2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cicişlerini sevsinler onun , benim aldıklarımda geldi en yakın zamanda çekip resim atcam hemde fiyatlarıyla sadece 2 tanesinin yeri az sert geldi onlarda belki yıkanınca yumşar geri göndermeycem o yüzden :44:

neharrrr canım özelden yazdım cvp yazabilir misin?
nehar ev süpürmeye gıtti canım gelır bırazdan :))
Filizcigim hayirli olsun sana da, uzulme bak 2 hafta sonra insallah gene goreceksin kizini.
saol canım benım baktı ıste toplamında yarım saat durduk odada benım yuzumden erken gtseydım bole olmıcaktı neyse yarım saatede sukur 2 hafta sonra gene gıdıcem seker yuklemesıne

bende magnorm verdı sımdı ona basladım kasılmam yoktu ama rahımde baskı vardı ..
saol cnm buarada ıns guzel haberler alırız hep artık

Son düzenleme:
Sümeyye canım rabbim sabrını bol versin , ve inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini .................

cicişlerini sevsinler onun , benim aldıklarımda geldi en yakın zamanda çekip resim atcam hemde fiyatlarıyla sadece 2 tanesinin yeri az sert geldi onlarda belki yıkanınca yumşar geri göndermeycem o yüzden :44:

bende atıyım dur cnm eklıyım:))

Canim yaa ne guzel analizde bulunmusun sagol ..
Topragi bol olsun babaciginin ..
Esim tarihe nam salmis isimler istiyor koca sinan gibi mesela :)))
Bende anlami guzel kulaga hos gelen isimler . Iste o yuzden gorkeme takilp kaldim :))

Neharcim koyma dedigin isimlerin hicbirini dusunmemistim zaten sagol yinee :))
Semih ismi yegenimin ismi onuda eledim )

Isimsiz kaldik anliyacagin :)

canım rabbim sana sabır versin kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez lütfen kendine dikkat et allah tan gelen herşeye razıyız mevlam neylerse güzel eyler inş sana sağlıkla yüzünü güldürecek evlatlar nasip etsin çok üzüldüm diycek bir şey bulamıyorum kendine iyi bak lütfen.

cok saol canim.
eger anlasamazsaniz iki isim secenegini dusunebilirsiniz: Gorkem Sinan gibi... ben iki isimli oldugum icin (esim de ) burda baya dert cektik ondan kizimiza tek isim koyalim dedik ama anlasamasaydik isim konusunda iki isim koyacaktik biz de..

cnm allah kolaylık versinn şimdilik idare etde gelinlerin yardım eder ilerde) yavrum zaten selime bayılıyorumm gözüm yok değil kuzucukta

canımmm ohhh yaa ne güzelll bende rahatladım valla darısı bizlere inş. git gide gerilmye başladım detay ultrason için. buarada magnezyum direk ishal yapıyor cnm. senin için iy olur aslında bağırsakları hızlı çalıştırıyor. ama bana çok sıkıntı oldu şimdi haftada bir alıyorum

burçak bende çok merak ediorum seni

nergisimmm valla koyayım resim nereye koyacaksam. yada face var onu verim bitanem isteyenlere

hatunum yaa bişi çıkmıcakkkk gönlünü ferah tutt. vallahi bakkk içime doğuyor süreklide dua ediyorum. sen söleyince çook arştırdım; herkes aslan gib de doğurmuşş yok bi sıkıntııı

cnm şimdi bahar yazmışda tüp bebek old. için yapılıyomuş sanırım. bilmiyorum korkmaya başladım. acaba bişi mi gördü de doktorum randevu al dedi?? off şimdi geçmez günlerrrr banaa

sümeyye okuyunca çok ama çok üzüldüm. rabbim yar ve yardımcın olsun. rabbim kimseye kaldıramıyacağı yükü vermez. çok sevdiği kullarınıda evlat acısıyla sınarmış sende ölesin dmek ki. veren o alan o. nasıl isyan edelim ki. bizler inançlı insanlarız zaten böyle olmasak sen bukdar erdemli yazmazdın. hayran kaldım sabrına ve şükrüne. allahım en kısa sürede tekrar kucağını doldursun inş. dualarım seninle

