listeye baktımda ben hiç bişey almadım inşllh bayramda erzincana gideceğim ya oradan yada bayram dönüşü alırım zaten erzincanda sonrada 7,5 aylık hamileyken didime tatile gideceğiz tatile giderken çanta hazır olmalı o sıcaklarda ne olacağı belli olmaz.
burcak canım burdan yazıyımmmm orayıda sohbete cevırmeyelımevet aldım dısneyı magazaından aldım cok guzel seyler vardı hastane cıkısıda vardı 80 tl ıcınde battanıye dahıl .eşimle bayıldım ama sadece 1 tane aldm nasılsa cok yakın bana her hafta gıder alırım dıye..
--kızlar buarada e bebege esımıde uye yapmıstım merhaba bebegı ızleyıp kod almak ıcın ama kodlar elımızde kaldı tabı alamadık neyse kandıl oldugu ıcın eşimde orucluydu aksama gıdemedık magazasına nettende stokları tukenmıstı gorup almak ıstedım ..bugun eşime mesaj geldi merhaba bebegı ızledıgınız ıcın hedıyenız bu hafta elınıze ulasıcakk neyse aradım şimdi e bebek magazasını alt acma ortusu hedıye gelcekmıs banaaaşok oldum yaa halbukı bısey almadık yanii ordan bu hafta kod alıp magazasına gıdıp almayı dusunuyorduk cok ılgınc neyse gelsın bakalım hedıyemız
canım bayıldım hele o pembe alt sadece annem açabilir yazıyor süpermiş hepsi çok güzel sağlıkla giysin yavrun.
canım ilk şifreyi giren 2000 kişiyeydi o hediye :) şanslısın banada msj geldi dun hediyeniz bu hafta gönderilecektir diye bakalım nasıl bişey :)
sağol tatlım onu gösteriyom eşime hadi yırttın alt değiştirmekten diyomeşim dokunuyo gülümsüyo hastane çıkışına bakıyo kız doğdugunda bu kadar küçük mü olacak prensesim diyo
gunaydın kuzu annelerı2 gundur kw kp ve bılımum mısafırlerle aksamları canım cıkıyor.evın sahıbı gıbı degılım resmen.tuhaf gelen seyler var ama bebısım ıcın canımı sıkmamam lazım.
gunaydın kızlar...nasılsınız bugun? ben agrıdan sasırmıs durumdayım yarın ıcın doktordan randvu aldım saat 2 bucuga verebıldıler. ınanılmaz bel agrım var yerımde duramıyorum uyuyamıyorumda napıcagımı sasırdım sızdede oluyormu korkuyorum bebege bıseymı oldu acaba dıye adetlerım sancılı olurdu bu oındanda beter bır agrı
Eki Görüntüle 744010 bu daha bitmemiş hali sonra eklenecek ekleme yerlerine çiçekler yapılacak yani hayallerimdeki bitmiş hali çok güzelörülmesi çok kolay zatenharoşe biliyorsanız başka bişey yok yumak 3,5 tl idi ben altı tane aldım 21 ye mal oldu bana
günaydınnn annişkolarrr nasılsınızz dün çok yoğundum giremedimm hiç akşam üstü de hastaneden aradılar doktor c.tesi yokmuş randevuyu baska zamana alalılm die bende geleyim şuan ordaysa dedim gittimmmm oğluşumu gördüümmmm ekrana sığmıyor paşammm bi elini bi ayağını bi kafasını bi göbeğini heryerini ayrı ayrı gördük 20+1 dik dün 345 grm 22 cm olmuştu paşammmm tetanoz aşısından sebep kolum çok kızarmıştı benim ve epey büyüktü kızarık olan yer doktorumuz onu gördü dedi ikinci dozu olma sen reaksiyon göstermiş ası sende zaten bu ilk ası sizi 1 yıl koruyacak doğumdan sonra olursun dedi peki dedimmmm kilo almamışım aksine 1 kg vermişim çok sasırdım ama doktor dedi kan tahlilime bakarak bebek almış ne varsa dedi buda güzel oğluş alsın kiloyu ben zaten kiloluyum o yüzden almamam normalmiş bebeğe sakıncası olurmu dedim hiç oluyomuş gibimi maşşallahı var dedi tombik yanaklımın
kalsiyum magnezyum ve demir ilacı verdi 17 temmuzda ayrıntılımız var sonraki haftada hem normal kontrol hem şeker yüklemesi aç gel dedi şeker içinde aklıma takılmışken sorım dedim gece 12 den sonra hiçbirşey yeme öyle gel dedi onuda hayırlısıyla atlatsak
gunaydın kuzu annelerı2 gundur kw kp ve bılımum mısafırlerle aksamları canım cıkıyor.evın sahıbı gıbı degılım resmen.tuhaf gelen seyler var ama bebısım ıcın canımı sıkmamam lazım.
gunaydın kızlar...nasılsınız bugun? Ben agrıdan sasırmıs durumdayım yarın ıcın doktordan randvu aldım saat 2 bucuga verebıldıler. ınanılmaz bel agrım var yerımde duramıyorum uyuyamıyorumda napıcagımı sasırdım sızdede oluyormu korkuyorum bebege bıseymı oldu acaba dıye adetlerım sancılı olurdu bu oındanda beter bır agrı
gunaydın kızlar...nasılsınız bugun? ben agrıdan sasırmıs durumdayım yarın ıcın doktordan randvu aldım saat 2 bucuga verebıldıler. ınanılmaz bel agrım var yerımde duramıyorum uyuyamıyorumda napıcagımı sasırdım sızdede oluyormu korkuyorum bebege bıseymı oldu acaba dıye adetlerım sancılı olurdu bu oındanda beter bır agrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?