canımmm ınsallah sende guzel haberlerle gelıceksın ınanıyorum ben.. benım bır sonrakı randevum 11 temuzzda seker yuklemesı ıcın gıdıcem..belkı dr cıhazında kalp ekosu ıcın bısey yoktur cnm kotu dusunme benımkınde vardı ayrı bır bolmede aldı ınceledi kalbini valla suan duzene gırdı sukur wc sorunum ama ac alındıgında ıshal oluyormus cnm bırakmasaydın keşke erken dogum olmasınıda engellıyormus bı nevi kasılma oldugu ıcın benım kasılma yoktu ama rahımde baskı vardı hep :18:.
canım cok saol darısı sızlerın basına ınsallah
burcak canım burdan yazıyımmmm orayıda sohbete cevırmeyelımevet aldım dısneyı magazaından aldım cok guzel seyler vardı hastane cıkısıda vardı 80 tl ıcınde battanıye dahıl .eşimle bayıldım ama sadece 1 tane aldm nasılsa cok yakın bana her hafta gıder alırım dıye..
--kızlar buarada e bebege esımıde uye yapmıstım merhaba bebegı ızleyıp kod almak ıcın ama kodlar elımızde kaldı tabı alamadık neyse kandıl oldugu ıcın eşimde orucluydu aksama gıdemedık magazasına nettende stokları tukenmıstı gorup almak ıstedım ..bugun eşime mesaj geldi merhaba bebegı ızledıgınız ıcın hedıyenız bu hafta elınıze ulasıcakk neyse aradım şimdi e bebek magazasını alt acma ortusu hedıye gelcekmıs banaaaşok oldum yaa halbukı bısey almadık yanii ordan bu hafta kod alıp magazasına gıdıp almayı dusunuyorduk cok ılgınc neyse gelsın bakalım hedıyemız
selam kızlar epeydir giremedim ama inanın aklım sızde kaldı
geçmişi okuyamadım neredeyse 10 gündür teknolojiden uzak bır yasam sürüyorum.
karnım yenı yeni buyuyor an
nem saolsun ıyı bakıyor bana
eee sizler nasılınız önemli hadıseler varmı
canımmm ınsallah sende guzel haberlerle gelıceksın ınanıyorum ben.. benım bır sonrakı randevum 11 temuzzda seker yuklemesı ıcın gıdıcem..belkı dr cıhazında kalp ekosu ıcın bısey yoktur cnm kotu dusunme benımkınde vardı ayrı bır bolmede aldı ınceledi kalbini valla suan duzene gırdı sukur wc sorunum ama ac alındıgında ıshal oluyormus cnm bırakmasaydın keşke erken dogum olmasınıda engellıyormus bı nevi kasılma oldugu ıcın benım kasılma yoktu ama rahımde baskı vardı hep :18:.
burcak canım burdan yazıyımmmm orayıda sohbete cevırmeyelımevet aldım dısneyı magazaından aldım cok guzel seyler vardı hastane cıkısıda vardı 80 tl ıcınde battanıye dahıl .eşimle bayıldım ama sadece 1 tane aldm nasılsa cok yakın bana her hafta gıder alırım dıye..
