Anneler kpss sınavı bir geçsin dut iple bataniye örmeyi düşünüyorum içinizde öreniniz varmı?düz ve çok basit örüldüğü söyleniyor.sınavıma da 1 hafta kaldı
Burcakcigim benimde face yok buraya benim yaptigim gibi ozel album yaparsan yukardaki albumler bolumunde sadece arkadaslarin gorur ... Mesala sen benim listemdesin gormusundur bizim fotoyu :))
Hepiniz cok guzel seyler almisiniz masallah ..
Iki hafta sonra burda hm ve ca indirimleri baslar ..
Hem h&m hemde c&a bebek kiyafetleri fok kaliteli kizlar , oglumda cook memnun kaldim ..
Asyaerenciim cok tatli cokta yakisacak erenine bence :)
Ben ogluma birsuru kirmizilar giydirmistim .. Erkekte kirmiziyi cok severim begekte :)
kızlar ben biraz işlerim var kaçıyorum, yorumlarınız için çok teşekkürler. bir süre sizi takip edemeyeceğim küçük bir tatil kaçamağı yapacağız inşallah aksilik çıkmazsa. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın
günaydın kızlar,bugün ayrıntılımız var malum,çok heyecanlıyım.hiç uyuyamadım gece.taaa 16:00 ya kadar nasıl vakit geçireceğim bakalım.dua edin nolur,dün biraz sıkıntılıydı benim için.inşallah bebeğim iyidir.
Anneler kpss sınavı bir geçsin dut iple bataniye örmeyi düşünüyorum içinizde öreniniz varmı?düz ve çok basit örüldüğü söyleniyor.sınavıma da 1 hafta kaldı
Eki Görüntüle 744010 bu daha bitmemiş hali sonra eklenecek ekleme yerlerine çiçekler yapılacak yani hayallerimdeki bitmiş hali çok güzelörülmesi çok kolay zatenharoşe biliyorsanız başka bişey yok yumak 3,5 tl idi ben altı tane aldım 21 ye mal oldu bana
kaça kaç canım ebatı bana büyük göründü bir anda ...
kenarına yapılan model burda da güzelNazan'ın Hobi Atölyesi: Ponpon İpten Bebek Battaniyesi.. ponpon ip yada dut ip diye geçiyor haroşa ile örülüyormuş
yok çok büyük değil çekim açısıyla alakalı nerdeyse küçük bile hatta 90*90 olacak yaklaşık
kenarına yapılan model burda da güzel
Ponpon İpten Bebek Battaniyesi « Falanca Portal - Kadın Portalı
hepsi harika güle güle kullan canım. A101'den küvvet kova maşraba,bataniye,yorgan ve alezi ben de almıştım küçüçüktü o zaman bebişim bana kalsa almayacaktım bababmız aldı daha küçük diye cesaret edememiştim,yorgan pembe kalmıştı pembe aldık nasılsa kızda olsa erkek de nefresim takımı geçireceğiz diye,buarada küvvet de pembemsiydi
cnm sen artık doğurabiirsin herşeyi hazır maşşallah)) kız bişi kalmamış ne çok şey almışsın. kızın sağlıkla giysin inşallah hepside çok güzel
iremneva canım aldıkların çok güzeller güle güle giysin inşallah bebeğin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?