Sizleri gerçekten üzmek için yazmadım. Sabah yazdığım için haber veriyim dedim. Malesef ne bir çözümü var, ne de sebebi şimdilik biliniyor. Sıvı az olduğunda bile çok riskliyken, bizde hiç kalmamış elhamduLillah. O yüzden suni doğum yapılacak. Ancak doktor kalp atışı varken müdahile etmek istemedi. Ya düşük başlayınca gidicem, eğer bir şey olmazsa da pazarertesi tekrar gidicem. O zamana kadar da kalbi durmuş olur artık. En çok ta kalbi attığı halde susuz kaldığına üzülüyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin.
Siz beni unutun yaa. Hiç yazmamıştım şimdiye kadar. şimdi de yazmadım farz edin. Bizim mücadele daha devam edecekmiş elhamduLillah.
Sizleri gerçekten üzmek için yazmadım. Sabah yazdığım için haber veriyim dedim. Malesef ne bir çözümü var, ne de sebebi şimdilik biliniyor. Sıvı az olduğunda bile çok riskliyken, bizde hiç kalmamış elhamduLillah. O yüzden suni doğum yapılacak. Ancak doktor kalp atışı varken müdahile etmek istemedi. Ya düşük başlayınca gidicem, eğer bir şey olmazsa da pazarertesi tekrar gidicem. O zamana kadar da kalbi durmuş olur artık. En çok ta kalbi attığı halde susuz kaldığına üzülüyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin.
Siz beni unutun yaa. Hiç yazmamıştım şimdiye kadar. şimdi de yazmadım farz edin. Bizim mücadele daha devam edecekmiş elhamduLillah.
canım kesinlikle magnezyumdur çünkü resmen sağ bacağım kopacak gibi, doktr randevusu da taaa 1 ay sonra, neyse dayanamazsam giderim yine, yeşil yaprak da anam ne yicez yaa burası köy, doğru düzgün bi halt yoksaol canim!
magnezyum eksikligi yapabilir diye okudum, magnezyum nelerden saglanir onu okudum genelde yesil bitkiler-sebzeler ben de sebze pek yemem, hamilelikte takviye gerekebilir yaziyor. soracagim haftaya doktora.
dedigin gibi bicak saplaniyor gibiydi,tam bacaga giren kramptan karina giriyor gibi..odum koptu. simdi Sumeyye arkadasi da okuyunca cok uzuldumAllah ona sabir versin, hepimizi de korusun.
saol canim!
magnezyum eksikligi yapabilir diye okudum, magnezyum nelerden saglanir onu okudum genelde yesil bitkiler-sebzeler ben de sebze pek yemem, hamilelikte takviye gerekebilir yaziyor. soracagim haftaya doktora.
dedigin gibi bicak saplaniyor gibiydi,tam bacaga giren kramptan karina giriyor gibi..odum koptu. simdi Sumeyye arkadasi da okuyunca cok uzuldumAllah ona sabir versin, hepimizi de korusun.
ooyyy oğluma isim bulmakta öyle zorlandımki kıza milyon tane var ama erkeklere azz ve olan da klasik isimler. Selime uygun Semih geldi aklıma. Deniz, Yiğit, Yusuf, Ege, Emir..Filizcigim gozun aydin canim hersey iyi ne guzel yarim saatte gormusun , sIkma canini..
Artik alisverise basla derim :)
Neharcim hizde yana done isim ariyoruz ..
