2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın anneler ayrıntılısı olanlar, randevusu olanlar iyi haberlerinizi bekliyoruz.hayırlı cumalar herkese

Anneler kpss sınavı bir geçsin dut iple bataniye örmeyi düşünüyorum içinizde öreniniz varmı?düz ve çok basit örüldüğü söyleniyor.sınavıma da 1 hafta kaldı

Anneler kpss sınavı bir geçsin dut iple bataniye örmeyi düşünüyorum içinizde öreniniz varmı?düz ve çok basit örüldüğü söyleniyor.sınavıma da 1 hafta kaldı

GÜNAYDIN ben başladım ama benimki küçük dut tan :) ve gereçkten çok kolay ben oğlumada yaptım kuzenlerimin çocuklarınada şimdi sıra kızımda bakalım bitince resim koyarım

cnm nasıl yapılıyor bi bakaym koyarm foto oraya ozaman. h&m e c&a ya bende baylıyorum indirim zamanını bekliyorum. türkiyede daha girmedi indirime.

cnm şimdiden iyi tatilllerrrrr ne güzelll bol bol dinlennn. aman dikkat et kendine ve yiğenimeee

cnmmmmm mübarek gün dularım seninle. hayırlı sonuçlarla gel inş. ne kadar rahat olursan okadar iyi geçer içini ferah tut bitanem. haberlerini bekliyoruzzzzzz

kızz ben bilmiyommm dut ip ne?? nası oluyor resim koysanıza öle basit bişise bende öreyim. geceleri uyuyamıyorum zaten örgü örerim

netten baktım nasılmış bu dut ip diyede benim atkım vardı ondan battaniye için çok ip yemez mi ya, bir de yumağı kaç liraki bu iplerin direk maddiyata bağlayım olayı

bu daha bitmemiş hali sonra eklenecek ekleme yerlerine çiçekler yapılacak yani hayallerimdeki bitmiş hali çok güzel örülmesi çok kolay zatenharoşe biliyorsanız başka bişey yok yumak 3,5 tl idi ben altı tane aldım 21 ye mal oldu bana

Son düzenleme:
büyüklüğüne göre 4 yumak falan gidiyor sanırım, siyahinciye sormak lazım o yapıyormuş ya

günaydınnn annişkolarrr nasılsınızz dün çok yoğundum giremedimm hiç akşam üstü de hastaneden aradılar doktor c.tesi yokmuş randevuyu baska zamana alalılm die bende geleyim şuan ordaysa dedim gittimmmm oğluşumu gördüümmmm ekrana sığmıyor paşammm bi elini bi ayağını bi kafasını bi göbeğini heryerini ayrı ayrı gördük 20+1 dik dün 345 grm 22 cm olmuştu paşammmm tetanoz aşısından sebep kolum çok kızarmıştı benim ve epey büyüktü kızarık olan yer doktorumuz onu gördü dedi ikinci dozu olma sen reaksiyon göstermiş ası sende zaten bu ilk ası sizi 1 yıl koruyacak doğumdan sonra olursun dedi peki dedimmmm kilo almamışım aksine 1 kg vermişim çok sasırdım ama doktor dedi kan tahlilime bakarak bebek almış ne varsa dedi buda güzel oğluş alsın kiloyu ben zaten kiloluyum o yüzden almamam normalmiş bebeğe sakıncası olurmu dedim hiç oluyomuş gibimi maşşallahı var dedi tombik yanaklımın

kalsiyum magnezyum ve demir ilacı verdi 17 temmuzda ayrıntılımız var sonraki haftada hem normal kontrol hem şeker yüklemesi aç gel dedi şeker içinde aklıma takılmışken sorım dedim gece 12 den sonra hiçbirşey yeme öyle gel dedi onuda hayırlısıyla atlatsak

kaça kaç canım ebatı bana büyük göründü bir anda ...

ve yumuşacık oluyor bi dokunsanız vazgeçemezsiniz ayrıca iki taraflı kullanılıyor tek taraflı değil.

yok çok büyük değil çekim açısıyla alakalı nerdeyse küçük bile hatta 90*90 olacak yaklaşık

1*1 yapsak 25 e patlayacak o zaman bize olabilir aslında ben bir memlekete gideyim annannemiz neler yapmış görmem lazım ben zaten motifli bir tane örüyom bir tanede kışlığımız var ....

ben oğluşuma krem renginden yaptım o da çok güzel olmuştu kuzu gibi oluyordu üzerine örttüğümüzde. ben biraz daha büyüteceğim o yüzde 6 ip aldım birde ben yastık yada yelekte yaaprım diye düşündüm artan iple. yoksa 4 yada 5 iple çıkar tek renk olunca

cnm sen artık doğurabiirsin herşeyi hazır maşşallah)) kız bişi kalmamış ne çok şey almışsın. kızın sağlıkla giysin inşallah hepside çok güzel

iremneva canım aldıkların çok güzeller güle güle giysin inşallah bebeğin :)))

burdan cevap yazayım size teşekkür ettik hepinize kızçemle , daha iyileri sizlerin olsun canlarım , birhal canım bende mor renkte bir küvete içim gitmişti ama almamıştım , ilki düşük diye çekinmiştim açıkçası bu 3 parça şey için bile kötü niyetle değil ama erken muamelesi yapmıştı görümcem canım sıkılmıştı zaten , burçak canım başka bir topikte çocuğu olan bir ablamız ilk başta acil lazım olacaklar için bize bir liste hazırlamıştı az çok tamamladım bebek kısmını kendim kaldım butik bebeden geçen bir sabahlık aldım 30 liraya ama m beden aldım olur mu ki diye düşünüyom onuda :44::44:
listeyi durun sizede ekleyim belki ona göre hazırlanmak istersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…