2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar unnoda ınırımde bugun butık bebegede bakın ben hergun bakıyorum unnodada funnababy var 6.90 altlar var cok cıcıler erkekler ıcın tulumlar var 22.90 denızcı bayıldımmmm kuması nasıl acaba bende takıntı var gormeden ellemeden alamıyorum .

rabbim sabırlar versin canım çok üzüldüm nedesem boşbiliyorum senin için sabır kuvvet dilemekten başka bişey gelmiyor elden kaç haftalıktın sen buarada

hayırlı haberlerine sevindim bundan sonrada hep mutlu olun kızçenle inşallah canım darısı başımıza

canım benım allah razı olsun.ınsallah sızlerde sorunsuz gelırsınızz rabbım yardımcımız olsun cok zor rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallahh

Bahar seninle doktorumuz ayniymis.ben de cok memnun tolga hocadan.bnm ayrintilim da 17 temmuzda.karsilasiriz belki bigun:)

kızlar ben biraz işlerim var kaçıyorum, yorumlarınız için çok teşekkürler. bir süre sizi takip edemeyeceğim küçük bir tatil kaçamağı yapacağız inşallah aksilik çıkmazsa. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın

Burcakcigim benimde face yok buraya benim yaptigim gibi ozel album yaparsan yukardaki albumler bolumunde sadece arkadaslarin gorur ... Mesala sen benim listemdesin gormusundur bizim fotoyu :))

Hepiniz cok guzel seyler almisiniz masallah ..

Iki hafta sonra burda hm ve ca indirimleri baslar ..
Hem h&m hemde c&a bebek kiyafetleri fok kaliteli kizlar , oglumda cook memnun kaldim ..
Asyaerenciim cok tatli cokta yakisacak erenine bence :)

Ben ogluma birsuru kirmizilar giydirmistim .. Erkekte kirmiziyi cok severim begekte :)

Sümeyyecim canım ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten Allah sabır versin, yazdıklarından sonra kendi derdimi unuttum, Allah dermansız dert vermesin.. hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim...
salı günü böbreklerim için ayrıntılı ultrason yapıldı.. doktor sol böbreğimde genişleme olduğunu 15 günde bir kontrol edilmesini, eğer ilerlerse stent takılması gerektiğini söyledi, böyle bir durum da erken doğuma yol açabilir dedi, sağ böbreğimde yarım cm taş gördü.. bol su iç malesef yapacak başka birşey yok dedi.. erken doğum deyince çok korkmuştum bende çok ağladım o gün.. ama çok şükür atlattım kötü düşüncelerimi, bebeğimin de etkilenmesini istemiyorum bu durumdan.. sonuçta herşey olacağına varır, elimden gelen tek şey dua edip, kötü düşünceleri aklımdan uzaklaştırmak.. Allah'ım hayırlısını nasip etsin..
neyse kötü şeyleri geçelim dün de tetanoz aşımı yaptırdım, hemşire bebeğinizle konuşun ve ona klasik müzik dinletin dedi, kalp atışlarını dinledik biraz zor da olsa çünkü hiç yerinde durmuyor, sürekli kaçıyor oğluşum:)
bu arada herkesin alışverişleri tam gaz devam ediyor :) çok güzel şeyler almışsınız bende hafta sonu e bebekten, bebek bezi ve bübchen'in çantalı bebek setini almıştım dün onlar geldi :) birde o mesajdan bana da geldi hediyenizi bu hafta içinde göndereceğiz diye, merak etmiştim ne olduğunu ama Filiz sağolsun aramış, alt açma bezi almamıştım henüz umarım güzel bir şeydir :))

canim cok saol guzel dileklerin icin.

sen de merak etme bir sey gorseydi doktor o kadar olumlu konusmazdi. icin rahat olsun,keyfini cikart.

canim ne guzel yazmissin. sen boyle oldukca her sey guzelce gececek insallah. Allah hayirlisini nasip etsin.

ben bugun bebekler icin mozart dinletmeye basladim :)) youtube'da mozart for babies yazin cikiyor. :)) esim Alman liseli ve metal dinler :) gecen hafta devamli cirkin cirkin Almanca metal sarkilari soyleyip durdu gobegime dogru bagirarak :))))) ben de hazir o yokken kiza kulturel bilgiler veriyorum :)))))))))))))

Classical Tunes for Babies, from the Womb to the World

rica ederim canım ne zahmeti. iyiyiz kuzum biz de dün detaylımız vardı çok şükür her şey yolunda, paşam büyüyo teyzesi, bol bol tekme yiyorum. senin bıcırıklar nasıl

cok sevındım oğlusunun ıyı olmasına ne güzel başlamış tekmelere benım kuzular ıyı daha iki gündür hissediyorum kıprtılarını cok sukur dınlenıyorum 2 hafta sonra ıs baslayacak bakalım napcaz sıcaklarda

cnm hoşgeldinnn bnde bugün yazdım bilgeden haber var mı die. merak ettim yoksun günlerdir. ben biberonu aldm fırsat bulduğunda bak cnm http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-11.html

selam burçak anneme geldım internet olmadğı ıcın bıraz sorun yasadım teknolojiden uzak olmak ne kadar zormuş bol bo dınlenıyorum ıs basayınca sıcaklrda zor olacak

ohh ne güzel bu sayede alt açmalarımız olcak, sana da belki sonra gelir mesaj canım aynı gün mü üye oldunuz :))

canım show tv deki merhaba bebek programının verdiği kodla giriş yaparsan yolluyorlar.

merhaba kızlar son yorumumun üstünden 100 sayfa geçmiş maşşallah bu hafta dogru dürüz bakamadım memlekete gittim yemege misafir geldi derken hafta böyle geçti bugün tetanoz aşısı oldum suanlık hafif içim yanıyor cok hafifte agrı var inşallah artmaz bakalım bekliyorum göreceğim

bende tedirginim bu aşı olayından.sağlık ocağı erken doğum ve düşük yapabiliyor bazılarına dedi.doktoruma sordum,bişe olmaz dedi.yinede tedirginim yaptırmak istemiyorum

bende tedirginim bu aşı olayından.sağlık ocağı erken doğum ve düşük yapabiliyor bazılarına dedi.doktoruma sordum,bişe olmaz dedi.yinede tedirginim yaptırmak istemiyorum

ben yurtdisindayim burda yaptirtmiyorlar o asiyi, hamileligin basinda zorunlu grip asisi yaptirttilar bana da.

günaydın kızlar,bugün ayrıntılımız var malum,çok heyecanlıyım.hiç uyuyamadım gece.taaa 16:00 ya kadar nasıl vakit geçireceğim bakalım.dua edin nolur,dün biraz sıkıntılıydı benim için.inşallah bebeğim iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…