Sizleri gerçekten üzmek için yazmadım. Sabah yazdığım için haber veriyim dedim. Malesef ne bir çözümü var, ne de sebebi şimdilik biliniyor. Sıvı az olduğunda bile çok riskliyken, bizde hiç kalmamış elhamduLillah. O yüzden suni doğum yapılacak. Ancak doktor kalp atışı varken müdahile etmek istemedi. Ya düşük başlayınca gidicem, eğer bir şey olmazsa da pazarertesi tekrar gidicem. O zamana kadar da kalbi durmuş olur artık. En çok ta kalbi attığı halde susuz kaldığına üzülüyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermesin.
Siz beni unutun yaa. Hiç yazmamıştım şimdiye kadar. şimdi de yazmadım farz edin. Bizim mücadele daha devam edecekmiş elhamduLillah.
hayırlı haberlerine sevindim bundan sonrada hep mutlu olun kızçenle inşallahcanım darısı başımıza
bayıldımmmm aldıklarınaaaaaa hele de dalmaçyaya ooyyyy niye olmasınmış çookk tatlı valla
Bahar seninle doktorumuz ayniymis.ben de cok memnun tolga hocadan.bnm ayrintilim da 17 temmuzda.karsilasiriz belki bigun:)canım ben ankarada ilk önce özel akay hastanesine gidiyordum op.dr.tolga ecemiş e bebeğime de onun vesilesiyle kavuştum daha sonra doktorum medicana hastanesine geçti tabi bende böyle bi doktoru bulmuşken bırakmadım ve o nerdeyse bende ordayım doğumu da Allah nasip ederse medicanada tolga beyle yapacağım.ben 5 yıl tedavi gördüm ve yola sorunumu en iyi bilen ve beni en iyi tanıyan doktorla devam etmek istedim.kontroller için hastaneye değil özel muayenehanesine gidiyorum.ayrıntılı konusunda da tecrübeli 16 haftamda bile bana bebeğimin kalbindeki eko kardiyak focusu fark etti ve uyardı korkmayın diye.Ayrıntılı ultrasonuda tolga bey yapacak 3 ağustosta randevum.ücreti 250 tl zaten her muayenede de resim ve ultrason görüntülerini veriyor ayrıntılıda birde cd veriyor.doktorumu tavsiye ederim çok ilgili ve bilgili günün her saati cep telefonundan ona ve hemşiresine ulaşabiliyorsun.doktordan öte oldu artık benim için görmediğimde bir abimmiş gibi özlüyorum :) tedavi sırasında çok sorunlar yaşadım gece acillerde çok yattım ve doktorum gece 3lere kadar beni aradığını hastane doktorlarıyla görüşüp talimat verdiğini bilirim..Allah razı olsun..sen bi araştır diğer arkadaşlara da sor senin için hangisi uygun olursa ona gidersin.
Ben sincanda oturuyorum sen ne taraftasın?
cnm allah kolaylık versinn şimdilik idare etde gelinlerin yardım eder ilerde) yavrum zaten selime bayılıyorumm gözüm yok değil kuzucukta
canımmm ohhh yaa ne güzelll bende rahatladım valla darısı bizlere inş. git gide gerilmye başladım detay ultrason için. buarada magnezyum direk ishal yapıyor cnm. senin için iy olur aslında bağırsakları hızlı çalıştırıyor. ama bana çok sıkıntı oldu şimdi haftada bir alıyorum
nergisimmm valla koyayım resim nereye koyacaksam. yada face var onu verim bitanem isteyenlere
hatunum yaa bişi çıkmıcakkkk gönlünü ferah tutt. vallahi bakkk içime doğuyor süreklide dua ediyorum. sen söleyince çook arştırdım; herkes aslan gib de doğurmuşş yok bi sıkıntııı
cnm şimdi bahar yazmışda tüp bebek old. için yapılıyomuş sanırım. bilmiyorum korkmaya başladım. acaba bişi mi gördü de doktorum randevu al dedi?? off şimdi geçmez günlerrrr banaa
sümeyye okuyunca çok ama çok üzüldüm. rabbim yar ve yardımcın olsun. rabbim kimseye kaldıramıyacağı yükü vermez. çok sevdiği kullarınıda evlat acısıyla sınarmış sende ölesin dmek ki. veren o alan o. nasıl isyan edelim ki. bizler inançlı insanlarız zaten böyle olmasak sen bukdar erdemli yazmazdın. hayran kaldım sabrına ve şükrüne. allahım en kısa sürede tekrar kucağını doldursun inş. dualarım seninle
cnmmm allah kavuştursunnnn eşineeee. bende de çk ağrı ve kramplar oluyor. bana da doktorum çok normal dedi. e artık kuzularımız büyüyorrr yer açılıyolar kendilerine annesi
saol bitanemm senin fıstıklara da maşallahhh. ya bahar benim detay ultrasonum 12 temmuzda ama kendi doktorum dün baktı muayneden çıkınca da fetal eko randevusu aldırdı. o an hiç kötü düşünmedim. nasıl detay ult. zamanı ise fetal eko da öle bişi diye düşündüm. ama bgn biraz araştırım dedim yokişte doktor kalpte sorun görürse fetal eko ister flngbi şeyler okudum. içime sinmedi şimdi bişi gördü de bana mı sölemedi acaba:18: ama tam aksii süper süper süper diyip durdu muaynede heşey mükemmel dedi. ne bilm ya kafam çok karıştı.inş. kötü bişi yoktur. şimdi senin tüp bebek hikayesini okyunca bi nebze rahatladım. mantıklı geldi.
