çok geçmiş olsun canım benim henüz ağrım yok ara sıra bel ağrım oluyor fakat bu kadar değil sırt üstü uzan canım yanda yatarsan beline gelen yerine ince yumuşak minder yastık koy dinlen sürekli ayaklarınıda biraz yükseğe koy inşallah geçerr yüreğini ferah tut bebişine bir şey olmaz Allahın izniyle
günaydnn kısslarr ve bebişlerr nasılsınız?? ben çok yiyiym şükürrçatlaklar için ne kullanıyorsunuz ben dalinin aleoveralı biraz katı bebek yağını kullanıyorum çok memnunumda birde badem yağı diyorlar acı ve tatlı varmış acısını öderdiler sizce hangisi?? birde göğüslerim çooooookk kaşınıyor çatlayacak mı acaba çatlarken anlaşılıyor mu acaba ????
gunaydın kızlar...nasılsınız bugun? ben agrıdan sasırmıs durumdayım yarın ıcın doktordan randvu aldım saat 2 bucuga verebıldıler. ınanılmaz bel agrım var yerımde duramıyorum uyuyamıyorumda napıcagımı sasırdım sızdede oluyormu korkuyorum bebege bıseymı oldu acaba dıye adetlerım sancılı olurdu bu oındanda beter bır agrı
gunaydın kıslarrrrrrrrrrr.........
nasılsınız ben dun akşam cok fena oldum ya çarpıntı baygınlık hıssı sankı kalbım agzımda atyordu.
şimdi bile içim bi tuaf.
bırde bısey soruvam doktorum bana hergun sut ıc dedı fakat bende acayıp gaz yapyor sut yarım yaglı ıcsem olurmu acaba?
kızlar bı sorum daha var hamıleleıkte tansıyon laç olmalıdır
canım ben en basından beri yarım yağlı içiyorum biraz kilolu hamile kaldım ben doktorum bana yarım yağlı içiriyo içebilirsin yani bi sakıncası yok
olması gereken ne blmiyorum ama benim hep aynı çıkıyo yani gebelikten önceki gibi 12-6 12-7 11-6 falan
Bahar seninle doktorumuz ayniymis.ben de cok memnun tolga hocadan.bnm ayrintilim da 17 temmuzda.karsilasiriz belki bigun:)
saol canım..
benım tansıyonum 9-6 bu aralar dusmus sanırım
ofısteyım canım malesef calısmak zorundayım hemde uykusuz ve agrıyla bebegım ıyı olsunda napıyım agrısın belım.benımkı agrıdan degıl ona bıseymı oldu korkusuallahım hepımıızın bebeklerını korusun
günaydın canım ben çatlak için kakao yağı kullanıyorum göğüsler bende de aynı çatlak varmı varsa belli oluyormu bilmiyorum ama bende şuan için hiç birşey yok zaten karnım o kadar gergin duruyorki ama kaşınınca ben kaşımıyorun sonradan iz kalır diye böyle dikkat etmeye çalışıyorum.badem yağı tüylenme yapıyor diye hiç bakmadım bile o yüzden acı yada tatlı bir fikrim yok.
evet düşükmüş dikkat et canım kendine doktorunada söylersin
saol canım bı takıp edıcem bakalım ona gore doktorumla konusrum
saol canım..
benım tansıyonum 9-6 bu aralar dusmus sanırım
normal şişle örülmüyormu bu :26:Koza İpten Bebek Battaniyesi - bindantelbinemek - Blogcu.com burada yapılışı var bakarsanız,
gunaydın kıslarrrrrrrrrrr.........
nasılsınız ben dun akşam cok fena oldum ya çarpıntı baygınlık hıssı sankı kalbım agzımda atyordu.
şimdi bile içim bi tuaf.
bırde bısey soruvam doktorum bana hergun sut ıc dedı fakat bende acayıp gaz yapyor sut yarım yaglı ıcsem olurmu acaba?
benım drumda ıstemedı canım tedavılı oldugum ıcın zaten dusuk rıskımde vardı olma dedibende tedirginim bu aşı olayından.sağlık ocağı erken doğum ve düşük yapabiliyor bazılarına dedi.doktoruma sordum,bişe olmaz dedi.yinede tedirginim yaptırmak istemiyorum
bana gelmedı ama ? benden sonra esımede aldım bı sıfre ona geldıcanım ilk şifreyi giren 2000 kişiyeydi o hediye :) şanslısın banada msj geldi dun hediyeniz bu hafta gönderilecektir diye bakalım nasıl bişey :)
ben acıbadem yagı,susam yagı ve kakao yagı karıstırtıcam bu haftagünaydnn kısslarr ve bebişlerr nasılsınız?? ben çok yiyiym şükürrçatlaklar için ne kullanıyorsunuz ben dalinin aleoveralı biraz katı bebek yağını kullanıyorum çok memnunumda birde badem yağı diyorlar acı ve tatlı varmış acısını öderdiler sizce hangisi?? birde göğüslerim çooooookk kaşınıyor çatlayacak mı acaba çatlarken anlaşılıyor mu acaba ????
hayırlı olsun canım evlılık yıldonumunuz saglıkla sıhhatle mutlu mutlu yaşayınn bebısınızlehayırlı günler arkadaşlar bugünde mide bulantısıyla uyandım herzaman ki gibi kasıklarımdaki ağrılar artık korkutmaya başlıyor çok sık çünkü...bu arada yarın eşimle 1. evlilik yıldönümümüz onada çıkıp birşeyler almam lazım takatim yok hoş ne alacağımıda bilmiyorum :S
benım dun ölçtü dr.10/6 hep sabıt ama dusuk olması cok iimiş bazen 9/5 cıkıo halsızlık dız boyu bendekızlar bı sorum daha var hamıleleıkte tansıyon laç olmalıdır
ıstanbul avrupa yakasındaysan onerebılırım dr canım.Günaydın güzel anneler;
Dün kızımı görmeye gittim gayet sağlıklı bip sıkıntı yok dedi doktorumuz bende biraz kansızlık çıktı ilacımın dozunu arttırdıtetenoz aşısını sordum yaptırmana gerek yok dedi :/ ve en güzeli sonunda detaylı istedi çok heyecanlıyım daha uygun nereyi bulursan orada yaptır dedi bende hastane araştırıyorum ama fiyatlar hep uçmuş aynı.
hala inanamıyorum bebeğim gün geçtikçe büyüyor ultrasyona bile sığmadı tek tek baktık zaman ne kadar çabuk geçiyor. Bu sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın kızlar.
detaylı usg yaptırdım.bebekte bir sıkıntı yokmuş çok şükür. boyu 27 cm olmuş.kilo olarakta 410 gr :44:
benimle aynı olanların annelerin boy ve kg durumları nasıl acaba ?
bu arada rahimde solda tek tarafta çentikleşme varmış.çok canımı sıktı.bu haftalarda olur 27.haftaya kadar devam eder ve kaybolur dedi.inşallah bir sorun teşkil etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?