cnmmm allah kavuştursunnnn eşineeee. bende de çk ağrı ve kramplar oluyor. bana da doktorum çok normal dedi. e artık kuzularımız büyüyorrr yer açılıyolar kendilerine annesi

saol bitanemm senin fıstıklara da maşallahhh. ya bahar benim detay ultrasonum 12 temmuzda ama kendi doktorum dün baktı muayneden çıkınca da fetal eko randevusu aldırdı. o an hiç kötü düşünmedim. nasıl detay ult. zamanı ise fetal eko da öle bişi diye düşündüm. ama bgn biraz araştırım dedim yokişte doktor kalpte sorun görürse fetal eko ister flngbi şeyler okudum. içime sinmedi şimdi bişi gördü de bana mı sölemedi acaba:18: ama tam aksii süper süper süper diyip durdu muaynede heşey mükemmel dedi. ne bilm ya kafam çok karıştı.inş. kötü bişi yoktur. şimdi senin tüp bebek hikayesini okyunca bi nebze rahatladım. mantıklı geldi.

canım gözün aydın atlattın ayrıntılıyı da sorunsuz meleğini de görmüşsün ohhh ne güzel,
çok sevindim darısı bizlere inşallah

canım dayanamadım kuzenimi aradım evine yakın var lcw ordan bakacak bakalım inş. bulur bizede :)))

senin attığın linklerde ürün kalmamıştır yazıyor canım ya ((

sümeyye canım Allah yardımcın olsun, sabır versin çok üzüldüm, inşallah rabbim yakın zamanda tekrar sevindirir seni (((

selam kızlar epeydir giremedim ama inanın aklım sızde kaldı
geçmişi okuyamadım neredeyse 10 gündür teknolojiden uzak bır yasam sürüyorum.
karnım yenı yeni buyuyor an
nem saolsun ıyı bakıyor bana

eee sizler nasılınız önemli hadıseler varmı

canımmm ınsallah sende guzel haberlerle gelıceksın ınanıyorum ben.. benım bır sonrakı randevum 11 temuzzda seker yuklemesı ıcın gıdıcem..belkı dr cıhazında kalp ekosu ıcın bısey yoktur cnm kotu dusunme benımkınde vardı ayrı bır bolmede aldı ınceledi kalbini valla suan duzene gırdı sukur wc sorunum ama ac alındıgında ıshal oluyormus cnm bırakmasaydın keşke erken dogum olmasınıda engellıyormus bı nevi kasılma oldugu ıcın benım kasılma yoktu ama rahımde baskı vardı hep :18:.
canım gözün aydın atlattın ayrıntılıyı da sorunsuz meleğini de görmüşsün ohhh ne güzel,
çok sevindim darısı bizlere inşallah

canım cok saol darısı sızlerın basına ınsallah

canım hadı bakalım olsun yıne az var guzel haberlerını beklıyoruzz

bilgecum hoşgeldin. umarım iyisindir. Ben 2 hafta önce ilke bebeye gittim hususi baktım kuzulara ve yan yana resmini çektimki boyutları hakkında fikrin olsun. Canım öncelikle çok fazla ses duyamadım ben, mağaza büyük ve sesli bi ortamdı ondan olabilir. zaten satıcı kız da nerdeyse dövecekti bizi hemen kaçtık ordan bişe soramadık adam akıllı :)) neyse çıkan ses bi tuhaff boğumlu yani internetten de anne karnındaki sesler yazınca pek çok ses dosyası bulunup mp3e yüklenir dinletilir.çok gerekli mi bilemedim çok da almayı düşünmüyorum artık. resim bu canım,yine aklına takılan olursa bi dahakine daha detaylı bakarım başka şubesinden
umarım yardımcı olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…