--kızlar buarada e bebege esımıde uye yapmıstım merhaba bebegı ızleyıp kod almak ıcın ama kodlar elımızde kaldı tabı alamadık neyse kandıl oldugu ıcın eşimde orucluydu aksama gıdemedık magazasına nettende stokları tukenmıstı gorup almak ıstedım ..bugun eşime mesaj geldi merhaba bebegı ızledıgınız ıcın hedıyenız bu hafta elınıze ulasıcakk neyse aradım şimdi e bebek magazasını alt acma ortusu hedıye gelcekmıs banaaaşok oldum yaa halbukı bısey almadık yanii ordan bu hafta kod alıp magazasına gıdıp almayı dusunuyorduk cok ılgınc neyse gelsın bakalım hedıyemız
filiz canım aynı mesaj bana da geldi bugün, bende kod aldım ama ürün alamamıştım,
üye olan herkese yolluyorlar sanırım :13: :13:
anaaa bana da geldiii ooo mesajjjj
bilgecum hoşgeldin. umarım iyisindir. Ben 2 hafta önce ilke bebeye gittim hususi baktım kuzulara ve yan yana resmini çektimki boyutları hakkında fikrin olsun. Canım öncelikle çok fazla ses duyamadım ben, mağaza büyük ve sesli bi ortamdı ondan olabilir. zaten satıcı kız da nerdeyse dövecekti bizi hemen kaçtık ordan bişe soramadık adam akıllı :)) neyse çıkan ses bi tuhaff boğumlu yani internetten de anne karnındaki sesler yazınca pek çok ses dosyası bulunup mp3e yüklenir dinletilir.çok gerekli mi bilemedim çok da almayı düşünmüyorum artık. resim bu canım,yine aklına takılan olursa bi dahakine daha detaylı bakarım başka şubesinden
Eki Görüntüle 743736 umarım yardımcı olur canım.
ay ıns benı yapmaz ıshal canım bakalım bugun ıctım benmde asıtlı oldugu ıcın mıgdeme dokundu sımdı cayır cayır yanıyor..cnm inş.öyledir.bende akşamları tok karnına alıyordum cnm ama mahvetti beni günlerce susuz kaldı vücudum. bide çalşınca iş yerinde wc çok zor oldu. zaten oturamıyorum zor giriyorum wcye. ya betim benzim gidiyordu çok fenaydı midem. dün doktoruma söledim oda hepsini bianda yüklenmene gerek yok hergün içmek zorunda değilsin yavaş yavaş al dedi. öle yapyorum şimdi cnm. her insanda farklı etki gösteriyo olabilir. ama ben ilacı eczaneden alırken eczacı bile kabızlık için m kullancaksın dedi. ozaman anlamıştım müshil etkisi oldğunu. antbiyotik bende kullandım bliyosun. banada doktorum çok önemli kesin kullan antibiyotiği dedi. en ufak enfeksiyon düşüğe yol açıyor dedi.
filiz canım aynı mesaj bana da geldi bugün, bende kod aldım ama ürün alamamıştım,
üye olan herkese yolluyorlar sanırım :13: :13:
anaaa bana da geldiii ooo mesajjjj
filiz canım senin sayende yükledim şükür
yoksa ben daha çebelleşip dururdum
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-24.html
filiz canım senin sayende yükledim şükür
yoksa ben daha çebelleşip dururdum
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-24.html
canım seninde gözün aydın hadi bakalım sen bizden önce yaptırıcan şeker yüklemesini ben daha 4 hafta bekleyecegim bebişi görmek için tabi sabredebilirsem:))
canım benım aılede seker var o yuzden bıraz erken olucak yuklemem :18: ıns cıkmaz sorunsuz cıkar oda 11 temmuzda 2 hafta sonra ohh ıns dayanırım annemlerde yok memlekete gıttı offffffff 1 hafta sonra gelcek gerci sıkılıom evde tek
nehar saolasın sana zahmet oldu
yokbaska bakmana gerek yok bn düşününeim bakalım
sen nasılsın kuzucuğun nasıl keyfın ıyı değil mi
cok uzak kaldım kım ne urumda bılemıyorum
kızzz ne şanslısınızzz bende istiyorummm amaaa. nerden üye oluyosunuzzz yaa bn face de beğendim sayfasını sadece. siz bide üye mi oldunuz anlamadım
atla gel hemen çay ısmarlıyım sana :))
kızlar paşama ciciler aldım http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-24.html#post30970148
arasından bir tanesini bayıla bayıla aldım ama erkek çocuğuna uygun mu sizce?? değilse değiştireceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?