2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ofısteyım canım malesef calısmak zorundayım hemde uykusuz ve agrıyla bebegım ıyı olsunda napıyım agrısın belım.benımkı agrıdan degıl ona bıseymı oldu korkusuallahım hepımıızın bebeklerını korusun

günaydın canım ben çatlak için kakao yağı kullanıyorum göğüsler bende de aynı çatlak varmı varsa belli oluyormu bilmiyorum ama bende şuan için hiç birşey yok zaten karnım o kadar gergin duruyorki ama kaşınınca ben kaşımıyorun sonradan iz kalır diye böyle dikkat etmeye çalışıyorum.badem yağı tüylenme yapıyor diye hiç bakmadım bile o yüzden acı yada tatlı bir fikrim yok.

beniii çoookkk merak eden arkadaşlarım koydum özel albüm. merakınızı giderebilirsiniz. öpüyorum hepiniziiiii . işim çokk sonra dönerim topiğe

günaydın canım geçmiş olsun ben dün doktordaydım benimde bacağım ve belim ağrıyodu yan yatıyoruz ya o yapıyomuş bel ağrısını et süt ürünlerini çoğalt dedi magnezyum verdi sanırım seninde öyledir bende çok çabuk tutuluyorum oturduğum yerden kalkarken bile vuruyo bazen bana önemli bişey olmadığını söyledi doktorum umarım seninde böyledir

gunaydın kıslarrrrrrrrrrr.........

nasılsınız ben dun akşam cok fena oldum ya çarpıntı baygınlık hıssı sankı kalbım agzımda atyordu.

şimdi bile içim bi tuaf.
bırde bısey soruvam doktorum bana hergun sut ıc dedı fakat bende acayıp gaz yapyor sut yarım yaglı ıcsem olurmu acaba?

canım ben en basından beri yarım yağlı içiyorum biraz kilolu hamile kaldım ben doktorum bana yarım yağlı içiriyo içebilirsin yani bi sakıncası yok

kızlar bı sorum daha var hamıleleıkte tansıyon laç olmalıdır

olması gereken ne blmiyorum ama benim hep aynı çıkıyo yani gebelikten önceki gibi 12-6 12-7 11-6 falan

kızlar ben annemi özledim anneme gidiyorum kendinize ve yavrularınıza dikkat edin artık akşam bakarım topiğe öpüldünüz hayırlı günler herkese.

saol canım..
benım tansıyonum 9-6 bu aralar dusmus sanırım

Bahar seninle doktorumuz ayniymis.ben de cok memnun tolga hocadan.bnm ayrintilim da 17 temmuzda.karsilasiriz belki bigun:)

buna çok sevindim gerçekten..Tolga Bey den memnun olmamak mümkün değil zaten :) marinamda mükemmel.. benim normalde randevularım ayın 15 inden 15 ineydi temmuzu biraz uzattık ağustosta yıllık izne ayrılacağız çünkü o yüzden ayrıntılıyı 3 ağustosta yapacağız.Ama birgün ayarlar denk getirir görüşürüz canım.Görüşmeyi tanışmayı çok isterim..belki karşılaşmışızdırda haberimiz yoktur akaya falan geldiysen yada ilk aylarda ilk 3 ay ayda 2 kez gidiyorduk.bu arada sen ne tarafta oturuyorsun,doğum tarihin için birşey söyledi mi Tolga Bey

Günaydın güzel anneler;

Dün kızımı görmeye gittim gayet sağlıklı bip sıkıntı yok dedi doktorumuz bende biraz kansızlık çıktı ilacımın dozunu arttırdı tetenoz aşısını sordum yaptırmana gerek yok dedi :/ ve en güzeli sonunda detaylı istedi çok heyecanlıyım daha uygun nereyi bulursan orada yaptır dedi bende hastane araştırıyorum ama fiyatlar hep uçmuş aynı.

hala inanamıyorum bebeğim gün geçtikçe büyüyor ultrasyona bile sığmadı tek tek baktık zaman ne kadar çabuk geçiyor. Bu sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aminn canım çok dikkat et kendine ve bebeğine fırsat buldukça ayaklarını uzat dinlen kendini çok yorma..

teşekkür ederim canım o zaman bende kakao yağına birde bakayım göğüslerimde bir şey yok gibi ama kaşımak istemesemde kendimi tutamıyorum hafif kaşıyorum kuru cilt çatlar derler kaşıdıkçada iz kalırmış dikkat edicem çok saol

günaydın kızlar.

detaylı usg yaptırdım.bebekte bir sıkıntı yokmuş çok şükür. boyu 27 cm olmuş.kilo olarakta 410 gr :44:
benimle aynı olanların annelerin boy ve kg durumları nasıl acaba ?
bu arada rahimde solda tek tarafta çentikleşme varmış.çok canımı sıktı.bu haftalarda olur 27.haftaya kadar devam eder ve kaybolur dedi.inşallah bir sorun teşkil etmez.

Günaydın kızlar :) Nasılsınız bakalım :) Burda hava kapalı sözde ama hala çok terliyorum nedir bu sıcaklar ya. Sabah oğlum kıpır kıpırdı uyandırdı annesini şimdide hiç ses yok uyandırana kadarmış demekki :)

saol canım..
benım tansıyonum 9-6 bu aralar dusmus sanırım

Canım bende çarşamba günü tetanoz aşısı olmaya gittiğimde kan testide yapılacaktı aç gitmiştim 9-5 çıkmıştı. Sonra tok tekrar ölçtürdük 10-6 çıktı. Benimde düşük sanırım.

yaglı bıseyler mı yedın canım?agır gelmıs olabılır mı?

bende su bıle gaz yapar oldu.mıdem benı yoracak farkındayım zaten.gaz yapmaması ıcın laktozsuz sutten bahsedılıyordu bır sıtede ama ben hıc ıcmedım.

bende tedirginim bu aşı olayından.sağlık ocağı erken doğum ve düşük yapabiliyor bazılarına dedi.doktoruma sordum,bişe olmaz dedi.yinede tedirginim yaptırmak istemiyorum
benım drumda ıstemedı canım tedavılı oldugum ıcın zaten dusuk rıskımde vardı olma dedi
canım ilk şifreyi giren 2000 kişiyeydi o hediye :) şanslısın banada msj geldi dun hediyeniz bu hafta gönderilecektir diye bakalım nasıl bişey :)
bana gelmedı ama ? benden sonra esımede aldım bı sıfre ona geldı
ben acıbadem yagı,susam yagı ve kakao yagı karıstırtıcam bu hafta
hayırlı olsun canım evlılık yıldonumunuz saglıkla sıhhatle mutlu mutlu yaşayınn bebısınızle
kızlar bı sorum daha var hamıleleıkte tansıyon laç olmalıdır
benım dun ölçtü dr.10/6 hep sabıt ama dusuk olması cok iimiş bazen 9/5 cıkıo halsızlık dız boyu bende
ıstanbul avrupa yakasındaysan onerebılırım dr canım.

canım o çentikleşme ne demek bosver sıkıntı yapma bebegınde sukur bısey yokmuşşşşş ..
27 haftalarındada gıder demıss uzulme hiççasıl ben sekerden korkuyorum :18: sen ılaca devam edıomusun glukofene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…