2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
burcak canım burdan yazıyımmmm orayıda sohbete cevırmeyelım evet aldım dısneyı magazaından aldım cok guzel seyler vardı hastane cıkısıda vardı 80 tl ıcınde battanıye dahıl .eşimle bayıldım ama sadece 1 tane aldm nasılsa cok yakın bana her hafta gıder alırım dıye..
--kızlar buarada e bebege esımıde uye yapmıstım merhaba bebegı ızleyıp kod almak ıcın ama kodlar elımızde kaldı tabı alamadık neyse kandıl oldugu ıcın eşimde orucluydu aksama gıdemedık magazasına nettende stokları tukenmıstı gorup almak ıstedım ..bugun eşime mesaj geldi merhaba bebegı ızledıgınız ıcın hedıyenız bu hafta elınıze ulasıcakk neyse aradım şimdi e bebek magazasını alt acma ortusu hedıye gelcekmıs banaaa şok oldum yaa halbukı bısey almadık yanii ordan bu hafta kod alıp magazasına gıdıp almayı dusunuyorduk cok ılgınc neyse gelsın bakalım hedıyemız

Son düzenleme:

amin canım inşallah :)))

filiz canım aynı mesaj bana da geldi bugün, bende kod aldım ama ürün alamamıştım,
üye olan herkese yolluyorlar sanırım :13: :13:

cnm hoşgeldinnn bnde bugün yazdım bilgeden haber var mı die. merak ettim yoksun günlerdir. ben biberonu aldm fırsat bulduğunda bak cnm http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-11.html

cnm inş.öyledir.bende akşamları tok karnına alıyordum cnm ama mahvetti beni günlerce susuz kaldı vücudum. bide çalşınca iş yerinde wc çok zor oldu. zaten oturamıyorum zor giriyorum wcye. ya betim benzim gidiyordu çok fenaydı midem. dün doktoruma söledim oda hepsini bianda yüklenmene gerek yok hergün içmek zorunda değilsin yavaş yavaş al dedi. öle yapyorum şimdi cnm. her insanda farklı etki gösteriyo olabilir. ama ben ilacı eczaneden alırken eczacı bile kabızlık için m kullancaksın dedi. ozaman anlamıştım müshil etkisi oldğunu. antbiyotik bende kullandım bliyosun. banada doktorum çok önemli kesin kullan antibiyotiği dedi. en ufak enfeksiyon düşüğe yol açıyor dedi.

filiz canım aynı mesaj bana da geldi bugün, bende kod aldım ama ürün alamamıştım,

anaaa bana da geldiii ooo mesajjjj

nehar saolasın sana zahmet oldu

yokbaska bakmana gerek yok bn düşününeim bakalım

sen nasılsın kuzucuğun nasıl keyfın ıyı değil mi

cok uzak kaldım kım ne urumda bılemıyorum

ay ıns benı yapmaz ıshal canım bakalım bugun ıctım benmde asıtlı oldugu ıcın mıgdeme dokundu sımdı cayır cayır yanıyor..
aynn allah korusun ıltıhap ıhtımale gelmez dedi ıcmen lazım dedi 10 tane antıbıyotık ıcıcem sımdii.

ayy çok sasırdım canım yaaa bana gelmedı eşime geldı bide onun telefonuna msj olarak geldi.alt acma yolluyorlarmıs aradım sordum ben :13:

canım ne diyecegimi bilemedim inşallah bir mucize olurda bebeginin kalbi herzaman atmaya devam eder.allah yardımcın olsun.

canım seninde gözün aydın hadi bakalım sen bizden önce yaptırıcan şeker yüklemesini ben daha 4 hafta bekleyecegim bebişi görmek için tabi sabredebilirsem:))

kızzz ne şanslısınızzz bende istiyorummm amaaa. nerden üye oluyosunuzzz yaa bn face de beğendim sayfasını sadece. siz bide üye mi oldunuz anlamadım

filiz canım senin sayende yükledim şükür
yoksa ben daha çebelleşip dururdum

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-24.html

cnm hepside çok güzel güle güle giydirmek nasip olsun inş.

canım seninde gözün aydın hadi bakalım sen bizden önce yaptırıcan şeker yüklemesini ben daha 4 hafta bekleyecegim bebişi görmek için tabi sabredebilirsem:))

canım benım aılede seker var o yuzden bıraz erken olucak yuklemem :18: ıns cıkmaz sorunsuz cıkar oda 11 temmuzda 2 hafta sonra ohh ıns dayanırım annemlerde yok memlekete gıttı offffffff 1 hafta sonra gelcek gerci sıkılıom evde tek

atla gel hemen çay ısmarlıyım sana :))

nehar saolasın sana zahmet oldu

yokbaska bakmana gerek yok bn düşününeim bakalım

sen nasılsın kuzucuğun nasıl keyfın ıyı değil mi

cok uzak kaldım kım ne urumda bılemıyorum

rica ederim canım ne zahmeti. iyiyiz kuzum biz de dün detaylımız vardı çok şükür her şey yolunda, paşam büyüyo teyzesi, bol bol tekme yiyorum. senin bıcırıklar nasıl

kızzz ne şanslısınızzz bende istiyorummm amaaa. nerden üye oluyosunuzzz yaa bn face de beğendim sayfasını sadece. siz bide üye mi oldunuz anlamadım

canım kod aldım ben o kodu gırdım esımıde uye yaptım oraya kod gırınce zaten uye oluosun bı ekran cıkıo karsına sen gecen hafta almadın ya ondan msj gelmez sanırım tlf yazılıo cunku

atla gel hemen çay ısmarlıyım sana :))

ay ne guzel olurdu yaaaa evde sıkılıyorum cok annemler yengemler oldugu zaman iidi ınıyordum aksamları zaman gecıyordu sımdı kafamda kurarımda kurarım tek kalmak bana yaramıyor
neyse 1 ablam kaldı ona gıderım arada dıer hepsı gıttı memlekete dugune bende gıdıcektm ama bebıse zarar olur dıye kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…