Esim sinan veya hakan diyor
Bende gorkem veya enes
Melih ve alper vardi listrmde eledim , melih le sut diye dalga gecerler dedim cunku burda sut milch :)
Alper de her yanimiz alp dagi ordan geliyor sanarlar ismin anlamini
Isim oneriso olan varsa yazanilir
Selim e uygun birseylerde olabilir .,
Nesleciim gecen hafta banada oldu , yalanci sancidir belkide ??bu donemde olabiliyormus
SELAM KIZLAR GELDIM DR'DAN ben randevum 11.30 da sanıyorum megerse 11 deymıs randevum ve dr tüp bebek işlemi vardı ona yetısmesı lazımdı.neyse gırdım yarım saat baktı dudaklarından tutunda tum organlarına baktı ayak tabanına bıle baktı allaha hamd olsun herseyı cok ii dedi.parada almadısadece 150 tl muayene ucreti ödedim.tansıyonum normal 10/7
kılom 5 kılo almısımbundan sonra daha cok alıcaksn dıkkat et dedi 12 15 le kapat dedi..magnezyum verdi 'magnorm' ismi
kum dokmem ıcınde ve ıltıhap ıcınde antıbıyotık verdii mecbur kullanmam gerekmıs allah korusun erken doguma bıle sebeb olur dedi..
yarım saat gec gıttım o yuzden anca yarım saat baktı ona canım sıkıldı keşke 11 de gtseydım daha uzun surerdicd verdı zaten her gıtmemde alıyorum %100 kız olduguda kanıtlandı 2 hafta sonra gene cagırdı seker yuklemesı yapılıcak.aksam 12den sonra bısey yeme dedii ve hafıf bır kahvaltı yapabılırsın dedi ama durabılırsen yapma dedi..
İnş birşeyi yoktur canım dualarınızı eksik etmeyin.Göbek kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Bir sürü kötü olasılık yazıyordu. İyi düşünmeye çalışıyorum
canım ınan cok uzuldumm..rabbım sabır versın sana ve eşine rabbımden gelen herseye razıyız .Sizleri gerçekten üzmek için yazmadım. Sabah yazdığım için haber veriyim dedim. Malesef ne bir çözümü var, ne de sebebi şimdilik biliniyor. Sıvı az olduğunda bile çok riskliyken, bizde hiç kalmamış elhamduLillah. O yüzden suni doğum yapılacak. Ancak doktor kalp atışı varken müdahile etmek istemedi. Ya düşük başlayınca gidicem, eğer bir şey olmazsa da pazarertesi tekrar gidicem. O zamana kadar da kalbi durmuş olur artık. En çok ta kalbi attığı halde susuz kaldığına üzülüyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin.
saol canım benımmm evet rahat duruyordu bıraz hareketlı idi ama cabuk bıttı gec kalmasam dr daha cok bakardı ama neyse 2 hafta sonra gıdıcem geneFilizcigim gozun aydin canim hersey iyi ne guzel yarim saatte gormusun , sIkma canini..
gözün aydın canım..çok şükür..darısı girecek arkadaşların başına :)
Filizcigim gozun aydin canim hersey iyi ne guzel yarim saatte gormusun , sIkma canini..
Neharcim hizde yana done isim ariyoruz ..
Esim sinan veya hakan diyor
Bende gorkem veya enes
Melih ve alper vardi listrmde eledim , melih le sut diye dalga gecerler dedim cunku burda sut milch :)
Alper de her yanimiz alp dagi ordan geliyor sanarlar ismin anlamini
Isim oneriso olan varsa yazanilir
Selim e uygun birseylerde olabilir .,
Nesleciim gecen hafta banada oldu , yalanci sancidir belkide ??bu donemde olabiliyormus
günaydınnnn kızlarrrrrrrr. bizde dün hastanedeki kontrden sonra kv ye gittik size yazamadım. kızlarımın ikiside iyi maşallah. aldığım 8kg ıda sen almamışın bebekler almış dedi doktorm. zaten çok zayıftım şimdi sadece göbek ve göğüs vartoplamda 8kg ediyo heralde. doktor kızların yüzleri çok güzelll diye bayıldııı. ya bana göre çirkin bişiler anne karnında. doktor nasıl anlıyo hiç anlayamadım. ama acyip havaya girdim tabi ) burdan erkek annelerine duyurulur. 2 güzel gelin adayınız oldu
rahim uzunluğunu ölçtü 4,7 çıktı şükürlr olsun. doktor çok şaşırıyor bu duruma bukadar yerindeduramayan birisin, bukdar kist dolu çin organlar birbirine yapışık ve en tehlikeli haftaları atlattın daha sana bişi demicem çalışş istedğin kadar dediveee böye giderse 37.haftada bile doğurabilirsin dedi. o azmi görüyorum dedi. ayy nası mutlu oldummm anlatamam sanki psikolojik terapi aldım. biranda cin gibi oldum tüm ağrılarım, uykusuzluğum, yorgunluğum gitti )
12 temmuz da dety ultrason randevum varr aynı gün kendi doktoruma da gidicm. haaa bide 23haftya FETAL EKO randevusu aldırdı. siz böyle bişi yaptırdınız mııı??? acaba bana ikiz old. için 3lü 4lü tarama yapmadılar yaa onun için mi FETAL EKO çekilcek. bu konuda blgisi olan var mı kızlar?
