2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allah yardımcın olsun canım allah sabır versin

sen bu tevekküle sahipken ve şu anında elhamdulillah diyebiliyorsan rabbim bunu görüyor ben senin bu duruşuna imrendim rabbim en güzel evlatları sana nasip etsin inş. allah sabrını ve gücünü versin sana canım

Filizcigim gozun aydin canim hersey iyi ne guzel yarim saatte gormusun , sIkma canini..
Artik alisverise basla derim :)

Neharcim hizde yana done isim ariyoruz ..

Esim sinan veya hakan diyor
Bende gorkem veya enes

Melih ve alper vardi listrmde eledim , melih le sut diye dalga gecerler dedim cunku burda sut milch :)
Alper de her yanimiz alp dagi ordan geliyor sanarlar ismin anlamini

Isim oneriso olan varsa yazanilir
Selim e uygun birseylerde olabilir .,

Nesleciim gecen hafta banada oldu , yalanci sancidir belkide ??bu donemde olabiliyormus

Allah size sabir versin canim, yardimciniz olsun. Denilecek baska hic bir sey yok

canım kesinlikle magnezyumdur çünkü resmen sağ bacağım kopacak gibi, doktr randevusu da taaa 1 ay sonra, neyse dayanamazsam giderim yine, yeşil yaprak da anam ne yicez yaa burası köy, doğru düzgün bi halt yok

sümeyyee içim yandı valla, dualarımdasın Allahtan umut kesilmez, inşallah sadece bi sınamadır bebek iyi olur su olur yaşar ooofffff Allahım sana güç kuvvet sabır versin.

bana bguun verdı canım magnezyum 'magnorm' ismi kasılma yoktu ama rahme hafıften bı agrı gırıyor gıbı oluyordu arada

ooyyy oğluma isim bulmakta öyle zorlandımki kıza milyon tane var ama erkeklere azz ve olan da klasik isimler. Selime uygun Semih geldi aklıma. Deniz, Yiğit, Yusuf, Ege, Emir..
Ama sakın Rüzgar, Eymen ve Çınar koyma, %90 bu isimde bu ara

gözün aydın canım..çok şükür..darısı girecek arkadaşların başına :)

İnş birşeyi yoktur canım dualarınızı eksik etmeyin.Göbek kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Bir sürü kötü olasılık yazıyordu. İyi düşünmeye çalışıyorum

canım İNŞALLAH hiç bir sorun yoktur dualrım senınle hepmızle sağ salım kucaklarımıza alırız İNŞALLAH

sumeyye canım ınankı cok uzuldum ALLAH yardımcın olsun sabır versın sana tekradan anne olmayı sag salım kucagına almayı da nasıp etsın İNŞALLAH.

Canım benim..Allahım sana yardım etsin..hiç kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin..Ben yine Allahtan ümit kesilmez diyorum..Rabbim ol deyince olmayacak ne var sen bol bol su iç..dua et Rabbim herşeyin hayırlısını versin..Rabbimim verdiği herşeye dediğin gibi elhamdulilah..seninde gönlüne ferahlık versin..

Allah sabır versin inş.
çok üzüldüm..rabbim en kısa zamanda bu acıyı unutturacak sağlıklı evlatlar versin

canım ınan cok uzuldumm..rabbım sabır versın sana ve eşine rabbımden gelen herseye razıyız .
Filizcigim gozun aydin canim hersey iyi ne guzel yarim saatte gormusun , sIkma canini..
Artik alisverise basla derim :)
saol canım benımmm evet rahat duruyordu bıraz hareketlı idi ama cabuk bıttı gec kalmasam dr daha cok bakardı ama neyse 2 hafta sonra gıdıcem gene
gözün aydın canım..çok şükür..darısı girecek arkadaşların başına :)

saol canım teşekkür ederimm

Son düzenleme:

canim hizli dondum herhalde oyle bir seyler oldu, baya korktum ama dedigin gibi artik olabilirmis boyle seyler,annem de normal dedi.

benim rahmetli babamin adi Melih'ti. Melek gibi,evine cok bagli bir babaydi. Enes Ve Gorkem diye iki arkadasim var, ikisi de doktora bile yaptilar, cok caliskan, islerinde iyi, iyi kalpli cocuklar, Enes birazcik haytadir :) Hepsinin arasindan ben olsam Gorkem'i secerdim :))

sumeyye canım allah guc versın.bılıyorum cok uzucu.

fılızcım ayrıntılının ıyı gecmesıne sevındım.hep guzel haberler alalım.

neharcım ben osteocare kullanıyorum.o halde bıle 2-3 kere kramp gırdı.kramp oldugu gunler 2 tane ıc dedı.maden suyu hergun ıc dedı.kramp gırınce esım tırnaklarını batırıyor bacagımaancak o ıyı gelıyor.ama ertesı gun hala bacagım tam acılmamıs oluyor.neyse kı cok fazla yasamadım

badem, findik, kakao, muz da varmis magnezyum iceren. ben de simdi kakaolu sut iciyorum, sonra da muz yiyecegim. yesil yaprak-sebze yemem bari bunlari yiyeyim dedim.

canım gözün aydın sende atlattın darısı şeker yüklemesine inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…