saolun kızlarrr .evet ya sorma gelırken aldım bıseyler 1 parcaEklerım bırazdan
ınsallah sızlerde mutlu donersınız randevuma erkn gtseydım daha cok bakardı ıncelerdı bu bıraz hızlı gıbı oldu ama genede 11.30 da gırdık 12 de cıktık iştee
nehar ev süpürmeye gıtti canım gelır bırazdan :))neharrrr canım özelden yazdım cvp yazabilir misin?
saol canım benım baktı ıste toplamında yarım saat durduk odada benım yuzumden erken gtseydım bole olmıcaktı neyse yarım saatede sukur 2 hafta sonra gene gıdıcem seker yuklemesıneFilizcigim hayirli olsun sana da, uzulme bak 2 hafta sonra insallah gene goreceksin kizini.
sumeyye canım allah guc versın.bılıyorum cok uzucu.
fılızcım ayrıntılının ıyı gecmesıne sevındım.hep guzel haberler alalım.
neharcım ben osteocare kullanıyorum.o halde bıle 2-3 kere kramp gırdı.kramp oldugu gunler 2 tane ıc dedı.maden suyu hergun ıc dedı.kramp gırınce esım tırnaklarını batırıyor bacagımaancak o ıyı gelıyor.ama ertesı gun hala bacagım tam acılmamıs oluyor.neyse kı cok fazla yasamadım
canım İNŞALLAH hiç bir sorun yoktur dualrım senınle hepmızle sağ salım kucaklarımıza alırız İNŞALLAH
cicişlerini sevsinler onun , benim aldıklarımda geldi en yakın zamanda çekip resim atcam hemde fiyatlarıyla sadece 2 tanesinin yeri az sert geldi onlarda belki yıkanınca yumşar geri göndermeycem o yüzden :44:
canim hizli dondum herhalde oyle bir seyler oldu, baya korktum ama dedigin gibi artik olabilirmis boyle seyler,annem de normal dedi.
benim rahmetli babamin adi Melih'ti. Melek gibi,evine cok bagli bir babaydi. Enes Ve Gorkem diye iki arkadasim var, ikisi de doktora bile yaptilar, cok caliskan, islerinde iyi, iyi kalpli cocuklar, Enes birazcik haytadir :) Hepsinin arasindan ben olsam Gorkem'i secerdim :))
Sizleri gerçekten üzmek için yazmadım. Sabah yazdığım için haber veriyim dedim. Malesef ne bir çözümü var, ne de sebebi şimdilik biliniyor. Sıvı az olduğunda bile çok riskliyken, bizde hiç kalmamış elhamduLillah. O yüzden suni doğum yapılacak. Ancak doktor kalp atışı varken müdahile etmek istemedi. Ya düşük başlayınca gidicem, eğer bir şey olmazsa da pazarertesi tekrar gidicem. O zamana kadar da kalbi durmuş olur artık. En çok ta kalbi attığı halde susuz kaldığına üzülüyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin.
Siz beni unutun yaa. Hiç yazmamıştım şimdiye kadar. şimdi de yazmadım farz edin. Bizim mücadele daha devam edecekmiş elhamduLillah.
canım gözün aydın sende atlattın darısı şeker yüklemesine inş
Canim yaa ne guzel analizde bulunmusun sagol ..
Topragi bol olsun babaciginin ..
Esim tarihe nam salmis isimler istiyor koca sinan gibi mesela :)))
Bende anlami guzel kulaga hos gelen isimler . Iste o yuzden gorkeme takilp kaldim :))
Neharcim koyma dedigin isimlerin hicbirini dusunmemistim zaten sagol yinee :))
Semih ismi yegenimin ismi onuda eledim)
Isimsiz kaldik anliyacagin :)
Kizlar selamlar hepinize ....
Bu haftayi cok yogun geciriyorum pazartesi sali i$ yerime gelecek olan bir programin kursuna katilmam gerekti , bir yandanda evde boya badana esim boyuyor ben temizliyorum ..