canım maşallah kızlarına. bende toplamda 8 kilo aldım. pazartesi kontrolümüz vardı. bebişler 246 ve 216 gr olmuşlar. suyumuz da gayet iyi. bizim bebişlerin femur kemikleri bir hafta önden gidiyor. uzun bacaklı olacaklar dedi doktorumuz:) dört boyutlu da baktık. yukarıdaki bebişimizin gelişimi daha önde gidiyor. aşağıdaki bebişimiz çok minnoş yakınlaşıp, kardeşinin elini tutmaya çalışıyor:) çok şekerlerdi. bizim de rahim boyumuz 4 cm çıktı.
canım fetal ekg yaptırmayı bende düşündüm. ikiz olduğu için değil de tüp bebekle oluşan gebeliklerde kalp anomalisi riski daha fazla olduğu için fetal ekg yapılıyor. ben istedim ama doktorumuz detaylı ultrasonda ekg bakılacağını söyleyip, ayrıca bakılmasına gerek görmedi. bizim de 22 temmuzda detaylı ultrasonumuz.
bugün de şeker yüklememiz vardı. aslında erken ama hızlı kilo aldığım için doktorumuz erken yapılmasını önerdi. 6 hafta kadar erken yaptırdım. sonuç gebelik öncesine göre çok daha iyi çıktı. kullandığım şeker ilacının faydası oldu sanırım. tekrar etmemize gerek olmadığını söyledi.
canım kesinlikle magnezyumdur çünkü resmen sağ bacağım kopacak gibi, doktr randevusu da taaa 1 ay sonra, neyse dayanamazsam giderim yine, yeşil yaprak da anam ne yicez yaa burası köy, doğru düzgün bi halt yok
sümeyyee içim yandı valla, dualarımdasın Allahtan umut kesilmez, inşallah sadece bi sınamadır bebek iyi olur su olur yaşar ooofffff Allahım sana güç kuvvet sabır versin.
SELAM KIZLAR GELDIM DR'DAN ben randevum 11.30 da sanıyorum megerse 11 deymıs randevum ve dr tüp bebek işlemi vardı ona yetısmesı lazımdı.neyse gırdım yarım saat baktı dudaklarından tutunda tum organlarına baktı ayak tabanına bıle baktı allaha hamd olsun herseyı cok ii dedi.parada almadısadece 150 tl muayene ucreti ödedim.tansıyonum normal 10/7
kılom 5 kılo almısımbundan sonra daha cok alıcaksn dıkkat et dedi 12 15 le kapat dedi..magnezyum verdi 'magnorm' ismi
kum dokmem ıcınde ve ıltıhap ıcınde antıbıyotık verdii mecbur kullanmam gerekmıs allah korusun erken doguma bıle sebeb olur dedi..
yarım saat gec gıttım o yuzden anca yarım saat baktı ona canım sıkıldı keşke 11 de gtseydım daha uzun surerdicd verdı zaten her gıtmemde alıyorum %100 kız olduguda kanıtlandı 2 hafta sonra gene cagırdı seker yuklemesı yapılıcak.aksam 12den sonra bısey yeme dedii ve hafıf bır kahvaltı yapabılırsın dedi ama durabılırsen yapma dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?