Sümeyyecim canım ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten Allah sabır versin, yazdıklarından sonra kendi derdimi unuttum, Allah dermansız dert vermesin.. hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim...
salı günü böbreklerim için ayrıntılı ultrason yapıldı.. doktor sol böbreğimde genişleme olduğunu 15 günde bir kontrol edilmesini, eğer ilerlerse stent takılması gerektiğini söyledi, böyle bir durum da erken doğuma yol açabilir dedi, sağ böbreğimde yarım cm taş gördü.. bol su iç malesef yapacak başka birşey yok dedi.. erken doğum deyince çok korkmuştum bende çok ağladım o gün.. ama çok şükür atlattım kötü düşüncelerimi, bebeğimin de etkilenmesini istemiyorum bu durumdan.. sonuçta herşey olacağına varır, elimden gelen tek şey dua edip, kötü düşünceleri aklımdan uzaklaştırmak.. Allah'ım hayırlısını nasip etsin..
neyse kötü şeyleri geçelim dün de tetanoz aşımı yaptırdım, hemşire bebeğinizle konuşun ve ona klasik müzik dinletin dedi, kalp atışlarını dinledik biraz zor da olsa çünkü hiç yerinde durmuyor, sürekli kaçıyor oğluşum:)
bu arada herkesin alışverişleri tam gaz devam ediyor :) çok güzel şeyler almışsınız bende hafta sonu e bebekten, bebek bezi ve bübchen'in çantalı bebek setini almıştım dün onlar geldi :) birde o mesajdan bana da geldi hediyenizi bu hafta içinde göndereceğiz diye, merak etmiştim ne olduğunu ama Filiz sağolsun aramış, alt açma bezi almamıştım henüz umarım güzel bir şeydir :))
canim ne guzel yazmissin. sen boyle oldukca her sey guzelce gececek insallah. Allah hayirlisini nasip etsin.
ben bugun bebekler icin mozart dinletmeye basladim :)) youtube'da mozart for babies yazin cikiyor. :)) esim Alman liseli ve metal dinler :) gecen hafta devamli cirkin cirkin Almanca metal sarkilari soyleyip durdu gobegime dogru bagirarak :))))) ben de hazir o yokken kiza kulturel bilgiler veriyorum :)))))))))))))
rica ederim canım ne zahmeti. iyiyiz kuzum biz de dün detaylımız vardı çok şükür her şey yolunda, paşam büyüyo teyzesi, bol bol tekme yiyorum. senin bıcırıklar nasıl
cnm hoşgeldinnn bnde bugün yazdım bilgeden haber var mı die. merak ettim yoksun günlerdir. ben biberonu aldm fırsat bulduğunda bak cnm http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-11.html
ay ıns benı yapmaz ıshal canım bakalım bugun ıctım benmde asıtlı oldugu ıcın mıgdeme dokundu sımdı cayır cayır yanıyor..
aynn allah korusun ıltıhap ıhtımale gelmez dedi ıcmen lazım dedi 10 tane antıbıyotık ıcıcem sımdii.
ayy çok sasırdım canım yaaa bana gelmedı eşime geldı bideonun telefonuna msj olarak geldi.alt acma yolluyorlarmıs aradım sordum ben :13:
kızzz ne şanslısınızzz bende istiyorummm amaaa. nerden üye oluyosunuzzz yaa bn face de beğendim sayfasını sadece. siz bide üye mi oldunuz anlamadım
cnm hepside çok güzel güle güle giydirmek nasip olsun inş.
merhaba kızlar son yorumumun üstünden 100 sayfa geçmiş maşşallah bu hafta dogru dürüz bakamadım memlekete gittim yemege misafir geldi derken hafta böyle geçti bugün tetanoz aşısı oldum suanlık hafif içim yanıyor cok hafifte agrı var inşallah artmaz bakalım bekliyorum göreceğim
bende tedirginim bu aşı olayından.sağlık ocağı erken doğum ve düşük yapabiliyor bazılarına dedi.doktoruma sordum,bişe olmaz dedi.yinede tedirginim yaptırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?