Koltugumuzu sonunda aldik geldik :)
Burcagim iki oglan anasinolacagim insallah bilmem mesaj alindimi :))))))
Gozun aydin , masallah guzel kizlarina
SELAM KIZLAR GELDIM DR'DAN ben randevum 11.30 da sanıyorum megerse 11 deymıs randevum ve dr tüp bebek işlemi vardı ona yetısmesı lazımdı.neyse gırdım yarım saat baktı dudaklarından tutunda tum organlarına baktı ayak tabanına bıle baktı allaha hamd olsun herseyı cok ii dedi.parada almadısadece 150 tl muayene ucreti ödedim.tansıyonum normal 10/7
kılom 5 kılo almısımbundan sonra daha cok alıcaksn dıkkat et dedi 12 15 le kapat dedi..magnezyum verdi 'magnorm' ismi
kum dokmem ıcınde ve ıltıhap ıcınde antıbıyotık verdii mecbur kullanmam gerekmıs allah korusun erken doguma bıle sebeb olur dedi..
yarım saat gec gıttım o yuzden anca yarım saat baktı ona canım sıkıldı keşke 11 de gtseydım daha uzun surerdicd verdı zaten her gıtmemde alıyorum %100 kız olduguda kanıtlandı 2 hafta sonra gene cagırdı seker yuklemesı yapılıcak.aksam 12den sonra bısey yeme dedii ve hafıf bır kahvaltı yapabılırsın dedi ama durabılırsen yapma dedi..
burçak bende çok merak ediorum seni
Üzülmemeye çalışıyorum bol bol kuran okuyup dua ediyorum kafamı dağıtmak için bol bol geziyorum. Dua etmez olur muyum canım sana da ederim Allah hepimizin bebeklerini sağ salim sağlıkla akılla huzurluca tastamam almayı nasip eder inş
burcak buarada soramadım eko dedıgını ama benım dr kalbını ayrı bır bolmede ınceledi aynı kalp ekosu cekılır gıbıydı.benım ve bebegın kalp atısları yazıoyordu. orda ayrıntılı baktı kırmızı mavı kan akısı gecıslerı vardı gobek kordonunu sordum bıde bebegı cok asagıda hıssedıyorum dıye onu sordum normal yerdeymıs .
bide idrar torbasına baktı kızlar bebegın ıdrarı yapmamıs ıdrar torbası olusmus ıdrarda ıcınde var dedı bobreklerı calısıyor anlamına gelıyor dedi ne kadar garip yaa allaha sukur olsun ..
Kizlar haber veriyim dedim. Kimsenin üzülmesini istemem. Rabbim hepinizin bebeklerini sağ-salim doğurmasını nasip eylesin. Dün gelen su amniyotik sıvıymış. Bebeğin kalbi atıyor, ancak hiç su kalmamış. Yani bu iş buraya kadarmış, ELHAMDULILLAH
Merhaba kizlar nasilsiniz?? yeni kalktim kocami is seyahatine yolcu ettim. kahvalti ederken de gecmisi okuyacagimiz. umarim hepiniz iyisinizdir.
sabaha karsi uykuyla uyaniklik arasinda biraz fazla donmusum, sag alt karnima bir kramp girdi...ilk defa oldu bende. nasil bir aci. odum koptu, iyi ki kocam daha yanimdaydi. uyandi hemen. dogruldum zar zor biraz azaldi. yurudum odanin icinde daha da azaldi. anneme hemen telefondan mesaj attim, uzun surmedigi surece cok normal daha da aci verenleri olabilir artik buyuyor dedi. cok ani hareketten, yatakta cok donmekten,hizli donmekten olurmus. ben de cok tez canliyimdir,hizli dondum sanirim. odum koptukocam tuvalete gidelim ic camasirina bakalim dedi iyice korktum orda Allah'tan bir sey de yoktu. simdi evde yanlizim 5 gun, artik agir agir hareket ede ede idare edecegiz bakalim..
