???
Kanda 163 cikti adetimi 1 gun gecti normalmi 1000 lere ne zaman ulasir???
kızlar merhaba
deger eger 3 günde 4 e katlamıssa ne demek
fikri olan var mı?
bende ıstıyorum hahahahahahahaha sankı cok ıyı bısey ıstıyorumm yaa ama ama bulanmıo hıcilk 6 hafta hiç bir sorunum yok diye üzülüyordum.. neden midem bulanmıyor anormalmi diye sizlerede kaç kere yazdım.
Oh ohh super haberbu hadi gozunaydin cnm darisi bana
Saka bi yana seninde kötü olmus cnm be
ben geldim kızlar süpriz yumutamın keseciğini gördüm sonunda daha minnacık 8.7mm 1 cm bile olmamış daha 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez nasıl
gececek bu 2 hafta bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?