2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kızlar.. hep bi yorgunluk hep bi uyku hali.. 9 ay nası geçer böle sizin bebişlerden haber varmı.. bu arada istanbulda anadolu yakasında oturan var mııııı??? hangi doktora gidiosunhz ???

mrb bende anadolu yakası pendik'te oturuyorum.pendik bölge hastanesinde op.dr.mustafa özbek var ona gidiyorum.çok iyi çok güleryüzlü her sorduğuna memnuniyetle cevap veren birisi.kesinlikle tavsiye ederim.

ilk 6 hafta hiç bir sorunum yok diye üzülüyordum.. neden midem bulanmıyor anormalmi diye sizlerede kaç kere yazdım.
3 gün oldu 7.haftaya girdim resmen ölüyorum.içim dışıma geldi.kan kusuyorum içim yırtıldı artık
günde en az 6 kez boş mideyle kusuyorum.
çok kaşındım ohhh oldu bana

Aynı şeyide bende yaptım hamile gibi değilim çok hafif bulantım var diyordum 2 gündür kalkamıyorum çok halsizim ve midem berbat kusmamak için zor tutuyorum kendimi bir kussam kustuğum aklıma gelip devamlı kusucam

Oh ohh super haber bu hadi gozunaydin cnm darisi bana
Saka bi yana seninde kötü olmus cnm be

Kızlar benim miğdem de çok fena kaç gündür elimde bir çubuk kraker dolaşıyorum hiç bişey yiyemiyorum meyve hariç. bugünde kendime sarı leblebi aldım o biraz rahatlattı çok şükür.

sende kendimin ilerdeki halini görüyorum:)bende kaşınıyorum:))
benim gibi bi tarafta laptop acip diger taraftan tv karsisinda yayilan var mi :)))

ben varım

demekki bütün gebeler ilk aylarda aynı şeyleri düşünüyor.ama ben vazgeçtim midem neden bulanmıyor diye sorgulamaktan.:)korktum siz şimdi böyle söyleyince.. inşallah kaşınmamışımdır bende..

selam kızlar.. hep bi yorgunluk hep bi uyku hali.. 9 ay nası geçer böle sizin bebişlerden haber varmı.. bu arada istanbulda anadolu yakasında oturan var mııııı??? hangi doktora gidiosunhz ???

merhaba
ben de ataşehirde oturuyorum.
kadıköy florence nightingalede prof . alin yiğitere gidiyorum bu hamileligimde. çok çok içine sindi diyemem.
geçen sene düşük yaşamıştım o yüzden bu sefer perinatoloji uzmanlığı olan birine gideyim die seçtim kendisini ama kararsızım.
geçen seneki hamileliğimde de acıbadem kozyatağında cem öncüloğluna gitmiştim. o da biraz soğuk geldiğinden bu sefer ona devam etmedim.
ondan önce hamilelik öncesi kontrollerimde ise gene acıbadem bu sefer kadıköy hastanesinden dr. habibe seyisoğluna gitmiştim. cok sıcakkanlı bir kadındı , o acıdan istegime uygundu ama biraz sezaryensever oldugunu duydum. duydugum tüm hastaların sezeryanle sonuclandı. ben sezeryandan cok korkuyorum.
Düşük sonrası ise baskent hastanesine gitmistim altunizadede güldeniz desteliye gitmiştim.
bu doktorlar arasında içime en cok sinen güldeniz hanım diyebilirim. sagolsun hem cok sıcakkanlıydı hem de cok yardımsever bir sürü test filan yazmıstı . kücük bir fark ödeyerek bir kac temel genetik testlerimi filan da yaptırabilmistim.

anadolu yakasında baya doktor gezmisim :)

ya benim acayip uykum var ama iş yerinde uyuyamıyorum. Akşam da yemek vs derken uykusuzluktan ölücemmmm

Son düzenleme:
ben geldim kızlar süpriz yumutamın keseciğini gördüm sonunda daha minnacık 8.7mm 1 cm bile olmamış daha 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez nasıl
gececek bu 2 hafta bilmiyorum..

Kanda 163 cikti adetimi 1 gun gecti normalmi 1000 lere ne zaman ulasir???

değerler cok farklılık gösterebiliyor
ama önemli olan 48 ile 72 saat arasında ikiye cıkması

iyi ihtimalle 48 saatte ikiye katlanacak diye düsünürsek 160-320- 640-1280- pazar günü 1000leri asarsın böylece vajinal ultrasonla kesecegini görebilirsin
kötü ihtimalle 72 saatte katlacak olursa da o zaman - haftaya salı filan 1000leri asar

bende ıstıyorum hahahahahahahaha sankı cok ıyı bısey ıstıyorumm yaa ama ama bulanmıo hıc
Oh ohh super haber bu hadi gozunaydin cnm darisi bana
Saka bi yana seninde kötü olmus cnm be

gurbetttcımmm bende ıstıyorum senınle bırlıkteeeeee darısı bıze dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…