canım maşallah kızlarına. bende toplamda 8 kilo aldım. pazartesi kontrolümüz vardı. bebişler 246 ve 216 gr olmuşlar. suyumuz da gayet iyi. bizim bebişlerin femur kemikleri bir hafta önden gidiyor. uzun bacaklı olacaklar dedi doktorumuz:) dört boyutlu da baktık. yukarıdaki bebişimizin gelişimi daha önde gidiyor. aşağıdaki bebişimiz çok minnoş yakınlaşıp, kardeşinin elini tutmaya çalışıyor:) çok şekerlerdi. bizim de rahim boyumuz 4 cm çıktı.
canım fetal ekg yaptırmayı bende düşündüm. ikiz olduğu için değil de tüp bebekle oluşan gebeliklerde kalp anomalisi riski daha fazla olduğu için fetal ekg yapılıyor. ben istedim ama doktorumuz detaylı ultrasonda ekg bakılacağını söyleyip, ayrıca bakılmasına gerek görmedi. bizim de 22 temmuzda detaylı ultrasonumuz.
bugün de şeker yüklememiz vardı. aslında erken ama hızlı kilo aldığım için doktorumuz erken yapılmasını önerdi. 6 hafta kadar erken yaptırdım. sonuç gebelik öncesine göre çok daha iyi çıktı. kullandığım şeker ilacının faydası oldu sanırım. tekrar etmemize gerek olmadığını söyledi.
SELAM KIZLAR GELDIM DR'DAN ben randevum 11.30 da sanıyorum megerse 11 deymıs randevum ve dr tüp bebek işlemi vardı ona yetısmesı lazımdı.neyse gırdım yarım saat baktı dudaklarından tutunda tum organlarına baktı ayak tabanına bıle baktı allaha hamd olsun herseyı cok ii dedi.parada almadısadece 150 tl muayene ucreti ödedim.tansıyonum normal 10/7
kılom 5 kılo almısımbundan sonra daha cok alıcaksn dıkkat et dedi 12 15 le kapat dedi..magnezyum verdi 'magnorm' ismi
kum dokmem ıcınde ve ıltıhap ıcınde antıbıyotık verdii mecbur kullanmam gerekmıs allah korusun erken doguma bıle sebeb olur dedi..
yarım saat gec gıttım o yuzden anca yarım saat baktı ona canım sıkıldı keşke 11 de gtseydım daha uzun surerdicd verdı zaten her gıtmemde alıyorum %100 kız olduguda kanıtlandı 2 hafta sonra gene cagırdı seker yuklemesı yapılıcak.aksam 12den sonra bısey yeme dedii ve hafıf bır kahvaltı yapabılırsın dedi ama durabılırsen yapma dedi..
naturalden mutlaka al canım hatta ikisini de naturel al. Canımcım malesef mothercarenin online satışı yok. Biz de avm deki mağazasına gidiyoruz. her ayın 15inde bazı ürünlerde güzel indirimler oluyor.onları takip et canım.
teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun. Canommm inşallah sen de en kısa zamanda ayaklanır alırsın minnağa ciciler. Hem bak biz önden deneyimlerimizi paylaşıyoruz sana da düşünmeden şıp diye almak kalır
Selayhuss canımcım ismi beğenmene sevindimH&M ye dün gittik ama hamiş giyim yoktu malesef ama bebk için ürünleri süper kaliteydi ve fiyatlar da gayet iyiydi.
ohhh maşallah filizcimmmm hadi gözünaydın sağlıklaaaa geliyoooo İdilll mi desem Hazal mı desem artıkkkkkkkTakacak yer arama yarım saat bakmış işte daha ne bakcak biz de 25 dk gördük nasıl olsa. Hadi bundan sonra yüzde yüz kızınla alışverişe çıkkkk
Kızlar benim dün 10 liradan aldığım battaniyler pek çok lcw mağazasında kalmamış, ben de nadir gidilen bi avm den aldım. Bulamayanlar online satış linkini ekliyorum orda da fiyatlar 10-11 tl
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Battaniye - Light Blue
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Battaniye - Yellow
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Battaniye - L.Pink
Sizleri gerçekten üzmek için yazmadım. Sabah yazdığım için haber veriyim dedim. Malesef ne bir çözümü var, ne de sebebi şimdilik biliniyor. Sıvı az olduğunda bile çok riskliyken, bizde hiç kalmamış elhamduLillah. O yüzden suni doğum yapılacak. Ancak doktor kalp atışı varken müdahile etmek istemedi. Ya düşük başlayınca gidicem, eğer bir şey olmazsa da pazarertesi tekrar gidicem. O zamana kadar da kalbi durmuş olur artık. En çok ta kalbi attığı halde susuz kaldığına üzülüyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin.
Siz beni unutun yaa. Hiç yazmamıştım şimdiye kadar. şimdi de yazmadım farz edin. Bizim mücadele daha devam edecekmiş elhamduLillah.
canımmm ınsallah sende guzel haberlerle gelıceksın ınanıyorum ben.. benım bır sonrakı randevum 11 temuzzda seker yuklemesı ıcın gıdıcem..belkı dr cıhazında kalp ekosu ıcın bısey yoktur cnm kotu dusunme benımkınde vardı ayrı bır bolmede aldı ınceledi kalbini valla suan duzene gırdı sukur wc sorunum ama ac alındıgında ıshal oluyormus cnm bırakmasaydın keşke erken dogum olmasınıda engellıyormus bı nevi kasılma oldugu ıcın benım kasılma yoktu ama rahımde baskı vardı hep :18:.
canımmm ohhh yaa ne güzelll bende rahatladım valla darısı bizlere inş. git gide gerilmye başladım detay ultrason için. buarada magnezyum direk ishal yapıyor cnm. senin için iy olur aslında bağırsakları hızlı çalıştırıyor. ama bana çok sıkıntı oldu şimdi haftada bir alıyorum
cnm şimdi bahar yazmışda tüp bebek old. için yapılıyomuş sanırım. bilmiyorum korkmaya başladım. acaba bişi mi gördü de doktorum randevu al dedi?? off şimdi geçmez günlerrrr banaa
canım gözün aydın atlattın ayrıntılıyı da sorunsuz meleğini de görmüşsün ohhh ne güzel,
çok sevindim darısı bizlere inşallah
canım hadı bakalım olsun yıne az var guzel haberlerını beklıyoruzzrandevu aldım canım pazartesi için bilgi hastanesinden randevu almıştım gün saıyordum ne güzel az kalmıştı servet ünsalı aradım ali ipek izindeydim cuma geliyo cumartesiye randevu verdi 8 gün daha beklemem lazım
çok teşekkürler canım ben eryamandayım ve yol beni fena tutuyor arabamızda yok uzak yerleri tercih edemiyorumnormal muayene ücreti ne kadardı ve doktorun normal doğum yapacak olsan doğumuna geliyormu bazı doktorlar sezeryancı kolaylarına geliyor normal doğumla uğraşmıyorlar...
bilgecum hoşgeldin. umarım iyisindir. Ben 2 hafta önce ilke bebeye gittim hususi baktım kuzulara ve yan yana resmini çektimki boyutları hakkında fikrin olsun. Canım öncelikle çok fazla ses duyamadım ben, mağaza büyük ve sesli bi ortamdı ondan olabilir. zaten satıcı kız da nerdeyse dövecekti bizi hemen kaçtık ordan bişe soramadık adam akıllı :)) neyse çıkan ses bi tuhaff boğumlu yani internetten de anne karnındaki sesler yazınca pek çok ses dosyası bulunup mp3e yüklenir dinletilir.çok gerekli mi bilemedim çok da almayı düşünmüyorum artık. resim bu canım,yine aklına takılan olursa bi dahakine daha detaylı bakarım başka şubesindenselam kızlar epeydir giremedim ama inanın aklım sızde kaldı
geçmişi okuyamadım neredeyse 10 gündür teknolojiden uzak bır yasam sürüyorum.
karnım yenı yeni buyuyor an
nem saolsun ıyı bakıyor bana
eee sizler nasılınız önemli hadıseler varmı
kıslarrrr yekta ismi nasılll
canım hadı bakalım olsun yıne az var guzel haberlerını beklıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?